- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
Fr3eWar #67679 üzenetére
Szerintem nem jó így. Ha fent van a csatlakozó és a hőcserélő teteje magasabban van a szivattyú tetején lévő csatlakozóknál, akkor a levegő szépen a hőcserélő felé menő ágon a hőcserélőbe átmegy és a tetejében megáll.
Szemben a prezentált képpel, mert ott, mivel a szivattyú aljára csatlakozik be a szívó/nyomóág, ha a szivattyúba-cpu blokkban levegő van, az a cpu blokk felső részében fog megállni, és ebben a kiépítésben, onnan soha nem fog kikerülni. Ezzel csökkentve a blokk hőátadását. -
Atke
senior tag
válasz
Fr3eWar #62822 üzenetére
Ha a ferit gyűrűre gondolsz, azt le lehet szedni...
Bitang az a monitor -
Askformore
senior tag
-
válasz
Fr3eWar #60696 üzenetére
Nagyon szép a szett, külön tetszenek a minőségi perifériák (MX Board, Bose hangfalak meg ez a jó kis G-Syncces monitor).
A gépház meg továbbra is a legjobb mATX ház, most már újra elérhető itthon ebben a színben, be is rendelem. Mondjuk egy hátránya van, hogy ennek a jobb oldalán van a bekapcsológomb, nekem meg ott már a fal van, de majd hagyok egy kis távolságot.
-
LLKobe
veterán
válasz
Fr3eWar #60696 üzenetére
Nagyon faja
Valami karaj széket én is akarok venni. Amik a cégnél vannak baromi kényelmesek és jó minőségűek, gondoltam veszek egy olyat itthonra is. Rákerestem a neten, a típusa Herman Miller Aeron.
Ki is dobta a gugli hogy darabja 1068 Euró
Hát keresgélek tovább (vagy bugáznom kéne egyet a cégtől, van vagy 120 darab)...
Hogy ON is legyek, lőttem én is pár képet. Ma volt időm összerakni a páromtól karácsonyra kapott monitor tartó kart, meg beizzítottam az Ebay-ről két hónapja rendelt RGB ledszalagot is. Eredetileg a monitor hátuljára akartam ragasztani, de így sokkal jobb lett szerintem.
A (gagyi iPhone-os) képek nem igazán adják vissza milyen, élőben sokkal jobban néz ki:
A kábeleket természetesen el fogom rejteni, de most ennyire futotta az erőmből.
-
-
-
Gh00st
aktív tag
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
Fr3eWar #39253 üzenetére
Köszi, akkor már mindent értek.
Véleményeteket/megerősítést kérnék tőletek, van pár elképzelésem a harisnyázásra. Nagyjából így néz ki a gépem most, leszámítva a VGA-t.
Az első egy vegyes megoldás, élőben lehet, hogy nagyon zebrás lenne; a második full fehér - ettől kicsit megijedtem, mert lehet, hogy többségbe kerülne a fehér és nagyon világítana
;
a harmadik tetszik a legjobban, viszont abból nagyon sokat látok mindenfelé, bár lehet, nem véletlenül.
Mindenképp fekete-fehérben gondolkodom, a fotosopp tudásomat meg ne nézzétek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Hálózati / IP kamera
- Le Mans Ultimate
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Plazma TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest