- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
MmDorian #21995 üzenetére
NB ventik nem Ultra kaze hangerőt képviselnek, nem.
[link]
Az ADDA (Himuro előtt) már hangos (lenne), de az meg nem pörög annyira, u.úgy mint a 2 hátsó sem. Ha meg pörögniük kell, valamit valamiért. Igy kb a 4870-es ventije hallatszik egy terhelésnél,amikor 60%-on pörög. -mondjuk, engem az se zavarna ha verne egy rakéta porszívót, csak menjen ha kell. 24/7-ben 0,8v-on sétálgat a quad..#21987) GabN73 : Sajnálom..HA módodban áll, nyoasd neki!!! Én..unalmamban már alul- felül nyomom (mint egy rossz ribit). Alul..q9550-nel 200-as FSB és 0,8v alá menni..nehezebb mint 4,7GHz-re húzni..Míg nincs jó hűtőd, nézd alul:
[197FSB/0,73V Prime] -
Cthulhu Dawn
őstag
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
MmDorian #14208 üzenetére
Több, mint 1 hete így van. Pörög a topic, mint állat, mindig elöl van. 1 modinak se szúrt szemet, senkinek. A modikat nem hibáztatom, mert az olyan kezdetű mondatok, hogy:
-Akkor én...
-Meg akkor én is...
-Ha ők megtehetik...Erre sajnos nincs jobb reakció. Utána meg az lesz, hogy ha itt igen, akkor ott miért nem...persze, ha valamelyik HÁZIGAZDA azt mondja, hogy OK, onnantól nincs vita. Ezt kellene elérni, normális stílussal.
-
creed13
tag
válasz
MmDorian #14165 üzenetére
Hiába csiszolgatod meg szépítgeted a vonalakat a vágás mentén nem lesznek valami nyerők, úgyhogy én azt javaslom te is találj ki valami ilyesmit, ahogy én is...
-
TazLeacher
nagyúr
-
kelzsoca
félisten
válasz
MmDorian #14152 üzenetére
Amit látsz, azt egyedül én csináltam, senki nem segített, nem vittem sehová lefújatni
A ház az autófesték matt fekete (2x400ml spray)
A narancs pedig acryl lack spray 2x400ml szintén!Mindkét szín 3x volt fújva, illetve voltak helyek ahol kicsit többször kellett átmenni!
Nem volt kis melo, mivel én is szétszedtem darabokra a házat, majd felcsiszoltam, zsírtalanítottam, és úgy fújtam
Arra figyelj majd ha esetleg színre fújod a házat hogy a kivágásnál szépen dolgozd el a felületet festés előtt, mert az egyenetlenségeket, esetleges bevágásokat a festés szépen felerősíti és kihozza
-
kelzsoca
félisten
válasz
MmDorian #14138 üzenetére
Hát kompresszornál azért lényegesen több festék kell, mivel ott jobban szétszórja (még ha állítható is a fej)
Hogy milyen festék
Talán valami autófényezőt kellene megkérdezni, hogy mi lenne ideális, ami kellően tapad, jól fed, és nem lesz annyira sérülékeny kikeményedés után (esetleg még lakkal külön lekezelni a felületet)
ceaser
Én úgy tudtam hogy csak kék van nála készleten, a zölddel én is szemeztem, megy hozzád egy privi
-
válasz
MmDorian #13170 üzenetére
Casetek CK-1018-2B (adatlapomon)
Pár hete így néz ki.Egy PVC cső lesz segítségemre, ha minden jól alakul... Ebben futnának majd a kábelek és ebből ágaznának szét, de csak a megfelelő helyen.
-
válasz
MmDorian #13168 üzenetére
Értem, persze. A ház topikjában nézd meg a képeket, mert én kevés olyat láttam, aminél tényleg szépen el voltak rejtve a kábelek.
Nálam ilyen gond nincs, mert nem vezethető el a kábel az alaplap mögött, nincs neki kialakítva a járat. Terveztem, hogy vágok rá lyukat, de kiötlöttem egy másik megoldást, amihez nem kell vágni és talán még jól is fog mutatni. -
válasz
MmDorian #13166 üzenetére
"amikor hátul vezetném a kábeleket, nincs hely, hogy rárakjam a hátsó oldallapot" - Tehát akkor nem elég nagy a ház...
A ház topikjában azt írják, hogy az FSP BS széria kábelei rövidek ehhez a házhoz. Kábeltoldó kapható a computermode.hu-nál (24 pines és 4 pines is).
-
aero.
veterán
válasz
MmDorian #12845 üzenetére
jó jó, de az a kupleráj
... pedig jó kis cm 590 ahol el lehet bújtatni a kábeleket, a cpu hűtőt fordítsd meg, hogy a vezetékes sarka legyen alul, és akkor nem kell így keresztbe húzni, meg át a 24pin-en.
Alul azért van a lyuk, hogy ott vezesd el a kábeleket az alaplap mögött, én mindenképpen használnám.
-
bozont
veterán
válasz
MmDorian #10178 üzenetére
Szép mert épp most volt a nagytakarítás így Húsvét előtt, általában zsúfoltabb az asztalom.
Sajnos csak így tudtam elrendezni, a csatlakozók nincsenek a legjobb helyen az alaplapon, bár igazából nem is foglalkoztam annyira vele, ha minden jól megy nyáron/ősszel cserélem a lapot+procit+memóriát meg talán a tápot is. Majd akkor több időt szentelek a kábeleknek is.
A monitor egy Eizo Flexscan S2431W. -
-
Stirbi
addikt
válasz
MmDorian #9442 üzenetére
jol van hütve a hdd-d
én mondjuk megvetem az asus eah 4670em aztán vetem rá egy acelero s1 et ami hibás volt nem vezette le a höt, visszatettem a gyári hütöm(azaz egy ujra pasztázás történt, gyári pasztával 34fok volt idleben és felement 60ig) és igy idle 28-30 fok és terhelés alat szörös fánknál 56foknál megállt
-
for3l
senior tag
válasz
MmDorian #9449 üzenetére
akkor először tisztázzuk a vrm fogalmát.
[link] - ezért mondtam, h csak a gpu-ban vannak szenzorok, mert más értéket a te everestedben sem látok
[link] - itt pedig a kép és a szöveg magáért beszél.most már az lenne az igazi, ha egy 4870 tulaj is dobna egy everest/gpu-z képet, akkor tisztázva lenne a dolog. bár ez itt már ultra off..
-
törölt tag
válasz
MmDorian #9197 üzenetére
Én is épp ezen gondolkoztam, hogy ha ott van a szivacs, akkor minek oda a ventilátor... Szerintem nem engedi át, de annyira nem értek hozzá, mert nekem nincsenek ilyenek a gépemben. Mindenesetre tényleg nem néz ki rosszul, bár ezek a szivacsok sztem nagyon elrontják a gép "külalakját". Persze ez csak az én véleményem.
-
Hurkaleves
őstag
válasz
MmDorian #8751 üzenetére
nem tudom, lehet, hogy nem sikerült jól értelmezned, amit írtam: én az említett két pc-re mondtam, hogy minimal - mert azt ne mond, hogy ez nem az - nem az összesre (nekem speciel van olyan gép is az mdpc-n, amire ránézni is alig tudok).
másik meg: nyilván van bennük pénz, sok pénz, de ezt minek feszegetni, elég egyertelmű, hogy így van, de pl amit ebben a hsz-ben linkeltem gépet, ha megnézitek annyira nem kellett hozzá hypergazdagnak lenni és mégis krva jól néz ki! (az egyik legjobb számomra)mod.: amúgy meg nem telefonnal kell fotózni és kész
bridge gép lehet, hogy nincs minden háztartásban, de 1-2 fotó erejéig egy kompakt gépet csak tud szerezni az ember..
-
Laraxior
titán
válasz
MmDorian #8751 üzenetére
hát..valamelyik gép nem sokkal különbözik egy középkategóriás géptől... (azok képek és nem gépek!!) a Photoshop miatt néznek ki így...se por..de egy keresztbekábel...se semmi nincsen a képeken...Azokhoz semmiképpen se hasonlítsd a Te mindennap használatban levő gépedet.. a képeket meg főleg nem. Van különbség ugyanis egy Nokia xy és egy Nikon vagy Olympus között...márhogy képminőségileg. Telefonos képpel hiába méz photoshopozni...
-
Ijk
nagyúr
válasz
MmDorian #8609 üzenetére
Igen, alul van a táp, ráadásul elöl, és egy külön kábellel van hátulról előre vezetve a villany. Így akkora a ház, mint egy mATX-es, csak ugye rendes ATX-es lap is elfér benne a kialakítás miatt. Kicsit aggódtam a melegedés miatt, de a vga kb ugyanannyi, mint a cm-690-ben volt, a cpu hűvösebb, mivel hátulról előre megy a légáram, ezért hideg levegőt kap, egyedül az NB melegebb kb 4-5 fokkal. Maga az alu burkolat is elég jó hővezető.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
MmDorian #8587 üzenetére
Akartam is mondani, hogy az utolsó poszt egy kicsit "fura"
Zájec: Tudod, hogy csak viccelek. Má' hogy másolna mindenki engem. Én is csak a 127ezredik vagyok a sorban
Ijk @8590: Tőlem is ezt kédezték, mikor látták a képeket a "workspace"-ről,de én ilyen kórosan rendmániás vagyok. Sosincs semmi az asztalon amit éppen nem használok. Mindennek helye van
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
MmDorian #7831 üzenetére
A 30kg fölötti házak nem szoktak megugrani. Tapasztalat!
Amúgy meg egy egészségesen rögzített alaplap+hűtő esetén semmi ok az aggodalomra. Kb a proci-rész 4 sarkában rögzül az alaplap a 800g fölötti súly mellé meg jár a terhelést eloszlató back-plate, amit 4 rugós csavarral és a hátulján levő kemény szivaccsal jól elő is feszítünk (hogy szétnyomjuk a pasztát). Szvsz egy 800-1000g-os hűtőnek kisebb esélye van leesni, mint egy olyannak, ami csak 4 "standard" műanyag tüsivel rögzül a 4 furatba.
Az aggodalmad megalapozatlan.
TESCO-Zsömle, Scythe Ninja-CU tulaj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged