- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
schray
tag
válasz
szacsee #51723 üzenetére
Köszi! Igen, a konfigból felismerhető. Amit kiszedtem belőle abból lett egy HTPC szerűség öcsémnek, majd lövök pár fotót arról, is ha legközelebb ott járok.
Ebayről rendeltem, elég nehéz rászűrni, mert nincs külön kategória, de valami "12V LED Molex" és hasonló szavak próbálgatása után találtam olyat, ami eleve úgy jön, hogy csak be kell dugnod. Olyat is simán lehet, hogy veszel egy 12 vagy 5voltos szalagot és a két kilógó kábelt beleoperálod egy molex csatiba házilag, de nem akartam forrasztópákával vacakolniA talpak, amin áll a ház gyárilag gumirozottak, nem a rezonancia a gond, hanem hogy süvít a szél úgymond. Olyan ez a táp, mintha semmilyen fordulatszabályozást nem raktak volna a ventire, hanem pörög maxon, ha kell ha nem
A 750W B1-n van ECO kapcsoló azt hiszem, talán az jobb ilyen téren -
-
Henk
veterán
válasz
szacsee #9962 üzenetére
Egyszer egyezkedtem vele.De jut eszembe akkor pont nem volt olyan kábel nála ami kellett volna,azért nem lett belőle semmi.Úgyhogy lehet megoldaná nekem a postát.Viszont Crusher nem ment bele a postázásba pedig náluk lett volna olyan ami kellett.Ezért volt bennem az,hogy a posta nem megoldható.
for3l: ja elég nagy borda volt,a képen is látszik valamennyire,hogy görbíti a nyákot.Pedig jó lett volna ha rámegy erre a karira is. -
Zájec
veterán
válasz
szacsee #8113 üzenetére
szeretnél te is hangszigetelö szivacsot venni ?
(#8120) Pecc :: nekem is ez a véleményem, szerintem is avval könnyü dolgozni...
könnyebb mint egy metált megfújni lakkal.... bár az sem nehéz,, én múltévbe fújtam le a 4db lemezfelnit egy szép alu-ezüst metál-al és rádobtam még a lakkrétegeket is... -
kavicssli
addikt
válasz
szacsee #8111 üzenetére
Természetes nem én fogom lefesteni mert nem szeretném elcseszni! Egy festő ismerősömet kértem meg de úgy néz ki csak jövőév elején lesz belőle valami mert sok munkája van!
Matt fekete vagy ahogy most a cégnél az 1ik kollegám mondta legyen hófehér a beljese!
De nekem a fekete jobban tetszik!
+ most szereztem hangelnyelő szivacsokat is majd jó lenne belerakni a cuccot de kicsit lusta vagyok hozzá!
-
Játékos
addikt
válasz
szacsee #7970 üzenetére
Neeeem.
Semmi köze a melóhoz! Csak azt akartam, hogy járasd az agyad egy kicsit, mint én is tettem!
A megfejtés pedig: kimentem a konyhába, oszt leszedtem a csapról a végét!
Aztán elmentem a "vizes" boltba, és vettem még párat...
Ami a melóhelyről van, az EZ!
8.5-ös endotracheális tubus!Ilyennel szoktak intubálni.
Béke!Ja! Mindenkinek köszönöm az elismerő szavakat!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
szacsee #6178 üzenetére
"A pump is a device used to move gases, liquids or slurries. A pump moves liquids or gases from lower pressure to higher pressure, and overcomes this difference in pressure by adding energy to the system (such as a water system). A gas pump is generally called a compressor, except in very low pressure-rise applications, such as in heating, ventilating, and air-conditioning, where the operative equipment consists of fans or blowers." (Wikipedia)
Szóval pumpa!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Vírusirtó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videó stream letöltése
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest