- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
SCarecrow
csendes tag
válasz
Marseille199 #30856 üzenetére
Szia!
Ugyanígy jártam én is ugyanezzel a lapossal. Egyszerűen felháborító, hogy egy HP szintű cég megengedhet ilyet magának hogy Win8-ra ad csak supportot. Na de ebbe még beletörődtem volna...viszont ahogy te is említetted a videókártyát egyszerűen nem lehet feldriverelni. A hivatalos HP-s radeon driver igaz hogy felmegy, viszont csak látszólagosan...ugyanis a kártyát marhára nem ismeri fel. És igen, én is csak a I5-be integrált "sz*rt" tudom használni.
Azt még nem vettem észre, hogy a funkciógombok az fn megnyomása nélkül működtek volna...de ki fogom próbálni.
Egyébként én is kaptam már vagy 5 gyors lefolyású agyvérzést
Jelenleg ott tartok, hogy most írom a hibariportot az AMD-nek, ugyanis az onnan letöltött driver (bocs még csak a driver verification tool) meg egész egyszerűen azt mondja, hogy nincs kompatibilis driverem.
Az AMD után meg írok a HP-nak is...mert nem merem elhinni, hogy a mai világban ilyen szintű "gány" driverezést el lehet követni.
Már arra is gondoltam, hogy visszaviszem a fenébe a laptopot, és elállok a vásárlástól. Azt nem tudod véletlenül hány napig lehet a vásárlástól számítva?
üdv.
AndrásU.i: Informatikus mérnök vagyok, úgyhogy még csak azzal sem jöhetnek, hogy én vagyok a béna
-
cigam
titán
válasz
Marseille199 #30784 üzenetére
Visszaolvastam, megtaláltam.
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Marseille199 #30779 üzenetére
ez nem kódolás... egyszerűen úgy oldották meg hogy ne legyen driver támogatás csak win8 alá... és ez benne a vicc de rögtön megkérdezek pár nagyon okos embert
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Marseille199 #30777 üzenetére
én se igazán érted a dolgot sajnos... ez a hp hülyesége... elég szomorú hogy ezt bejátszák hogy kiadnak egy olyan hardvert amire csak win8 támogatás van... nem értem miért kell rákényszeríteni az embereket... elhiszem hogy jó marketing meg minden de azért ennyi pénzért megkérdezhetnék hogy mit is akar a jó nép...
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Marseille199 #30775 üzenetére
Pedig úgy tűnik minden megfelelő driver ellenére se hajlandó win7-el normálisan üzemelni
szerintem ha visszaviszed és másiakt kérsz helyette jobban jársz -
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Marseille199 #30763 üzenetére
melyik wifi driver ment fel ? ha a ralink akkor rakd fel azt a ralinket amit másodszorra küldtem privibe
hátha meggondolja magát utánna meg a többi hardverrel nem kell copni csak net kell meg egy driver genius amit átküldök mailban szívesen és az leszed minden drivert amit talál hozzá általában 99%ban mindenhez talál jó drivert -
Marseille199
senior tag
válasz
Marseille199 #30761 üzenetére
fel is van rakva, elvileg megfelelően működik, de mégsem- Mármint a ralink
-
F1stat
csendes tag
válasz
Marseille199 #30758 üzenetére
Win7 and WinServer 2008 R2 Auto Installation Program (SID:1546351) elvileg ez lesz a jó.
-
F1stat
csendes tag
válasz
Marseille199 #30756 üzenetére
Ez esetben próbáld ki ezzel. Elvileg kompatibilis W7-el is!
-
F1stat
csendes tag
válasz
Marseille199 #30741 üzenetére
Chipset
Kártyaolvasó
Ethernet
Wireless button
USB
Intel HDRemélem tudtam segíteni
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Marseille199 #30748 üzenetére
melyik wifi hardver van a laptopban ? készülék infó leírás kiskönyv stb benne van ? esetleg írj egy privit vegyél fel skypra és átküldök pár drivert amivel érdemes kipróbálni
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Marseille199 #30745 üzenetére
melyikkel van szerelve azt tudod atheros vagy intel ?
-
albi31
aktív tag
válasz
Marseille199 #30743 üzenetére
aztamindenit,csak win8!
meg kell nézni,hogy milyen Lan vagy wifi van benne,és a többit is le kell szedni manuálisan... -
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Marseille199 #30743 üzenetére
kéne a pontos típusa a gépednek
tényleg csak win8 hoz enged rivert leszedni
rögtön megnézem milyen wifi van benne és keresek drivert hozzámelyikkel van szerelve azt tudod atheros vagy intel ?
-
albi31
aktív tag
válasz
Marseille199 #30741 üzenetére
hát dehogy nem,a HP oldaláról szedd le a Háló(ethernet)vagy wifi driver-t és a többi jön magától,vagy te szeded le magadtól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged