- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
elbandi2 ezen hozzászólásában található drivert belinkelve működik, csak PIN kódot kellett beállítani. Nagyon meggyorsítja a belépési folyamatot. Köszönöm a segítséget.
Az alábbi képen látható PCI soros port mi lehet? Tudtok esetleg segíteni? A gép 8460p. Köszi!
Optibay keretnek meg ezt: Laptop HDD Frame Hard Drive Bays Caddy W/ Ejector Module for HP8460P OV rendeltem, 1 Hét!!! alatt megjött.
-
embe
nagyúr
Szerintem driver probléma van.
Én is küzdöttem vele mire megtaláltam a megfelelőt. Amikor azt láttam az eszközkezelőben mint Te, akkor nekem sem működött.
Töröld le a telepített drivert, majd tedd fel a hozzávalót!
Ha még ezt látod, akkor tallózd be az illesztőprogramot! -
Érdemes megnézni, hogy mit változtattak az új verzióban, a leírásában benn van, vagy a letöltési oldalon. Ha lényegtelen dolgokat, akkor inkább ne frissítsd. Láttam már pár gépet, ami bios frissítés után halt meg, sőt a kezeim között is történt már ilyen, pedig nem ma kezdtem. Nem is tudom azóta sem, hogy miért halt meg a gép, de még garis volt, alaplapcsere lett belőle. Ez persze csak kis %-ban fordul elő, de a rizikó megvan. Én amikor a használt gépeket installálom, soha nem frissítek biost.
-
embe
nagyúr
-
Jó kérdés. Gondolom nálad is nagyon hirtelen képes ugrani terhelésre. Meg gondolom neked is igen magasra megy ha terheled. Sokallom a dolgot. Esetleg pasztázd újra, de csodát ne várj tőle. Nekem a 3520m 100 fölé is megy ha játszok és nincs padom. Vegas 13 alatt 95 körül stabilizálódik pad nélkül. A 3210M sokkal hűvösebb darab. TDP ide vagy oda azt vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- iPhone topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest