Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LurkerSheik #55579 üzenetére
Rendben, köszi, megy a jelzés a mysoftnak.
-
válasz
LurkerSheik #55577 üzenetére
Köszönöm. A pn number meg akkor ez? 9R2N7EA#AKC
-
válasz
LurkerSheik #55575 üzenetére
De dobj már az oldalairól meg az aljáról (termékkód is látszódjon a serial nem kell) fotót, ha jól értem akkor nálad van.
Azért lenne jó, mert akkor jelezném is a mysoftnak is, hogy nézze meg a képeit, meg tegyenek jó fotót fel. Így mikor notit ajánlunk, ezt tudnánk is jelezni. -
válasz
LurkerSheik #55572 üzenetére
Az eh3000-en nincs, ezt írtam én is. Ugyanazt írjuk.
Ha bajod van a munkámmal, akkor jelentsd, de ok nélkül kérlek ne vádaskodj.
Amiről szó volt, azon van kártyaolvasó, és te is linkelted, alátámasztottad. Ez volt a noti amiről szó volt: HP Pavilion 15-eh3001nh 9R2N7EA ezen a képek tanulsága szerint van sd -
teptep
senior tag
válasz
LurkerSheik #55569 üzenetére
Belinkelted az eh3001nh (9R2N7EA) support lapját.
Tessék a leírást is megnézni, több oldalon, ne csak a képeket.
Megnéztem. Több oldalon. Nem csak a képeket. Például a drivereket:
Driver-Storage
Realtek Card Reader Driver
Alcor Micro Card Reader Driver
Vagy a felhasználói útmutatót:microSD-memóriakártya-olvasó (csak egyes termékeken)
Tehát attól függ, hogy a Te terméked egyes, vagy kettesElső 10-15 percben nyilván csendes a gép aztán ahogy melegszik úgy kezd a venti magasabb fokozatba kapcsolni.
Ilyenkor milyen alkalmazást futtatsz, mennyire terheled ki folyamatosan a gépet? -
válasz
LurkerSheik #55569 üzenetére
Szerintem most hagyd abba kérlek a vitát.
Mind a ketten amit linkeltünk a fórumtárssal, azon van sd, ott van a képeken is, mysoft oldala.Amit te most linkeltél az HP Pavilion 15 (15-eh3000) ezen nincs:
[kép] [kép]
Amiről szó volt eddig HP Pavilion 15-eh3001nh 9R2N7EA ezen van:
[kép]
Ebbe mi trollkodás van a részemről? Tisztázni akarom, ahogy a többit is, hogy senki ne legyen még véletlen sem. -
válasz
LurkerSheik #55567 üzenetére
Dobsz képet te is? Miért állsz belénk ok nélkül? A te általad írt típusban van sd olvasó. Tegyük tisztába ezt is.
A melegedés az pipa, az lcd-re való fújás pipa. Ez még nem.Ezt inkább ne erőltessük:
Ha ilyen szinten megy kézen fogva a tanács osztogatás a laikusoknak is akkor óriási baj van ittKinél mi és mekkora a baj, engedjük el
-
válasz
LurkerSheik #55564 üzenetére
Az ott, balról a negyedik, jobbról a második csati, micsoda?
-
válasz
LurkerSheik #55564 üzenetére
Ez alapján 8. Kép [link]
Ott virít az sd. Akkor vagy az nem jó kép, vagy te nem írtál jó azonosítót. -
válasz
LurkerSheik #55560 üzenetére
Szia.
1. Kártyaolvasó van rajta, talán bal oldalt ahol a hdmi is van.
2. Ágyban/lepedőn persze, hogy lesz hangja, hisz elzárod előle azt ahonnan szívná a levegőt. Ez user error!
3. Az hogy az lcd-re fújja a levegőt, azt én sem szeretem, ezért is néztem más márkában is olyat, ami nem oda fújja. Azaz ez több gyártónál is van.Nem védem a HP-t, mert nincs okom rá, de amit írsz a melegedéssel kapcsolatban azt te okozod.
-
válasz
LurkerSheik #55560 üzenetére
Már ne haragudj, de ez nem a HP hibája. Szerintem.
Ryzen 7, i7 notit nem használunk ágyon, takarón, stb! Semmilyen notit sem! Akármilyen magas lába van, nem tud levegőt szívni - user error
Ugyanez érvényes lehajtott kijelzővel is. Nem használunk így notit, mert nem így kell. Kinyitva az asztalon kell használni vagy olyan helyen, ahol fix lapos a felület.
Én egy csomó Paviliont adtam el és még senki nem panaszkodott erre. Szerintem itt a te használati szokásaiddal van a baj. Figyelj erre oda a következő márkánál is, amit venni fogsz.
-
válasz
LurkerSheik #47013 üzenetére
Pavilionhoz kell a számla az esetek 99%-ában, de kérdezd meg a szervizt, egy próbát megér.
-
wopi
aktív tag
válasz
LurkerSheik #47013 üzenetére
Szia!
A Telekom fiókba belépve, a dokumentumok fülön látod a számlát és a garancialevelet is. Letöltöd, kinyomtatod, és mehet is a szervizbe (de ne kelljen).
Korábbi tapasztalatok szerint LG, Samsung szerviz is elfogadta gond nélkül, gondolom a HP-nál sincs ez másképpen.
Ha telefont veszel a Telekomtól, ott is ugyan ez a felállás. Épp pár napja kellett egy LG G4-et leadnom az LG saját szervizébe, és ott is csak a kinyomtatott számlát kérték, semmi többet.
Üdv, Peti
-
Dhampir
félisten
válasz
LurkerSheik #41628 üzenetére
A kijelzőre is érdemes odafigyelni. Egymás után két darab olyan ab105nh konfigurációba is beleszaladtam, amelyek pixelhibásak voltak. Érdemes pixelhibára letesztelni, valamint olyan helyről vásárolni, ahol alapból pixelgaranciát adnak, de legalábbis vásárolhatsz hozzá.
-
válasz
LurkerSheik #41628 üzenetére
Ezeknél a pavilionoknál tökéletesen működik. Sokat eladtam / eladok belőlük, nincs velük probléma.
-
4264adam
veterán
válasz
LurkerSheik #41626 üzenetére
Nekem ugyan Lenovo volt AMD APU +8470M és jól működött. Az más tészta volt, hogy az APU procija volt gyenge a 4 maggal mert 20FPS-el vitt mindent. Persze zárt tereken játszható szintet produkált, ha erre érdeklődsz. Elitebook persze nem játékra lett tervezve.
-
4264adam
veterán
válasz
LurkerSheik #41623 üzenetére
Kicsivel fentebb írtam, hogy a HP pont a te általad leírt probbléma miatt kivette az Elitebookból a "a switchable graphics." kapcsolgatási lehetőségét. Proci IGP le van tiltva állandóan az ATI dvga megy így elkerültek minden anomáliát ezzel kapcsolatban.
-
válasz
LurkerSheik #35942 üzenetére
Én már elég sok újraértékesített gépet eladtam, és eladok most is. Ha garis hiba van, sokszor előfordul, hogy a rendszerben nem az a gariidő szerepel, aminek kellene (ahogy fentebb is írták). Ezért jó csak olyan helyről vásárolni, aki számlát ad, mert a számlával igazolható a garancia ideje, a HP elfogadja.
Egyébként mit szóltok a mai gépházas üzenethez? Pont erről szól, hogy ne vegyél olyan eladótól semmit, aki gyanúsan olcsón árul, és nem ad semmilyen bizonylatot. Egy kamu adásvételi szerződéssel pedig (mert ezzel szokták adni az ilyenek) nem mész semmire. Sőt, még orgazda is lehetsz, ha lopott a gép.
-
Amaranth
csendes tag
válasz
LurkerSheik #18310 üzenetére
Kívülről a fémet nézve ugyan azok mint a 3000 széria.
-
Pisztillus
senior tag
válasz
LurkerSheik #15692 üzenetére
Amíg garanciális, nem érdemes ilyen mértékben szétkapni, irány a szerviz - ez rájuk tartozik, szvsz. Ugyanis pl. a memóriabővítéssel ellentétben egy ilyen művelet garanciavesztő is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest