Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemcso
őstag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Vidd akkor szervízbe, majd megnézik és megmondják, hogy mit kell cserélni és az mennyi lenne (ha már nem garanciás).
-
nemcso
őstag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Próbáld másik gépen a Te töltődet, vagy a Te gépeden egy másikat, hátha a töltővel van gond.
-
BénaNyurga
aktív tag
üdv hp szerviz 16 kerület környékén hol van a legközelebb ?
hiba jelenség: akksi ellenőrzés 5% elhasználódottság hp akkumulátor teszt szerint cellák rendben vannak mégse tölt... -
vwpolopg
őstag
válasz
albi31
üzenetére
Másik topicban lebeszéltek a boltról+ közben a netet túrva utánuk én is lemondtam róla... akkor már csak egy kérdés maradt, az i3-2350 vs. Pentium 2020M közti különbség nagyon nagy?
Asszonynak keresünk 13,3"-os gépet 1,7-1,8kg körüli súllyal, garival, 130 körül és annyi tudással amivel biztonságosan elfut az archicad és autocad (i5 350m-hd3000 alatt hibátlanul ment mind). És semmi más nem maradt ennyiért mint ez az iponos asus... (használtan se)
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok!
Találtam egy jónak tűnő konfigot, ezt a radiumnál nagyon jó áron. Ami azt illeti túl jó áron. És ez gyanús. Valamint az is, hogy csak egy év garit adnak a gépre. És az is fura, hogy csak náluk kapható ezzel az I3-as procival az országban... Mi lehet az oka ezeknek? Ha jól ítélem meg és tényleg gyanús a gép, akkor érdemes lehet ugyanazt a gépet az iponnál gyengébb intel Pentium 2020M procival megvenni? Megnéztem pár cpu chartot, annyival nem hozta ki gyengébbnek a másik gép I3-as procjánál. Köszönöm mindenkinek a segítséget!

-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Sajnos eddig nem sikerült a drivelock-ról részletesebb, számomra is érthető leírást találnom a neten. Valakinek van itt tőlem nagyobb tudása ez ügyben, hogy kicsit fel tudna homályosítani? Jól értem, hogy a storage a bios jelszót "hasznosítja"? És ha nem kapja ezt meg induláskor, akkor elérhetetlenné teszi a rajta tárolt adatokat?Szerk:
(#30690) cigam: nem vagyok a téma szakértője - így csak tipp részemről -, de így első ránézésre a 7300-nak 800MHz a bus sebessége, a másiknak meg 1066. Ez nem jelenthet gondot? Gondolom BIOS-t frissítettél? Egyébként itt talán gyakorlottabbak írnak, csere ügyében. -
cigam
titán
Adott egy HP8510p, benne egy T7300. Szereztem egy T9550-et, de nem indul el vele. Miért?
-
okmaci
csendes tag
válasz
kozyadam
üzenetére
Szia!
A második semmiképpen sem tud több, mint 4X annyit mint az első, nem ér meg annyit! Ahogyan a képen is láthatod, az előlap lepattintható, így a saját laptopodon levő, szintén lepattintható előlapot tudod rátenni, így teljesen ugyanúgy fog kinézni, nem látsz majd különbséget. Az ebay-en pedig meg tudod kérdezni az eladót, hogy a te gépedbe illik-e a caddy-je.
-
kozyadam
tag
Sajnálom, de lejárt az időlimit.
Ezt néztem még. Ehhez egy kis leírás is van, hogy hogyan lehet rátenni az eredeti előlapot.
Szerintetek melyik a jobb?Köszi!
-
kozyadam
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy HP dv6-3010eh notiba lehet-e olyan keretet kapni, amiből a DVD olvasó helyett merevlemez tartó varázsolható.
Egy kis keresgélés után találtam jó pár darabot pl. E-bay-en, de nem tudom, hogy pl. ez a darab kompatibilis-e a laptopommal.Illetve mennyire "illene" az eleje a noti oldalához? nagyon elüt tőle?
Köszi!
-
Szbarna87
csendes tag
Sziasztok egyik ismerősöm árulja az egy éves HP-Compaq Pavilion G6-1206eh laptopját
http://www.usanotebook.hu/hp-compaq-pavilion-g6-1206eh/P26204
1 év gar van még rá meg tudom hogy normálisan használta vigyázott rá 80000ft ért el adná nekem szerintetek meg éri meg venni??? Engem kicsit zavar a fényes kijelző meg hallottam már sok embert panaszkodni a HPra -
-
Nem tudja vki esetleg, hogy mitől lehet ez?

A 8460p-m sem pendrive, sem külső odd esetén nem kínálja fel a boot lehetőségét az indítás utáni menüben. Pedig a BIOS-ban engedélyezve van az usb boot, és a priority-ben is legelöl szerepel.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
AxBattler
üzenetére
egy probookról van szó.
én amikor vittem vissza szervizbe egy probookot tőlem egyből a garipapírt kérték nem a széria számot.
...
ha megvettem valakitől és mondok egy szériaszámot, hogyan tudom bebizonyítani, hogy az az enyém, megvettem, nem másé és nem lopott?
hogyan lehet egyáltalán garanciát mondani valamire, amihez nincs is garancia papír és számla? -
Ice&Lime
veterán
tegyük fel!, ha vesz az ember egy hp laptopot használtan, amire állítólag több év garancia van, de nincsen hozzá garancia papír és számla, tudja érvényesíteni a garanciát a laptop szériaszámával minden papír és gond nélkül?
-
válasz
adidas4death
üzenetére
Köszi a linket, de úgy tűnik megtaláltam: az intel grafikus vezérlőasztalának információs oldalán látszik a min/max/használt vram, mennyisége: 32mb/1696mb/89mb. Utóbbi persze változik, pl. chaos teory alatt fölment mindig legalább 133-ra, és dinamikusan változik.
Szóval ez a kérdés kipipálva!Viszont most fedeztem fel, hogy az istennek nem akar usb-ről bootolni: sem pendrive, sem külső odd esetén nem kínálja fel a lehetőséget az indítás utáni menüben. Pedig a BIOS-ban engedélyezve van az usb boot, és a priority-ben is legelöl szerepel. Mi lehet ez?

-
adidas4death
aktív tag
-
cigam
titán
válasz
adidas4death
üzenetére
jajaja bocsi, bocsi! összekevertem a sima 3000-el.

-
válasz
adidas4death
üzenetére
Hol tudnám megnézni, hogy nálam mennyit enged?
8GB a rendszermemória. -
Igen, hazafelé a buszon felsejlett előttem a SATA és IDE csatlakozók képe, és azonnal rájöttem, hogy mekkora böszmeséget kérdeztem...

Akkor ezzel nem lesz semmi probléma, csak nemrég volt terítéken a téma, és valahogy eszembe jutott, pedig akkor egy 2510p-ről volt szó. Azért köszi!
(#30663) cigam
Hmm... érdekes, én valahol azt olvastam, hogy max. 1,8GB-ot kezel. -
Üdv!
Lenne két kérdésem a 8460p-mel kapcsolatban:
1, A HDD-caddyt kell-e jumper-olni, hogy slave-nek ismerje fel, illetve ennek mikéntjét honnan tudnám kideríteni? Maintenance manual-ban nem találtam.
2, Az integrált HD3000-nek hogyan tudnék több vram-ot osztani a rendszermemóriából? A BIOS-ban nincs erre opció.
A válaszokat előre is köszi!
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Elitebook 8530-ból kiesett/kitört egy billentyűm (visszatéve felül nem fogja semmi, backspacetol balra lévő ,' gomb német billentyűzeten). Ilyenkor ha ebayrol rendelek egyet, vissza tudom siman tenni, vagy az alsó rész is eltorhetett? Sem alul a guminal sem a billentyu alján lévő késnel nem látok törést, mégsem tudom visszatenni. Ha lehet nem cserélném egyből az egészet.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Boogie33
üzenetére
Szia,
Ebből lehet "mazsolázni"..:DriverPack Solution 13 build for DVD
-
Répapüré
tag
válasz
NEMO1968
üzenetére
Szia!
Nem késtél el, én általában sokat agyalok, mielőtt vásárolnék és meghallgatok pár embert.

Köszönöm szépen a segítséget.
A válaszodból úgy tűnik, hogy különböző a csatolófelület.
Valóban a a régi SD RAM-os PC-m sem lehet DDR-el bővíteni, de azt gondoltam,két DDR között van kompatibilitás.
Most DDR 2-es van benne, tehát ebben gondolkodom.
Köszi még egyszer.Szia.
-
Boogie33
senior tag
Hali.
Segítséget szeretnék kérni , honnan tudnák leszedni egy driver packot egy HP 630-hoz mert túrom a netet de nem találtam. Hangsúlyoznám hogy packot szeretnék mert a HP oldalán van mindenféle de mindenhez legalább 5 fajata van és nem tom hogy melyik kell.
Win 7 Home Premium 32.Köszi.

-
Répapüré
tag
válasz
Underground2
üzenetére
Köszi a tanácsot, a hőfokokkal van némi gond, most, hűtőpaddal 50-52 fok.
Játéknál több.
Legalább a vinyó hőmérséklete mindig jó.
De ha azt mondod, ennél az AMD procinál különben is magas a hőfok, akkor reményeim szerint ezt tervezésnél figyelembe vették nem biztos, hogy sokat segít a tisztítás, de mindenképpen ajánlott. Lehet, még soha nem volt.Egy szervizben levegővel átfúvatták szétszedés nélkül és hűtőpadot ajánlottak, de meg fogom fogadni a tanácsod és kitisztíttatom.
Most azon gondolkodom ,a 2 db egy GB-os DDR2-es memóriát érdemes e DDR3-asra cserélni,vagy két db 2 GB-osra...
Félek, hogy ez további melegedést okoz.Négy GB-ot talán még tud kezelni az alaplap...
Gondlom a DDR2-est nem szabad keverni DDR 3-assal...
Memóriánál is számít a MHz, aminek a jelentőségével totál nem vagyok tisztában.
2GB DDR2-est 800 MHz-el láttam 8800 t-ért és ugyanitt
4GB DDR3-as 1333 MHz.es 7200 Ft. /Mindkettő Kingston/Nem látok tisztán, hogyan áraznak és azt sem tudom,a laptopm kezelne e DDR3-ast ?
Mivel nem értek hozzá, józan paraszti ésszel érdemesebb a nagyobb teljesítményűt olcsóbban megvenni...
Lehet, gyártástechnológiai oka van az árkülönbségnek, de igazából gőzöm sincs ezekről a dolgokról.
Ha van valakinek kedve válaszolni, megköszönöm, hátha van itt más is aki ennyire tudatlan mint én és hasznos lehet számára az infó.Köszi.
-
NEMO1968
őstag
Először is ne légy elkeseredve,nem biztos hogy alaplapot kell cserélned.
Ajánlom KillHates kollégát,vele vedd fel a kapcsolatot.
Lehet hogy javítható is lenne a masinád.
Én ennyire nem vágom sajnos a kérdést,de beszélgettem vele,mikor az én gépem műtötte,és ott került szóba az északi híd.
Okozhat ilyen rettenetes lassulást,mikor látszólag minden rendben van.
HDD milyen állapotban van?
Esetleg még azt megpróbálhatod kicserélni,úgy mit mutat. -
drmotto
őstag
Sziasztok!
Tegnap este a notebookom használat közben egyszer csak elkezdett nyikorogni, és lefagyott.
Nem az a klasszikus olvasófej hiba hangja van,inkább olyan, mint egy ajtónak. Újraindítottam, a bekapcsoláskor szép csendes, de amikor tölteni kell a rendszert, akkor megint jön a nyikorgás. Egy darabig nem történik semmi, majd megjelenik a kijelzőn, hogy melyik rendszert akarom betölteni (csak egy van, w7), majd utána megint semmi. Csak akksi kivétellel lehet leállítani.
Javítható hiba? Gazdaságosan javítható hiba? Nem garanciális, 3 éves HP 610 Core2Duo.Köszönöm!
-
KisBundi
őstag
Megint baj van a Compaq 615-el

Pontosan nem tudom még mi történt, de barátnőm állítása szerint netezés közben fekete képernyő amin két sor fehér karakter amiben vmilyen kulcsot kért, majd kikapcsolt. Most ha bekapcsolja, akkor el kezdi tölteni a windowst majd megáll és nem megy tovább..
Ez lehet hardveres hiba?
-
Csujo
csendes tag
válasz
NEMO1968
üzenetére
Köszönöm a választ,a #30522 témámra, ha így áll a dolog akkor gondolom csak az alaplap csere jöhet szóba!
Lefuttattam egy HP oldalról letölthető rendszer diagnosztikai tesztet.
Ez adott egy olyan hibát,amit nem nagyon értek!Parallel port: Control register test: Test failed error code 004001016 strobe line error.
Make sure there is no external device attached to parallel port.Nos mivel nincs is az alaplapon LPT port nem is lehetséges csatlakozni hozzá!
Ez a dolog hogyan értelmezhető ,vagy éppen ez adja az alap problémát a lassúságot?
A biosban letiltottam az Parallel portot ,de nem változtat semmit!
Véleményed szerint van e jelentősége ennek?
De köszönöm a többiek véleményét is! -
Szlovi
senior tag
válasz
zolee3000
üzenetére
Jó lesz! Főleg a Radeon miatt
.
A PS miatt ez jobb választás, mint egy AMD-s gép.
Nekem is ProBook-om van,de csak az alap i3-as dedikált VGA nélkül,bár én asztali gép helyett használom,úgyhogy ezen a téren nincs nagy igénybevétel.
Saját tapasztalat:
Hiába a dedikált transzkódoló ( Intel Clear Video HD ) a prociban,közel sem olyan zökkenőmentes a videózás, mint egy Radeonnal vagy Geforce-val
-
AirBundy1
tag
Sziasztok!
Egy HP Elitebook 2570P-ben szerettem volna ramot bővíteni. Kivettem az 1. slotból a benne lévő 2GB-osat, majd a helyére pattintottam egy 4GB-os Kingstont, a 2GB-osat pedig áttettem a 2. slotba. Az eredmény: bekapcsolás után teljes sötétség a képernyőn, pár mp múlva igen nagy fordulaton elkezd pörögni a venti. Próbáltam minden kombinációban, úgy is, hogy az eredeti állapot szerint csak a 2GB ram volt az 1. slotban, de ugyanezt csinálja. Próbálkoztam azzal is, hogy az aksi és a kábel nélkül 30mp-ig lenyomva tartom a power gombot, majd utána hálózatról bekapcs, de ugyanez az eredmény. Gondolom egy bios reset még segíthetne, de fogalmam sincs, hol van az elem. Tudnátok segíteni, hol találom és hogyan szedjem ki? Esetleg más megoldási javaslat?
Köszönöm.
-
gama78gmus2h
csendes tag
Továbra is keresek megoldást erre a problémára, vagy ha esetleg tud valaki usb által leadott 5 voltot felnövelni 12 voltra, azt meg köszönném
Segítséget szeretnék kérni
Laptopom:
HP Pavilion DV6000
A problémám a hűtőventillátor sebességével van
Speedfan programmal nem lehet állítani a cooler sebességét, és a fordulatszámot sem érzékeli hogy épp mennyivel forog
a cooler meg 4 kábeles
Regitry szerkesztésről is olvastam, de belefogni nem merek, ha valaki ért hozzá azt megköszönném.
windows 7 32 bit oprendszer van fent
Válaszokat, és segítséget előre is köszönöm -
zolee3000
tag
Sziasztok!
Kinéztem egy HP ProBook 4540s C4Z18EA notit, és szeretném a véleményeteket kérni vele kapcsolatban. Egyrészt aki használ ilyet vagy hasonlót, érdekelnének, mik a tapasztalatai. Másrészt kicsit bizonytalan vagyok, elég erős lesz-e ez a gép a kívánt felhasználási körre.
A noti munkagépnek kellene egy fényképésznek, tehát főleg a Photoshopos képszerkesztést kéne röccenésmentesen bírnia (term. ez külső IPS monitoron megy majd). Ezen kívül csak az alap internetes alkalmazások és minimális office (Word/Excel/Outlook) használat menne, max. néha egy-egy 720p mkv, de játék egyáltalán nem. Szóval szvsz nem kéne izomgép, viszont a tartósság, anyagminőség (hogy bírja az ide-oda hurcolászást) nagyon hasznos lenne - ezért is mozdultam a belépőszinttől (Pavilion, Inspiron, Ideapad) az ilyen középkategóriás, fél-üzleti modellek felé. Csak a pénz nagyon limitált sajnos - 210 ezer Ft a limit.
Előre is köszönök minden infót, építő hozzászólást! -
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Gondolom rajtam kívül még azért van egy-két felhasználó a mai Magyarországon, akinek nincs eredeti verziójú operációs rendszere. A barátom tervezi, hogy megveszi magának, de amíg nem tudja ki se próbálni, addig minek öljön bele egyetlen drága forintot is? A windows 8-al nem vagyunk kibékülve, de ha minden kötél szakad... A LINUX-hoz kell driver, vagy integrálva vannak az illesztőprogramok?
-
Kakumix
senior tag
válasz
üzenetére
Innen lehetne, de úgy tűnik csak win8-as driver van. Lehet próbálkozni az amerikai support oldalon is. Ha legális win8 jár hozzá csak a hülye metro felület miatt menne rá win7, akkor javaslom a Classic Shell nevű programot, ami egy Start menü + egyéb okosság, én már hónapok óta használom, a csempéket azóta nem is láttam.
-
Segnior_Barthez
senior tag
üdv urak, probook 4330am van i3, 8GB RAM 320GB HDD.
A HP Power Assistant és a HP Support Assistant is leáll a noti bekapcsolása után. Nem segít sem ezek ujratelepítése, sem csökkentett módban való install. Mi a teendő? köszönöm
szerk: win7 ultimate -
törölt tag
Sziasztok!
Egy barátom vett a TESCO-ban egy ilyen notebookot, de fogalmam sincs, hogy honnan töltsem le a drivereket hozzá. Az OS Windows 7 Ultimate. Lennétek szívesek segíteni? Már teljesen kiidegelt, mivel az internetet sem tudtam rajta beüzemelni valamiért, így még csak az se működött, hogy megkeresse magának az illesztőprogramokat... Köszi előre is a segítséget!
-
Répapüré
tag
válasz
albi31
üzenetére
Igen, értem amit írsz.
Azért sincs értelme erről vitatkozni, mert a felhasználói igények különbözőek.
Ismerek egy srácot aki a műhelyébe betette a régi, elavult gépét,zenehallgatásra használja, semmi másra.
Most akkor bárki kezdje el meggyőzni, hogy az egy vacak?
Dehogy vacak, hiszen a célnak éppen megfelel.
Azt tartanám butaságnak, ha erre a célra venne egy szuper videókártyás gépet a legmodernebb kijelzővel.
Minek?
Nem szeretnék félreértést, nincs nekem azzal bajom ha valaki garanciás, új gépet szeretne 600-ért,de ugyanígy megértem ha valakinek megfelel egy repedt kijelzőjű laptop, amire rádug két hangfalat és zenét hallgat.Ez két véglet ami között mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt,de kihasználatlan funkciókért kár fizetni, de igazából ezzel sincs gondom.
Az én igényem a magyar billentyűzet volt és hogy ne kelljen percekig homokórát néznem.
Mivel nem akartam 10 GB-os vinyóval 1 GHz-s gépet venni a jelenlegit elfogadhatónak ítéltem, csak érdekelt mi a véleményetek, hiszen nagyobb szaktudásotok van nálam a témát illetően.
Tulajdonképpen nincs is itt vita szerintem.
-
albi31
aktív tag
válasz
Répapüré
üzenetére
Amúgy teljesen jól látod,és ez nem más mint pszichológia,mert hogy az elitebook nem más,mint egy "szolgáltatás",ami egy bizonyos vásárlói kört támad meg,ráció nincs az árában,ehhez nem kell közgáz. diploma,persze egy nagyon jó gép,strapás stb..de messze nincs ár/érték arányban realitás,ezt jól látod.
...még mielőtt valaki félre értené,most új gépről beszélünk...az egy más dolog,hogy használtan akkora áramortizációt kap,hogy csak csuda,és akkor meg is érkeztünk a használt masinákhoz,a linkelt gép egy Probook,persze,itt van a macska elásva,egy Probook,és nem Elitebook,ami nem összekeverendő..másrészt abba a témába bele sem megyek,hogy ha van ennyi pénz,akkor ilyet,mert ha van annyi pénz,akkor meg olyat,ennyit sem akart rászánni,ezért választotta ezt,reméljük,sokáig menni fog!
-
AdminGen
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy egy HP Compaq CQ58-251SH laptopnál hogyan lehet az fn billentyű "always on" módját kikapcsolni? Elég bosszantó, hogy ha F1-et akarok nyomni, akkor azt fn+F1 kombinációval érem csak el...
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Dell XPS
veterán
válasz
Répapüré
üzenetére
Nem szeretnék Veled vitatkozni, főleg hogy hozzáértés nélkül vásároltál gépet és még ráadásul kritizálsz...

Segíteni szerettem volna Neked egy-két dologban ennyi, azon kívül meglehetősen szemtelen vagy ahhoz képest, amit összealkottál és én ennek ellenére nyugtattalak...
-
Répapüré
tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
A linket, melyre kattintva egy hirdetést tekinthetünk meg ami történetesen egy használt laptopot kínál eladásra.A hirdetéshez fotográfiákat is melléket a hirdető a vásárolni szándékozó megelégedésére.
Így megfelel?
Ha nem baj,ezen a szinten nem szeretném folytatni.
Örülök, hogy találtál magadnak pár képet amiben gyönyörködhetsz,tiszteletben tartom álmaid tárgyát, bocsánatot kérek.
Szia. -
Répapüré
tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Annyiba érdekes, hogy megismertettétek velem az elitbook kategóriát,amit köszönök.
A jelenlegi egy GSM bolt előtt sétálva tetszett meg, megvettem, ennyi, most jónak tűnik.
Tényleg köszönöm,hogy felhívtátok a figyelmem erre a kategória is.600-at továbbra sem adnék érte, de használtan ha ajánljátok akkor mindenképpen érdemes megfontolni,mert nagyobb rálátásotok van a laptopvilágra. -
Répapüré
tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Arra utaltam, hogy szerintem sokan sznobizmusból vesznek 600 ezres laptopot.Én is vettem már zakót, csak a márka miatt , de ez nálam ritka.
Igazából kíváncsi voltam, megszoknék e egy laptopot,még 70-et sem akartam eredetileg adni érte.
Megnéztem a linket, a teljesítmény nem rossz, de ha valaki nem használja ki, akkor fölösleges pénzkidobás.
Gazdaságtanban a zsebtükrön lévő csajszi fotót árfelhajtó tényezőnek nevezik ami az árat növeli, a tükör értékét nem./Tudom, sántít a példa/
Biztos megint csodabogár leszek, de a belinkelt gépen engem az alu. ház vonz leginkább.
Telóban is szeretem ha fémházas. -
Répapüré
tag
válasz
Siriusb
üzenetére
Lehet, hogy ez már off, de megnéztem,mi is az az elitbook.

Láttam, pár Hp-t, de 400-600 ezer Ft-ig azért, hogy hatóságokkal levelezek, híreket olvassak, ritkán Skype...
Esetleg Wikipédia, youtbe...
Ez nekem ár-érték arányt tekintve az én felhasználói szokásaim figyelembevételével indokolatlannak tűnik.
Bevallom, azt sem értem, miért fizet valaki milliókat tv-ért,engem nagyon nem érdekel, hogy 3D-ben kijöjjön elém a delfin.
Biztos nem érdekel senkit a filozófiám, de úgy szeretek vásárolni, ha elvesztem, ellopják, kigyullad stb, nem okoz hatalmas fájdalmat,maximum bosszant.Jó üzletet kötni nem csak a haszonért jó érzés, maga a tudat...
600 ezerért laptop számomra nem tűnik jó üzletnek és zavarna ha ellopnák.
Bocsi az off-ért. -
Dell XPS
veterán
válasz
Underground2
üzenetére
Szia,
PCI ismeretlen eszköz?
-
Underground2
tag
Sziasztok!
Meg tudja nekem mondani valaki h a 6820s típusú hp laptopban van e bluetooth??
mert jelenleg tuti nincs telepítve, viszont eszközkezelőben van egy ismeretlen eszközöm amit nem tudok h micsoda?! -
-
Répapüré
tag
válasz
albi31
üzenetére
A te válaszodhoz írok, de mindenkinek köszönöm aki megtisztelt a válaszával.
Amikor vettem, kicsit olcsóbban volt angol billentyűzetes,de nekem a magyar bill. megér némi többletet.
Végül is, amire használom, arra jó, alapvetően elégedett vagyok vele,nem ér annyit, hogy pár ezer forinton húzzam magam.
Megtörtént, kész...
A vedókártya nekem is melegszik,de a teljesítménye nekem elég.Nem szoktam játszani,bár mostanában néha felnézek a tankjáték.hu-ra,azt kifogástalanul viszi, de gyakorlott játékosok, biztos tudják, hogy komolyabb játékokat már nem vinne.
Esetleg annyit tanultam, hogy ne legyek skót és legközelebb vegyek újat,de korábban nem volt laptopom, nem tudtam, mennyire szoknám meg és spórolni akartam.
Már látom, hogy meg lehet szeretni,nekem a " tapipaddal" sincs gondom.Köszi még egyszer mindenkinek.
-
kazuma
csendes tag
Sziasztok!
Kezdőként szeretnék tanácsot kérni.HP 6720s laptopomat szeretném SSD-vel felturbózni.
Szerintetek ki lehet cserélni a hagyományos HDD-t SSD-re egy ilyen notiban?Köszi előre is a segítséget!
-
albi31
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 94% Akkumulátor
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx