Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fps8
senior tag
Sziasztok.
A 6910p gépemen gyári magyar win xp van telepítve. Amikor netezek vele, 1-2 óránként szinte rendszeresen elveszíti a wifi hálózatot, és újra csatlakozik. Mi baja lehet?
(hálózati töltőről megy)
A jelszint jó, itt van a szobában a rooter! -
AMD Power
titán
Sziasztok!
Lassan kezd meghalni a most használt FS gépünk. Öreg és finoman szólva nem jó.
Ezt néztem ki helyette. Így elsőre.
a másik kategória ez lenne bár ő nagyon low end, én azért egy World of Tankot szeretnék tolni rajta néha vagy egy kis stratégia játékot!

Mert netre ez bőven elég lenne nekünk. De én ennél egy picivel többet szeretnék.
-
-
Sziasztok,
nem tudom mennyire idevaló a kérdés, de segítségre lenne szükségem.
Adott egy HP EliteBook 8460p, még van rá bőven Next business day gari vagy mi a szösz
.
Van valakinek segítőkész HP-s szervizes embere, akivel lehetne egyezkedni?
A gondom az, hogy nincs a laptopban kamera, viszont nekem nagyon kellene bele. Mivel garis, nem szeretném én megbontani, és valami olyasmi érdekelne, hogy egy szervizes emberke garis javítás miatt rakna bele, vagy nem tudom. Tudnátok ebben segíteni? PÜ-ben inkább szerintem.Köszi!
-
n_stolz
tag
Hali!
Gyárilag 18,5V és 3,5A-es az adapterem. Abból nagy baj lehet, ha 19V-on és 4,7A-es töltőre cserélem? Tehát nagy baj lenne, ha nagyobb lenne a tápfeszültség?
Üdv -
fps8
senior tag
válasz
adidas4death
üzenetére
Sajnos nincs ott az i! A shift mellett közvetlenül az y van.
Kell win driver az olvasohoz? -
adidas4death
aktív tag
Nekem ugyan más tipusú HP laposom van, de szintén van belle ujjlenyomatolvasó, és speciel én szeretem.
(bejelentkezés, zárolás funkció van nekem még csak beállitva az ujjaimra ugyan de nagyon kényelmes megoldás nekem tetszik.
Meg lehetne még programinditásokat is ráállitani az ujjakra amilyen progit csak akarsz
)
Viszont jótanács, ha bejelentkezésre állitasz egy ujjat, azért hagyj meg egy sima beírandó jelszót is, ha esetleg nem menne az olvasó, Nekem még nem volt ilyen gondom de az ördög soha nem alszik mint tudjuk, és más fórumon ahol olvasgatok zárták már ki magukat a kollégák így.
az "í" betű ugyan ott van ahol a sima billentyűzeten, a bal oldali SHIFT mellett közvetlenül.

matricázd magyarra a bill-t, nekem is ugy van mivel olaszból jött a laptopA space elképzelhető, hogy elhasználódás, de lehet, hogy csak kiugrott a helyéről az egyik pöcök ami tartja és ezért.
-
fps8
senior tag
Üdvözlet!
A minap, boldog tulajdonosa lettem egy Elitebook 6910p gépezetnek.
Ujjlenyomat olvasóról kéne 1-2 tapasztalat, illetve infó. Ki szereti, ki nem, és miért? Sok szivás van vele? Milyen dolgokra lehet használni? Milyen szoftver kell hozzá?
A gépen jelenleg angol billentyűzet pihen, és nem találom a hosszú i-t
Ötlet hogy merre keressem?
A space van hogy nehezen, illetve erősebb nyomás hatására aktiválódik... ha jobb oldalt nyomom akkor fordul elő néha. Ez használatból eredő hiba? -
alcsabi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Compaq Evo N620c típusú laptopom.
A beépített wifi kártyája működik ugyan, de csak akkor ha fél méter távolságra van a routertől. Szétszedtem és azt tapasztaltam, hogy nincs rákötve semmiféle antenna. Van 2 drót a kártya környékén de azoknak olyan a foglalata ami nem megy rá a kártyára. A kártyán van hely az antennának viszont nem tudom honnan tudnék antennát szerezni hozzá.
Maga a gyártó em úgy adja ki ezeket, hogy antenna is van awifi kártyához vagy ez gyárilag nem volt wifis és utólag tettek bele egy kártyát.
Aki tud kérem segítsen, hogy tudnék antennát rakni ehhez a kártyához.
-
Ice&Lime
veterán
azt tudja valaki, hogy a hp driver letöltő oldalon az adott laptophoz melyik file-ban szokott lenni a képernyőhöz az icc file? vagy van egyáltalán az adott laptophoz hp oldalról letölthető icc file?
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
Van egy HP Pavilion dv6-3110eh XS082EA notebookom, és szeretném rákötni a TV-re.
A hangeszközöknél megjelenik a HDMI, de nem ad ki hangot hanem kiírja hogy az eszköz használatban van.Végig csináltam azokat amiket leírnak a HP oldalán, de egyik sem segített.
driver visszaállítás, újra telepítés etc...
Tudnátok segíteni, hogy mit telepítsek ami megoldja ?Segítséget előre is köszönöm.
-
Répapüré
tag
válasz
ElVisZ
üzenetére
Szia!
A válaszom nem fog Neked segíteni,ezért írok off-ként.
Mivel írtad, hogy ez Magyarország...
Azért mert ők később felhívtak, hogy kiderült...és vidd be, mert nem pickup-os garancia, nem jelenti feltétlenül azt, hogy valóban nem az.
Lazán megpróbálhatják eljátszani, hogy :" Menjen érte a F...-om, hozza be! "
Sok esetben addig érdekes az ügyfél, ameddig vásárol,tovább nem.
Sajnos ez is Magyarország...
Nem állítom,hogy így van, de én csak azért mert ők azt mondták, nem lennék benne biztos...
Más példa, de én úgy vettem új mosógépet, ha a régit is lecipelik.
Felhozták az újat, de elég gyorsan fordultak ki, utánuk kellett szólnom, hogy a régit vinni kellene.
Nem mosolyogtak, de elvitték... -
ElVisZ
tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Szia.
Na felhívtam őket hétfő reggel, mondták hogy semmi gond nincsen, de sajnos a 2 napot nem tudják vállalni, mert itt nem olyan az ellátottság mint az USA-ban, majd kedden vagy szerdán jönnek érte és kb 1 hét mire visszahozzák, mondom oké ez magyarország, belefér... Erre, most hívtak hogy közben kiderült hogy mégsem Pickup-os a garancia és be kell vinni a legközelebbi szervízbe és ott megcsinálják és majd érte kell menni.
Akkor most mondja meg nekem valaki hogy ilyenkor mivan mert már szétb@sz az ideg!

Első hozzászólásom: [link]
szerk.: Tudja valaki az európai központ e-mail címét?
-
hhx
tag
Régebben többen hiányolták a 2530p F13 no-whitelist Bios-t.
Dropbox-ban megosztottam, innen letölthetitek.Én is ezt használom.

-
Dell XPS
veterán
Szia,
Továbbítani kellene a megfelelő fórumba a kérdésedet: Milyen notebookot vegyek? Kiemelt téma)
Köszi!
-
ST05
őstag
Sziasztok !
MI lehet a 15" feletti alternatívája eme fujitsu-nak,
nagyobb kijelző kellene, és maradjon könnyü relatíve,
és lehet gyengébb valamivel? (i5-i7,ssd kell) köszi a tanácsot,
egy ilyem Samu-rol mit kell/lehet tudni, jo választás lehet-e ?
( gyártót illetően is érdekellne 1-2 javallat, ki gyárt most finomat, ami nem alma.)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Dell XPS
veterán
válasz
n_stolz
üzenetére
Szia,
Nincs lehetőséged egy másik adapterrel megnézned, vagy egy multiméterrel ellenőrizni? Mi van az akkumulátor kérdésével, mert arról nem szóltál. Amit leírtál az nem tűnik elsőre táp, ill. töltő-áramkör hibának, bár nem teljesen értettem. Ilyen hiba jelenséget az alaplapi feszültség szabályozók (MosFet), és kapcsoló (Schmitt-Triger), nem gyakran okoznak. Az alaplapon lévő táp-aljzatra gondoltál, amikor a rendellenes érintkezési problémát felvetetted a tápcsatlakozónál?
-
Kácsa
aktív tag
válasz
Sanyabá
üzenetére
Lejárt a szerk. időm:
Itt van egy kis olvasnivaló róla HP635 teszt. -
Kácsa
aktív tag
válasz
Sanyabá
üzenetére
Ha filmnézésre,internetezésre szeretnéd, akkor megfelel. Amúgy a proci gyenge CPU, hiába kétmagos, 1,65GHz magonként, és 0,5 MB gyorsítótárral magonként. A videokártya GPU nem egy bajnok, csak 256 MB-os saját memóriája van. Ilyen van faterom gépében, egy 2 GHz,kétmagos proci (2 MB gyorsítótárral) társaságában.A HD filmeket viszi, HDMI kimenettel megbirkózik.
Játékra nem ajánlott. -
Sanyabá
senior tag
Erről vélemény?
HP635-ösProcesszor: AMD Dual-Core E-450 APU with Radeon HD Graphics 1,65 GHz
Memória: 4 GB DDR3 1330 Mhz
Akkumulátor: 6 cellás, üzemidő 4 óra 40 perc
Videókártya: ATI Mobility™Radeon™ HD4250 2 GB
HDD: 320GB SATA 5400rpm
Kijelző: 15,6" HD LED matt TFT 16:9 (1366 x 768)
SUSE Linux Enterprise 11
Op. rendszer: Windows 7 -
prebuds
aktív tag
Sziasztok! Hadd ajánljam egy fórumtársunkat, aki laptopok javításával foglalkozik: KillHates [link]
Én szerviz helyett ezentúl hozzá fogom vinni, bármiféle gond lesz a laptopommal. Komoly eszközökkel rendelkezik, és legtöbb esetben a helyszínen megvárható a javítás, tisztítás - végig is nézheted. Egy szerviznél minimum 2x kell menni, plusz az adataidat is le kell védeni - itt nincs erre szükség! KillHates Tökölön dolgozik, de bp-ről a benzinpénzt is beleszámolva még olcsóbban jött ki, mintha szervizbe vittem volna. Ráadásul olyan alapos munkát végez, amit egy szervizbe 100%, hogy nem csinálnak meg. Lelkes és korrekt, ha kérdezel, magyaráz közben

Szóval akinek gondja van a laptopjával, vagy szeretne bele ramot venni, procit cserélni stb, az forduljon KillHates-hez! Mobilszáma az adatlapján.
-
Marseille199
senior tag
Sziasztok! Lassan sínene vagyok a lapossal (Pavilion G6 2303SH). Igz, csak win8 ment rá, de beletörődtem. Nem is ez a baj. Hanem az, hogy a funkciógombok bár működnek, de az fn gomb megnyomása nélkül, és hiába állítom be biosban, hogy úgy működjenek, nem jegyzi meg. A videókártya sem akar működni, pedig fent van a driver, de semmi, csak az integrált és az is szórakozik. Mit tehetek ilyenkor, mert már teljesen becsavarodtam..

-
jorden06
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek bármi gyakorlati tanácsa azzal kapcsolatban, hogy miért sz_r a notim hűtése? HP 8530, 1 hónapja volt újrapasztázva és kitakarítva, semmit nem segített. Fél éve mintha megőrült volna, állandóan 50 fok körül mozog a proci az eddigi 40 helyett, szobahőfoktól szinte függetlenül, idle. Ez a 10 fok eltérés nem tűnik soknak, de annyira pont elég, hogy állandóan kapcsolgat a venti a különböző fokozatok között, és baromi idegesítő :\
-
prebuds
aktív tag
válasz
prebuds
üzenetére
Valaki?
"HP 6730b-s laptopommal van egy másik baj is: meghibásodott az akkumulátor, ezt a rendszer jelezte is nekem. Milyet érdemes venni? Én ezt találtam, ami árban jó. Vagy honnan és milyet érdemes venni? Az eredeti iszonyat drága."
Hol lehet bontott cuccot venni? Laptopbonto.hu-t próbáltam, de nincs olyan, ami nekem jó.
-
cigam
titán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A HP olala szerint:
Lapkakészlet
AMD A70M FCHSztem töltsd a a HPsupportassistant-ot. Az feltesz minden szükséges drivert.
-
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy HP 2260SH laptophoz chipset drivert honnan lehet leszedni? Néztem a hp oldalát, de ott nem találtam hozzá chipset (/lapkakészlet) drivert
-
Dell XPS
veterán
válasz
Répapüré
üzenetére
Szia,
A laptopokban az akkumulátor töltését az abban lévő töltésvezérlő-elektronika szabályozza, ergo vigyáz rá. Figyeli az elhasználódást, regenerálást, kommunikál a géppel. A használat során az elektronika dönti el, hogy használható-e még az akkumulátor. Véleményem szerint nem a legjobb dolog feltölteni és kivenni, ugyanis az alatt az idő alatt is merül és folyamatosan csökken a cellák kapacitása (a kémia nem áll meg). De az elektronika ezt nem látja, így újra a laptopba helyezve megint 100%-ra feltöltve azt érzékeli, hogy minden rendben és nem tudja, hogy közben mennyit csökkent a cella kapacitás, nincs mihez képest mérnie a töltés mennyiségét. Amikor egyszer lemerül (lemeríted), attól a pillanattól megint lesz mihez képest számolni a töltést. Akkumulátor nélkül egyébként sem ajánlatos használni, mert az akkumulátor "simítja" a bemeneti feszültséget, és az átmenetileg megnövekedő terhelést is kompenzálja.
-
Répapüré
tag
válasz
Répapüré
üzenetére
Annyit hozzátennék,hogy ez az ismerősöm annyira takarékos, hogy külön billentyűzetet használ a laptopjához, mert ha elromlik olcsóbb cseréni.
Hűtőpad helyett vett a 100-as boltban egy fém lábasalátétet,mert az megemeli és szerinte tökéletes passzív hűtő....Azon sem csodálkoznék ha külső monitort is csatlakoztatott volna, ne használódjon a gép kijelzője, de ezt nem tudom.
Ezt csak úgy érdekesség képpen írtam, de az aksi dologban tényleg nem látok tisztán... -
Répapüré
tag
Sziasztok!
Van egy ismerősöm, aki majdnem két éve vett egy laptopot és ki sem csomagolta az aksiját,töltőről használja.
Valahol azt olvastam,néha fel kell tölteni az aksit és lemeríteni, akkor tartósabb lesz.
Én mindig töltőről netezek ,de az aksi is folyamatosan benne van.
Javasoltam az ismerősömnek, ennyi erővel el is adhatná a becsomagolt aksiját.
Szerintetek melyik megoldás kíméli jobban az aksit?
Ha hálózatról használom a gépem, érdemes kivenni?Előre is köszi.
-
n_stolz
tag
Hali!
HP nx6325-ös gépem van, lassan 6éves. Ma jelentkezett az a probléma, hogy elveszti a töltést, véletlenszerű időpontokban, majd szétszedve a mikiegeres kábelnél, és kicsit megmozgatva-visszadugva visszanyeri a töltést, majd megy pár percig, és ugyanez...
Hátul a géphez való csatlakozásnál kattogás hallatszott. Illetve, volt hogy leállt pár ilyen töltés/kiamaradás után, és nem töltött be a windows, újraindult párszor. Milyen gond lehet ez? Töltő vagy alaplap? Vagy mi a hiba oka?
Köszi előre is a tippeket!
Üdv -
andreijj
tag
válasz
redbiro
üzenetére
Épp kérdezni akartam, h mennyi az ideális hőmérséklet, mert az én notim is kezd melegedni/hangosodni.
1.5 éves hp 625, flash játékok alatt 75 fokra is felmelegszik a proci, ilyet eddig nem nagyon tapasztaltam. Nekiálljak szétszedni és átpasztázni? Notit még nem buheráltam, de gondolom hasonló a pc-proci pasztázásához csak minden kisebb
Csináljam meg én, vagy vigyem szervízbe? Az utóbbi pár napban iszonyat hangos....nem lesz ennek jó vége
-
sagit
veterán
válasz
redbiro
üzenetére
húgom 2510p-je is hasonlóan viselkedett, annyira túlmelegedett hogy le is kapcsolt
szétszedtem, mx2-vel újrapasztáztam, a venti mögött a bordánál full el volt dugulva ( kívülről nem látszott)illetve minden melegedés elkerülése miatt kicsit meg is "tuningoltam" a hűtést:

az eredmény 64 celsius 20 perc everest stressz teszt után
-
válasz
albi31
üzenetére
köszi mindenkinek, az volt a probléma, hogy hiába nézett ki kívülről tisztának, belülről egy 3-4 mm vastag egybefüggő porfal(!) volt a levegő útjában.
szétszedtem, kipucoltam, a procit újrapasztáztam, a gap padok rugalmasak, azokhoz nem nyúltam.
eredmény síri csend és az alábbi értékek:
tehát a jelszó: ne higgy a szemednek, mindig szedd szét!

-
-
Fulmi
senior tag
Sziasztok!
Szeretnek egy megbizhato laptopot egy dell vostro 1400 utan, amit leginkabb filmezesre, doksik szerkesztesere, bongeszesre es ide-oda vivesre hasznalnam.
HP-bol egy 8440p gepet lattam itt PH-n: [link]
Mit gondoltok errol a 8440p-rol, vagy ugy eleve az EliteBook-okrol? Felveszik a versenyt a Latitude es Lenovo T szeriaval?
Koszonom a segitseget,
FulmiPS: A HP magyarorszagi szervize milyen? Nekem eddig csak Dell gepem volt, az nagyon szuper.
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
redbiro
üzenetére
igen ezt jól nem tudom megmondani! csak ha már újrapasztázod azokat is illik átnézni hogy teljesen rendben legyen a hűtés és ne azon múljon hogy jó hogy új a paszta venti meglett nézve de a gappadek már törnek és emiatt melegszik mint az állat!
szervizben tudnak neked ebben segíteni mert nem mindegy a minősége és nagyon nem

-
válasz
BénaNyurga
üzenetére
milyen vastagságú és mennyi gap pad kell ebbe?
-
sziasztok!
van egy 6910p-m, sima böngészés közben az alábbi hőmérsékletekkel:

a ventilátor is nagyon pörög és hangos is, de nem tudom mi okoz mit:
a melegedés miatt pörög a venti és azért hangos, vagy már döglik meg a venti és ettől meleg.
nincs tele porral, szóval nem az lesz a bibi.
ha ventit cserélek, az közvetlenül a procin fekszik, tehát újra kell pasztázni?köszi,
red -
Répapüré
tag
Ez tuti nem érdekel senkit, de off-ként azért beírom.

A Hp Dv 5-ösömön amit használtan vettem,volt egy kis kopás az egérpad mellet...
Addig piszkáltam, hogy lett egy nagy kopás.
Arra gondoltam, ragasztok oda matricát, de láttam Lamborghini laptopnál bőr megoldást...
Ma vettem vékony fekete bőrt amit valakivel beszegetek és az egérpad két oldalára megpróbálom felragasztani a szép cérnával szegett fekete bőrt.Úgy tervezem, hogy maradjon olyan felület amit nem fed be és akkor érvénysül az eredeti króm fénye is.Ha nem cseszem el, a bőr adhat egyfajta plusz minőségérzetet.Én szeretem az eredeti bőr dolgokat és így egyedivé tehetem a laptopom.
Gondolom, hogy sokak szerint hülyeség,és itt esztétikai dolgokról nem nagyon szokott szó esni, de így, off-kén egyszer kibírjátok.
-
cigam
titán
Mitől lehet az, hogy amikor felrakom a 3in1 nas dokolóra a gépet, teljesen véletlenszerüen átvált hálózatról akkumulátoros üzemre, ill. vissza? Sima tápról etetve nem csinál ilyent, szóval a dokkoló(csatlakozó) környékén van gubanc.
Sőt néha ficereg is.(bzzzzzz...) Mintha egy légy, vagy vmi hasonló bogár megpróbálna kiszabadulni. (Elektromos szikra?!)
-
ElVisZ
tag
Sziasztok.
Adott egy 2011-s USA-ban vásárolt ProBook 6555b laptop, ma egyszer megfagyott a gép majd a bekapcsológomb hosszanti megnyomásával kikapcs, majd újra be és a num- és caps lock villogása fogadot (5-ször), azóta se kép sem hang (se venti, se meghajtó hang) .
Lehet ezzel valamit kezdeni vagy vegyem fel egyből a supportal a kapcsolatot gari ügyben?
A netes gari ellenőrzésen ezeket írja ki szervíz szintnek:
Std Office Hrs Std Office Days, Std Office Hrs Std Office Days, Global Coverage, Standard Material Handling, Standard Parts Logistics, Pickup by HP, 2 Business Days Turn-Around, No Usage Limitation, HP Ships to Customer Site
Ezek mit jelentenek?
Nekem kell feljuttatni a pesti központba vagy küldik a futár vagy hogy megy ez?Előre is köszi a választ

-
prebuds
aktív tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Először azt írod, hogy nincs rá gari, utána pedig azt, hogy 1 év gari van hozzá... Amúgy honnan lehetne bontott akksit venni? Keresgéltem a neten meg itt a fórumon is, de nem találtam, persze lehet, hogy rosszul kerestem.
-
prebuds
aktív tag
HP 6730b-s laptopommal van egy másik baj is: meghibásodott az akkumulátor, ezt a rendszer jelezte is nekem. Milyet érdemes venni? Én ezt találtam, ami árban jó.
Vagy honnan és milyet érdemes venni? Az eredeti iszonyat drága.
-
cigam
titán
válasz
andreijj
üzenetére
Azért egy próbát megért volna a HP SoftPaq Download Manager. Ezzel telepítheted az összes driver-t, és egyébb HP specifikus programot.
-
andreijj
tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Kösz a segítséget, nélküled tuti agyvérzést kaptam volna...istenkirály ez a driver genius

-
andreijj
tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Na feltettem a Driver Geniust, talált pár drivert, amelyeket letöltöttem, és telepítettem. Most a scan-nél semmit sem talál, tehát elvileg fenn van minden, Újraindítottam, eszközkezelőben továbbra sem látom a wifit, és a Driver Genius Hardware info-ja a Network adapter fülön ezeket írja ki:
- RealTek Semiconductor RTL8102E/8103E Fast Ethernet NIC
- Broadcom 802.11n Wireless Network Adapter (ennél a MAC adress és a maximum link speed unknown)
A wifi gombra továbbra sincs semmi reakció. Érdemes még szívnom vele órákat, vagy szervíz?
Kösz a segítséget. -
prebuds
aktív tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
köszi szépen!
-
andreijj
tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Köszi, megpróbálom...de elég bosszantó, hogy a wifi beizzítása több időbe telik, mint rendbe vágni az egész gépet mindennel együtt. De az Aida-ban ott kellene lennie nekem is a bgn adapternek nem?

-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
andreijj
üzenetére
Van egy driver genius nevű program van akinek bevállik van akinek nem ehhez csak net kell és általában leszedi a hardverhez megfelelő drivert azért írom hogy általában mert van hogy nem azt szedi le amit kéne de általában 85% megtalálja azt amire szükség van! Egy próbát megér szerintem

Persze a feltétele az hogy az adott eszköz neten legyen (gondolom kábelen feltudod kötni netre)
-
andreijj
tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Szia!
Az eszközkezelőben a hálózati kártyáknál 3 elem van: két bluetooth, meg egy fast ethernet hálózati adapter, azokkal semmi probléma. Felette az egyéb eszközöknél van egy hálózati vezérlő, ami sárga felkiáltójeles (nem is talál illesztőprogramot neten keresztül). Az lenne a wlan? Megnéztem bnőm HP630-án, ott a hálózati kártyáknál két elem van: Atheros bgn wifi adapter, és egy realtek pcie fe family controller.
(Egyébként azzal is szívtam, nem is merem újratelepíteni a wifivel való sz@pás miatt)...

Most böngészem AIDA-val, az Eszközök/Windows eszközök/Hálózati kártyák listában sem találom az Atherso bgn wifi adaptert (a masik notin fenn van).
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
andreijj
üzenetére
eszköz kezelőben látja a gép egyáltalán ?
620-625-630 típus hiba hogy nem érzékeli megfelelően a wifi modult ilyenkor segíthet ha kiveszed és kicsit fogkefével a csatlakozó felületet megdörzsölöd esetleg az antenna csatlakozásait kicsit megmozgatod!Persze csak abban az esetben ha volt már a kezedben laptop szétszedve és össze is raktad!
-
andreijj
tag
Sziasztok!
Van egy HP 625-öm, ami egyszer már volt a szervízben mert nem ment a wifi. Kicserélték, nagy nehezen fel tudtam imádkozni egy olyan drivert amivel működött is (hivatalos oldalról), de mostanában probléma volt vele, úgyh újratettem az oprendszert. Persze most sem tudom működésre bírni a wifit, és a határán vagyok h kivágjam az egész lapost az ablakon. Tudtok valami tanácsot adni? Van valami speckó típusfüggetlen wifi driver? Vagy vihetem megint szervízbe? Ezer kösz....

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple MacBook
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Azért köszönöm! Akkor sehogy nem lenne lehetőségem kamerára? A helye benne van.

Pyttawrx