- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
-
pincehely
addikt
Engem is zavar, de én más megoldást választottam.
Fekete szigetelőszalag.--->ollóval kivágva egy épp akkora darab, ami kitakarja ledet.
Látni nem lehet a mokolást, csak 10 centiről.
Nem tünteti el teljesen a fényét, de épphogy látható, és csak olyan sejtelmes.
Én a hangerőszabályozó kocka ledet szeretném kicserélni pirosra, csak nem tudom, hogy ez boltban kapható méret-e.Sub-ZeRo : Várjuk!
-
jones965
Modder
Sajnos, vagy inkább hál istennek ismerem. Nem véletlenül lett a Tt házam ehhez hajazó.
(#23442) AndrewTdi:- annyira azért mégsem, de az tény, hogy mióta átalakításokkal foglalkozom, kissé másképp nézek a házakra, mint előtte. Most is vár 2 munka, hogy elkezdjem. Az egyik egy demo gép üzletbe, a másik a fiamnak.
-
-
Fecniii
tag
Sajnos nekem is csalódás a Noctua, mikor 1 éve megvettem, tökéletesen hangtalan volt, most viszont mindkét Noctua venti zajos lett, légszállításukkal nincs gond mert remekül hűti a procit tuning alatt is, csak ne lenne hangos. Még reménykedek benne hogy egy alaposabb takarítás után elhalkulnak de félek nem így lesz. Lecserélni egyenlőre nem fogom őket, mert a kinézett új házamban úgyis új ventik lesznek gyárilag, és majd akkor veszek a Noctua hűtőre egy új Xigmatek ventit is.
-
urbanjozsi
senior tag
Köszi
Tehát a csavaron.Délután összeállítom a belső burkolatokat. Tulajdonképp a táp tetejével egyvonalban, és az 5,25-ösök föüggőlegesen. Oldallap plexi nem lessz.
A multkor már kérdeztem de senki nem felelt. Ha a24-es tápkábelt szálanként harisnyázom a kábelköteg mennyivel lessz szélesebb a csatlakozónál? Körbe fél-fél centivel kb? -
Dyingsoul
veterán
Szerintem a ledek sokkal jobban érvényesülnek sötétben, mint világosban... Tényleg nem tudom mi értelme van világosban mutatni egy kivilágított gépházat....
Egyébként nem azért csináltam ezt az egészet, hogy felkerüljek erre a pcstyle.hu-ra, magam miatt csináltam ilyenre, amilyen, csak gondoltam megmutatom nektek "nagy moddereknek". -
Gaben01
őstag
Az 63 cm magas,sajnos nem jöhet szóba.ImI87 fölajánlotta megvételre az övét,plexis oldallap,fekete belső,nemrég linkelte a gépét,meg lehet nézni,tényleg gyönyörű.De csak az asztal és a szekrény közé tudnám betenni,ahol semmi nem látszik belőle,csak az eleje.Az meg bűn lenne egy ilyen ház esetében.Igazából nem helyre vágyok.Nekem egy kellően hosszú ház kell,amiben kényelmesen elfér a vga,a magasság nem érdekes.
-
Uzmany
őstag
Köszönöm, megnézem.
Hetek óta töprengem azon, hogy szeretnék valami méretre kisebb gépet a jelenlegi helyett.
Lecserélném a jelenlegi UD4P-t egy EVGA Micro sli-re, lenne rajta egy szép kicsi fekete prochűtő avagy valami kicsi, szép és hatékony vizhűtés.
De házat azt nem találtam. Valami kicsi kellene, akár plexi is szóba jöhetne.Henk: 60-65$ az ára.
-
HSM
félisten
A TRU teljesítménye csoda lenne, ha hozná?
Szerintem ha az megvan, akkor már jó vétel.
És a lap hűtése is sokkal könnyebb.
(#18409) Henk: Bár én sem értek hozzá, de olyan sokat nem melegszik itt a víz... Max 20 és 60 fok között, de inkább 20 és 40 között... Szerintem a cső fel tudja ezt venni... Persze, én sem vágom a vízhűtőket, majd valami szaki elmagyarázza....
(#18411) Uzmany: Na ja, nem könnyű megálmodni... Sok Pro/kontra...
(#18412) Uzmany: Igen, a pumpa lehet ennek a rendszernek az Achilles-sarka... Ha kinyúlik, az elég szivacs... Míg a Venomous-on egy mozdulattal, 1-3K költségből raksz egy igényes ventit és kész...
-
-
jones965
Modder
Sajnos igen, valami alattomos zárlat lehet. Egyszerűen nem tudok rájönni. 2 napja folyamatosan szét és összeszerelés, léggel megy gond nélkül, vízzel meg egy idő után error.Eddig ment, most már notiról írok, mert: USB DEVICE OVER CURRENT DETECTED!!!
Készültem rá, hogy másik táppal kipróbáljam, csak az előbb említett okok miatt nem látom értelmét.
Lehet visszaszerelem véglegesre a gyári állapotára, és megy a hirdetésbe. -
-
_Voyage_
aktív tag
Vízzel láttam már olyat, akinél igen.
Nekem léggel vinné 24/7 a 4ghz-et...D1Rect: Ezt senki nem vitatta.
Én csak azt mondtam, hogy nekem nem ért meg 70k-t az i7, a 40k-s phenommal szemben, mert kb 70%-al drágább, és alapórajelen(azonosnál)kb 10%-al gyorsabb az i7.
Nyílván, mint mindenki tudja, van olyan terület, ahol több, mint 50%-al gyorsabb, és tuningban is jobb. -
Zájec
veterán
én azért a munkáját értékelem
, tetszik hogy a kébeleket is ugyanazzal az anyagal csinálta meg... dolgozott vele rendesen, nemcsakúgy snasszul kidobta..
hát a "farmer" stilus, meg egy kicsit csajos...
izlés kérdése....
de azért a Tesco-gazdaságos jelzö nem illeti meg, azért annyira nem gagyi...
nem egy fullos gép, de azért ötletes , és van benne munka... -
Cthulhu Dawn
őstag
Mondjuk ha belevágnék egy hasonló prodzsektbe szerintem csak olyat tudnék, hogy az alsó rész ami a tápot is takarja szögletes és az 5,25-es helyeknek csak a külső része lenne lefedve egy lemezzel, az ilyen hajlításokat azt hiszem milliós hidraulikus hajlítógéppel csinálják, aztán ilyet nem nagyon tudok a közelemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest