- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
14adam #23719 üzenetére
ugyanmár, én 1 rossz példa miatt nem írnám le az egész szabályzót. van rá garancia, úgyhogy nem aggódok problémák miatt, nem fogom tekergetni mindig mint a hülyék.
tényleg szép a scythe, de már megrendeltem a zalmant (és szerintem nem is fogom megbánni, legalábbis nagyon remélem) -
megema
őstag
válasz
14adam #21744 üzenetére
Én is olyat tervezek a TRUE-mra piros színben
Csak sikerüljön beszerezni... Nevetséges, hogy a zöld 3-500 forinttal olcsóbb, mint a piros és a kék
Ha összejön dobok fel képeket én is, de a gyári Intel hűtővel még kicsit illúzióromboló
Bár modding nem igazán van a gépemen, csak egyszerűen jól néz ki. Vagyis jól fog kinézni...
Cthulhu Dawn: A Core 2-es gépem nekem is így nézett ki
i7-nél már a SATA-s DVD-RW-re és a moduláris tápra is gondoltam.
-
gooool
őstag
válasz
14adam #20328 üzenetére
Ez szerintem egyszerűen gyönyörű.
Rengeteg munka lehetett vele,de nem volt hiába.Illetve kérdés:
A Lancool K58-ról mi a véleményetek?Jó ház?
Ugyebár ez egy acél Lian Li,ami ordít is a belsejéről.Nekem nagyon bejön ez,kivéve az,hogy nem fekete a belseje.Jó modding alap volna vagy nézzek más után?Illetve dupla radi elfér-e benne?Kösz a választ!
-
gamerkiller
senior tag
válasz
14adam #17800 üzenetére
Gyári a cucc, így vettem.. [link] Elég erős, de mégis könnyen hajlítható, UV aktív.. Úgy világítanak a kábelek UV fénybe mintha muszáj lenne.. Nagyon bírom ezt a tápot, mondjuk nem is volt olcsó..
[link]
[link]Így világít UV-ra.. Úristen de régen volt ilyen a gépem.. Ez saját kép!!!!! Molex is milyen szépen világít..
Jóva majd eldugom a kábeleket stirbi..
-
Peti78
őstag
válasz
14adam #10209 üzenetére
Cooler Master Hyper 212
Francba Henk megelőzött -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest