- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Henk
veterán
válasz
ThodEE #53914 üzenetére
Erre én is gondoltam már, bár csak a hátsót nem lenne értelme megfordítani mert a felsők is kifele fújnak. Akkor inkább úgy kéne, hogy elöl-felül és hátul is befele fújnak, az oldalsók meg kifele. Ha lesz időm lehet kipróbálom, hogy van e úgy javulás hőfokban.
Supr@: Köszi. Mindeképpen bekerül majd az összes csavar, ha már kifurkáltam azt a k...a sok lyukat.
-
muszor
tag
válasz
ThodEE #49890 üzenetére
Ja értem. Köszi szépen a jelölést és a munkát
. Hát látszik hogy most csinálok ilyet először...
Azt se tudtam hogy a CPU-nak külön tápkábele van. Nem volt elég feltűnő a helye
Azt hiszen van ilyen kábelem, mert a táphoz adtak rendesen.. A 12V hosszabbító meg biztos nem férne ki ott felül ahol bejelölted. Nekem ott a házventi dugó épphogy kifért... Valószínűnek tartom hogy ez így fog maradni mert ez a kábel nekem túl szép ahhoz hogy eldugjam. Szerintem igen keveset állja útját a levegőnek. De ha van jogos ellenvetés, akkor szívesen hallgatom.
-
törölt tag
válasz
ThodEE #45953 üzenetére
Kicsit brutál a sok ventilátor, de az értékek valósak
Ultimate Corsair H100 Cooling Mod(#45954) Pete55555: Akkor a fizika tanárodnak melegen ajánlom ezt a videót, minden más megjegyzést ha lehet mellőzünk, nem azért jöttem hogy egymást oltsuk le, hanem hogy bebizonyítsam az igazam, köszönöm.
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
ThodEE #41894 üzenetére
Hat ez abszolut jogos, nem is ertem miert nem jutott eszembe.
bar most, hogy mondod, en mar alapbol kimetszettem dremellel a ventiracsokat, az ala csak a ket cso keresztmetszetenek megfeleloen kene lefele tagitanom, es akkor fel tudnam tenni. hmm. amugy meg persze minek szorakozzon vele az atlagjuzer.en lama.
-
válasz
ThodEE #39919 üzenetére
Egy jó ház olyan 20-25, egy szar olyan 10-12, tehát durván 10-12 ezer forintot sporol az ember ha szar házat vesz, az a 12 ezer forint kb mennyit isz számít egy jó vga-ban? Semmit ...
Ráadásul gagyi ház, rossz szellőzés, és jön az értetlenkedés hogy miért 80-90 fokosak a kártyák játék alatt.
-
imibogyo
veterán
válasz
ThodEE #34681 üzenetére
Nem is állítottam a mondatban sehol, hogy akárhány radiátorossal lehet, csak azért írtam így neki, mert ilyenje van és ő erre mondta, hogy az 19 fokon tartja a prociját. Az enyémet is azért hoztam fel példának, hogy lássa, mérettől függetlenül még azzal sem lehet megközelíteni a szobahőmérsékletet, nem hogy egy single-el.
Ahogy mondod extrém hűtéssel lehet, de az ritka azért, hogy átlag user mondjuk kompresszoros hűtést használjon.
-
Klemens
őstag
válasz
ThodEE #32353 üzenetére
Szerintem, ha ez a tényező negatíg irányba befolyásolja a hűtő hatékonyságát, akkor a gyártók legalább 95%-a nem így szerelné fel a bordára a ventit.
Lehet neked van igazad, nem kötekedni akarok, de én konkrétan 1 olyan hűtővel sem találkoztam ahol szívná a hűtőn át a levegőt a venti.Ahogy nézem, szinte nincs 1 fok külömbség sem. Jó, én aláírom, hogy neked van igazad, de én akkor is tuti úgy tenném fel a ventit, hogy fújja a levegőt át a bordán.
-
TomiLi
addikt
-
Wind-Storm
őstag
válasz
ThodEE #29388 üzenetére
Húú.. most eszembe juttattad azt a pillanatot, amikor meglett talán a legelső 12-es ventim, egy GlacialTech Silent Blade II. venti
Egész olcsó kis venti volt, de már hydro csapágyas.
Úgy csodáltam hogy milyen halk, a kis vacak gyors fordulató ventikhez képest.. szült még kettőt, de azok már csak sima csúszócsapágyasak voltak..
A lapátkialakításuk nagyon jó, annak ellenére hogy csak 7 lapátosak voltak, rendesen fújtak.. Viszont amikor már elkezdtem lecsendesíteni a gépet, olyan hűtőgép-motor hangot produkáltak, hogy az már enyhén szólva is zavart..
Igaz akkoriban még nem használtam gumicsavarnak nevezett cuccokat rögzítésre, de meg kell hagyni, rendesen lehet hallani azt a jellegzetes motorhangját..
Így utólag kellemes így felidézni, hangulatos hangjuk volt, de ha most ilyenek lennének a gépemben, megőrülnék
A Hydro-s még mindig meg van egy P3-as gép procibordájára rakva. -
Wind-Storm
őstag
válasz
ThodEE #29385 üzenetére
Hogy miket be nem jártak azok a ventik..
Hm, nálam is a színük miatt nem jártak még, illetve hallottam róluk egy két rémdolgot, illetve tesztben a motorhangjukra vonatkozóan..
De az áramfelvételükből és a lapátjuk kialakításából adódóan tudom, hogy kb. mire számíthatnék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztalos klub
- EAFC 25
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest