Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xtevo
őstag
@BL@CK
Előttem már leírták a javát a kollégák, de bennem megváltozott vmi... rájöttem, hogy igenis lehetnek szépek ezek a Noctua ventik...@mrbig25
Aztakutyafáját! Ez nagyon komoly lett! Külön tetszik az egyedi előlap, illik hozzá. Annyira bejön, hogy szívesen vennék újra itx-et.@cyberkind
Jó lesz ez! De azért a kábelekkel még foglalkoznék egy keveset.@SzlobiG
Lakás dísze lett! Kár, hogy nem látod belülről... -
-
imibogyo
veterán
Nem szeretnék reklámozni, de ment egy privát!
Flexel vágtam őket méretre, de alapból is méretre kértem őket. Tehát ők levágták méretre, aztán a terv változásai miatt én flexel igazítottam utána, ahol csak kellett. Valamint a tapéta kés is jól működött az egyenes vágásoknál, mivel csak két mm-es lapokról beszélünk.
A lyukakat pedig fúróval gyártottam rájuk, a nagyot a nyomógombnak, meg az USB-knek pedig felhevitett laposfejű csavarhúzóval.
-
Engineer086
Modder
-
Engineer086
Modder
A tűzőgép kacsával gyönyörűen lehet dolgozni, épp tegnap készítettem el egy teljes tápot. A trükk abban van, hogy egyszerre kell a két szálat benyomni. Először az egyik szálat kell a tüske mellé becsúsztatni, éppen csak annyira, hogy megálljon. Ha nagyon be tolod, akkor félő, hogy a másik már nem megy be. Ha ezzel megvagy, akkor jöhet a következő kapocs is. Ezután fogod őket és szépen óvatosan TÖVIG benyomod a tüske mellé és ott is hagyod. Ekkor a kis fülek behajlanak és ki tudod húzni a huzallal együtt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Synology NAS
- Alkoholista nevelde
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged