Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Új fülhallgatót is hoz a Motorola Európába
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
SCarecrow
csendes tag
válasz
Marseille199
üzenetére
Szia!
Ugyanígy jártam én is ugyanezzel a lapossal. Egyszerűen felháborító, hogy egy HP szintű cég megengedhet ilyet magának hogy Win8-ra ad csak supportot. Na de ebbe még beletörődtem volna...viszont ahogy te is említetted a videókártyát egyszerűen nem lehet feldriverelni. A hivatalos HP-s radeon driver igaz hogy felmegy, viszont csak látszólagosan...ugyanis a kártyát marhára nem ismeri fel. És igen, én is csak a I5-be integrált "sz*rt" tudom használni.
Azt még nem vettem észre, hogy a funkciógombok az fn megnyomása nélkül működtek volna...de ki fogom próbálni.
Egyébként én is kaptam már vagy 5 gyors lefolyású agyvérzést

Jelenleg ott tartok, hogy most írom a hibariportot az AMD-nek, ugyanis az onnan letöltött driver (bocs még csak a driver verification tool) meg egész egyszerűen azt mondja, hogy nincs kompatibilis driverem.
Az AMD után meg írok a HP-nak is...mert nem merem elhinni, hogy a mai világban ilyen szintű "gány" driverezést el lehet követni.
Már arra is gondoltam, hogy visszaviszem a fenébe a laptopot, és elállok a vásárlástól. Azt nem tudod véletlenül hány napig lehet a vásárlástól számítva?
üdv.
AndrásU.i: Informatikus mérnök vagyok, úgyhogy még csak azzal sem jöhetnek, hogy én vagyok a béna

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automata kávégépek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- ASUS TUF Gaming A17 FA707RM - Ryzen 7 6800H, 17.3FULL HD 144Hz, 1.5TB, 16GB, Geforce RTX 3060 6GB
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx