- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
-
jones965
Modder
válasz
#97716736 #59355 üzenetére
Van gravírozott előlapja, csak még nem végeztem mindennel, azért nincs felszerelve.
Illetve a hardverek cserélődtek, mivel ezt full vizesre terveztem eredetileg.
-
Zsmester89
őstag
válasz
#97716736 #59317 üzenetére
Szemből vagy jobbról jobban mutat
a hátsó, gépházat rögzítő csavart rozsdamentesre akarom cserélni, vagy ezt visszavágni.
MasterMark: Köszi, előrébb hozom őket, meg a frontokon kell csavarni is, hogy középre nézzenek kicsit. (Centert is hozzam ki?)
40mm széles rozsdamentes laposvasak meghajtva, 2x2 bika csavarral a panelra fogatva. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
#97716736 #59212 üzenetére
Az ilyeneket majd legközelebb ide linkeld: Meghökkentő gépek (PC-k) a nagyvilágból
Ez a topik saját gépek megosztására való. -
PlayMax
nagyúr
válasz
#97716736 #59079 üzenetére
Ez egy olyan időszakom volt, mikor sorban haltak meg nálam az alsó-középkategóriás Asus alaplapok ,kb. ő volt a 8. alaplap aminek északi híd hibája adódott ,hosszas használat után nem jól kezelte a ramokat fagyogatott stb.
Az idegben tettem vele hogy leöntöttem,már vissza sem vittem a boltban inkább nevettem rajta,mehetett rá a víz ki éltem magam rajta.
Asus alaplapok terén soha nem volt szerencsém,AM2+ -tol az 1150-es foglalatig. -
PlayMax
nagyúr
válasz
#97716736 #59070 üzenetére
Kb. egy éve leöntöttem egy jó pohár vízzel ezt az Asuslapot, kb, 45 percig állt a vízben működés közben hiba nélkül,aztán elkezdett csíkozódni a kép és elsötétült a képernyő,de a ventik meg minden más ugyan úgy ment tovább.
Kikapcsoltam a gépet,reggel felkeltem és hülyeségből ismét elindítottam a gépet és megint működött hibátlanul ,soha nem felejtem el. -
snowball
tag
válasz
#97716736 #59056 üzenetére
Az én Giga GTX970 WF3-asomban is van már egy kis "kanyar"
Természetesen ezen sincs backplate. 30 cm hosszú. Agyon verném aki kitalálta, hogy az ekkora batár hűtős hosszú kártyákra nem jár backplate. (persze a G1 Gaming-hoz már van, csak az 15 ezerrel drágább volt amikor ezt vettem.
-
brumi1024
veterán
válasz
#97716736 #56624 üzenetére
Köszönöm.
(#56625) ll-kobe: A sárga folyadék felmerült, nem látszik, de a lap fekete-fehér, így elsőre ebbe az irányba indultam. Egyébként lesz majd átalakítás, első építettvizes rendszerem, egy csapot és egy vízhőmérőt még mindenképp raknék a rendszerbe, elgondolkodtató a merev csövezés, csak nem azzal akartam kezdeni. Meg talán még egy radi bekerül lentre.
(#56631) ll-kobe: Durva ez a fejjel lefele ház, tetszik.
(#56634) JanR: Ismerős formák, szép
-
LLKobe
veterán
válasz
#97716736 #56624 üzenetére
+1
brumi1024 (#56623): Szerintem ami még jobban feldobná: vízhűtésre merev csövezés, bele sárga folyadék. Én a fekete-sárga színvilágot nyomattam volna, nekem nagyon tetszik, de ez már egyéni ízlés kérdése
-
Seikai
aktív tag
-
Normi™
őstag
válasz
#97716736 #54753 üzenetére
Ilyen hosszabbítóim vannak,csak így hosszú lett az egész és ezért szeretném a táp kábeleit beharisnyáztatni,hogy ne kelljen még pluszban ilyen hosszú toldásokat használni.Seasonic tápom van,sajnos náluk ilyen kábelek nincsenek meg nem is teljesen moduláris.Na mindegy,nézelődöm,azért köszönöm a segítséget!
-
kisza25
félisten
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
#97716736 #54493 üzenetére
Ez gyakorlatilag egy hűtőgép. Mint ami a konyhákban is van. A kompresszor összenyomja a gázt, majd az a kondenzátorban átadja a hőt a levegőnek, egyúttal le is csapódik. Cseppfolyós állapotban jut a blokkba, ahol a járatok kitágulnak, a folyadék gázzá párolog és eközben felvesz egy csomó hőt.
Úgy 10-12 éve volt ezeknek nagy divatja, bár akkor se volt olcsó cucc. Akkoriban mentek a már említett házilag barkácsolt modellek, de akár csak a vízhűtés, ez is csak egy nagyon szűk réteg szórakozása volt.
-
hszilard666
veterán
válasz
#97716736 #54245 üzenetére
Én pár hónappal ezelőtt egy silverstone tj08e ben hajtottam 2db 780TI,t szét tuningolva, és a felső kártyáról szívta a meleget a táp, amit szintén eléggé terheltem, nem lett semmi baja. De mostmár minden tápban van védelem, ha melege lesz lekapcsol!
az SLI matx en:
[link] -
kisza25
félisten
válasz
#97716736 #54046 üzenetére
lehet munkára kell neki és akkor viszont egészen más a helyzet
haverom régi BMW-ket vesz, megcsinálja full bőrre, leülteti, mindenből szerez belle "M"-est (kormány, váltó...), alufelni, lecseréli a lámpákat, nagyon ízlésesen, igényesen megcsinálja, mikor elkészül vele használja 1-2 hónapig megunja, eladja és kezdődik az egész előrölrelatív, hogy melyik hobbi drága, ahhoz képest a számítógép bakfitty
-
KAMELOT
titán
válasz
#97716736 #52179 üzenetére
Enyémben 3x 23cm venti forog. HAF 932 advanced van.
(#52180) DR|FTK|NG: Én otthoni használatról beszéltem nem szerver parkokról aminek a végét nem látod!
-
Zsmester89
őstag
válasz
#97716736 #51680 üzenetére
Már ott bukik a történet, hogy ez ipari alkalmazásra készített venti, nem otthoni
és mint tudjuk, iparban nem számít ha hangos, csak menjen mint a töketlen 0-24ben meghibásodás nélkül. Nem azt mondom, hogy nem jó, csak hangos és vannak ennél jobb eszközök otthoni környezetbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest