- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vallas
őstag
válasz
DeadMen #9751 üzenetére
Hát igazából, a hang miatt vettem a hűtőt, mert az előtte lévő zalman, már hangosnak bizonyult, de így is nyertem vele kb 5 fokot, és sokkal halkabb a gép, mivel a venti 700-t pörög.
A táp is a halkság miatt lett cserélve előtte egy 450-s chifi volt, de az ehhez képest ordított.
Ha lesz kedvem, majd variálok rajta, de egyenlőre marad...
-
vallas
őstag
válasz
DeadMen #9747 üzenetére
Miért is?
terhelve is max 62-65 fokot mutat, amitől semmi baja nem lesz , én sosem értettem ezt a hőmérséklet parát, ha melege lenne a procinak akkor úgy is visszavesz a teljesítményéből, hogy védje magát, de ilyet én még a régi prescott magos p4-l sem tapasztaltam.
A borda amúgy szinte hideg, szerintem a p5k-m simám fölé mér min5 fokot
-
-
-
törölt tag
válasz
DeadMen #7749 üzenetére
igazából én meg kíváncsi lennék hogy te hogyan láttad volna... a zsűri viszonylag egybehangzóan döntött végig, a pontozás sem szórt nagyon. és igen akár meg is tudom neked itt is indokolni hogy miért. három fő szempont volt. külső, belső és ötlet.mindegyikbe erősen súlyozva került be az egyedi kivitelezés, és még sok más finomság is. olyat nem lehet hogy mindenkinek megfeleljen a sorrend, mindenki más és mindenkinek más tetszik. azért kíváncsi lennék a te sorrendedre
-
Osynho
addikt
válasz
DeadMen #7621 üzenetére
Köszi az infót
dehogy akarom bevilágítani a szobát. Csak ha már plexit vágok a gépem oldalába, akkor már beledezem
Nézegetem a neten a led szalagoka, csak azok túl sűrűn vannak telenyomva leddel, nekem 3-4 db kellene kb 25 cm-re. Mondjuk nem szeretem a 100 színben villogó übergiccs dolgokat, úgyhogy csak óvatosan cselekszem.
-
Tomate
veterán
-
CSorBA
őstag
válasz
DeadMen #7582 üzenetére
Jobb felső sarokban van
de amúgy: pcplacc@gmail.com
Olyan képeket várok, amik kint vannak. Tehát monitor+gép+asztal (lehet a környezet is nyugodtan)
Eddig mindenki 1 képet küldött, de szerintem lehet több is. Főleg, hogy itt azért elég szép házmegoldások vannak, szóval jöhet 3-4 is simán, kirakom őket. Nagyon szép gépek vannakAz lenne az idális, ha küldene mindenki 1 képet az asztalról, és aki meg akarja mutatni a gépét alaposan, az arról többet is
Akartam írni egy logoutos felhívást erre, csak nem tudom mennyire lenne reklám. Racecam meg nem válaszolt a privimre..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest