Hirdetés
- Yettel topik
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - iPhone topik
 - Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Google Pixel topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Milyen okostelefont vegyek?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

vtechun
veterán
elbandi2 ezen hozzászólásában található drivert belinkelve működik, csak PIN kódot kellett beállítani. Nagyon meggyorsítja a belépési folyamatot. Köszönöm a segítséget.
Az alábbi képen látható PCI soros port mi lehet? Tudtok esetleg segíteni? A gép 8460p. Köszi!
Optibay keretnek meg ezt: Laptop HDD Frame Hard Drive Bays Caddy W/ Ejector Module for HP8460P OV rendeltem, 1 Hét!!! alatt megjött.
 - 

embe
nagyúr
Szerintem driver probléma van.
Én is küzdöttem vele mire megtaláltam a megfelelőt. Amikor azt láttam az eszközkezelőben mint Te, akkor nekem sem működött.
Töröld le a telepített drivert, majd tedd fel a hozzávalót!
Ha még ezt látod, akkor tallózd be az illesztőprogramot!
 - 

Érdemes megnézni, hogy mit változtattak az új verzióban, a leírásában benn van, vagy a letöltési oldalon. Ha lényegtelen dolgokat, akkor inkább ne frissítsd. Láttam már pár gépet, ami bios frissítés után halt meg, sőt a kezeim között is történt már ilyen, pedig nem ma kezdtem. Nem is tudom azóta sem, hogy miért halt meg a gép, de még garis volt, alaplapcsere lett belőle. Ez persze csak kis %-ban fordul elő, de a rizikó megvan. Én amikor a használt gépeket installálom, soha nem frissítek biost.
 - 

embe
nagyúr
 - 

Jó kérdés. Gondolom nálad is nagyon hirtelen képes ugrani terhelésre. Meg gondolom neked is igen magasra megy ha terheled. Sokallom a dolgot. Esetleg pasztázd újra, de csodát ne várj tőle. Nekem a 3520m 100 fölé is megy ha játszok és nincs padom. Vegas 13 alatt 95 körül stabilizálódik pad nélkül. A 3210M sokkal hűvösebb darab. TDP ide vagy oda azt vettem észre.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx