Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SeniorTilla

veterán

válasz Dhampir #41797 üzenetére

Hát ez az, itt a HP-t kellene tolni. Azért ha megnézed a HSZ-eimet, én nem fikázom a HP-kat, nyilván nem is érdekem. A kolléga úr rendszeresen mondja, hogy a HP szar, nem csinál normális gépet, és ajánl más márkákat. Legutóbb pl. Fujitsu-t. Ezért mondtam azt, amit: ez HP topic, nem a milyen notebookot vegyek... ott amúgy is sok hülyeség elhangzik a fizetett bérencektől, itt ezt ne vezessük be.

egyébként ez volt a hsz-em:

A Lenovo Y70-ben IPS van, többek között ezért választottam ezt a gépet.

A fényerő nálam soha nem megy maximumon, mert kifolyik a szemem. Kültéren valszeg feltenném maxra egy napfényes időben, de én beltérben használom. vibrálás, színtorzulás, ilyesmi nincs. Ez így volt a HP Dragon estében is, pedig ott még nem is létezett IPS kijelző :) de képminőség az volt, fényerő is, a dupla neon miatt.

Az ips-ek kicsit túltolják a színeket, ezzel együtt kell élni. Egy fénykép soha nem lesz olyan minőségű egyik IPS kijelzőn sem, mint a jó öreg Sárkányon. Ez van.

A lényeg a végén van: a HP Dragon (Sárkány) volt az eddigi legjobb gépem. Akinek ebből az jön le, hogy fikázom a HP-t, az félreértette a mit írtam :)

Új hozzászólás Aktív témák