Új hozzászólás Aktív témák
-
jim bcs
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
válasz
shteer #29142 üzenetére
bakker! bevillant egy zseniális ötlet. nem lenne támogatottsága, de akkor is géniusz vagyok.
nyitni kéne egy topicot:
"elégedett emberek, avagy savanyú a szőlő, de nagyon" címmel.
és oda mindenki beírhatna, aki úgy gondolja, hogy fölösleges a sok mag, a magas órajel, elég a 24fps , mert ugyis csak annyit lát a szeme. fullgrafikával tolja a metro-t, krájziszt is a fospumpáján, és persze egy csöppet sem szaggat.
és akkor egymást kábítanák ott 24/7-ben. lenne pár főállású bologató is. súlyosan moderálva lenne a vitakozás, cáfolás. kötelező lenne helyeselni...
és ott nyugodtan mehetne a samsung winyó 23 fokon, még a 30 fokos szobában is... -
szab.tam
nagyúr
válasz
shteer #29128 üzenetére
gyári hűtő. az meg iz az? nem ismerem...
ja, az a kis fos, amit még soesm vettem ki a dobozból?
egyébként nem igaz. van még egy hűtőm, ami nincs széttrancsírozva. mert sajnáltam még. ninja copper. tesztelnem kellett egy procit, és annyira béna a felfogatása a coppernek, hogy nem szedtem le a másik gépről.. inkább elővettem az egyik gyári 775-ös hűtőt, és azzal teszteltem a konfigot. a leszedésnél olyan ideges lettem azoktól a b* pöcköktől, hogy csípőfogóval le- és szétvágtam inkább, és kidobtam a kukába....
a mini ninja-t pl. kisomagolás után rögtön megszabadítottam a 775. rögzítőktől. obiban vettem átmenő csavarokat, alátéteket, és nekihegesztettem a htpc lapjának. 3 év után nemrég szedtem le.
akik kitalálják a platformok szabványos rögzítéáseit. hát. kézlevágás, szibéria, meg együtt a 2. (sorrend nem midegy: kéz nélkül szibériában, vagy azt hiszed, szabad vagy, és akkor vágják le. mindkettő szép. nagyon szép....)
meg az összesnek ilyen vagy a hasonló észak kóreai átnevelőtábor. pl. a molex kitalálójának. sorolhatnám holnapig.gyári hűtő. brrrrrrrrrrrr.....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
shteer #29114 üzenetére
(#29113)
mindenkinek ezt magyarázom. már vesszőparipámmá vált. a házon lékeket ütni , és a levegő alul be, felül ki. főként középen legyen fölfelé mutató venntilláció. a rácsokat meg ritkítani. eltakarítani a gátakat a levegő útjából.
szinte nem kell sem befúvó, sem kiszívó venti. ha jólé van elrendezve, elég csak a hőleadók közvetlen környezetét mozgatni. (cpu, vga).
nálam konnektorból mért 437 w fulloadnál sem kell házventi. 1 db. sem. ha nincs az útban semmi, kijön az magától. ha nincs elmebeteg méretű bordafelület, azért a bordákról persze le kell takarítania meleget. de utána hagyni, hgoy ki tudjon magától menni.
de nem. sokan beraknak 6-8 ventit, rés alíg, és a hangot szivacsokkal próbálják kompenzálni.
én is ezt csináltam, már csak tudom. csak egyszer egy szép március közepi napon bekattantam, és kibszdostam a ventiket. szépen sorban.
aztán jött a szomszéd flexe...(#29119) stikyo
akárhányszor is nézem. szép eza ház. szeretem a szögletes formákat. az ívek kifejezetten idegesítenek. (mint az a ph szégyen, ajánlott plecsnis gusztustalanság....) -
-
mambo71
csendes tag
válasz
shteer #28434 üzenetére
szépen megcsináltad, grat
Megnyirbálnám én, csak nem tudom hogy hol lenne a legérdemesebb, illetve vennem kéne akkor élvédő gumit is, amit nem tudom hol lehet kapni.
Takarólemez.. hmmmm.. eléggé vizuális típus vagyok, de konkrétan hova gondoltad?
Készülget az eleje is a gépnek, nem tudod véletlenül, hogy hol lehet kapni, olcsón "vandálbiztos" bekapcsoló, illetve reset gombot?
szerk.: pont jó méretben.. ugyanis a vízhűtéshez a radiátorom ~akkora mint a gépház oldala.. csak a cpu blokk policarbonátja megadta magát... azért van az a "csöves" gyári hűtő ott...
szerk2.: juteszembe, azt a harisnyázást hogyan csináltad a táppal? mármint a módját tudom hogy hogy kell, csak hogyan húztad be őket, táp garija oda így, nem?
-
Jim-Y
veterán
válasz
shteer #28368 üzenetére
Gratula, jadeszíp
Én kedden megyek az ugyanilyen kuckómért, és én is hasonló cuccokat szeretnék belepakolni, szóval most nagyon irigy vagyok
mod1: Lehet kérni még képeket, meg tapasztalatokat?
mod2: Milyen ventik vannak benne ha szabad kérdezni? ^^
mod3: nem tudok betellni a látvánnyal ...
-
LLKobe
veterán
válasz
shteer #26170 üzenetére
Lájkolós
Majd én is lövök fel képet. Perpill még fizu és költözés előtt állok, uh a modding projekt még várat magára. De ha meg lesz a kess nekiugrok, a gép oldalán lévő ventik helyét kivágom, és megy rájuk porszűrő kívülről. Mondjuk még azt se tudom ezt hogy kivitelezem... Jól jönne egy Dremel, dehát az sajna nincs
Uh valszeg marad a nagyon ovatos flexelés, vagy dekopír fűrészelés.
Ezenkívül beszerzek egy ventiszabályzót, mert így, hogy annyin pörögnek amenyin akarnak, elég hangosak sz én zajra érzékeny füleimnek -
-
-
-
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
shteer #21620 üzenetére
Elfolyott... Enyém is, meg fateré is. Házba költözök. Szolíd, visszafogott midi-házba, és a külsején nem is változtatok. (belül lesz a varázslat...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest