- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marseille199
senior tag
Sziasztok! Lassan sínene vagyok a lapossal (Pavilion G6 2303SH). Igz, csak win8 ment rá, de beletörődtem. Nem is ez a baj. Hanem az, hogy a funkciógombok bár működnek, de az fn gomb megnyomása nélkül, és hiába állítom be biosban, hogy úgy működjenek, nem jegyzi meg. A videókártya sem akar működni, pedig fent van a driver, de semmi, csak az integrált és az is szórakozik. Mit tehetek ilyenkor, mert már teljesen becsavarodtam..
-
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga #30783 üzenetére
És micsoda? Én ilyen felszereltséget (Proci-videókari-memória trió) nem láttam ennyi pénzért, de tényleg
-
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga #30780 üzenetére
Okés
-
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga #30778 üzenetére
És ezt nem lehet kikódolni belőle?
Nem igazán ismerem a win8-at. Ha nincs visszafelé kompatibilitási probléma a programokkal, megy rajta minden ugyanúgy, akkor végül is lehet az lesz a végső megoldás. Csak kicsit pofára ejtik a népet, ez a gáz. -
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga #30776 üzenetére
Hát igen, biztos visszaviszem, de kérdés, hogy egy másikkal nem ugyanígy járok-e? Másik modell meg nem kell, ilyen hardver ennyi pénzért nincs másik
-
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga #30768 üzenetére
Esetleg ehhez tud valaki valami infót hozzátenni? Mert nagyon el vagyok keseredve, hétfőn vissza is viszem, csak azt nem tudom, hogy ha cserélik, nem ugyan ott leszek-e megint?
A w8-at szeretném elkerülni. Hihetetlennek tűnik számomra, hogy nem akar teljesen együttműködni a w7-el. -
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga #30764 üzenetére
Már most nem tudom, mert leszedtem azt is, ami elvileg jó volt pár másodpercig, utána meg megnéztem mind a 4 lehetőséget, de egyikkel sem lett wifi
-
Marseille199
senior tag
Nem működik a wifi, segítsetek légyszi, mert már sokkot kaptam.. A videó kártya driver sem akar működni, meg a gyorsgombjaim sem
-
Marseille199
senior tag
válasz
Marseille199 #30761 üzenetére
fel is van rakva, elvileg megfelelően működik, de mégsem- Mármint a ralink
-
Marseille199
senior tag
válasz
F1stat #30760 üzenetére
Sikerült felrakni a cuccokat, de a videókártyadrivert és a wifi gyorsgomb, vagy mi a fenét nem. Egyetlen gyorsgombom sem működik,
Szerk: Feltettem ezt a wifi drivert is, működött is, vagyis volt kapcsolat, ahogy be akartam állítani a böngészőválasztást viszont megint elszállt , szóval nincs kapcsolat, nincs gyorsgomb, nincs videókártya.
-
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga #30749 üzenetére
Az a baj, hogy kiskönyv nincs hozzá, az ég egy adta világon semmi, csak a garancia papír, meg ez az userguide, de ebben meg semmi használható nincs
-
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga #30747 üzenetére
Hmm?
-
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga #30744 üzenetére
Ó, azt nagyon megköszönném.
Am pontosan ugyanez: http://www.hpshop.hu/?sku=D4Y36EA
-
Marseille199
senior tag
Sziasztok!
Ma végre boldog tulajdonosa lettem egy Pavilion G6-os vasnak. i5 3230m proci, 6gb ram, 750hdd és AMD Radeon HD 7670M videókari.
Szép és jó, meg minden, de a win7 feltelepítése után problémákkal szembesülök.
Mivel nem adtak semmit a géphez (semmi driver, csak valami felhasználói kéziküönyv cd-n, ami pdf és mivel nincs rajta, azt sem tudom megnyitni), így nem működik sem az fn gomb, sem a wifi, se semmi. Nem tudok leszedni rá drivert, élményindex is 1-esnek írja a vidikártyát, szóval nincs rajta semmi és nem találja az itteni hálózatot sem.
Mi a teendő?
Hogy tudnám feltelepíteni rá a szükséges dolgokat, meg úgy egyáltalán, hogy működjön az fn gombom, ilyesmik?A segítségetek előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest