Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
Nem, csak allagmegovas
ez ilyen hulye hepp hogy uj cuccokon amig nem muszaj, marad a folia. A haz oldalarol pl pont az elozo NZXT uveg miatt nem szedtem le, azon nem tom hogy de az elozo tulajnak sikerult szereles kozbe egy olyan karcot csinalni ra mintha korzovel huzta volna. Pedig masszivabb volt mint a Lian Li….
Nem latszik de az eger elejen is rajra van meg
a bill aljan meg majd korbevagom kisebbre -
Grave_444
nagyúr
Köszi!
133mm magasság a maximum, eléggé korlátozza a lehetőségeket.
A ház a gyári képek miatt tetszett meg, ezért lett hozzáillő hűtő is.
Kobe Bryant emblémára hasonlít különben, ezért szimpatizálok vele.
Az alaplap is kilóg a homemade VRM hűtésemmel, gyárilag ez csupasz.
Nem látszik, de felül is van egy sor kis borda. -
törölt tag
Ha esetleg picit hajlandó vagy rákölteni, akkor ilyesmit lehet venni, szerintem Kínából is, olcsóbban.
Sima 3.5 inches IPS panel, USB C csatival, saját meghajtóval, többfajta háttérrel, kifejezetten rendszerinfónak.
sutszi
Nekem egyelőre jó a gyári. -
fatal1ty1984
őstag
az direkt van igy,jobb oldalt utolso foglalat halott,dimm-eket felismeri csak bootolni nemakar+cpu-z is kiirja,hogy quad channel viszont a 8-bol csak 6 gb-ot kezel.probáltuk sok rammal,mindegyikel ezvan szoval 100% hogy halott a foglalat.még 2 év garos és majd egyszer rászánom magam,hogy legariztassam
quad és
dual channel játék alatt szinte 0% külömbség másra viszont ezt a gépet nem használom.grafikára külön van gép firepro s10000-es kártyával. -
daveoff
veterán
Biztos valami program bug, de nem működik, már próbáltam mindent. Beállítom a piros színt, világít 10mp-ig, aztán elalszik, amikor megvettem még jó volt, firmware frissítés óta szar. Sajnos házon kívülre nem lehet ventit rakni, mert domború a rács, vágni kéne. De jó így is, nem melegszik a proci, mer megcsináltam....!
És így jobban is tetszik, mint 2 ventivel.
-
Gyufaaa
veterán
6400+ órajelét elérni anno nem volt nagy tétel. Nem is kellett volna minusz fokra hűteni szvsz, elég volt oda egy jobb léghűtés. A kis procikba volt tartalék rendesen, még a 6400+ -ban már csak ~100Mhz, az is agyon feszelve. Hacsak nem a 939-es tokozást rángattad.
(#36511) vakond5: Bezony. Egy jó kis brisbane.
(#36513) N_A_S: Ahamm. Már látom is. Elkerülte a figyelmem.
-
becsitibi
senior tag
Valahol el kellett b@sznom,de az már remélem nem romból sokat hogy ha holnap megjön ez a memória:corsair dominator platinum.
Nem akarnák ledes ventit,azokon ki lehet kapcsolni??
-
krx21
nagyúr
Klasz..
De ugye nem a földön tartod?
Egyrészt túl szép, hogy a földön legyen, másrészt sokkal több port szed össze...Nekem ma készül el a számítógép tartó kis bútorom, alig várom már....
(Lesz hozzá két kis fiók, a sok kacatnak ami mindig az asztalon volt: pendrive, lemezek stb) -
TESCO-Zsömle
titán
Venti: Ennyi pénzért már kaphatnál Noiseblocker-t is. Blacksilet Pro széria, amihez gyárilag adnak rezgéselnyelő alátétet. Vagy ha nem ezen a pár ventin akarsz spórolni, akkor ott a Mutiframe széria. A Noctua csak nemrégiben kezdte el másolni ezt a felépítést, amit a Multiframe már évek óta alkalmaz.
-
kornel76
aktív tag
Szia!
Ventikkel kapcsolatban amit én ajánlok saját tapasztalatom alapján:
Phobya Nano G 12 PWM Silent , nem olcsó és nehéz beszerezni )nekem is csak ebay-en sikerült), viszont cserébe halk {max fordulaton is alig hallom a hangját), jó a légszállítása és fekete keretes piros ledes.
Vagy esetleg a Bitfenix Spectre vagy Spectre Pro ( ezeknek nem olyan erős a fénye mint a Phobya-nak) , hangjuk ugyanúgy nincs.Üdv
Kornél
-
AndrewTdi
addikt
annemjó. Ha már arra megyek, hogy minél kisebb helyen férjek el, akkor nem fér bele számomra, hogy legyen még egy külső külön egység. De én hisztis vagyok.
A mostani konfigra még talán egy kártyaolvasós 3,5-es beépíthető rack is beleférne, de nem nagyon találok még olyat.
-
sketchifun
senior tag
Előfordulhat.
A tervem az, hogy alsótápos házba lemezzel lefedem a tápegységet. A kábelek egy négyszögletes lyukon jönnek majd ki, amire belülről 3-5 mm-es víztiszta plexi van ragasztva, és élvilágítva, de csak szolidan. A fennmaradó helyre, tehát a tápegység elé egy kisebb akkumulátor telepet tervezek(6-8db 9V elem.), illetve a ház tetejébe fehér ledeket. És voálá, szerelőfény.Lesz a ledeknek egy másik üzemmód is, ekkor a tápegységtől kapják a delejt, de kisebb feszültséget. Eztáltal nem vakítanak majd.
A kábeleknél méregzöld - fekete harisnyázásra gondoltam. Ventiknek vagy fehér AC ventiket, vagy Swif2-es ventiket tervezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest