Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRENK1988
veterán
a matt kijelzot vivel erdemes tisztitani?
-
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hol tudok beszerzni HP TC4400 whitelisth mentes BIOS-t hogy tudjak más márkás WIFI kártyát beletenni.Segítségeteket köszönöm!
-
rbence
senior tag
Köszi,ezeket próbáltam,az eszközkezelőben egy "agere systems hda modem" van,sim kártya bent (volt),biosban engedélyezve van,a billentyűzet alatt van egy anatel delphi d40-es modul,én erre tippeltem,hogy ez a modem,de a connection manager csak a wifit és a bluetooth-t látja,úgyhogy tanácstalan vagyok,majd holnap megnézem,hogy ott van-e a modem,de csak ott kell lennie

-
AMD Power
titán
Milyen lett az új HP sorozat? Bent néztem őket, ezek az új házak minőségibbek egy fokkal mint a régiek....
-
sagit
veterán
válasz
premete
üzenetére
2 feles hsz helyett írhattad volna ezt is pl:
"sagit fórumtárs elfelejtett szólni hogy sim kártya is kelleni fog, amit az akkumulátor mögötti slotba tudsz elhelyezni, a sim kártyának rendelkeznie kell mobilnet hozzáféréssel."
De úgy látom meguntad a Dell topikban a flame-et.
-
-
rbence
senior tag
Valaki próbálta már Elitebook 6930P alatt életre kelteni a gsm modult? Vagy csak előkészítés van benne?
-
törölt tag
Sziasztok!
HP Probook 4535s típusú laptopon nem tudok lemezről BOOTolni. BOOT opcióknál nem lehet kiválasztani a meghajtót és BIOSban sem tudtam beállítan. Valaki tudna segíteni? -
trollreign
tag
Sziasztok!
Van egy HP Envy 17-esem, 2011 elején vásároltam.
Tegnap este az történt vele, hogy az egérkábelnél fogva lerántottam az asztalról. Miután visszatettem az asztalra, úgy tűnt, hogy semmi baj sincs, akkor fejhallgatóval használtam.Most reggel viszont elkezdtem fejhallgató nélkül használni, és azt vettem észre, hogy nem szólnak a beépített hangfalak. Pontosabban, ha a Hangerőkeverőt elindítom, és ott elmozdítom a "Kommunikációs Fejhallgató (IDT High Definition Audio CODEC)" hangerő csúszkáját, akkor utána teljesen korrektül szól kb. 3 másodpercig, aztán elhallgat. (Fejhallgatóval továbbra is hibátlanul szól.)
Mivel tegnap éjjel Skype-oltam is, ezért abban reménykedem, hogy szoftveres és nem hardveres a probléma. Találkozott valaki ilyesmivel esetleg?
Előre is köszönöm a választ.
-
sagit
veterán
Szia
Minden további nélkül rakhatsz caddy-be ssd-t, ha kiszeded a gyári vinyót simán tudsz rá telepíteni USB-ről.
A galibák akkor kezdődnek ha hdd-t és ssd-t is akarsz egyszerre használni. Ilyenkor kell jumperolni, ez egy kis forrasztgatást jelent a caddy nyákján, de ha rászánod magadat akkor segítek majd mert én több napot gulgiztam mire sikerült ez az 5 perces művelet.A gyári vinyó 1,8" zif csatlakozójú. Jó vacak az a zif csati, nekem 2 is megtört de ebay a barátom szerencsére.
Én egy ide passzoló ssd-t vettem, ilyen teljesítménnyel szintén ebay-ről.
A gép sokat gyorsult vele, pedig ez az ssd nem egy sebesség bajnok.Azonban írtad hogy neked nincs szükséged az ssd mellett háttértárra, akkor mindenképpen egy 64-96 Gb-os sima 2,5"-os ssd-t javasolok az odd helyére. Olcsóbban kijössz fajlagosan ( GB/FT) és gyorsabb is lesz mint egy zif ssd. Egy ilyen caddy is megteszi viszont erre nem megy rá a gyári dvd előlap, nekem is le kellett vágni róla a "kapcsokat" és ráragasztottam. Egyébként teljesen korrekt volt a kinézete. Ha ez nem felel akkor van drágán passzoló caddy amit forrasztgatás nélkül lehet jumperolni, de ennyit nem ér szerintem.
Amire még érdemes odafigyelni az az hogy a gép csatolója csak UDMA5-öt tud. (100 MB/s) Szóval nem érdemes elszállni az ssd-vel, amihez a legolcsóbban hozzájutsz az elég lesz bőven.
Amit még érdemes venni a kis 2510p hez az egy ilyen PCMCIA kártya mert a 2 USB borzalmasan kevés. Én is vettem, tökéletesen tette a dolgát.
Kérdés?

ui:
hasznos linkek: Notebookreview Fórum -
FCnyul
csendes tag
válasz
Buster17
üzenetére
PCMCIA kártyahely ahogy Frenk1988 is mondta.Wireless kártyát (is) lehet oda beletenni,magyarul vezeték nélküli.Teszemaszt,nincs a gépedbe wifi,betolsz egy ilyen karit és már rá is tudsz kapcsolodni a routeredre,vagy ha van wifis szolgáltató a közelbe akkor hozzájuk,ha a szomszéd nemigen védi a széjjelszórt netét akkor oda...stb
-
B-L-A-C-K
titán
Igen SSD-vel minden gép érezhetően gyorsabb lesz, még egy régi is, itt egy kis tesztem nem olyan régen csináltam.
-
premete
veterán
Olyan csati kell, amilyen benne van, vagy átalakító kell hozzá. 1.8"-os, Zif-es ssd-k.
-
Dudee
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni: szert tettem egy hp 2510p notebookra, ami ugyan nem egy modern darab, de alapvetően szerintem egy elég jó kis gép. Főleg, hogy cégnél selejtezték le, és hazahozhattam ingyen

Az lenne a kérdésem, hogy jól gondolom-e, hogy az a legegyszerűbb módja az SSD-re upgrade-elésnek, ha a DVD helyére beszerelek egy keretet (caddy?), amibe aztán berakok egy standard SATAs SSD-t?
Működik ez így?
Meg lehet ezt úgy csinálni, hogy a gyári vinyót nem is használom azok után, és egyszerűen kiszedem?Köszi a segítséget!
G. -
Buster17
addikt
Hali!
Van egy HP530-as laptopom és az oldalán az USB-k felett van ilyen kis tálca, ki lehet húzni és oda be lehet rakni. Az micsoda lenne?
Én valamilyen internetre gondolok, ha azaz akkor olyat hol lehet venni és mi a neve? -
GaborGh
őstag
válasz
germinator66
üzenetére

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Panthalassa1
üzenetére
Ez már lényegtelen, a lényeg az, hogy amit mondtam chipset driver megoldotta a gondod?
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Annyi kérdésem lenne, hogy a ProBook szériában a 65xx sorozat "felette van" a 45xx-nek (minőségben)? (konkrétan 4530s/4540s vs. 6560b/6570b érdekel)
-
pethYeti
addikt
Ha a külsőleg csatlakoztatott HDD-n nem törölsz semmiféle rendszerfájlt akkor nem lesz gondja neki.
A többire meg mind igen, amelyik kombináció neked tetszik kivéve hogy amit linkeltél az csak caddy ami nem lehet kint a gépből + dvd rom keret amibe csak meghajtót tehetsz. Nekem most ssd van hdd helyén, dvd-rom helyén van a hdd, caddy-be, és nem rég rendeltem még ebayről egy keretet a dvd-romomnak mert azért néha jó lenne írni vele.
-
2ning
tag
Nem tudom jól értem-e. Ha vennék egy [ILYET] a notihoz, akkor lenne:
- egy külső USB 2.0 csatolós HDD, SSD, vagy DVD-m, attól függően mit teszek a BOX-ba ?
- betehetem a DVD helyére a notebookba, SATA-s HDD vagy SSD-vel ?Mit szól hozzá a windows., ha ezzel az eszközzel csatlakoztatok egy olyan HDD-t amin, másik gépből származó Windows XP, WIN7, stb. op.rendszer is van ? Adatmentés, másolás céljából például. A gyakori le-fel, ki-be csatlakoztatás nem tesz be a notin az op.rendszernek?
Remélem értitek mit bregyogok.

-
Rollee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy HP 6000-es laptopom aminek nincs hangja.
Tudom, hogy ez egy eleg rossz tipus (vannak hibai) ,ezt a hajszaritos modszerrel hoztam vissza a mukodok soraba, de hat "no sound".
Amikor letorlom/telepitem a programjat akkor hallhato egy "pattanas", gondolom akkor a hanszorok jok es be vannak randesen kotve.
Az eredeti program telepitese vegen hibat ir ki. Probaltam mas hasonlo gep(F500) driveret felrakni, de ugyan az lett a vege. Pedig latszolag minden okes, van ikon es azt mutatja, hogy minden rendben van. Ha elinditok egy zenet akkor a hangero csuszkan is latszik.
Ja es a jack dugon keresztul sem jon at semmi.
Win 7 64bit van rajta.Esetleg valami otlet?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Panthalassa1
üzenetére
Pont most akartam írni....Nem néztem milyen a géped, csak amit belinkeltél onnan mondtam gyorsan mit kellene leszedni a chipsethez mert telóról voltam, de a linkednek köze nem volt a gépedhez...

Amúgy HP honlapján is fent vannak a driverek, csak ugye te
Pavilion g6-1206eh-nál nézted, és te géped meg HP Pavilion g6-2260sh, vagyis elsőnek ezt írtad. Itt van amúgy: link -
Panthalassa1
csendes tag
válasz
Panthalassa1
üzenetére
Megoldottam, amd honlapról! De agymenést kapok, hogy a hp honlapján semmi nincs...és ami van az se jó....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Panthalassa1
üzenetére
Lapkészlet...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Panthalassa1
üzenetére
Chipset driver fent van?
-
Panthalassa1
csendes tag
Help!
Vettem egy HP Pavilon g6-2260sh notebookot, de a két 3.0-ás usb portja nem akar működni. A driverekkel így is szívás volt, mert a hp honlapján az ehhez való lan, és wifi sem volt jó, egy másik típusét letöltve sikerül csak kapcsolatra bírni a gépet. Namost. A hp honlapján találtam usb drivert, de meg se kottyan neki. Azt se érzékeli, hogy bedugtam neki valamit... Az eszközkezelőben kérdőjeles az Universal serial bus (usb) (2 db), a PCI eszköz és az SM-buszvezérlő.
Az utóbbi kettő mit is jelent tulajdonképpen?
Hol hozzájuk találok normális drivereket?Pls help!
-
AxBattler
félisten
Köszi!
Szép munka, viszont az ilyen jellegű gányolásoktól én ódzkodom.
Meg nem is látszik egyértelműen, hogy mit csinált a csóka.
Jó, annyi világos, hogy levágott egy nagyobb részt a műanyagból, hogy passzoljon a DVD-előlap, aztán fölragasztotta azt, de a többit nem nagyon értem...
Szóval egy gyári megoldásnak jobban örülnék, még ha nincs is benne plusz usb-csati.
-
overland
aktív tag
sziasztok,
hp630on hogy lehet megfordítani az fn bill. használatát??
F2-vel nem találtam -
AxBattler
félisten
2560p-hez létezik olyan gyári hdd caddy, mint a 2540p-hez, hogy még egy usb-aljzatot is ad pluszban?
Mert 2560p-hez nem találtam gyári caddy-t, csak utángyártottat...

Egyébként az ilyenekre ugye rá lehet pattintani a gyári odd előpanelját? -
Thusor
őstag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Elképzelhető, de nekem még a power assistant nélkül is csinálja.
-
hori2012
csendes tag
Szervusztok!
Szeretnék venni egy laptopot. Az egyik lehetőség:
HP Elitebook 8560w
Intel Core i5 2540M • 15.6" Full HD (1920x1080) AG WVA LED • FirePro M5950 / 1GB • 4GB DDR3 • 500 GB • DVD+/-RW DL • 802.11(a/b/g/n) • Bluetooth • Windows 7 Prof 64bit hun
299.000 FtMit tudtok róla? A HP szervizét van aki szidja ( pl.: B-L-A-C-K esete), de mi az általános tapasztalat?
Szembeállítom egy Dell Precision M4600-al-ez lenne a másik lehetőség-, a külföldi tesztek picit a Dellt hozzák ki jobbnak...Soha nem volt HP laptopom, ezért kérdezősködöm...
Köszönöm!
Üdv!
-
Thusor
őstag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Na akkor végképp nem értelek. Ha pont az a lényeg, hogy ne a legújabbat tegyük fel akkor miért azt linkeled be? Amit annó írtál nekem a 2.0.6.0 verzió pont a legújabb, de egyébként akkor is csinálja ha egyáltalán nincs feltelepítve a power assistant.
-
Jocozolg
tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Kösz!
Kipróbálom! -
Thusor
őstag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Nekem pattogott a hang..de hiába tettem fel a frissebbet mindenből, nem oldotta meg. Továbbra is csinálja ha közben jobban terhelem a gépet. Nem tudom mi baja lehet.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
Jocozolg
üzenetére
szerintem neked is ez lesz a gond
-
Jocozolg
tag
Üdv
Probook 4535-ös gépemmel hang probléma van.
Konkrétan hang/video lejátszáskor pár miliszekundumra lefagy, változó időközönként.
Tudtok valami megoldást?Kösz
Jocó -
B-L-A-C-K
titán
válasz
animatrix11
üzenetére
Nekem egy Dell Latitude gépen olyan zavaró volt hogy sehogy se tudtam megoldani, mivel volt lehetőségem így kicseréltem egy ugyan ilyen másikra ami már nem csinálta vagyis csak halkan. Amúgy érdekes mert majdnem 100 ugyan olyan géppel volt mostanában dolgom, és van amelyik halkan, de van amelyik egész zavaróan csinálja. Gondolom a proci gyártásától függ, hogy sikerült.
-
animatrix11
őstag
válasz
animatrix11
üzenetére
Tehát a ciripelést úgy oldottam meg, hogy windows 7 power management speciális beállítások, a cpunál, ha nincs töltőn 5% megy a proci, ha nincs terhelve, ezt átállítottam 50%-ra, lehet vele játszani hány % kell állítani, igy kevesebbet bír az akksi, de legalább a ciripelés megszűnt.
-
zoleeno1
veterán
Üdv,
Van egy HP Compaq 6710b laposom. Döglődik az adaptere, az lenne a kérdésem, hogy ez jó lenne e hozzá? [link]
Vagy esetleg tudtok ennél olcsóbbat, amivel eldöcögne? Az akksija régen rossz, csak netezésre használom, folyamatosan 220-ra kötve. Nem egy mai darab, nem akarok sokat költeni rá, minimál megoldás érdekelne
-
PLaci58
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
[link]
Nem nekem lenne, csak tőlem kértek tanácsot és nem ismerem az AMD procikat. Ráadásul a tesco hol E2-1800 (1,7 GHz), hol E1-1200 (1,4 Ghz)-es procit ír rá. Az ára 100K lenne, nyomtatóval, egérrel, táskával.
Most nézem az újságban, hogy a csomagban 1,4-es procival van, magában pedig 1,7-es el, ugyanazon az áron. -
AxBattler
félisten
válasz
PLaci58
üzenetére
Megint nem jó, de inkább mondj egy keretet, és hogy mire szeretnéd használni a gépet.
Ha 100k-körül van a határ, akkor inkább az alábbiakat ajánlanám a HP helyett:
Lenovo IdeaPad G580GC
Fujitsu Lifebook AH531 -
PLaci58
addikt
Szerinteke érdemes megvenni ezt a HP-655 laptopot : [link]
Nem fogyasztanak sokat az AMD procik? Nem nagyon melegednek? -
overland
aktív tag
sziasztok, hp630on hogy lehet megfordítani az fn bill. használatát??
-
ocsi19
senior tag
Sziasztok!
Van egy HP 6930p-notim, amire még 2014.07.01.-ig van HP Care-Pack garancia. Szeretném bővíteni a memóriát benne, de a fedélnél le van ragasztva, hogy itthon ne tudjam szétszerelni a gépet, gondolom a garancia miatt...hogy lehet úgy megoldani, hogy megmaradjon a garancia? Hivatalos HP szervizbe kell vinnem?
Előre is köszi!
üdv.: ocsi
-
2ning
tag
Azt írja" Intel(R) Active Managment Technologi SOL " "not supported bluetooth funkcion" meg "device unplugged".
Ez azért érdekes mert itt ül a kék bluetooth ikon az értesítési területen , és már 3 telefont is csatlakoztattam (párosítottam) hozzá. Volt fájl küldés és fogadás is. Szerintetek telepítsem? Vagy maradjon így? -
B-L-A-C-K
titán
Ajánlom ezt a programot, töltsd le indítsd el, és kiírja mi kell.
-
2ning
tag
Sziasztok!
HP Compaq 8510p-n van egy COM5 ismeretlen eszközöm. Melyik driver hiányzik? Nem tudok rájönni. Win7 Ultimate 64bit. [HP Driverek]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx