- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na pont ezen agyalok én is, hogy egy 3mm printelt (esetleg ledezett) plexi lapot bevágatok alulra, a tápcsatorna fölé.
Mivel a tápcsatornán van rostély, így lehetne alulról levegőt szippantatni, csak ugye kell a ventiknek a felfogatás. Erre meg jó lenne a plexi, a megfelelő helyen kivágva, furatozva.
Fölé meg kiemelném riserrel az RX580-at, kapna egy fehér előlapot, és egész faszán tudna kinézni
Csak ehhez tudnom kéne, hogy pontosan mennyi helyem marad, ha kiemelem a VGA-t valamilyen vertical mounttal. -
törölt tag
Ó ne adj tippeket, mert ez már nekem is eszembe jutott. Mondjuk az O11 nálam is ott volt az elsők között, de aztán letettem róla az ár miatt, meg a 680X-ről is, ugyanezért. Mondom jó lesz nekem a legkisebb Corsair, picit amúgy is mélyponton voltunk, de mostanában egyre inkább az forog a fejemben, hogy mégiscsak jó lett volna, ha azt veszem, és akkor most nem lennének ilyen gondjaim
Meg a dual chamberes megoldás a tápnak, az is nagyon cool, mindkét ház esetén. -
Perillustris
senior tag
Látám, hogy ez jó, megrendeltem vala.
A céges gépembe, mert az én alaplapomhoz adtak.
-
ThodEE
őstag
Igen tudom, várok is türelmesen.
25ödikén rendeltem a cuccokat ebből csak egyik ventire volt kiírva hogy 4-5 munkanap, boldogan tapasztaltam hogy 29edikén feldolgozták a rendelésem, aztán rájöttem hogy talán onnantól lesz a 4-5nap beszerzés plusz 1-2nap posta.
De most már azt a pár napot kivárom, bízom benne hogy a héten átvehetem
-
Because
őstag
köszi! nézegettem régebben is,de kicsit el van szállva az árakkal merlin...
#44432 jhorogh: azt hiszem ez megszokás náluk, még amikor nem volt kint az áruházban a beérkezés várható ideje rendeltem házat, vártam egy hetet, hónapot nem szólnak semmit rákérdeztem, hát még ők se tudják... egy email-t vagy valamit megereszthettek volna a srácok...
-
Skizz
addikt
Ejj a mázlista, nálam a DFI-n olyan közel vannak a ram slotok a felső PCI-e-hez hogy nem megy fel az OCZ XTC a ramokra. Pedig ütős lenne. Megpróbálom majd a középsőbe tenni, legalsóba tuti nem fér el a táp miatt, középső meg az sb meg az X-Fi miatt necces. De sok baj van velem.
Egyébként tetszetős. Főleg a cf. -
for3l
senior tag
-
jenei92
senior tag
-
Devil Smile
őstag
nekem a 300as szeria van en szeretem jo fogasa van es jol kezelheto.. szvsz
most eleg sok helyen akciozzak alapgep +tartozekok meg ajandek fogokeszlet
v modell auto.. sok variacioba lattam mar..
nem tudom a "noname" ek mennyire tartosak de ez eleg masszivnak tunik..
a lenyeg h olyan kit et vegyel amibe van flexi toldo.. -
Tomi 16
őstag
Amúgy meg vagyok annyira intelligens,hogy beszólásommal ne sértsem más önérzetét. ez a mondatt tetszett a legjobban ebben a Hsz-edben...
egyébként nem sértem senkinek az önérzetét szerintem,csak megmondtam a magamét vagyis véleményt közöltem vele...
szerintem ebben semmi gond nincsen,csak néha akadnak olyan emberek akik túl dramatizálják a dolgokat,jelen esetben "te" mert megpróbálod a másikat kioktatni... egyébként sry az offért.. -
Macka
veterán
A "kicsit javíthatnál az esztétikán,elég tré a kinézete" mondatod milyen javaslatot tartalmaz?
Nekem sem tetszik Lara gépe,mégsem szólom le,mert az a lényeg,hogy Ö örömét lelje benne,másrész az én véleményem magánvélemény,és sem ő,sem más nem kérte,hogy tegyem közzé. Amúgy meg vagyok annyira intelligens,hogy beszólásommal ne sértsem más önérzetét.
-
lbalog01
tag
Szia Macka!
Látom hogy van pár vencsi vezérlőd az előlapi panelen: képes valamelyik lenullázni a ventik fordulatszámát vagy csak csökkentik 6V-ra
A Zalmanban nagyon gondolkodom, de csak akkor van értelme ha le tudja állítani a ventiket, mivel az alaplapi vezérlők is le tudják tolni 6 V-ra a feszkót és így elég jól el lehet halkítani a ketyeréket.
Mostanában jutottam el addig, hogy a 680i-t lecseréljem egy IP-35pro EX-re és igen, a tőled vett Q66 már szépen stabilan megy 3,7-en 1,47V-on, terhelve 60C idle 38C, de eljutott a vinfosig 1,55V-on már 4,1-en is csak víz nélkül kicsit melege volt
A gépet leginkább auto tuning üzemmódban használom, oda meg elég a procihűtő vencsi szellőztetése is /idle:35C full:60C/ DE egy CM 690-es házban 6db vencsivel csücsül, ezért szeretném 1xűen leállítani a vencsiket ha nem kellenek.
egy kép a gépről /sajnos homályos/, a lényeg hogy itt látszik hol szellőzik a ház:
[link]Szóval ha valaki tud olyan frontpanelt ajánlani ami leállítja a vencsiket nem csak lassítja, az ne kíméljen a linkekkel
üdv
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Jövedelem
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest