- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
SzlobiG #45265 üzenetére
Ezek a Typhoon-ok lehet nekem is megérnének egy próbát, csak bonyolult lenne a felrakás bontás nélkül azt nem merek belevágni.
Mondjuk sima imbusszal talán oda lehetne férni.
Szerk.: Mondjuk én úgy akarom továbbra is, hogy fújja a radiátort, ne szívja, nem tudom számít-e ennél a típusnál. -
mrbig25
őstag
válasz
SzlobiG #45110 üzenetére
Igen, erre. Ennek ellenére még mindig a Scythe GT-t ajánlanám.
Itt egy teszt a martinsliquidlab-ról...végignézheted a bal oldali listában, hogy már mennyi ventit tesztelt.
A legfrissebb teszt utolsó gondolata:
So there is another round and the Gentle Typhoon retains it’s low noise/rad air flow ratio crown. Nothing comes close… -
Hoorus
őstag
válasz
SzlobiG #45109 üzenetére
Köszi, de vizet soha nem fogok építeni, az biztos.
1. nem tetszik
2. macerás
3. víz és elektronika szerintem nem olyan jó barátok..
4. inkább veszek még 1 280X-et az árábólbombibmw: Na kivettem mégis a középső rekeszt. Teljesen jó. A kábeleket el tudtam rejteni, nem látszik semmi..
-
mrbig25
őstag
válasz
SzlobiG #45088 üzenetére
Mindenhol csak jókat írnak róla, szóval úgy döntöttem, hogy én is beruházok majd 2-3 darabra, ezért is ajánlottam elsőnek azt.
Volt már rengeteg ventim, de a Scythe GT-t még nem sikerült kipróbálni...pedig már 1,5 éve tervben van, amióta vízzel hűtök, de az ára miatt miatt mindig kiesett, mert inkább másra ment el a pénz. Viszont a vízzel eljutottam odáig, hogy nagyjából azt mondhatom: kész van. Így végre jöhet egy pár darab komoly venti a bevásárló listáról. -
bombibmw
veterán
válasz
SzlobiG #45082 üzenetére
Egyenlőre downgrade lesz VGA-ból 270X-re és házcsere.
750D lesz végül,mert ezt a házat el tudom képzelni hosszútávon gondolkodva és a későbbiekben egy vizes rendszer kiépítésére is megfelelő lehet.(#45085) iszilard:
Én ha már meglátok egy porszemet is a gépben,fújkálni kezdek. -
bombibmw
veterán
válasz
SzlobiG #45002 üzenetére
Bocs,az előzőben nem slim-et akartam írni,hanem single-t.
Akkor örömteli,hogy elegek a 45-ösök is a CPU/VGA-hoz.
Megfordult a fejemben egy vizes cuccli és nem vennék batár ultra radikat,ha ezek is elviszik a rendszert.Egyébként semmi gond a zöld lötyivel,jól néz ki a gépezet.
(#45001) KAMELOT :
Nekem kényelmes,főleg,hogy nem fekszem egész nap a gép előtt. -
fatal1ty1984
őstag
-
bombibmw
veterán
válasz
SzlobiG #44707 üzenetére
Az a baj,hogy széles?
Viszonylag olcsó,jól szerelhető,jól szellőző,letisztult összképet lehet benne kialakítani,mint ahogyan maga a gépház is letisztult.
Mi kell még?
Nekem ez(ek) jön(nek) be.Persze elfogadom a Te véleményedet is,hiszen nem vagyunk egyformák és nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.
-
TomiLi
addikt
-
F34R
nagyúr
-
do3om
addikt
válasz
SzlobiG #44642 üzenetére
Én is ezt a Be Quiet ventit néztem ki (12-esek kellenek), szerintem nagyon szép venti, Vannak légszállításra jobbak (bár bisztos hangosabb) is de ezt nekem nagyon tetszik, csak még nem tudom lesz e cserélve mert a mostaniak ledesek, szóval kéne bele világítás.
A gépházam meg nagyon letisztult rendezett, nincs benne hely egy ledszalagnak ugy hogy számomra szépen el lehessen vezetni. Eleve úgy kellet volna ahoz megépítenem, ledszalag rejtve és kis apró lyukak fúrva neki a borításba, így tudnám csak elképzeli. -
F34R
nagyúr
válasz
SzlobiG #44633 üzenetére
gentle typhoon-k lennenek a legjobbak csak szinte mar sehol nem beszerezhetoek.
(#44634) BlackSoft
akkor mar inkkabb maradnek a 650d-nel ami most is van neked.
ebbol a siverstone es a caselab lenne a legtutibb.
(#44635) bombibmw
ha annyi penz lenne akkor nem kellene donteni, megvenne mind a harmat es majd eldontene melyik a hozza illo.
-
F34R
nagyúr
válasz
SzlobiG #44630 üzenetére
mar felteve ha alulra egy nagy static pressure-el rendelkezo 140-es teszel akkor felulre eleg csak ami kikavarja a meleg levegot. ha a perfomance edition venitjei vannak benne akkor minimalisan hangosabb mint egy coolink Swif2 viszont en annyira nem mondanam jo ventinek.
(#44631) BlackSoft
900d-t ne, nekem amennyire tetszett a kiallitasi videokon amikor meg sehol nem lehetett kapni , pont annyira nem jon be mar.
(Miert nem kerdezel ra Nakos-ra hogy kell-e meg neki , szerintem hamarosan valamikor biztos hogy eladja.)
Masfelol ha egy kartyat akarsz vizezni akkor meg mindig ott van a tj07, vagy a ft02 amit mar en is ajanlottam, ezeknek a felepitesuk is hasonlo btx mint a tj11-nek. -
LLKobe
veterán
válasz
SzlobiG #44588 üzenetére
Szép darab. Bár nekem nem tetszik, de az biztos hogy szép és mi őségi cucc. A nyitható - zárható teteje jó ötlet, azt én is elviselném a házamon.
Amúgy Te most tényleg azért cserélsz lapot meg tápot (amivel saját bevallásod szerint is elégedett vagy) mert nem szép?
Na ezt sose fogom megérteni, nekem ez akkor is csak egy eszköz, amiben a fő szempont a funkcionalitás, és nem az esztétika.
-
jhorogh
aktív tag
válasz
SzlobiG #44588 üzenetére
Nekem is nagyon bejön a Switch 810 csak fehéret nem sikerül jó áron szerezni sajnos
Helyette rendeltem egy In Win Grone fehéret, pár hét és meg is jön. Kap a rendszer egy 360-as radit pluszba, meg a csöveket is cserélni fogom. Új tápnak a fehérre fóliázása már kész, kábelek meg fehér helyett kékek lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest