Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz
KAMELOT #74787 üzenetére
Semmi, nekem RTX4080 van, örülök, ha 3 számjegyű az FPS az újabb játékokban.
Beállításokkal soha nem játszok, mindent koppanásig jobbra.
De mondom, nem is volt nagyon más választás nálam, mert nincs Samsung ultrawide (még) nagyobb képfrissítéssel.
De amúgy meg ha rajtam múlna, inkább játszanék 21:9/30 fps-el, mint 16:9/480 fps-el.Dreamie: beszarás, mennyire jó ez a ház.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
KAMELOT #74482 üzenetére
Köszi srácok.
Nagy egérpad azért nincs, mert kb 3-4 havonta kukázom az egér padokat, mert egy idő után nem olyan rajta a szenzor, hiába van takarítva.
Egy nagy egérpad meg költségesebb lenne cserélgetni, plussz ez a steelseries nagyon numero uno nálam, pedig ki probáltam már jó néhányat.
-
sixpak
nagyúr
válasz
KAMELOT #74274 üzenetére
Nem nagyon tudom máshogy elmagyarázni, azt hittem egyértelmű, amit dadogok....de top radiátor telepítésnél így néz ki jól, oldalsónál szebben mennek a csövek, ha jobb oldalt vannak a csatlakozók.
SoulReaver: ja, azt hittem kiírja az AiO szoftvere, az Icue monitorozza azt is:
De, ha jók a hőmérsékletek, akkor nem érdemes foglalkozni vele. -
sixpak
nagyúr
válasz
KAMELOT #74112 üzenetére
Olyan apróságokra is figyeltek, amit még soha egy gyártónál sem láttam.
Sok házam volt már az évtizedek során, de ennek minden centiméteréből süt a profizmus.
És most nem "csak" a csomagolásra gondolok, meg arra, hogy adnak kesztyűt a szereléshez, hanem tényleg mindenre figyeltek, mindenhol gumigyűrűk, gumi alátétek, ahova kell.
Nagyon masszív a cucc, közel 20 kg üresen, de annyira jók az anyagok, hogy akkor sem tekeredik, ha nincs benne az üveg.
Mindenhol kábelcsatornák, felmatricázva, beépített velcro mindenhol... -
Rottweiler89
senior tag
válasz
KAMELOT #73942 üzenetére
Igen, csak sajnos már nem nekem fog pózolni, ha viszik. Éppen nemrég néztem, mikor szereltem, hogy de jó kis gép ez azért, jó lenne meghagyni, de nem lehet sajna. Jah, és hátul a "cable management" sem lett olyan nagyon rossz.
Na őket nem ismerem, de akkor anno az sem lehetett rossz konstrukció, mint a SWIF2-esek.Na nekem a fénycsövektől anno hányingerem lett.
-
X2N
őstag
válasz
KAMELOT #73788 üzenetére
Ez akkora mint a mostani rack, vagy még nagyobb is, túl nagy. Eredeti elképzelés az volt hogy veszek ilyen gurulós rack tárolót, beleépítem a gépet, meg a routereket, erősítőket, előfokokat végfokokat a gitáros cucchoz, és akkor minden ilyen elektronikai kütyü bekerül 1 helyre standard méretekkel és mozgatható is lesz könnyen. Csak ez a rack ház már ebbe is túl mély...aztán gondolkodtam hogy lehetne kisebb 3U vagy 2U rack házat venni na ott meg már nem fér el semmi, kell riser a vga-hoz, nem találtam aprón semmit. USA-ban lehet kapni hasonló rackeket, ez teljesen jó is lenne így hogy teli van ventivel az eleje...csak itthon ez nem igazán elterjedt, vagy akkor már teljesen szerver gépet kell venni eleve 1u vagy 2u-t azt meg tudjuk hogy nem halk. Ha a későbbiekben lejjebb adok a hardverekből akkor egy kis Jonsbo V9-be fogok építkezni itt csak az SFX táp tűnik nagy kompromisszumnak, bár nem tudom egy ATX táp ha ki van szedve a burkolatából akkor elfér-e SFX helyen.
-
X2N
őstag
válasz
KAMELOT #73783 üzenetére
Már a "rendes házon" elakadok sajnos. Mindig cserélgetve voltak a házak, sose volt jó semmi. Előtte Phanteks Eclipse P300 volt. Nem szeretem az üveglapos házakat, ha az egyszer megreped, eltörik akkor kész, vége van. Cooler master N200, NZXT Tempest 410 volt régebben, Retro fekvő dobozom is amire még 35kilós monitort is lehetett tenni. Rendszerint mindent nekiálltam átalakítani/miniflexel vagdosni mert soha semmi nem volt jó. Legutóbb is inkább emiatt már eladtam a házat. Menthetetlen vagyok.
Volt vízhtűtés is Core 2-es időkbe, 1x kifolyt belőle a víz gép bekapcsoláskor, a procin lévő vízhűtői blokk plexi tetejébe mart menet kezdett el ereszteni!!! a semmitől, a gép persze rögtön le lett kapcsolva mert képet se adott, gépnek nem lett baja szerencsére, de nem szeretném ezt az élményt többször...azóta is megvan a 4 liter zöld UV reagens vízhűtő folyadékom, elviheti bárki ingyen(Bp). Most épen kisebb ház lenne jó arra fele húzok én csak hát ilyen alkatrészekkel ezt megoldani...mAtx-re még visszaváltanák, de ott is baj hogy a legtöbb lapon 1 slottal feljebb van a vga, hozzáér a proci hűtéshez, itx feláras, itx ház megin zsebbe nyúlós, aztán lehet matekolni hogy fog beférni a vga, cpu hűtő, atx táp(kb. sehogy).
Vzhűtésre visszatérve egy időben mindig a lábamnál a földön volt a gép, na ott is eljátszottam azt egyszer hogy felborítottam véletlenül a vizes üveget és ráfolyt a gépre a víz, de úgy hogy le is kapcsolt... 2 napig száradt utána...
-
Kobe
veterán
válasz
KAMELOT #73738 üzenetére
ennek is lesz, csak US-ből hozza ismerős ahol féláron megy kb az itteni árához képest
(atlas headrest, itthon 330 EUR, kint 170 USD.....ennyit nem fizetnék érte itthon)gerincsérv miatt cseréltem, kellett egy szék aminek ergonomikus a deréktámasza, mert kiújult
btw a szék is jóárasított, itthon bruttó 2250 eurós ajánlatokat dobál a forgalmazó (880K, whaddafuk???)
ezt csehországból lőttem felbontott verzióba, feleannyiért. És olyan szinten volt érintetlen hogy a gázrugó még a gyári állapotba volt 'beragadva' + gyári fóliák rajta -
Kobe
veterán
válasz
KAMELOT #73686 üzenetére
mutass please pár 500 eurós jó széket
tényleg érdekel, én pl most kukáztam a listámról az 1500 dolláros haworth fernt mert egyszerűen nem volt annyira kényelmes mint amennyibe kerül
a mostani asztal egyébként a bekantnál semmivel nem rosszabb, az asztallapja még jobb is mint a bekant-é -
Kobe
veterán
válasz
KAMELOT #73684 üzenetére
lehet, csak lassan ott tartok hogy ezekből mire normálisat összeszedsz, 7 számjegyű összeg jön ki és nem is biztos hogy 1-essel kezdődik (WTF?).....
normális ergo székek 600-tól felfelé, de 1500 eur + vám, áfa az átlagszint, az emelhető asztalok közül meg pl az ikeás 230ezerért lötyög mint lófütty a hidegvízben, álló módban használhatatlan. 230-ért.
Akkor már egy lépéssel feljebb szintén csak az 1000-1500 eurós ergo, motoros asztalok maradnak.....
elég agyrém -
Kobe
veterán
válasz
KAMELOT #73682 üzenetére
széket majd muszájból kell mert a gerincsérvem baxakxik mostanában, de az asztallal bajban vagyok, mert ennek a kábelrendező zsákja + 80 cm mélysége eléggé bejön.
A "divatos" asztalok meg mind 60 cm mélyek, ami nekem 2 méterrel annyira nem fekszik, közel lenne a monitor + nagy egérpadra is rálógna minden.
12 egy tucat Malm fiókosszekrény meg pozdorja ikeás bótorlap meg nekem annyira nem tetszik
majd lehet erre a lábazatra csináltatok fából valamit, bár magasságállítós lábbal jobb lenne -
Smiley
addikt
-
válasz
KAMELOT #73659 üzenetére
Köszi!
A billt majd ha összejön akkor egy M122 váltja majd (már ha elfér). Bár nehéz lesz elegedni ez az fk-2000 plus-t.
Monitor meg ugye 10 bites szép színekkel 16:10-es, ezt nem is lehet leváltanom másra olcsón. 4K nem érdekel, ekkora méretben nekem a 2560x1600 is elég. -
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
KAMELOT #73094 üzenetére
Köszönöm szépen, igyekeztem. Bár a korábbi terv nagyon nem ez volt, már így alakult.
Ez van, amikor elkap a gépszíj, és nem tudok leállni. De már muszáj lesz, ezen kívül még összeraktam, vagy éppen módosítottam három konfigot, vegyes teljesítménnyel, mindet otthonra, amikor szüleimnél vagyok. Egy low budget játszósat, meg két retrot(ide kell még majd egy hűtés, mert a gyári az förtelmes). Ha érdekel valakit, megmutatom őket is, meg majd teszek még fel erről is, ha nem probléma. Őszintén szólva büszke vagyok rájuk.
Széket én is vettem, mert a négylábú konyhai nem igazán volt hozzáillő, meg kényelmes.Második ilyen székem, otthon is ilyen van, kicsit módosított a gyártó rajta, nem is egy 40-60K-s cucc, de nekem baromira megfelel, és kényelmes, a korábbi tapasztalat miatt vettem ugyanezt.
Angie™
Pár év? Egy hét se kell, ha be van kapcsolva, és a szűrők, Mesh-ek tele vannak porral. Bár ez köszönhető a sz*r lakásnak is. Gyakran kifújom, vettem kompresszort is, egy ilyen konfiggal mindenképp érdemes törődni, meg úgy egyébként mindegyikkel, legyen az bármilyen teljesítményű, kinézetű. Megérdemlik, meghálálják. -
Sonja
nagyúr
válasz
KAMELOT #72761 üzenetére
Akkor érthető lenne vágás, de nem.
#72762 mefistofeles: Sajnos megvágja mindig a fémlemez, amiből van a ház. Bárhol fogom is meg. Ez a ház viszont nagyon alaposan le van sorjázva, így nem vágtam meg magam. Elég vékony a bőr a kezemen.
#72763 RazoR: Valahol ott kell annak lennie.
Azért látszik a procihűtő hátánál lévő TUF GAMING felirat
#72764 AxBattler: Én is el tudnék képzelni egy nagyobb vidkártyát, csak a pénztárcám nem.
#72765 SpongyaBob: Csak nem akartam vagdosni a hosszú gumirögzítőket. Könnyebb utána kivenni, ha kell.
-
-
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
KAMELOT #72551 üzenetére
Jokeph és nem is 1-2 nap mire elkészül sajnos. De nem bántam meg hogy kidobtam a házat.
palfitom: Köszi!
vezeralmos2:A képen egy P9X79 van, de jelenleg egy P8Z68V-Pro tesz hű szolgálatot.
Volt tervben 11600KF is, de most várat magára hogy mi következik. 7800x3d, vagy 14600KF, nem tudom még.
Igen, elővettem a 90%-ban kihasználatlan részét és próbáltam erőltetni, hátha sikerül valami hasznosat kihozni belőle. Ki-ki döntse el maga, hogy sikerült-e.
Szerencsére az már megvolt, hogy úgy nem állunk neki, hogy csak egy eszköz van meg, tehát első volt az elképzelés. Aztán szép sorjában jöttek az ötletek és összeállt a kép. -
sixpak
nagyúr
válasz
KAMELOT #72521 üzenetére
Amúgy azon lepődtem meg a legjobban, hogy a 4080 hidegebb és halkabb, mint az EVGA 3070Ti volt, pedig szerintem annál hidegebb kártya nincsen.
55 fokokkal játszok, 50% venti fordulat mellett.
Minimális uv van rajta, 0,975V, 2800Mhz, nincs szándékom a benchmarkokra verni a dákót, simán menne 3GHz-en, de minek?
Gyerekek a hulladék MW3-al tolják, ott konkrétan 45 fok, 35% ventik mellett.
Persze tisztában vagyok vele, hogy nem (csak) a vga érdeme, hanem a ház miatt van.
Én nem fújatom befelé a házba () a cpu hőjét, mint sokan, hanem kifelé megy a radiátorról.
Tökéletes ez így.
-
Speedy007
őstag
válasz
KAMELOT #72482 üzenetére
Köszönöm az ajánlást én egyszer az elején még te is emlékszel talán hogy be fürödtem a Giga lappal így nem próbáloznék vele. MSI-t ismerem és szeretem is gondom nincsen vele MSI MPG B650 EDGE WIFI az egyetlen tőlük elérhető "normális" árú viszonylag fehér lap de jelenleg nem kapható így annyira nem forszírozom viszont a VGA jobban szem előtt van így amint van lehetőségem váltok.
-
válasz
KAMELOT #72204 üzenetére
Hát igen, a jó kis C64
Sajnos nekem ilyenem nem volt. A plus/4-et az unokatesóimtól örököltem meg, miután ők kaptak C64-et, utána nem sokkal később meg amiga-t. Azon volt vmi tennis-es játék, emlékszem, olyan szép volt a grafikája a commodore-hoz képest, hogy csak ámultam bámultam, hogy ilyen létezik#72205
Most meg 7000MB/s-et ír/olvas egy gen4 SSD#72206
Nagyon sok Pac-Man szerű játék volt, azokat én is nagyon szerettem. Be is ugrott az egyik kedvencem, a Tutti FruttiEbben kivételesen jó voltam
Össze kellett szedni a cseresznyéket úgy, hogy ne essen rád az alma
A vidéki vérem
-
imibogyo
veterán
válasz
KAMELOT #72009 üzenetére
Köszi! Elég sok passzív/részben passzív gépet (meg úgy általánosságban gépet) építettem a múltban, csak sajnos a legtöbbet nem fejeztem be, akár kinézetileg, akár magát a konfig kiépítését, mert sokkal előbb eladtam, mint hogy befejeztem volna őket. Mára már lenyugodtam és nem locsolom a pénzt feleslegesen számítógépekre... Találtam más területeket, amikre sokkal több pénzt elszórhatok --> család, kertes ház, műhely, traktor stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest