- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
-
oroszLajos
aktív tag
válasz
sixpak #74918 üzenetére
Használtam icue szoftvert, jobban testreszabható a Corsair venti/kijelző mint a lian li-nél az L-Connectben. Viszont az L-Connect átláthatóbb/egyszerűbb.
Viszont nekem a lian li ventik airflow/hang/rpm arányban jobbnak tűnnek.
Apnx FP2 ventiket akartam először venni, de több helyen olvastam,hogy hangosak így lett lian li -
Novver
senior tag
válasz
sixpak #74571 üzenetére
Fú hallod... Nagyon megihlettél.
Pont én is a gamersarkom felújítása előtt állok és ezt egybekötöm egy új monitor és új gép vásárlásával is.
A G8-at pedig élőben láttam 3 napja és úgy döntöttem hogy AZ.KELL.MOST!
Egyedül az első genes panel miatt ódzkodok de szerintem az lesz a nyertes.Viszont ami nagyon érdekelne, az a falipanelek pontos típusa, mert sehogy nem találom ugyanezt a fajtát, és ebbe beleszerettem.
Esetleg ha nem gond és még emlékszel hogy honnan van, megosztod?
A monitor mögé pedig egy Govee AI syncbox vásárlását tervezem hogy legyen monitor mögötti fény, de az még odébb van, akarom hogy szépen összeálljon az alap, ami a falak, polcok, asztal és panelek lesznek.
Igyekszem majd megörökíteni a folyamatot, tök izgalmas volt végigolvasni majd 500 kommentedet és végignéznem hogy fejlődött a gamerkuckód az évek alatt -
daveoff
veterán
válasz
sixpak #74378 üzenetére
Nem vesztem el, megvagyok!
Csak jópár évig inaktív voltam itt PH-n, az élet nagy dolgai tudod..... Aztán nemrég konfig váltás volt, és újra elkeztem bújni a topikokat, és most már írok is majd...
Köszönöm!
Még akarok egy-két változtatást, aztán jövök képekkel én is.
Te gépet brutál lett! Gratulálok! -
válasz
sixpak #74335 üzenetére
Köszi, néztem már azt a tesztet, de nem lettem okosabb. Az a baj hogy nincs még egy ember a világon aki az EK-hoz viszonyította volna, úgyhogy csak az lehet a megoldás, hogy én teszek vele egy próbát.. A hanggal kapcsolatos visszajelzést mindenestre nagyon köszönöm, örülök hogy rajtam kívűl is van a közösségben még corsair fan
-
VTom
veterán
válasz
sixpak #74325 üzenetére
Nagyon durva, hogy mennyire hatékony a 40-es generáció hűtése. Maxwellnél, Pascalnál ezeket a hőfokokat csak épített vízzel lehetett elérni.
Nálam a belépő szintű 4090 vígan elvan 60 fok körül, kivéve Division 2, abban egyszer láttam 70 fokon is. Ami nyilván még mindig nagyon jó egy 450W-os kártyától.
Ha kedvet kapok a gépátépítésre, lehet, hogy én is ezt a házat választom majd, gyönyörű.
-
válasz
sixpak #74322 üzenetére
Szeretjük a konfigodat, ne értsd félre, de ha nem láttuk az elmúlt hetekben vagy 15x egyszer sem
Úgyhogy már hiányozni fog
Ami viszont személy szerint engem érdekelne, hogy milyen a titan hűtő? mennyire halk pl? én is szemezek vele, de az EK-nál rosszabbat nem szeretnék
-
sixpak
nagyúr
válasz
sixpak #74322 üzenetére
Ja, még ennyit akartam:
Max hőfokok egy maratoni Stalker 2 gameplay alatt.
A VGA ventik max 50%-on, általában 48-49 fokon megy, a vga memória sem igen éri el az 50 fokot.
7800X3D teljesen default, nincs UV, szintén ötven pár fokon megy.
A házventik:
AiO: 1400RPM
Többi: 1000RPM.
Room temp: 22-23 fok. -
RazoR
veterán
válasz
sixpak #74313 üzenetére
Nem hát, de mint írtam ez egy ilyen hobby. Ráadásul még mindig "csak" egy 11700k duruzsol benne de nagyon kéne már egy platformváltás 9800x3d-re, ez az idei projekt.
Minek 9 bill? Ezzel én is így voltam amíg be nem tévedtem egy topikba ahova nem kellett volna és ki nem nyílt a világ, hogy milyen billentyűzetek is vannak és mennyi féle és mindet is ki akarom próbálni MOST!
-
-
SoulReaver
veterán
válasz
sixpak #74266 üzenetére
Most vissza raktam fentre a bordát, és jobb lett mint volt. Még kell oldalra a 3 beszívó venti és fog annyit beszívni, hogy jó legyen.
Az a terv, hogy az alsó csak a VGA terhelésre pörögjön fel, az oldalsó meg cpu-ra + az AIO-n amik vannak. Jövőhéten ez is kiderül.
A kábel elrendezést még finomítom majd, de annak is örülök, hogy nem feszíti ki az oldalát...
Isten áldja a moduláris táp kitalálóját!
Majd ha a bordán is UNIFAN lesz, akkor csökken a kábel mennyiség is.
-
ULPIUS
őstag
válasz
sixpak #74255 üzenetére
A gyártónak gondolom nincs erre semmi hivatalos megoldása (?)
Jó pár éve nem követem a venti piacot (led nélküli NB eloopoknál leragadtam, hogy az a legjobb aztán elrepült 7-8 év
) , de nagyon jól néznek ki ezek az egymásba fűzhető megoldások itt a corsairnél (gondolom más gyártónál is ez a divat már), a kábel is nagyon esztétikus viszont egy valamit nem értek, ez esetben minden venti azonos fordulaton tud csak menni? Vagy egy szoftver tudja egyenként vezérelni őket?
Tehát látom az alsó sor össze van fűzve a radiátor sorával, ez alapján azt gondolnám, hogy azonos rpm-en megy mind a 6 venti, de én nem feltétlen akarnám ezt, sőt nálam hétköznapi felhasználás alatt a ház ventik le vannak kapcsolva, táp és vga félpasszív nyilván és csak 2db eloop pörög a radiátoron, azok is visszavett fordulaton. Így tudtam elérni a leghalkabb megoldást számomra, ami már olyan halk, hogy nem zavar. Játék közben pedig mindet bekapcsolom és persze a füles miatt mindegy a zaj olyankor. -
sixpak
nagyúr
válasz
sixpak #74254 üzenetére
Vettem 3 olcsó ventit, kiműtöttem a lapátokat, és így lett 25mm távtartóm, lejjebb kerültek a felső ventik....viszont így sem tetszik, sok az üres hely, úgyhogy 3 QX 140 lesz majd....de még mindig nagyon drágának találom.
Esetleg LX 140, azt már lehet 20 körül venni darabját. -
SoulReaver
veterán
válasz
sixpak #74248 üzenetére
Egyelőre nekem is csak 4db UniFan-om lesz. Remélem nem csak csicsás, hanem hatékonyak is lesznek...
Nagyon megtetszettek ezek a fajta házak, ami neked is van pl. Egy LianLi O11 Dynamic evo lesz.
Az elrendezést én is úgy képzeltem el, mint nálad. Majd esetleg egy Push-pull-ra fel tuningolva az AIO..
(Ha befér...)
Még egy Riser szetten agyalok, hát ha hatékonyabb lenne a hűtés.
-
-
-
hegegabi80
addikt
válasz
sixpak #74107 üzenetére
Az obiba szokott lenni kis dobozkában többféle csavar akár anyával alátéttel.
M4-ből kell venni hosszabbat, korábban én is azzal tettem kicsit távolabb, hogy ne legyen szélzaj, igaz az ház aljában volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest