- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B@bL3ve5
senior tag
válasz
Játékos #5405 üzenetére
nah ne haragudj de én nem ilyen szélsőségre gondoltam
ez igaz. én csak idézőjelbe írtam h szigetel. vannak hangszigetelő komplett csomagok amikbe a gumi vanti fogatótól kezdve az ilyen szivacsig. csak ezért írtam h valamennyire arra is jóamúgy Játékos kolega nem szigetelés kedvéért bélelte ezzel
LUSTA vol lefulyatni
más szinnel
neeem..csak poén..én tudom vagy legalábbis gondolom h nem csak a dizájn... -
szacsee
nagyúr
válasz
Játékos #4915 üzenetére
Nyugdíjas képét igen...ha van kép a gépről beszerelve, akkor nyomasd!
P4: Mi pukkanna el? Nyomáspróbázzák az összes blokkot, akad kakuktojás (pl Enzo régebbi szériája), de ha épelméjű vagy és normális csővel, csonkokkal dolgozol akkor nem ereszthet!
Jah és nuku hang...legalábbis passzívban.. -
szacsee
nagyúr
válasz
Játékos #4836 üzenetére
Nekem lenne egy alternatív ötletem...
Mivel egy szekrényre hasonlít, ezért megléphetnéd azt is, hogy ha mozgatni szeretnéd, akkor körbe ugyanilyen anyagból alsó palástot körbe csinálhatnál (nem tudom jobban kifejezni, úgy mint a szekrényeknél) és alá kerekeket, hogy azok még el tudjanak fordulni (ergo nem a legszélére az első 2-t), a palástot meg 1-2 mm-el rövidebbre csinálnám mint a kerekek magassága..így gurigázhatnál is vele.
Takarításkor asszony tudja díjazni az ilyen ötleteket! -
Szabikaa20
őstag
válasz
Játékos #4723 üzenetére
Szatesz:Mondjuk az is igaz hogy hogy egyszer megveszi az ember és le van a gond egy idore.En csak attol felek hogy elarassza a gepet!!!
Játékos:Miert nem?Arrol beszelunk hogy meik lenne jobb,hogy nezne ki jobban!Igaz hogy van kulon vizhutes totyik is!Igaz hogy csendes,az is igaz hogy jo teljesit is,na meg en foleg a kinezet miatt szerettem volna vizhutesre valtani nem a teljesitmeny miatt!
Brutalisan szepek vannak uv-s folyadekkal stb.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Játékos #4710 üzenetére
Grat!
Akkor Te is max targoncával mész lanparty-ra mint én ...Szabikáék...azaz druszám és népi zenekara...(Laraxior)
Mit mondjak, most dobtam össze első vízhűtésemet nem kis megelégedésemre (nehéz szó)..
szal ha megfelelő csővel dolgozol, akkor semmi para nem lehet, pl nálam a 10-es belsejű csonkokra 10-es belsejű clearflex cső került, kicsit játszani kell vele, míg rámegy, de utána az életben nem ázik át..le kellett vennem az egyik blokkról, mert elszabtam és csak késsel lehetett levágni, annyira ragaszkodó tipus, ha felfűtöm Quaddal a rendszert, akkor kicsit puhul a cső, de néztem úgy sem jön le és akármerre tekerem nem szökik a víz mellette úgy hogy nincs rajta bilincs sem....
A másik, hogy ezidáig 3.6Ghz-et prime stabillá csak 1,408V load tudtam tenni eszméletlen hőfokok mellett (léggel), most 1,384V-nál járok, csak gondolom bátorítalak Téged és a bizonytalan haverod...
Na még egy kis teszt aztán westlake-t is zaklatom, mert az is meg fog dőlni így ránézésre..
No para, először én is paráztam, félig be voltam baxva, amikor összeraktam a rendszert úgy félspiccesen, de mint a példa is igazolja, ha odafigyel az ember, akkor nincs gond...
Ja valid idáig léggel max néhe 4005Mhz volt, most egy teszt kedvéért megnéztem és csak a feszt emeltem egy kicsit (ua. mint léggel volt) és 4050-en is Validoltam, majd meglesem mi a vége, de passzív a rendszer, azaz nuku venti és így kicsit melegebb, mint akinek van pl a radin légkavaró, ha kell adok egy marék Gladialtech-et mert nem tűröm már a zajt a szobámban..
Asszem elmondtam mindent!Bazz aszittem ez a vizes topik, na off-ba rakom mert lesz nemulass!
-
szacsee
nagyúr
válasz
Játékos #4697 üzenetére
Kérésed számomra parancs!
Ide süssetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest