- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagit
veterán
-
adidas4death
aktív tag
Nekem ugyan más tipusú HP laposom van, de szintén van belle ujjlenyomatolvasó, és speciel én szeretem.
(bejelentkezés, zárolás funkció van nekem még csak beállitva az ujjaimra ugyan de nagyon kényelmes megoldás nekem tetszik.
Meg lehetne még programinditásokat is ráállitani az ujjakra amilyen progit csak akarsz)
Viszont jótanács, ha bejelentkezésre állitasz egy ujjat, azért hagyj meg egy sima beírandó jelszót is, ha esetleg nem menne az olvasó, Nekem még nem volt ilyen gondom de az ördög soha nem alszik mint tudjuk, és más fórumon ahol olvasgatok zárták már ki magukat a kollégák így.az "í" betű ugyan ott van ahol a sima billentyűzeten, a bal oldali SHIFT mellett közvetlenül.
matricázd magyarra a bill-t, nekem is ugy van mivel olaszból jött a laptopA space elképzelhető, hogy elhasználódás, de lehet, hogy csak kiugrott a helyéről az egyik pöcök ami tartja és ezért.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OLED TV topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5430 12. generációs i5, 16GB RAM, 512SSD Kiváló ár/érték
- Lenovo ThinkPad T490s - i5 8365u I 16GB I 256GB nvme SSD I 14" IPS FHD I HDMI I Cam I W11
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Sony WH-720N aktív zajszűrős fejhallgató.
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest