- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
prebuds
aktív tag
válasz
prebuds #30815 üzenetére
Valaki?
"HP 6730b-s laptopommal van egy másik baj is: meghibásodott az akkumulátor, ezt a rendszer jelezte is nekem. Milyet érdemes venni? Én ezt találtam, ami árban jó. Vagy honnan és milyet érdemes venni? Az eredeti iszonyat drága."
Hol lehet bontott cuccot venni? Laptopbonto.hu-t próbáltam, de nincs olyan, ami nekem jó.
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
prebuds #30798 üzenetére
hőcsövet nem hiszem hogy cserélni kéne mert valszeg az nem hibásodott meg inkább az áll fent hogy csontra keményedtek a gap-padok esetleg még a paszta is...
Ezzel nem igazán vernek verhetnek át mert kiderül ha jól dolgoztak nem lesz meleg! Ebből igazán nem hiszem hogy spórolnának mert az egységnyi paszta és gap pad értéke nem haladja meg az 1000-1500 forintot
meg ez kb egy 5-10 perces munka amit ott megvárhatsz jó esetben végignézhetsz
-
Dell XPS
veterán
válasz
prebuds #30795 üzenetére
Szia,
Ahogy a kolléga is jelezte (meg a Te leírásod), itt sűrgős beavatkozásra van szükség. Nálad a hőelvezetők már inkább "szigetelnek", mint betöltik eredeti szerepüket. A heatpipe-hez mindenképpen kell majd Gap-Pad is, így szvsz, jobban jársz ha bejelentkezel valahová, ahol minden rendelkezésre áll. Még a paszta nem is okozna gondot, de a Gap-Pad megfelelő értékkel (7W/mK), minőséggel az már inkább. Összeszámolva, plusz a kihívás, szóval még olcsóbb is, meg biztonságosabb is számodra.
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
prebuds #30795 üzenetére
Ha nem csináltál még ilyet akkor jobban jársz ha olyan emberre bízod aki ért hozzá nem tudom milyen felépítésű a proci hűtője de általában gappad is van alatta ami hűti a vga-t ezek szokták bemondani az unalmast elvileg jó hozzá az asztali proci paszta van aki mást ajánl! de ha nem vagy biztos a dolgodban akkor inkább szerviz. Egyébként olyan mint újrapasztázni egy asztali cpu-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debian GNU/Linux
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I7-7600U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest