- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabi182
tag
-
kisza25
félisten
válasz
Stirbi #52261 üzenetére
érdekel a téma, itt az első itx gépem, meg az ITX-ről úgy általában írtam 4 éve egy cikket
a második ITX gépem
volt kis upgrade -
Recon666
Közösségépítő
válasz
Stirbi #29606 üzenetére
Köszönöm, de most rendeltem 2db ilyet.
macko20: Köszönöm
, valóban az.
-
Beretvás
veterán
válasz
Stirbi #29547 üzenetére
Hát most megfogtál... Én full HD ben nyomom mindennel és eddig csak a Witcher2 fogott ki rajta de ott is csak az élsimitást kellett visszavennem. Nem tudnám megmondani mivel egyenrangu mert nem vagyok ebben szaki, de azt tudom hogy eddig fullon ment rajta minden..Szal jo kis kari s nem is drága..
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Stirbi #29240 üzenetére
elnézést, de ezt nem bírom szó nélkül megállni.
ilyen valótlan dolgokat ne írkáljatok le, mert más is beszopja....
"...1200as s flex fixen maxon pörgetve(de hangtalan),..."ezt már sokszor leírtam, és le is fogom: nem az.
hogy téged nem zavar, nem hallod, süket vagy vagy 6 métere van a füledtől éjszaka, vagy csak szimplán, jó ph-s szokás szerinte nagyot akarsz mondani, attól még nem hangtalan. a 800-as s-flex sem. van / volt mindegyikből. a síri csendes éjszakában a halk sípoló suhogás - (szélzajnak gondoltam, de nem volt sem előtte sem utána semmi) - az őrületbe kergetett, amit pl. a 800-asok adtak. az 1200-as maxon meg kifejezetten hangos, és morog. (nem a coolinkhez hasonlítva persze, hanem a "hangtalan"-hoz képest...400-on is van hangjuk csak az már tényleg kicsi...
töben írkáltok, (nem egyedeieset), az 1000-1200 rpm-en pörgő néma venitkről. más meg bevásárol, mert butaságokat írkáltok. aztán meg csodálkoznak...
-
Bloodaxe
aktív tag
-
válasz
Stirbi #29231 üzenetére
Elnézést, nem akartalak megsérteni, és félre ne értsd, de még le se hurrogtalak. Természetesen bedőltél a marketingnek és a teszteknek, mivel mindenkinek más és más az igénye, van aki elüldögél egy alap CPU hűtő és egy ref. hűtéses VGA-val felszerelt konfig mellett, van aki nem. Engem egyszerűen zavar ha a gép üvölt, a gépemben a HDD a leghangosabb alkatrész (ami egy passzív hűtőben van), tudok mellette aludni, nekem így megfelel. Egy (jelen esetben kettő) 215 wattot fogyasztó kártyát pedig nem olyan könnyű lehűteni, főleg hogy ilyen melegben bennreked a hő és fűtik egymást az alkatrészek. Anno a 4890-em 200 watt körül eszegetett, az is bőven üvöltött, így került rá egy AC Twin Turbo Pro, azután szépen csöndben tette a dolgát. Később GTX 280 AMP! Edition kártyám szintén üvöltött és melegedett, arra egy AC Extreme GTX 280 kerül, ő is halk lett, viszont a melegedést nem tudtam megállítani, így mennie kellett.
-
válasz
Stirbi #29227 üzenetére
Hogy is fejezzem ki magam... ...kezdők baklövése... ...tudod volt már egy pár VGA-m, szóval tudom honnan fúj a szél, így senki se próbálja bemagyarázni hogy a ref. hűtő halk lenne, mikor általában épp arra elég hogy ne főjön meg a kártya. Nem hiába vannak komoly kis hőleadó felülettel és halk ventikkel rendelkező hűtőcskék.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Stirbi #29103 üzenetére
ezek jól hangzó kijelentések, általában még igazak is lehetnének. de nem azok.
csak 1 cáfoló példát mondok a sok közül: az összes simbin játék: (gtr-ek, race-k....)
rajtnál egyes helyeken 3 gigán megpusztulnak, több magra pedig tojnak. - az evo mintha már használna 2-t, de nem egyenletesen...és annyira unalmas, hoy ez a szólam időről időre mindkig felbukkan, és neki kell állni győzködni.
tetszik, nem tetszik: 4 gigás, 4 magos kell már. azzal talán már el lehet boldogulni. (azzal sem mindenhol..) - ez alatt könnyen bele lehet szadni limitbe. vagy így, vagy úgy. vagy az órajel kevés, vagy a mag. nincs jó döntés a fent említett alatt. nem lehet jó választ adni, hogy az egyik jobb. minkettő rossz. -
stikyo
tag
válasz
Stirbi #29085 üzenetére
Igazából nincs is hangja
Na jó, a HDD motorhangot semmivel sem sikerült megszüntetnem
Van haladás: kábelek elrendezése/harisnyázása történt. Cipőfűzőt is találhattok a képeken...Bitfenix logo kapott anno kis csiszolást:
A hátlapot nem bírtam rátenni. Ezen még dolgoznom kell... Majdnem levágtam egy-két vezetéket, annyira felidegesített..
-
Seikai
aktív tag
válasz
Stirbi #28874 üzenetére
Vga-k hűtését afterburnerben optimalizáltam így csak marginálisan hallatszanak ki játék közben és egyáltalán nem zavaró
Az már kérdés, hogy a gyári beállításuk picit hangos de nem hűti le őket jobban!
Amúgy kikapcsolt házszellőztetéssel is műkszik a rendszer, de minden kari 100 fok fölé megy és proci 20 perc után hibázik
core temp szerint eléri a tj. maxot
-
Krisinto
őstag
válasz
Stirbi #27760 üzenetére
Nem szívja, hanem az S1-ra fújja, amíg nem találok rá megfelelő ventit.
(#27763) total90
Igen, mivel majd ha megjönnek a cuccok a gépekbe akkor lesz nagytakarításNagyba tervezek még néhány SWIF2-t vagy valami nagy 14-est
Kisgépbe egy másik cpu hűtő, előre-hátra venti meg a tápkábelt kellene harisnyázni... -
hunmyke
aktív tag
válasz
Stirbi #27263 üzenetére
Azóta ilyen Chieftec-em van: [link]
Nehezen, de lemondtam a külcsínről.
De tudok mutatni egy-két régi képet, néhány elmebetegségemről:
Scythe Mugen
Scythe Mugen beszereléskor
Zalman CNPS9500-al
Szintén Zalman
Ugyanaz sötétben
Utólag így nézett ki -
python1
veterán
válasz
Stirbi #26810 üzenetére
Hali! Egész türhető, de nekem a szememet nagyon szúrja a felső képen a plexi jobb alsó sarkán az az izé.Azt kellene helyettesíteni valami mással,mondjuk ha vágnál rá egy négyzet alakú másik plexit ami akkora mint az a fehér valami és vágnál a kis plexibe szellőző nyílásokat vagy valamilyen mintát.
DavideX
agyon szép,letisztult a gép!
Gratula hozzá!
pottyantós:a te géped is elég komoly és elég rendezett.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
Stirbi #26405 üzenetére
Az oldalsó ventinek egyenlőre nincs helye. Az én elvárásaimnak már hangos. Ha valahogy majd le tudom szabályozni, akkor lehet kap helyet. Én is gondoltam rá, hogy a mora megkapja azt is.
Arra a csőrészre sem akartam, de sajnos muszáj volt, mert még a szilikon sem bírta ezt az ívet. Sajnos nagyon nem volt már időm, és nem akartam szöszölni vele, de lehet kap a többi cső is utólag.Krisinto: Köszi, azért tűnik zsúfoltnak, mert sok minden van benne
Van benne légmozgás, de teljesen felesleges, mert minden melegedő alkatrész vizet kap. Szóval szinte venti nélkül is mehetne.
jones965: Igen, valahogy nem marad el a régi karácsonyfa modding énem
Az a VGA-s dolog meggondolandó, de kerül még bele egy nv kari is fizikára, szóval úgy kell gondolkodnom. Meglesem viszont a gépedet -
Krisinto
őstag
-
Krisinto
őstag
válasz
Stirbi #26405 üzenetére
(OFF)khm...nem csak Ő(/OFF)
FoBCRaistlin:
Nekem kicsit zsúfoltnak tűnik ez a házikó, de tényleg nagyon jól néz ki!
Gondolom huzat is van benne rendesen, ilyen jó ventikkel? -
supercow
őstag
válasz
Stirbi #25983 üzenetére
Leírom a komplett alkatrészlistát
Thermaltake V3 Black Edition
Asus P6X58D Premium lap
Core i7 930
Noctua NH-D14
Corsair XMS3 6GB kit 1600MHz (3x2GB triple channel)
1db WD Caviar Black 1TB SATA 6Gb ( Win rendszer hdd)
4db WD Caviar Green 2TB SATA 3Gb ( RAID 10, 4TB tár )
Pioneer BDR-205BK Bluray író SATA 3G
Thermaltake ToughPower 850W
2db MSI GTS250 Twin Frozr 1GB ( nem SLI )
+ Revoltec ház venti, stb.
Win 7 Prof 64Bit már fut rajtaEredetileg HAF 922 házat akartam, de nem volt sehol raktáron, fel kellett adnom. Kb 1 napig tartott az összerakás, nagyon óvatosan csináltam, kábeleket elrejtettem, stb.
Ez munkagép nem játék, SLI nem kell mert 3 monitort kell meghajtani, ezek egy Ergotron LX Triple monitortartón állnak (majd, mert azt még nem raktam össze):
Még telepítenem kell egy csomó cuccot. -
python1
veterán
válasz
Stirbi #25955 üzenetére
Igen ott van a hdd a medhajtó alatt,plexiből csináltam neki egy lapot amire rá csavaroztam gumi alátétekkel.A kábelek meg az 5"25-ös hely mögött és az oldallap között kapott helyet.Egyébbként én is nyitottan hagytam a házat azért festettem le feketére.Természetesen ennél is ki vannak reszelve a venti helyek.Azért a jobb oldali oldallapot vissza tenném,talán jobb lenne a szellőzésed is.
-
LLKobe
veterán
válasz
Stirbi #25857 üzenetére
Én úgy vagyok vele hogy inkább legyen frankón összerakva, nem hajszálvékony lemezből, és jó alapra lehet utána jól "építeni". A mostani házam is azért választottam a TT V3 black helyett (aminek pedig alapból fekete a belseje), mert erős, nem hajlik, nem rezonál. Majd max egy kis plusz matekért befeketül a belseje is, de a végeredmény ott lesz
(#25858) zH. : Az említett kettőből talán én is a Sharkoon-t választanám. Bár nekem a 90 fokkal elforgatott vinyótartó jobban bejön, könnyebb szerelni, jobban néz ki. Szerintem.
-
LLKobe
veterán
-
LLKobe
veterán
-
bokapeter
tag
válasz
Stirbi #25234 üzenetére
Jó az észrevételed.
Már igen, a fénykép idején még nem mentek
A proci hűtő alatt a dimm 0 -ba nem fért be a ram, a saját hűtőbordája miatt. Ezért így raktam, ahogy a fényképen látod. Majd észrevettem, hogy nem megy dc-ben. Most a két narancssárga (dimm 2,3) foglalatba vannak a memóriák, és így már megy dc-ben 1066 Mhz-en. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Stirbi #25145 üzenetére
Kölcsinybe volt csak nálam.
(#25146) D1Rect: Igen volt anno már vizem de csak szimpla radis TT, annál komolyabbat akartam de a blokk amit tudtam volna szerezni az x2-hőz már nem eladó..
Félvizezésnek meg nem látom értelmét, kisebb borda kell mindenképp a procira mert magasabb ram nem fog elférni, és azt is leakarom cserélni nemsokára a TRUE meg túl széles, ezért gondoltam a H50-re pár fok nem oszt nem szoroz szerintem úgyis 3.8-on használom azt meg elviszi bőven a H50 is és lesz hely a socket körül jobban szellőzik úgy majd a mosfetek is.
Most örülök hogy sikerült végre egy időtálló kártyát vennem és pont bele illik a modding részébe is a gépnek, csakhát még van vele melo.
Update hamarosan lesz, lehet megrendelem még a héten a kábelharisnyát meg megcsinálom az alsó lemezt, jövőhétre meg leadom plexizni az oldallapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged