- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
válasz
Hoorus #54299 üzenetére
Én már rég leépítettem.
Már kész az új,de egyenlőre nem mutatom meg,mert nem merem.
A kábelokat csak úgy bedobáltam,hogy legyen végre netem,a rendezgetés majd ma este,vagy holnap lesz.Egyébként jó kis ház ez valóban.
Nem egy 750D,de azért el lehet benne pakolni ezt-azt.
8k-t megért fóliásan. -
Because
őstag
válasz
Hoorus #47433 üzenetére
vagy próbáld ki a fehéret és akkor meglesz a kontraszt, de úgyis ott a zöld vinyó és ssd akkor azokkal is kellene kezdeni valamit...
(#47441) ZeroDK: minek stresszelünk ezen, a kutya se fogja nézegetni az ő gépét se kap itt 2-3 hozzászólást aztán megy a levesbe, az a megoldás amit mondasz
-
xtevo
őstag
válasz
Hoorus #46151 üzenetére
@Hoorus
Jóféle!Elég rendben van ez a 750D szerelhetőség és szolgáltatások terén, tetszik ez az SSD elrendezés is, szépen megoldottad a kábelezést.
@Teece
Kellemes kék fény szűrődik ki a gépből.Csatlakozom az előttem szólóhoz, a gyári hűtő cseréje sokat dobna még az összképen.
-
BL@CK
tag
válasz
Hoorus #45225 üzenetére
Köszi, de ennél rövidebb kellene, ez nem fér be az elejébe, minden máshova pedig nagoyn meg kellene vágni a házat, mondjuk ez nem szokott akadály lenni nálam, de elsőnek plexi oldal lesz rajta, meg egy normális bekapcsoló gomb, mert nagyon siralmas, hogy az oldallap levételnél, ki kell húzni a bekapcs gombot, igaz ezt úgy csinálom, hogy az oldallapról húzom le és nem az alaplapról
-
bombibmw
veterán
válasz
Hoorus #45122 üzenetére
Akkor arra kell majd találjak valami megoldást,mert nálam a lapon a 3 pines helyek foglaltak a kis ventik miatt.
4 pines csatiról tudom majd vezérelni őket,nem?
Esetleg ki tudnád nekem próbálni majd?
Csak mert akkor lépnem kellene az ügyben péntekig.
Köszike(#45123) BlackSoft:
Gyááá,ez a igazi. -
jim bcs
nagyúr
válasz
Hoorus #45111 üzenetére
az a víz nem csapvíz, nem vezeti az elektromosságot ezt értsétek már meg egyszer s mindenkor
a másik nagy tény, hogy 1 erős vga-val többet érsz mint kettővel manapság felesleges az sli/cf a felsőkategóriás vga-knál, olyan gyorsan fejlődik a piac hogy hamarabb elavul mint gondolnád
(#45113) Hoorus
nem kell neked víz, azt is ventillátor-ok hűtik, vegyél egy jó léghűtőt, a vga-ból nem ref.-hűtőset aztán kalap-kabát
-
NFree
addikt
válasz
Hoorus #44920 üzenetére
Kössz
, gratt majd a tiedhez is .
#44919) JanR Hát sajna hátul a vinyóknál +(ssd) elég szükös a hely, nem gondoltam volna , alulra majd lehet kap még egy dupla radit , fent már benne van 1 tripla, de most egyenlőre fel kell fügesszem a projektet egyéb költségek miatt
De egy komplett víz lessz beszerelve (szeretnék) -
bombibmw
veterán
-
Acsi
aktív tag
válasz
Hoorus #41570 üzenetére
Közvetlenül a Corsairtől rendeltem és ez esetben Hong Kong-ból küldik legolcsóbb szállítással együtt 31.000 HUF-ra jött ki (3 nap alatt ideért UPS-el) mert nem lehet Európában sehol kapni ezt a típust de hogy a 850-hez mennyi nem tudom de számolj rá bőven ha rendelsz
(#41572) Rypejakten: Attól még hogy nem figyelte a hozzászólásokat nem kell lepuffogni szerintem.
Az a bizonyos "+szállítás" az igen borsos... Jah és ebayen sincs top-rated seller-nél ez a típus -
adam12221
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest