- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Lejátszóeszközöknél csak annyi jelenik meg hogy AMD/HDMI Audio, de szürkén, vagyis nem aktív. Előző két notim HDMI-n gond nélkül ment, ott fel is ismerte hogy HDTV-vel van dolga.
pumukli23 A TV HDMI-n eddig tudta, de mondom nem olyan vészes mert audio kábellel átmegy a hang, egyelőre passz.
-
Z0mbi
senior tag
-
Ennek örülök, én is ezért foglalkozok laptopokkal.
Szünetmentesnek tényleg jó az akksi, bár ha az anyagi oldalát nézzük, akkor egy 250w-os szünetmentes táp már pár ezer forintért megvehető, a noti akksija viszont jóval drágább (ne az ebayes utángyártott sz*rokat nézzük, hanem a rendes gyári akksit). Ennek ellenére én is gyakorlatilag szünetmentesnek használom a gépemben az akksit, néhány alkalom kivételével, amikor hordozható gépként funkcionál (7,5 kilós Sárkányom van).
-
-
-
zedii
aktív tag
aha, hát nem tudom, most ott tartok, h lehet ,h lecserélem a notim egy olyanra. engem zavar ,h ennyit megy a venti, lehet ,h én vagyok a bogaras, de a csajomnak most vettünk egy dell alap notebookot (inspiron 3év gari celeron 1,5ram 140pénz) és ehhez képest az kussol ráadásul gyorsabban futnak bizonyos dolgok ott az XP-m mint itt a Vistan...bárazt tudom ,h ez szoftver dolog és nem egyéb, várom is ,h megérkezzen végre az XP erre. Viszont a hűtést nem fogja megoldani ,így a hangokat se..az inteles meg csak nem pörög ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 6
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Lenovo Thinkpad T495 14" FHD AMD Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4!
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- Lenovo T470 core i7-6600 16 gb, 256 Gb nvme ssd, áfás számla
- LENOVO Legion 5 PRO - R7 5800H - 16" WQHD 165Hz 500nit - RTX 3060 6GB - 16GB / 1TB - SK bill
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest