- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
LW
őstag
válasz
Ramses07 #54673 üzenetére
Köszönöm a véleményeket.
A 24 pinesen tényleg lehetne igazítani. A gépház oldalát volt kihívás feltenni, hátul is igényelt némi menedzsmentet.
Amúgy a ház elején a kipattintható rács mögött van egy kis kapcsolódoboz a világításhoz és 3 ventillátorhoz. [link]
Így diszkréten lehet kapcsolni halk hűtés és nyári gaming között, nem lesz dj pult a gép elejéből. -
imibogyo
veterán
válasz
Ramses07 #51449 üzenetére
(#51450) tailor74: és sajnos nem kevés pénz is. Közalkalmazottként elég ritkán tudok egyáltalán valamit is fejleszteni. Ráadásul a szakmám olyan messze van a kétkezi dolgoktól, mint Makó Jeruzsálemtől, úgy hogy a legtöbb gépet még meg is kellett tanulnom autodidakta módon. Nekem ez is nagy kihívás volt könyvtáros létemre.
(#51451) Zsmester89: köszönöm neked is. Remélem 2-3 hét múlva már a végleges képekkel is tudok jönni. És igen az egy súlyzó volt (már leadtam MÉH-be tavaly), ha jól emlékszem utánfutó féktárcsákból készült. Még tini voltam amikor használtam, aztán hosszú évekig csak pakoltam, végül inkább leadtam ne foglalja a helyet.
-
imibogyo
veterán
válasz
Ramses07 #50922 üzenetére
Leesett a kamionról.... Szó szerint.
Sétáltam hazafelé és mellettem pár méterre csúszott le a platóról.Hapsikám kiszáll a teherautóból nézi-nézi (volt vagy 50 kg vasággyal), de mivel egyedül volt, egy "itt rohadjál meg akkor" mondattal ott hagyta a fenébe, még félvállról odavetette nekem, hogy "megtarthatod ezt a szart, ha kell, én már nem jövök vissza érte"... Gondolom nem környékbeli volt.
Hát jelzem, eleget tettem a kötelességemnek. Jó erőben vagyok, pont volt nálam egy kiskocsi is, mert segítettem költözni bútorokkal egy havernak, rábillentettem a vaslapot a kocsira, az nyekkent egyet, de legalább így új otthonra lelt a kis vaslapocska.
-
-
ffodi
veterán
válasz
Ramses07 #49951 üzenetére
Na igen, csak a te esetedben az könnyít a helyzeten, hogy a 280-as széria az "egy az egyben" 79xx széria. A 290(x) esetén a 79xx cooler nem jó, mert itt nincs elforgatva a GPU 45°-kal.
Ezért kellett a sima "Peter" a "Peter 79xx" lefogatóival (vagyis hogy felfeküdjön az egész felület és meglegyen az 54 mm-es furattáv).
-
-
válasz
Ramses07 #49094 üzenetére
Tudom
Csak a modder látja miből mit csinál és mi lesz. Ezért van az, hogy valaki csinál valamit ami még tök alap és vagy semmi vagy fika
Am Túlszárnyaltam már az egy millát ami azt illeti és itt van 5 méteres körzetbeÉs mivel te értékelted megállta a helyét ez a mondat
-
válasz
Ramses07 #48938 üzenetére
Első terv az volt hogy így marad 2 tartály és egy külön ddc. És aurora myhelms piros trutyi benne. De ez így értelmét vesztette mert a ddc tolja neki mint állat nem látszana semmi. Leszabályozni nem akartam kb 5perc után kiegyenlítődött a 2 tartály úgy nagyon szép volt. De inkább bekötöm a körbe őket és ha viszem valahova akkor csak leválasztom a reseratorokat és nem kell külön tartály.
-
BlackSoft
addikt
válasz
Ramses07 #44685 üzenetére
Csodálkoztok?
Folyadékkristályos Átlátszó LCD az összes oldala neki, amin tudod állítani, mennyire legyen átlátszó, vagy pedig inkább tükröződő
Ezt alapból nem 2FT elkészíteni, én megértem az árát. (Legalábbis képről azt hiszem, hogy ez az a csodaház, amiről volt egy angol cikk nemrég
)
-
imibogyo
veterán
válasz
Ramses07 #44013 üzenetére
Nekem is úgy van az SSD is, meg a 3,5-es vinyó is. Már nem is hiányoznak az 5,25-ös helyek sem. A most készülő gépben már egyáltalán nem is lesz egy sem. Csak 3 darab 3,5-ös hely (SSD + 3TB HDD + Venti szabályzó). És kész.
Egyébként Átalakítás előtt nekem is zsúfoltabb volt a kuckó. Aztán felülemelkedtem a káoszon.
(#44016) freestyée: na jó mindent lehet überelni. Bár szerintem ez inkább csak káosz és nem zsúfolt. Ellenben erre azt mondom, hogy ez az. Bele sem látsz.
-
zolee5016
őstag
válasz
Ramses07 #44008 üzenetére
Téged ismervén ez még igencsak előzetes állapot....se takaróidom,se harisnya,nálad ez a skicc version...
Gondolom hasonló lesz mint a Strike -x...mivel hasonló a ház belseje........
adok 3-5 napot..és rá sem lehet ismerni.....ja és a kék nyákot is eltünteted a videokarin...erre a nyakamat tenném........
Karbon lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged