- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashpointer
őstag
-
Atke
senior tag
válasz
palfitom #72833 üzenetére
Köszi! Pattent ez a ház, néztem én is hogy kicsit átszabták az O11D-t
Gondoltam én is a full fekete bélésre, de annyira elkapott a fehérláz,hogy nem csábultam el... Ez volt az egyik preferált VGA a Strix 3070/80 mellett.
Ispy: Szerintem igény lenne rá, csak 20-30%-os felárral adják... Amúgy ha megnézed az aprót, nem találsz sok fehér kártyát, azonnal viszik őket,vagy beteg áron adják, mert fehér...
-
esgabee
tag
-
Grave_444
nagyúr
válasz
palfitom #70621 üzenetére
Nekem is moduláris és csak 1db m.2, igaz a 7 ventinek és az elosztóinak van sok kábele és az usb kábelem is nem feltétlen szükséges plusz. Na meg a sok felesleges előlapi csatlakozót se szedtem ki, mert egy panelen van és 28l-es "kicsi" ház.
Szóval lehetne javítani rajta, de tényleg semmi funkciója, a légáramlatot egyáltalán nem zavarja.
Na meg ez erre van kitalálva. Ritka nálam olyan ház, aminek levehető mindkét oldala.
-
blu79
addikt
válasz
palfitom #69390 üzenetére
Szia, nagyon jó kombo
, megkérdezhetem a vertikális tartó az honnan van? És milyen? én is gondolkodok rajta. Van hozzá riser is vagy azt külön vetted? Pcie 3.0 ? Vagy 4.0 ?
Gh00st nagyon patent
Dreamie #69344 nagyon profi munka
a piros tartály világítását direkt nem raktad a tartály aljára ?
-
LLKobe
veterán
válasz
palfitom #69393 üzenetére
Az megvan, illetve azt mondanám régebben meg volt
Most már másra megy el az időm és a pénzem is, de anno nagyon élveztem én is a dolgot.
Igazából folyamatosan nézem a hardvereket, de végül mindig rájövök hogy úgysem játszom már annyit, igazából bőven kiszolgál amim van. Dehát a feeling mikor a kezedhez kapsz valami új bitang cuccot az hiányzik
Nem baj, pótolom azzal hogy a Ti vasaitokat nézem
-
jones965
Modder
-
PlayMax
nagyúr
válasz
palfitom #69154 üzenetére
Mindig is akartam egy ilyen p3-as házat ,főleg mostanság hogy a gyerkőc veszélyes a műszaki cikkekre ,falra raknám fel a pc-t.
Régi géped figyelemfelkeltő míg a mostani inkább átlagos.
Viszont a fehér gépek a kedvenceim ,én is csak olyanokat építettem magamnak az utóbbi 6 évben és nem is bírtam ráunni ,szóval tetszik a mostani is.Szerk.
Pár belső fehér alkatrészekkel jobban festene ,pl. vga vagy cpu hűtés ,összetevő komponensek annyira nem passzolnak a ház világához. -
zed1983
őstag
válasz
palfitom #68815 üzenetére
Akkor én nem értelmeztem jól
Processor Base Frequency 3.70 GHz
Max Turbo Frequency 4.40 GHz -
DiamondBack
senior tag
-
Grave_444
nagyúr
válasz
palfitom #68623 üzenetére
Abból a szempontból kellett, hogy kimaxoljam és mást már ne tudjak módosítani rajta.
Hőmérsékletben mintha a GPU lenne 1-2 fokkal hűvösebb (69 helyett 67), de lehet csak a szoba hőmérséklete volt más..
Az utolsó venti egyébként "ingyen" volt, így megérte újra szerelni kicsit. -
freemanone
addikt
-
keIdor
titán
válasz
palfitom #68569 üzenetére
Kedvencem a piros, szóval direkt ilyen, a valóságban vörösebb az egész, csak a képek nem adják vissza, a ventik oldala is sokkal homogénebb vörös.
Agyaltam custom piros-fekete kábeleken, 24pin, PCI-E stb. csak ha netán mondjuk kedvet kapnék a kékhez, akkor a piros kábel értelmét vesztené.
Bár láttam már RGB kábeleket, szóval ki tudja... -
perecKING
senior tag
válasz
palfitom #67982 üzenetére
Koszonom mindenkinek
Epp van idom mobilrol valaszolgatni
Egyszeru 12mm-es petg ebay-rol(sajnos semmilyen markas nem volt raktaron 12mm-es)
Ezts csiszolram fel ha rakeresen YT-n frosted/ satin tubes.
Van olyan aki a legdragabb autofenyezok altal hasznalt puha csiszolo korongokathaszmalja es volt aki medium Scotch brite-otbhasznalt. Az elobbi brutalisan draga es nem veszi fel a cso formajat a masodik nem eleg finom en igy a fekete(finom) scotch brite-ot hasznaltam vagyis abbol is egy olcsobb utanzatot szinte semmibe nem kerult. Elotte nem erdemes durvabbal felcsiszolni es uvye "szaliranyban". Azt a reszt ami a csatlakozokon belulre esik erdemes elkerulni mert igye nem akarjuk hogy az a resz egy kicsit is elvekonyodjon/karcolodjon.A monitorom 240hz
Volt mar 34" alienware es acer 34" ultrawide monitorom nem jott be. Persze nagyon mutatos de nem jo jatekra. Igy maradt a 24" es a rengeteg frameCshavez
Igen. Ment az 5.3 is de nagyon meleg volt es a delid nem volt megoldhato addig amig szet volt kapva a gep. Mivel monoblock-ot hasznalok a sima delid nem johet szoba mivel akkor alacsknyabb lenne a proci es nem erne el a monoblock. Csak a rokitcool gyart olyan ihs-t ami kompenzalja a magassagvesztest de az az enyemhez nem volt raktaron.
-
-
maross
nagyúr
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz
palfitom #67581 üzenetére
Köszi! Igen a fejlesztés nagy része is ezt szolgálta. 2015-ös macbookon nem az igazi már szerkeszteni. Plusz meló miatt is kellett, ho-ban kényelmesebb asztalinál több monitoron dolgozni. Szóval kellettek mac os kompatibilis hardverek. Meg gondoltam akkor nézzen már ki úgy, hogy öröm legyen nézegetni. Illetve legyen atom halk, ezért se olyan túl erős a hw.
Lap: Asus Z390 Prime A
Proci: I7 9700 (nem "K"-s)
Ram: 32GB 3000 Mhz Corsair Vengeance RGB Pro fehér
VGA: AMD Sapphire 5500 XT 8GB Nitro+
NVME: 1TB Toshiba XG6, 512GB Hynix PC301 - Jonsbo hűtő a hynix-en
SSD: Samsung 840 Evo 1TB
Hangkártya: SB Audigy RX
Hálózat: 1db TP-Link 1gbps kártya
Táp: Be Quiet! Pure Power 10 300W
Ház: Lian Li PC O11DW TG
Hűtés: Be Quiet! Pure Loop 360 AIO
Ventik: 9db Be Quiet! Shadow Wings 2 White 120mm (ebből 3db még cserélve lesz mert nem PWM-es, rosszakat vettem és későn kapcsoltam, kicsúsztam a 14 napból.)
LED: DeepCool RGB 200EX
Fehér kábelek: Phantex kábelhosszabbító szett 500mm fehérAzt hiszem nem maradt ki semmi. Szóval ez van bele zsúfolva, szerencsére minden jól jött ki, mert a hangját nem hallatja.
-
-
tasiadam
veterán
-
Paxker315
veterán
válasz
palfitom #66191 üzenetére
A helyzet, hogy mikor ilyet latok, erosen kisertesbe esek az ITX konfigert, foleg a meret miatt. De pont itt a H200 vs H400 vonatkozasaban lattam, hogy minimalis a meretbeli kulonbseg, szoval ha "downsizing" lenne a cel, mar egy mATX haz is sokat jelent : )
Csini! Foleg, hogy feldobja a feher dizajn.
-
Floyd80
addikt
válasz
palfitom #66191 üzenetére
Letisztult, kellemes összkép, ugye nem sárgul a teteje?
A fekete-fehér klubhoz, múltkor már tettem be képeket, azóta vettem egy játékvizet, a toronyhűtő elfoglalta az egész belsőt.
Házat vettem volna előbb, akkor fehér Corsair ram is volt ennyiért, meg persze fekete-fehér RTX is van egy pár. Amúgy ez a 2060 RTX eléggé árva gyerek, se custom backplate nincs eddig hozzá, se a Kraken nem megy rá. Hátra még tudnék tenni egy fehér 140-est, de a gyári kicsit több levegőt szállít, mint az Arctic F12. Meg a TY-147A is jól mutat hátul, csak az eladósorba megy.
Trim is mehetne a hátsóra, de... NOT COMPATIBLE WITH FANS SOLD ON H-SERIES CASES.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Spórolós topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest