Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
lizRRR #35931 üzenetére
itt most konkrétan, (és kivételesen), nem ez volt a célom.
de áltlánosan jogos kritika....(#35932) peter1300
a filmnél hatásosabb, (azaz jobban követhető), ha 1 perspektívát nem 5x pár mp-ben mutatsz be, ide-oda mozgatva a kamerát, hanem inkjább 1x, de hosszabban.
mert elég idegesítő, amikor már majdnem hozzászokna a szem az új nézethez, és elkezdenénk értelmezni a rajta látottakat, máris megy tovább a kép. majd később ugyanaz újra.... -
Eddie141
senior tag
válasz
lizRRR #35925 üzenetére
Holnap készítek belső, külső fényképeket is. Lehet, hogy előhozom a nagy fényképezőt is, hátha azzal jobban sikerál a fény leképezés. De akkor látszani fognak a hibák!
Egyébként hű maradok az ígéretemhez, melyet saját magamnak tettem még réges-régen, mert ez már a sokadik CM házam, és ha csak nem rontanak el valamit nagyon, akkor még sokáig márkabolond is maradok
(bár a következő pár db már ki van nézve a jelenlegi modellekből, így simán elcsúnyulhatnak az újabb házaik, mert van még tartalék
)
Eddigi barkácsolt házaim. (nem ítélkezni, van olyan "mod" amely már több mint 4-5 éves! ) -
Eddie141
senior tag
válasz
lizRRR #35921 üzenetére
Nem
Csillog, villog! A "fű" alias gaz csillog, és tükröződik vissza rajta. A sok melónak köszönhetően igen kevés karc maradt rajta, és volt mit eltüntetni. (sajnos a telefonom ennyit tud este 8kor gyér fényekkel fényképek terén)
Néhol megfolyt egy icipicit a festék, de szerencsére kevés helyen (a fehér színnel sosincs műanyagon szerencsém, pedig minden más festésem cseppmentesen szokott sikerülni)
Még kap az elejére egy logót (utánozni fogok innen a fórumról, de puritánabb megoldást választottam annálde ráismer majd a tulaj biztos +külön engedéllyel majmolok! ), meg néhány csecsebecsét (táptakaró, hdd rack stb).
ÓL/ evribádéj: Szerintetek a megfolyásokat a fehér festéken hogyan tudnám orvosolni? Én 1200-as csiszolóra gondoltam vízzel. Az lehet megoldás esetleg?
Tegnap asszonynak készítettem egy apró meglepit a gépére:
Plusz ma kapott 3db Alpenföhn lila ledes 12-es ventilátort a pirosak helyére. Viszont az első 20-asban is szeretném kicserélni a ledeket lilára neki. Valaki tud 5mm-es lila ledet? -
SkyS1gn
félisten
-
Bopez
tag
válasz
lizRRR #34242 üzenetére
Inkább csak nem a mi pénztárcánkhoz van beárazva
Odakint a külföldi népeknek el lehet adni mindent....
Van rá vásárló közönség tuti.
Mi meg itthon inkább megcsináljuk magunk, azt én amúgy is jobb szeretem, amit én csináltam teljesen, még ha nem is milliméterre pontos minden zsugorcső egymáshoz képest, akkor is az én munkám. -
imibogyo
veterán
válasz
lizRRR #34043 üzenetére
Nem tőle loptam. Saját kútfőből jött. De most gyorsan megnéztem a gépét és tényleg nagyon hasonlóan oldotta meg ő is. Csak nekem lesz funkciója is, de ez még titok (attól függően, hogy megtudom-e valósítani, vagy sem
).
Mondjuk egyelőre nem lesz benne vízhűtés, mert eladtam az előző géppel, de mire sikerül ezt befejeznem, addigra talán az is meglesz majd.
(#34045) lizRRR: egyelőre nincsenek további képek. Még maga a terv is WIP, apróbb módosítások még simán várhatóak. És tervben van az is, hogy átültetem az egészet 3ds Max-ba, hogy a fényeket is bele tudjam tenni, hogy lássam a végleges állapotot, valamint komolyabb képeket is tudjak renderelni.
-
jericho69
tag
válasz
lizRRR #33935 üzenetére
Nincs szerszám, házi alapanyaggal dolgoztam, pontosabban tűzőkapcsokat használtam erre a célra. Viszonylag könnyedén ki lehet vele szedni a vezetékeket, kérdés az ujjaid meddig bírják.. Képeket majd teszek még fel
-
imibogyo
veterán
válasz
lizRRR #33919 üzenetére
Nem, van ott egy alaplapi tálca, csak nem látszik jól a "plexi"-től. És van ott vagy 4 centi hely is a kettő között, hogy ne legyen befullasztva a radiátor.
Bár igazából mindegy, ha a quad radim elvitte passzívan a 2600k-s gépemet (csak a procit) akkor három ventivel vígan elfogja vinni a plusz VGA-val együtt is ez a rendszer. A radiátor többi része pedig "passzív" módban marad, de a hőjüket le tudják majd adni, ettől nem félek. ITT sem volt venti mégis szépen ment passzívan.
(#33921) lizRRR: adataimnál láthatod. Én abból számolok, hogy ott 4x12-es volt a radiátor 45mm-esből és a 2600k-t 4GHz-en hűvösen tartotta. Most ugyan X6-os van + egy GTX570, viszont a radiátor felülete 9x12-esre van tervezve, ráadásul 3 ventilátorral. Szóval elégnek kell lennie.
-
blasko92
őstag
válasz
lizRRR #33859 üzenetére
Legegyszerűbben úgy, hogy megfúrod, és akkor leesik a szegecs feje.
Sok boltban (praktiker/obi, meg még rengeteg csavarboltban, stb) lehet kapni popszegecseket, és lehet hozzá venni szegecshúzó szerszámot.BL@CK kolléga megelőzött
-
BL@CK
tag
válasz
lizRRR #33859 üzenetére
Sérülésmentesen nemtudod kiszedni. Mármint úgy hogy a szegecs ne sérüljön
Fúróval megfúrod és kijön szépen. Szegecselőt meg minden barkácsboltban árulnak ilyen 3500 körül, ahogyan szegecseket is kapsz hozzá. Használata egyszerű, nemkell semmi tudás hozzá mert olyan mint egy fogó a szerszám.
-
imibogyo
veterán
-
imibogyo
veterán
válasz
lizRRR #33344 üzenetére
Fekete-narancs már elcsépelt, azt nem szeretnék.
(#33345) BioNiCMaN, (#33346) bijesz: majd ha a T szponzorál, akkor tőlem...
(#33347) blasko92: sajnos ilyenekre nincs lehetőségem.
Na majd akkor még agyalunk a terv ismeretében. Most pedig nekiállok a 3d-s modellnek, úgy hátha okosabbak leszünk (leszek).
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
szab.tam
nagyúr
válasz
lizRRR #29432 üzenetére
a passzív hűtés nem egyszerű dolog. load 1.000 v-on egy mugen, ninja szintű hűtő, még aktív házhűtés nélkül, sima berácsozással is elboldogul.
load 1.2v-ig ezzel a hűtővel linx is megy.
load 1.3v, (bios 1.38) már a linx idővel elfűti.több alapvető tervzési hiba csúszott be, amit már nem követnék el. de ez csak egy kíséleti gép. ehhez képest túlteljesítete az elvártat.
a következő konfighoz szánt procihűtőt már úgy fogom megcsinálni, hogy akár egy szétfeszelt 150w se fogjon ki rajta.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
lizRRR #29428 üzenetére
igen.
(aláírásom 2 linkjén láthatóak nagyjából az stációk.)
a cpu és a nb + fet hűtéseket tegnap kicsit bővítettem. de ez a kinézetet nem befolyásolja...
-
Wind-Storm
őstag
válasz
lizRRR #29390 üzenetére
A régebbi gépem eredeti állapotában kb. ja
A GlacialTech-eknek meg kis légszállítás hang, és tipikus hűtőgépéhez hasonlítható motorhang, amit ha a gépház felerősít, kegyetlen hangot tud adni, főleg ha kettő kórusban azonos fordulatszámon pörög és folyamatosan változik az eltérés, mert pont ugyanolyan gyorsan nem tud forogni együtt a kettő, hajjaj, interferálnak egymással, képzelheted.. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged