Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
prebuds
aktív tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Én múltkor vittem egy laptopot hasonló problémák miatt, 10 ezer forint volt takarítással együtt (már ha volt mit takarítani benne belül), aztán közölték, hogy nem ez volt a baj és nem javult semmit a melegedés...
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
prebuds
üzenetére
hőcsövet nem hiszem hogy cserélni kéne mert valszeg az nem hibásodott meg inkább az áll fent hogy csontra keményedtek a gap-padok esetleg még a paszta is...
Ezzel nem igazán vernek verhetnek át mert kiderül ha jól dolgoztak nem lesz meleg! Ebből igazán nem hiszem hogy spórolnának mert az egységnyi paszta és gap pad értéke nem haladja meg az 1000-1500 forintot

meg ez kb egy 5-10 perces munka amit ott megvárhatsz jó esetben végignézhetsz

-
prebuds
aktív tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
(#30796) BénaNyurga: Köszönöm a választ mindkettőtöknek. Sima gépet már raktam össze, pasztát is nyomtam alá... A szervizektől azért félek, mert ez egy ellenőrizhetetlen dolog, kifizetem, aztán lehet, semmit sem csináltak vagy kispórolták az anyagot, gagyit raktak bele...
Vagy tudnátok ajánlani Budapesten olyan boltot, ahol nem vernek át?
Csak GAP-pad és gyanta csere kell, vagy a heat pipeokat is ki kell cserélni? Vagy az ott derül ki?
-
Dell XPS
veterán
válasz
prebuds
üzenetére
Szia,
Ahogy a kolléga is jelezte (meg a Te leírásod), itt sűrgős beavatkozásra van szükség. Nálad a hőelvezetők már inkább "szigetelnek", mint betöltik eredeti szerepüket. A heatpipe-hez mindenképpen kell majd Gap-Pad is, így szvsz, jobban jársz ha bejelentkezel valahová, ahol minden rendelkezésre áll. Még a paszta nem is okozna gondot, de a Gap-Pad megfelelő értékkel (7W/mK), minőséggel az már inkább. Összeszámolva, plusz a kihívás, szóval még olcsóbb is, meg biztonságosabb is számodra.
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
prebuds
üzenetére
Ha nem csináltál még ilyet akkor jobban jársz ha olyan emberre bízod aki ért hozzá nem tudom milyen felépítésű a proci hűtője de általában gappad is van alatta ami hűti a vga-t ezek szokták bemondani az unalmast elvileg jó hozzá az asztali proci paszta van aki mást ajánl! de ha nem vagy biztos a dolgodban akkor inkább szerviz. Egyébként olyan mint újrapasztázni egy asztali cpu-t
-
prebuds
aktív tag
Üdv! Van egy HP6730b-s laptopom. Néha tűzforró az alja, pörög ezerrel a ventilátor, és néha magától kikapcsol, gondolom a túlforrósodás miatt. Korábban szétszedtem, kifújtam, de nem nagyon volt benne por. Gondolom egy proci hűtőgyanta-csere nem ártana neki.
Kérdéseim:
1) Van procipasztám, neki lehet otthon állni egy laptopnál a folyamatnak, vagy inkább szervizt javasoltok? Youtubeon gondolom sok tutorial van, de milyen néven keressem? processzor hűtőgyanta milyen néven van angolul?
2) Letöltöttem az everestet és a CPUID hardware monitort, hogy lássam milyen meleg a proci. Egyrészt mi a normál tartomány? Everest a számítógép-érzékelő részben fixen 49C-ot mutat, hiába frissítem. CPUID-nél a magok most 83-84 C-on vannak. a CPUZ-nál pedig 92-t ír (egyáltalán, ez hogy lehet magasabb?), ez sok, ugye?
Még annyi, hogy a vinyót lecseréltem ssd-re korábban, hogy kevésbé melegedjen, de nem igazán változott a helyzet...
köszi a segítséget
-
aszti93
aktív tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
átböngésztem a egy csomó fórumot és ott megtaláltam hogy ez hiányzott. köszi. felraktam és megy egész jól a touchpad.
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok. Feltettem a Win7-et a HP 550 laptopomra és vmiért nem akar menni a touch pad bal gomgja és a touch pad jobboldalán lévő fel-le mozgató rész. Tudtok rá valami megoldást?
-
szoke12
őstag
Helló!
TS-L633L DVD író olvasót szeretnék venni.
Ez újonan honnan rendelhető? Honnan éri meg?
Előre is köszi! -
cigam
titán
Hol tudok olyan Vista telepítőt szerezni, ami elfogadja a gép OEM matricájának kódját?
Pár hónapja írtam a HP supportnak, azóta is fogalmazzák válaszukat....

-
cigam
titán
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Ez pedig kb egy OEM W7 árával drágább, amit adnak hozzá.
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
-
BénaNyurga
aktív tag
Az összeg meg 160k
-
cigam
titán
válasz
Marseille199
üzenetére
Visszaolvastam, megtaláltam.
-
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
És micsoda? Én ilyen felszereltséget (Proci-videókari-memória trió) nem láttam ennyi pénzért, de tényleg

-
BénaNyurga
aktív tag
Most ebbe ne köss már bele semmi értelme

Igazad van... nem a HP hibája... de egy laikus felhasználónak magyarázd már meg...
Tény hogy lehetett volna érdeklődni a laptop megvétele előtt de őszintén egy alapfelhasználó nem fog! Innentől lehetne ez a gyártó hibája is hogy nem hívja fel a figyelmet hogy csak win8 64 bit
De mind1 ez hit vita és ha belemegyünk az lesz hogy te mondod a magadét én az enyémet és ennyi semmi értelme...
Szerintem mind két fél részéről jogos a dolog itt jelezném " nem én nem néztem utána "
Így vitázni se fogok erről!ilyen hardver ennyi pénzért nincs másik
Jogos van másik csak körbe kell nézni
-
cigam
titán
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Az miért a HP hülyesége, ha nem néz utánna, hogy a hőn áhított gépén milyen oprendszer támogatás létezik?
Ha az az eléképzelése hogy benzint akar tankolni, miért vesz turbodiesel-es autót? Ha tudja, hogy ő W7 bubus, és vesz egy W8 only gépet, az miért a gyártó hibája?----
ilyen hardver ennyi pénzért nincs másik
Költői túlzás.
-
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Okés

-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Marseille199
üzenetére
ez nem kódolás... egyszerűen úgy oldották meg hogy ne legyen driver támogatás csak win8 alá... és ez benne a vicc de rögtön megkérdezek pár nagyon okos embert

-
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
És ezt nem lehet kikódolni belőle?
Nem igazán ismerem a win8-at. Ha nincs visszafelé kompatibilitási probléma a programokkal, megy rajta minden ugyanúgy, akkor végül is lehet az lesz a végső megoldás. Csak kicsit pofára ejtik a népet, ez a gáz. -
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Marseille199
üzenetére
én se igazán érted a dolgot sajnos... ez a hp hülyesége... elég szomorú hogy ezt bejátszák hogy kiadnak egy olyan hardvert amire csak win8 támogatás van... nem értem miért kell rákényszeríteni az embereket... elhiszem hogy jó marketing meg minden de azért ennyi pénzért megkérdezhetnék hogy mit is akar a jó nép...
-
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Hát igen, biztos visszaviszem, de kérdés, hogy egy másikkal nem ugyanígy járok-e? Másik modell meg nem kell, ilyen hardver ennyi pénzért nincs másik

-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Marseille199
üzenetére
Pedig úgy tűnik minden megfelelő driver ellenére se hajlandó win7-el normálisan üzemelni

szerintem ha visszaviszed és másiakt kérsz helyette jobban jársz
-
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Esetleg ehhez tud valaki valami infót hozzátenni? Mert nagyon el vagyok keseredve, hétfőn vissza is viszem, csak azt nem tudom, hogy ha cserélik, nem ugyan ott leszek-e megint?
A w8-at szeretném elkerülni. Hihetetlennek tűnik számomra, hogy nem akar teljesen együttműködni a w7-el. -
aszti93
aktív tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat.

-
Daert
őstag
Üdv.
Lassan lejár a DV6-om garija,hol tudok garancia kiterjesztést venni(akár nem személyesen)?Természetesen nem horror áron,jah és olasz kiterjesztésű a gép.
Köszönettel
Daert -
-
pumukli23
senior tag
válasz
aszti93
üzenetére
Ezen az oldalon meg tudod nézni milyen procikkal árulták a gépet. (Esetleg célszerű utánajárni, hogy a hűtés ugyanaz volt-e az összes változat esetén.) Esetleg még lehet próbálkozni azonos tokozású procikkal, a sajátod adatlapját itt találod.
-
aszti93
aktív tag
Sziasztok.
Van egy hp 550 notebook-om és és szeretném kicsit fejleszteni. Most egy Mobil celeron 550 proci és 2gb ram van benne. Leginkább a procit szeretném lecserélni. Nem tudjátok véletlen hogy 2 magos proci belemegy e?
A segítséget előre is köszönöm.
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
nem ide akartam

-
BénaNyurga
aktív tag
sziasztok adot egy hp g6 noti lényegében csak win8 driverek vannak hozzá illetve azok se mert felmegyek hp oldalára beírom a széria számot vagy a cikkszámot teljesen mind1 olyan mint ha nem létezne hpéknál ilyen not win7 64 bitet próbálunk felrakni rá eddig drivergenius a talált drivereket felrakta ok ezzel nincs is gond de mivel a billhez nem találtunk drivert így nem tudjuk bekapcsolni a wifit meg ilyenek!
Adott benne egy ati7xxx szériás vga azt se telepíti pedig a legfrisseb ati drivert raktuk fel mellé ami fel is települt a laptop még se használja valakinek valami ötlet ?
win8 driverek jók lehetnek win7 re ? -
Thusor
őstag
Van egy gyári HP displayport kábelem amit gy HP elitebook 2540p-t köt össze dokkolón keresztül egy Dell U2312HM monitorhoz. Tegnapról mára nem ad képet a monitorra, csakis D-Subon keresztül. Próbáltam már úgy is, hogy kiktatom a dokkolót és közvetlenül csak a gépet és a monitort kötöm össze displayport kábellel de úgy se ad képet a monitor automatikus alvó módba vált. Mi lehet a gond? A kábel vagy esetleg valamit elállítottam? Lehetséges az hogy tiltásra került a displayport?
-
törölt tag
Sztem próbálj meg egy Hiren's CD-t és azzal a pontos konfigot megállapítani
-
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Már most nem tudom, mert leszedtem azt is, ami elvileg jó volt pár másodpercig, utána meg megnéztem mind a 4 lehetőséget, de egyikkel sem lett wifi
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Marseille199
üzenetére
melyik wifi driver ment fel ? ha a ralink akkor rakd fel azt a ralinket amit másodszorra küldtem privibe
hátha meggondolja magát utánna meg a többi hardverrel nem kell copni csak net kell meg egy driver genius amit átküldök mailban szívesen és az leszed minden drivert amit talál hozzá általában 99%ban mindenhez talál jó drivert -
Marseille199
senior tag
Nem működik a wifi, segítsetek légyszi, mert már sokkot kaptam.. A videó kártya driver sem akar működni, meg a gyorsgombjaim sem

-
Marseille199
senior tag
válasz
Marseille199
üzenetére
fel is van rakva, elvileg megfelelően működik, de mégsem- Mármint a ralink
-
Marseille199
senior tag
válasz
F1stat
üzenetére
Sikerült felrakni a cuccokat, de a videókártyadrivert és a wifi gyorsgomb, vagy mi a fenét nem. Egyetlen gyorsgombom sem működik,
Szerk: Feltettem ezt a wifi drivert is, működött is, vagyis volt kapcsolat, ahogy be akartam állítani a böngészőválasztást viszont megint elszállt , szóval nincs kapcsolat, nincs gyorsgomb, nincs videókártya.
-
F1stat
csendes tag
válasz
Marseille199
üzenetére
Win7 and WinServer 2008 R2 Auto Installation Program (SID:1546351) elvileg ez lesz a jó.
-
F1stat
csendes tag
válasz
Marseille199
üzenetére
Ez esetben próbáld ki ezzel. Elvileg kompatibilis W7-el is!
-
F1stat
csendes tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Tegnap telepítettem egy ilyen gépet HP Pavilion G6-2200sh Windows 7 64bites rendszerre. Ugyan így nem volt semmi driver. Csak ezekkel a driverekkel ment!

-
F1stat
csendes tag
-
F1stat
csendes tag
válasz
Marseille199
üzenetére
Chipset
Kártyaolvasó
Ethernet
Wireless button
USB
Intel HDRemélem tudtam segíteni

-
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Az a baj, hogy kiskönyv nincs hozzá, az ég egy adta világon semmi, csak a garancia papír, meg ez az userguide, de ebben meg semmi használható nincs
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Marseille199
üzenetére
melyik wifi hardver van a laptopban ? készülék infó leírás kiskönyv stb benne van ? esetleg írj egy privit vegyél fel skypra és átküldök pár drivert amivel érdemes kipróbálni
-
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Hmm?

-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Marseille199
üzenetére
melyikkel van szerelve azt tudod atheros vagy intel ?
-
albi31
aktív tag
válasz
Marseille199
üzenetére
aztamindenit,csak win8!

meg kell nézni,hogy milyen Lan vagy wifi van benne,és a többit is le kell szedni manuálisan... -
Marseille199
senior tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Ó, azt nagyon megköszönném.

Am pontosan ugyanez: http://www.hpshop.hu/?sku=D4Y36EA
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Marseille199
üzenetére
kéne a pontos típusa a gépednek

tényleg csak win8 hoz enged rivert leszedni
rögtön megnézem milyen wifi van benne és keresek drivert hozzámelyikkel van szerelve azt tudod atheros vagy intel ?
-
albi31
aktív tag
válasz
Marseille199
üzenetére
hát dehogy nem,a HP oldaláról szedd le a Háló(ethernet)vagy wifi driver-t és a többi jön magától,vagy te szeded le magadtól...
-
Marseille199
senior tag
Sziasztok!
Ma végre boldog tulajdonosa lettem egy Pavilion G6-os vasnak. i5 3230m proci, 6gb ram, 750hdd és AMD Radeon HD 7670M videókari.
Szép és jó, meg minden, de a win7 feltelepítése után problémákkal szembesülök.
Mivel nem adtak semmit a géphez (semmi driver, csak valami felhasználói kéziküönyv cd-n, ami pdf és mivel nincs rajta, azt sem tudom megnyitni), így nem működik sem az fn gomb, sem a wifi, se semmi. Nem tudok leszedni rá drivert, élményindex is 1-esnek írja a vidikártyát, szóval nincs rajta semmi és nem találja az itteni hálózatot sem.
Mi a teendő?
Hogy tudnám feltelepíteni rá a szükséges dolgokat, meg úgy egyáltalán, hogy működjön az fn gombom, ilyesmik?A segítségetek előre is nagyon köszönöm!
-
kozyadam
tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Az egész gépet körbe infráztam, minden irányból.
A webkamerába csak azért világítottam bele, mert az érzékeli az infrát, és így tudtam, hogy a távirányító küldi a jelet.
Az infra vevőt a gépben lehet cserélni? Vagy érdemesebb lenne valami szoftveres varázslat?Egy TVre lenne rákötve a gép néha, és kényelmesebb lenne a távirányítóval szöszölni, mint mindig odamenni a laposhoz, ha szüneteltetni szeretném, vagy bármi.
-
szbalogh
addikt
Sziasztok!
Vettem kb egy éve használt 6910p laptopot amiben dvd író is van. Nem tudom a fantázianevét a funkciónak de a lényeg, hogy amikor erősen megnyomtam a tálca jobb oldalán a nyilat ki tudtam venni az írót a helyéről. 1-2 ilyen akció után egyszer csak nem ment a művelet. Annyira nem izgatott a dolog eddig, az író tőkéletesen működik. De most szeretnék egy ssd-t a helyére tenni és szeretném kérdezni, hogy vajon miért nem adja ki? Valami mechanikai cucc romolhatott el? Benyomni ugyan úgy be tudom csak nem kattan ahogy előtte tette és nem ugrik ki a helyéről. Mi lehet a hiba, lehet-e javítani?
Köszi
-
dorozsmaid
csendes tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
köszönöm szépen töröltem a hp power assintant-ot azóta rendesen működik a gépem.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
dorozsmaid
üzenetére
2. probléma: a power assistant a ludas, keress rá a itt fórumban mi a megoldás...
-
Kakumix
senior tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
.
-
BénaNyurga
aktív tag
-
kozyadam
tag
Sziasztok!
Egy Pavilion dv6-3010eh notival rendelkezem, amihez nem tudom beüzemelni a távirányítót.
Minden driver-t feltettem elméletileg, az Eszközkezelő nem mutat ismeretlent.
Mikor a TV tunert csatlakoztattam, akkor molyolt valamit a gép, de még mindig nem megy.A távirányító elméletileg jó, küld jelet. Sajnos más notival nem tudtam kipróbálni, csak a webkamerába világítottam vele.
Van esetleg valamilyen ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Köszi!
-
dorozsmaid
csendes tag
Sziasztok. HP probook 4535s gépem van. Rövid időn belül több problémára is figyelmes lettem.
1. gyakran ugrál a kurzor meg akkor is ha nem toucpaddal használom hanem sima usb-s egérrel.
2. számomra legzavaróbb probléma ,hogy megfigyeltem a gépem kb 1 percenként olyan dolgokat produkál mintha leállna. itt azt kell érteni ,hogy ha zenét/filmet nézek akkor torzul a hang pár pillanatra és ha ilyenkor gépelek akkor nem érzékeli a billentyűzetet itt úgy kell érteni ,hogy gépelek és amikor van ez a hang torzulás akkor abban a pillanatban lenyomott billentyűket nem érzékeli.
Véleményetek szerint mi lehet a probléma?
-
Üdv!
Backup HDD-t keresek 2,5'-es méretben!
A fő szempont a tartósság, megbízhatóság; sebesség másodlagos; kapacitásban 320-640gb között megfelelne.Melyiket válasszam?
-
pumukli23
senior tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
11 kerülettel arrébb vidd, a harmadikba.

Ahol voltál, meg nettó panaszkönyv kb azzal a szöveggel, amit itt leírtál. -
t72killer
titán
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Köszi a tippet, pont jókor jött: ott hagyom éjszakára

-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
t72killer
üzenetére
szia! Szerintem nem áll meg a telepítő csak iszonyatosan lassan dolgozik a pendrivreról!
Írd ki egy dvd-re és próbáld onnan telepíteni! Full formattal és akkor a boot bejegyzés is eltűnik!Win7 alatt nekem produkált olyat mikor usbről telepítettem hogy volt hogy 45 prcet kellett várni a telepítés indítása szöveg előtt! Egy próbát megér ha nem jön be akkor igen nem tudom biztos van aki találkozott már ilyen hibával!
Esetleg próbálj beszerezni egy másik telepítőtA típust nem néztem... bocsi
így neccesebb hogy nincs optikai meghajtó -
t72killer
titán
Történt már valakivel olyan, hogy a
telepítés megakadt a "Getting ready"
feliratnál?? A párom új hp dm1-4010-ére
próbálok win8-at faragni, de úgy tűnik, a
telepítő beadta a kulcsot.Másodjára is lefuttattam a telepítőt
rendszerjavító módban: talált javítható
rendszert, viszont a problémát nem oldotta
meg, sőt, produkált egy extra boot-
bejegyzést. most itt vagyok egy félig
feltelepült os-sel...(természetesen a telepítéshez használt
pendrive-on kívül semmi más nincs a
géphez csatlakoztatva. A bios-ban meg
sajna nem lehet kilőni a kártyaolvasót) -
Répapüré
tag
Sziasztok!
Korábban soha nem próbáltam filmet nézni DVD-rő, de ma betettem egyet és meglepő kattogást, zakatolást hallottam.A filmet lejátszotta, de nem értem, mi ez a hang?
Ez normális, más tapasztalt már ilyet?
Ha nem normális, mitől lehet ez?
Amikor filmet írok DVD-re, vagy lemezt törlök,nincs ez a kattogás csak lejátszás közben.
HP DV5 laptop.Előre is köszönöm.
Szerkesztés:
Túl korán írtam ide.

Kipróbáltam újra,betettem a lemezt, elindítottam és harmadik próbálkozásnál megszűnt a zakatolás.
Biztos "bejáratódott"
-
Bobyjack
senior tag
Találtam egy videót, amin szétszerelik a 8530W kijelzőjét, de én a 6 csavar kiszerelésén túl nem jutottam. Mintha összelenne ragasztva + pattanó kötések is rögzítenék. Valaki tud ajánlani nekem olyan szakit, aki már szedett szét ilyet és szívesen megtanné nekem, de nem kér vagyonokat érte? A szervízben 5k alatt szóba sem állnak velem. Előre is köszi!
-
törölt tag
én az NX7300-at hozzájuk hordtam, teljesen korrektül álltak hozzá minden hibához.
-
Dell XPS
veterán
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Nincs mese, itt alaplapot kell cserélni valahol, valakinek, garanciában.
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Jogos csak ugye van hogy kikapcsol van hogy nem de egyre gyakrabb a nem kapcsol ki téma! Sokszor volt már hogy egész este ment mert rányomtam hogy kikapcs és itt hagytam a gépet reggel meg kelek fel ez meg világít meg zúg
de kép az semmi és nem reagál csak a nyomva tartott kikapcsra vagy az áramtalanításra!Amit észrevettem hogy többször nem kapcsol ki ha nincs benne az akku mint ha bent lenne!
-
Dell XPS
veterán
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Nehéz mit mondani erre, amikor nem kapcsol ki vagy be (esetleg kettő óra után csak, stb..), táp és akku "együttlét" kell, hogy elinduljon, nincs töltés, szóval ehhez nem kell műszer...
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Dell XPS
üzenetére
Ezért kerestelek pm-ben is vicc ez a hozzáállás de őszintén! És akkor az nem hiba hogy nem kapcsol ki ? még is akkor mi ?
Elküldtek kb ezzel a szöveggel próbálom pontosan idézni: "Nézegessem a hp beépített teszt programjait ha hibát jelez akkumulátorra vagy esetleg másra akkor vigyem vissza"
Most őszintén ennyire nehéz korrektnek lenni vagy nem értem?
Van még itt egy szerviz 14 kerbe oda is beviszem hátha több a hozzáértés és a jó szándék!
-
Dell XPS
veterán
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Szia,
Ez nem semmi......pedig rossz az alaplapon lévő táp, ill. töltő-áramkörön a szabályzás, kapcsolás (MosFet).
-
BénaNyurga
aktív tag
Sziasztok!
Esett tanulmány:
Bevittem az egyik 14. kerületi hp partnerhez a laptopom!
Hibák sokasága:
-Nem tölti az akksit!
-Kikapcsolásnál 10 ből 8x nem tud leállni a gép kijelentkezik windowsból képernyő kikapcsol de a bekapcs gomb világít és a ventilátor pörög továbbNa és akkor jöjjön amin fentakadtam...
Csávókánk bekapcsolja a notit lefuttatja a starup tesztet ami nem jelez hibát semmire ergo nincs hiba
Hp battery teszt megint csak nem jelez hibát rossz a töltő ok...Csávóka kiakarja kapcsolni a notit nem áll le... ok hosszan nyom kikapcs kikapcsol újra bekapcsolja megint kikapcsolja megint nem áll le. Ok 3x-i próbálkozásra leáll elkezdi:
Ők ezzel nem tudnak mit kezdeni mert időszakos hiba és a hp teszt programjai nem jeleznek hibát WTF?
Akkor mi a jó jordán szőrös talpú náncsi ősötökért vagytok hivatalos márka szerviz ?Lényegében nem csináltak semmit a notival közölték ez egy ilyen fogadjam el... mi a tököm létezik ilyen ?
(égessem ki az alaplapot vagy mit tegyek hogy egy szerviz adott létező hibákkal érdemben foglalkozzon is garancia időn belül?)
Gondolom garancia időn kívül javaslat alaplap csere 20 ezer

-
ludus
aktív tag
Sziasztok!
Másod gépként van egy HP2510p-m amit igazán olvasásra ilyesmikre használok. Jött egy agylövésem, gondoltam lehalkítom a gépet és felraktam a [link] oldalon talált moddolt biost...

Fel is rakta a gép, újraindult és azóta folyamatosan a "Your bios failed to complete the update. please ensure that you follow the correct procedures and try again. this may require two sequential bios updates to complete the process." hibaüzenet fogad és nem hajlandó tovább lépni. Így nem tudok természetesen másik BIOS-t sem flashelni bele...
Valami ötlet valakinek? (olyat már találtam hogy usb-s floppyról lehetne ilyenkor megmenteni a dolgot de honnan szerezzek USB-s floppyt?)
Esetleg valakinek tropa alaplapból BIOS chip lenne valami jelképes összegért?Minden segítséget köszönök!!!
-
urbanjozsi
senior tag
-
slyowich
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy hp 655-es tipusú laptopot. Linux oprendszer van rajta és le szeretném cserélni windowsra de nem tudok belépni a biosba. Légyszives segítsetek melyik gombbal tudok belépni.
Előre is köszönöm!
Üdv: Én .
-
brutte
aktív tag
Srácok itthon lehetett valamikor kapni Hp ENVY M4 vagy DV4 laptopot? Sehol sem találok, csak a HP USA oldalon. De volt cikk, hogy Október körül jönnek. Valami info?
-
BénaNyurga
aktív tag
-
Bdanyy
addikt
Hp elitebook 8530 billentyűzetcsere mekkora melo? Kiszedni ki tudom, de a kábelhez nem mertem nyúlni.
-
törölt tag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
elég lesz
-
nemcso
őstag
válasz
BénaNyurga
üzenetére
Service Tag (gyári szám) elégnek kell lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

de kép az semmi és nem reagál csak a nyomva tartott kikapcsra vagy az áramtalanításra!

Pyttawrx