- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Gaben01
őstag
válasz
Tomi 16 #11679 üzenetére
Halkan jegyzem meg,hogy a te nexus tápodnak is FSP bele van.Ajánlott olvasmány a milyen tápegységet vegyek 1. hsz-e: [link] Rögtön az elején FSP tápok és azon belül FSP fejlesztés.
Szintén ebben a hsz-ben alul: Még szeretném megemlíteni a Gigabyte Superb 460W tápegységet, amelyben az FSP Greenpower (400-60GLN) aktív PFC-s bele van, ez a belső található a Bluestorm 2 400W-ban is.
Ezek után nem igazán érthetőek a táppal kapcsolatos aggályaid.Egy villámcsapást meg a Nexusod se fog túlélni. -
Speed®
titán
válasz
Tomi 16 #11679 üzenetére
...látom nem vagy tisztában vele, milyen tápról feltételezel téves dolgokat..nézz be a tápos topikba és használd a keresőt. Ez egy 400as FSP lényegében.
jer1cho
Most lehet, hogy elküldesz valahová(), de mártsd bele már akkor teljesen.
Így lesz egy TRUE BlackedMég nyerhetsz is rajta ha eladnád
Nade viccen kívül..ecettel rezet..nem szerencsés. Polír után meg egyébként is hajlamos a mattulásra-foltosodásra a talp, ha jól tudom.
Lőjj pár képet róla ha meghírdeted, lehet tudok rá vevőt majd, ha jó az ár is.. -
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Tomi 16 #8268 üzenetére
Nem drága dolgok ezek, inkább munka, meg pepecs van vele sok.
Egyébként én még mindig gondolokom, hogy külön-külön harisnyázom a 24pin-t. Egyre jobban tetszik az a megoldás.
A táp is lehetne fekete, úgy lenne szerintem a legszebb,de egyelőre megoldottam gar.vesztés nélkül, igy ezért nem bontom szét, hogy ugorjon a gari. Csak egy passziv táp, affene tuggya milyenek ezek, bár le kell hogy szögezzem baromira melegedett "magában",de most, hogy kap egy minimális légáramlatot (140mm-es 1000RPM-es venti 7V-on) abszolút hűvös lett. -
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Tomi 16 #8261 üzenetére
Még nincsenek lefesve a következők:
88GT hátlap
DVD-író burkolatHarisnyázni kell még a következők vezetékeit:
PCI-e
ATX 24pin
VGA-n lévő két ventiAz AC ventit ki kell cserélnem az S-FLEX-re, ha annak is készen vagyok a vezetékével (toldás, csati-csere, harisnyázás).
1-2 dizájn elemet még nem csináltattam meg (lézervágás lesz valószinüleg).
-
sniper elite
senior tag
válasz
Tomi 16 #8228 üzenetére
Nem értek egyet veled, szerintem különlegesebb mint mondjuk a te géped, ha csak azt nézzük hogy 7 venti van benne, plusz egyéb cuccok, és még nincs vége a fejlesztésnek, ahogy kijönnek új videókártyák egyből kettő cf vagy sliben szépen fog mutatni, szerintem kicsit elkéne gondolkodni mielőtt valakiből az irigység beszél, ennyi!
-
Hawk1979
őstag
válasz
Tomi 16 #7906 üzenetére
Azt megkérdezhetem,hogy miért nem méretezed át kisebb méretűre a képet amit felteszel?
Vagy van valaki aki szeretne plakátot nyomtatni belőle szerinted? (3072*2304)
Belenagyítani meg nem igazán lehet,mert rém homályos a kép,így meg pláne felesleges eredeti méretben sokkolni a lassabb nettel rendelkezőket......Amúgy ha 1000rpm-el pörög,akkor mi az 1000-1300 ? Ez a fordulatszám tartománya ? Vagy kisnyúl? Bocs ha kekeckedem...
-
Laraxior
titán
válasz
Tomi 16 #7532 üzenetére
igen hangos...szerinted egy 800on forgó 25ös ventinek mennyi hangja van? Kb annyi mint neked amikor alszol...
Neked tré...másnak tetszik beleértve magamat is. elnézem neked ez a mondatod...sejtetni engedi az intelligenciád
Javaslat... nézzaért utána mit is jelent a szó
Látod másnak sem tetszik hangot mégsem ad...
Én sem szóltam le az aláírásod, pedig megvan a véleményem hidd el,de gondolom nem vagy rá kíváncsi,ahogy én sem a Tiédre. Nem tetszik nem írsz ide. Gyarapíts hsz.-t máshol...
Jó betette a képeket,köszönjük,legalább fáradtam azzal hogy készítsek képeket,és feltegyem ide. Gondolom a Tiédről is készültek képek... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tomi 16 #3950 üzenetére
Használtan vettem itt a ph!-n kb fél éve volt 7k, 12-es coolink ventivel [link]) és LGA775-ös lefogatókerettel (eredtileg csak AMD-s lefogatóval jött ki az a cooler, és külön kell Socket T-hez keretet venni). Újjonna nem tudom lehet e még kapni (TTS-nél lehetett kapni anno), mert nem egy mai darab de azért még ma is megálja a helyét. [link]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tomi 16 #3944 üzenetére
Elég jól hűt, főleg a gyári után...
Mindenképpen lapra merőlegesen fújót akartam, mert a heatpipe tuningnál szépen körbemelegíti a lapot.
Így meg legalább arra is jut némi friss levegő (silentpipe feliratokat is leszedtem a bordákról, hogy jobban érje a luft). Majd ha lesz digigép a közelben csinálok jobb/élesebb képeket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest