- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
juve600 #60718 üzenetére
Vagy esetleg gadgetarian64, és desktop clock gadget segítségével. Nálam remekül működik.
-
Outblast
tag
válasz
juve600 #59577 üzenetére
Ezt ugye nem gondoltam komolyan
Nekem Sapphire R9 390 Nitro van az NZXT H440-ben ami kb 75 fokra megy fel max, de nekem ez lazán belefér. Azért hogy hűvösebb legyen biztos nem teszek bele egy gyengébb NV-t
Rise of the Tomb Raider full HD ultran megeszik 7,4GB Vramot... 970es 3,5 biztos eleg lenne neki
kábelek majd cserélve lesznek, de most legutóbb cserélve lett az 5 gyári venti + távirányítós ledszalag. -
flymi
addikt
válasz
juve600 #59296 üzenetére
Szintén zenész.
Múltkor érkezett egy doboz, mert külföldröl jött házhoz egy VGA. Kibontotta, majd felhívott, h megint mi a szart rendeltem a gépembe?!Két éve, mikor összeraktam a konfigot, a belsõ megújult, a küllem ótvar maradt. Tudni se akarta,mennyit költöttem rá.
Postán maradóval lehet összehozni egy cpu hũtõborda gyũjteményt is, no meg kell egy "titkos szekrény". Sajnos asszonypajtás nem tolerálja az ilyen jellegü beruházásaimat, hiába mondtam, hogy "milyen jó befektetés, majd a gyerekek elherdálhatják". -
Grózi
veterán
válasz
juve600 #58982 üzenetére
Ha auto-n van a vcore és a vccin,akkor bármi lehet..Ha húzamosabb játék alatt is megáll 65 fok környékén és mondjuk Ibt alatt se throttingol akkor jó.Elsőként keresd fel a megfelelő topicját és ott segítenek alulfeszelni(ez itt már nagyon off)+egy kis oc is gyerekjáték-általában 4,6Ghz-ig mindegyik könnyen eljut.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
juve600 #58544 üzenetére
NO, ez a bajom a HAF XB-vel. Mikor szereled, olyan.. kicsi érzést ad, közben mégis rengeteg helyet vesz el. Vizet akarok bele rakni, de ahhoz, hogy elég radi felület legyen benne, minden ventifelületre kell vadászni méretben illő radit, és még mindig ott tartunk, hogy a pumpá(ka)t, és a tartály(oka)t hova teszem? Oké, lent adódik egy kis hely, a táp mellett, az 5,25"ös helyek mögött, a 2,5" SSD-k, és a 2,5" vincsi elfér a ház oldala mellett lelógatva, na de a víznek a csövek? Asztalra nem rakom, mert nem fér. Most egy 32" TV a monitor, jövő héten (akarom mondani, mostmár ezen a héten) veszem meg a 40"es monitort, és az is már akkora lesz, hogy a hangfalak esetében lehet vakarnom kell egy kicsit a fejem, hogy hova teszem őket. Oké, amúgy is sokat agyalok az asztalon is, nem elég széles, cserébe túl mély, egyszerűen csábít arra, hogy folyton akkora kupit csináljak rajta, amin aztán én is szörnyülködöm, na de akkor is, hova teszem?
Jó ötletnek tűnt anno ez a ház, tetszett, de azóta eléggé sok kompromisszumot kellene vele kötnöm, ami annyira nem bejövős. A legtökéletesebb valószínűleg az lenne, ha gyártatnák egyett magamnak, csak lusta vagyok körüljárni a témát...Nekem is ez a ház van most, csak már nem tartom olyan jó darabnak. PL a szellőzés annyira szerintem nem okés, pl oldalt is ott van két nagy felület, amin áramlik be a levegő, hátul is, hátul alul, elöl alul, kb a ház minden oldalán áramlik be, közben nincs egy szélcsatorna kialakítás, nem tudod vezetni a levegőt. Fekszik az alaplap, ha hűteni akarod a VRM-et, amit sok gyártó előszeretettel elcsesz, kb mehetsz ellen az alapvető áramlásnak, vagy tehetsz be hátulra ventit, ami szintén csak befele fúj. Top Flow Hűtőt vettem a géphez, hogy hűtse a lényeget, közben ugye pont ellene dolgozik a fizikának, kb majdhogynem értelmetlen.....
Szóval félre ne értsd, jó ház, csak sok ponton nem elég jó.
PL elég lenne, ha kicsit magasabb lenne, és a felső rész hasonlóan lenne kialakítva, mint a Caselabs Mercury S8-ban, akkor oda lehetne pakolni elég radit (2*360 plusz még előlre egy 240 elég lenne már), kicsit szélesebb a tálca körüli szabad hely (Hasraütés: KB 0,5 centi elég lenne pluszban körbe), hogy az elég vastag vízcsövek is gond nélkül elférjenek, és valami jó megoldás a tartályok felfogatásához, és egyből kevesebb lenne a negatív meglátásom a házzal kapcsolatban.
-
-
lacus83
senior tag
válasz
juve600 #56942 üzenetére
Semmi gond az S340el.
H440 drágább is volt akkor,nah meg még most is.
Nekem nem kellett 5,25 hely dvdnek,a régi Thermaltakeben sem használtam.
Kompakt kis ház,nagyon jó szerelni,kábel managment szerintem 10/10.
A táp hdd nem látszik,ha nincs moduláris tápod sem gáz,mert annyi hely van a kábeléknek hogy minden elfér.
Előlre simán befér egy dupla radi (nekem még nincs - lehet nem is lesz) Elhiszem azoknak akik fotózták - videózták,meg a user manuálnak is hogy elfér.
Gyári ventik valóban nem halkak,de picit szabályozva azért sokkal jobb a helyzet,légszállításból veszít de így is elég.
Vga miatt vettem a házat,akkor a 28 cm Asus 280 nem fért el a régi Thermaltakeben.Negatívum S340 ellen:
HDDk nem hűthetőek,táp por szűrő fik@.Cserélni kell sűrűbb szövetűre.
Szedi a port mint atom
Ha érdekel mi merre mennyi méter: saját van minden de a lényeget megtalálod
Azóta más a VGA R9 380 Nitro Blackplate meg a ram Corsair Venegance Pro Blue 1866 (ez jobban illik az alaplap kék színekhez) de kb azóta is így áll.
Persze venti csere kéne meg talán szálankénti harisnyázott hosszabbítók de nem jutottam dűlőre a továbbiakban.
-
k-adi
nagyúr
válasz
juve600 #56951 üzenetére
Ha se sharkoon, se z11... akkor mit 20ezer környékén?
Másik topicban ajánlottak még Corsair r300-at ami már 26k de az meg engem nem fogott meg... nem azt mondom, hogy szarrá akarom pimpelni, de 1-2 led azért jó lenne itt-ott alapból...Rendelném a konfigot, de pcház még nincs, és mindjárt itt a kari, futár cégek sem hozzák ki lassan és már totál ideg vagyok, mert elég drága alkatrészek lennének benne ezért valami minőségibb házat akarnék...
-
-
válasz
juve600 #56549 üzenetére
Nekem is ilyen AI7 volt ,szerettem . Csak amikor beleraktam a R9 390 -es VGA-t ,mar nem birta lehuteni ,megrekedt a meleg. Most netezos gepkent szolgal apam asztalan
(micsoda pazarlas )
Valamiert nem mukodik a fizika . Pedig azt hinne az ember ,hogy az aranylag rovid hazat az elolrol jovo kozvetlen levego siman atfujja . A gyari 4db LED es venti pedig nagyon halk. A hatso 12es viszont instant cserere szorul . -
kisza25
félisten
válasz
juve600 #56470 üzenetére
én is pirosra gondoltam, csak nem tudom az mennyire nézne ki hülyén, ha világosabb piros, mint a lapon lévő inkább vörös mellé raknám
tailor74: a VGA-t mikor vettem még nem ez a lapom volt és az fekete kék, gondolkozom egy MSI GAMING kártyára váltáson, hogy egységesebb legyen az összkép, de vehetek új ventiket is ,mert a jelenlegiek igencsak kilógnak az összképből (swif2-esek) -
Petyyyyy
addikt
válasz
juve600 #55277 üzenetére
Teljesen kézzel készült, egyedi gyártmány, a megrendelő igényeihez igazítva. A jelenlegi piaci ára - figyelembe véve az árfolyamokat - egy Konigsegg Agera árával vetekszik.
Rögtönözni kellett, na.
Bár az egyik topikban valaki ígérte, hogy gyárt majd saját magának egy minőségi kitámasztót és instant ajánlotta, hogy akkor én is kapok majd. de már nem emlékszem ki volt az. Egy szürke kutyuli volt az avatarja és ez minden ami rémlik.
Szerk: Megvan!
-
KAMELOT
titán
válasz
juve600 #54260 üzenetére
Én nem azt írtam vegyél ekkorákat. Mondjuk egy 27" van olcsón BenQ BL2710PT 5 év garanciával 422euro! Szerintem amivel fel van szerelve nagyon is jó áron adják!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- VR topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Stellar Blade
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest