- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
prebuds
aktív tag
válasz
prebuds #30815 üzenetére
Valaki?
"HP 6730b-s laptopommal van egy másik baj is: meghibásodott az akkumulátor, ezt a rendszer jelezte is nekem. Milyet érdemes venni? Én ezt találtam, ami árban jó. Vagy honnan és milyet érdemes venni? Az eredeti iszonyat drága."
Hol lehet bontott cuccot venni? Laptopbonto.hu-t próbáltam, de nincs olyan, ami nekem jó.
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
prebuds #30798 üzenetére
hőcsövet nem hiszem hogy cserélni kéne mert valszeg az nem hibásodott meg inkább az áll fent hogy csontra keményedtek a gap-padok esetleg még a paszta is...
Ezzel nem igazán vernek verhetnek át mert kiderül ha jól dolgoztak nem lesz meleg! Ebből igazán nem hiszem hogy spórolnának mert az egységnyi paszta és gap pad értéke nem haladja meg az 1000-1500 forintot
meg ez kb egy 5-10 perces munka amit ott megvárhatsz jó esetben végignézhetsz
-
Dell XPS
veterán
válasz
prebuds #30795 üzenetére
Szia,
Ahogy a kolléga is jelezte (meg a Te leírásod), itt sűrgős beavatkozásra van szükség. Nálad a hőelvezetők már inkább "szigetelnek", mint betöltik eredeti szerepüket. A heatpipe-hez mindenképpen kell majd Gap-Pad is, így szvsz, jobban jársz ha bejelentkezel valahová, ahol minden rendelkezésre áll. Még a paszta nem is okozna gondot, de a Gap-Pad megfelelő értékkel (7W/mK), minőséggel az már inkább. Összeszámolva, plusz a kihívás, szóval még olcsóbb is, meg biztonságosabb is számodra.
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
prebuds #30795 üzenetére
Ha nem csináltál még ilyet akkor jobban jársz ha olyan emberre bízod aki ért hozzá nem tudom milyen felépítésű a proci hűtője de általában gappad is van alatta ami hűti a vga-t ezek szokták bemondani az unalmast elvileg jó hozzá az asztali proci paszta van aki mást ajánl! de ha nem vagy biztos a dolgodban akkor inkább szerviz. Egyébként olyan mint újrapasztázni egy asztali cpu-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horizon Forbidden West
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest