- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonec
tag
Mert netre tökéletes. Régebbi játékokra is. Van benne 1Gb Ram 3Ghz-es P4 HT-val. Meg jön a HD3850-is bele. És még mindíg megy. Nem úgy mint a másik gépem amibe havonta tönkremegy valami
Előtte egy 2Ghz-es Cerka volt benne emi 2Évig ment 3Ghz-en.Egyébként meg egy átlag gép. Aki nem gamer annak tökéletes
-
spuros
őstag
Na várjatok. Többen írtátok, hogy ráz a ház (elektromosan, nem rezonálás)... Tudtommal az usb és ház rázás a hálózati földelésen múlik.. Ha a konnektorok rendesen földelve vannak akkor nem szabadna, hogy rázzon semmilyen berendezés sem. Elviekben ez nem a ház hibája..
(bocs az offért, de itt lett probléma..) -
Atke
senior tag
Köszönöm! Már azt hittem senki nem veszi észre a "tehermentesítőt"
Még nincs teljesen kész, elfelejtettem leadni a PCI tartó részt a színterezőnek és az még fémtiszta állapotban a polcon vanDe hamarosan fel kerül majd minden a helyére és akkor jönnek a normális képek is. A táp nem corsair, a matrica azért került le, mert elvileg ment volna színterezésre az is,de sokat kellett volna forrasztgatni, azt meg nem mertem bevállalni.
a táp és az oldalap között kb 1 cm, van az ATX és PCI-E kábeleket így is nehézkes kötegeléssel tudtam megoldani -
gooool
őstag
Rendben,most per pill nekem sem TV-re van az a kevés pénzem eltéve,hanem egy P180 Mini-re.Meg most törpölök egy Matterhorn-on.
Az álomtévé majd meglesz,ha csak egy kicsi kell ott a Provident...
Remélem sok tesiórád van.Peti: Ha már lúd legyen kövér,igazad van.
Hát döntetlen lett.Sajnálom.
-
gooool
őstag
-
glspeter1
őstag
De te is!
A kép minőségéért bocs, telefon. Nem volt kedvem leszaladni a gépért, túl kényelmes a szék, no meg a Kozmodiszk
-
gooool
őstag
Kezdek féltékeny lenni.
( ha nem kő a TV postázhatod,jó lesz a cicáimnak Discovery-t bámulni
)
A meccs elég érdekes,ez a mostani VD szvsz egy nagy katyvasz.Van aki szárnyal és belebukik egy kis csapatba(lsd. spanyolok) és van aki szart sem ért eddig most meg meglepi meglepi hátán. -
gooool
őstag
Az jó lesz,szeretem a szép lakásokat,jó ötletalap a saját szobámhoz,nappalihoz.
Szvsz gyorsan lőj egy életképet a vasalásról.Apudat meg győzd meg,hogy jó dolog a foci,én is űzöm,sőt most tudtam meg,hogy rokonom korosztályos válogatott lett.(nagyon örültem)
Ha meg nem sikerül elvinni a TV elől,akkor ott a Tefal..,mert Ő mindenre gondol. -
csuki00
tag
-
-
Á már kezdek belejönni! És jól elvagyok bár megint lecsiszóltam az egészet ehez nem volt kedvem most festem megint. bár megelőzhettem volna ha tudom h van ilyen kitakaró szalag.
ADAM1337 Jaja fele annyiért dolgozik!
Arról h mással festessem: Én szeretem ha mindent én csinálok attól az enyém! Nagyon kevés az a dolog amit mostani házamhoz kellő dolgok közül nem tudok megcsinálni. kb3 dolog. -
Írtam is h igen látszik rajta ezért kell le lakkozni
Szerintem minden flakonoson meglátszik az ujjlenyomat ezért kell több réteg lakkot rávinni! Vettem már 6k-ért is festéket márkásat de a rally jobb és olcsó! Visszatérve a drága festékre: 2hónappal rá miután lefújtam kékre a gépet a tetejére raktam egy cd-t és ott maradt a nyoma.
-
UdVi86
aktív tag
Szívesen. Az Amplus nekem 10500 nettó árat adott egy Lian Li V350 nagyságú házra. 9500 a vágás + 1000 a rajzi előkészítés. Saját számításaim szerint 26 métert kell vágni és 200Ft/m a vágási költség. Ez így kevesebbre jön ki, de biztos van még egyéb költség vagy ők máshogy számolták a métereket. Mondjuk én minden lemezdarab minden egyes oldalát számoltam külső és belső vágásokat egyaránt, mivel mondták, hogy közös él nem lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest