- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Annyira beteg vagyok hogy szinte már bánt hogy nem módosíthatok semmit
Terveim:
R9-290X (október) óta elment a vizezett 6950 tehát a hajszárítóval élek egy fedél alatt ami a víz után kicsit fura kapcsolat. Kellene picinyemre egy blokk, aztán +1 single radi hátulra...a csövezés meg vagy az alulemezes jelenlegi felállás marad, vagy merev plexi 12/10 cső lesz de akkor megbontom a takarólemezeket.Előtérbe kéne hozni a kis DC-LT pro pumpát ha már plexis, és jólenne beszereznem egy Dremelt is
Az új Graphite 760t-n is megcsillant a szemem, Corsair George megint nagyot alkotott.
-
Supr@
senior tag
nah ezzel nem vagy egyedul, jo ideig ezzel fekudtem keltem, most kicsit megnyugodtam, mar csak az utolso blokkot kell beraknom a rendszerbe es kesz
egy ideig, de mar tervben a 2.vga, blokkal, plusz radi, raadasul masik haz is vagy falra epitett gep, vagy asztalba, meg megy az agyalas, sosincs vege, asszony legnagyobb oromere
de o is azt vallja: inkabb erre mint, drogra, piara, es lanyokra koltsem a penzt
kicsit tenyleg beteges, de ilyen az alkoto elme(#45828) jhorogh: rejtsd el a tapot, es akkor csak toldo kabeleket kell harsinyazni, es meg a gari is megmarad. nekem is igy lett, na meg azert a lustasag is kozrejatszott
-
pepsi16002
csendes tag
uram isten ruház be 1 nagyobb házba ez katasztrófa
Az Én Szépségem
Imádom
Igaz azóta már kicsit poros a drága és cserére került a vga is ! Azóta egy Gtx 460 porosodik benne
-
sanyek2
senior tag
Jaaaa.... igeeen.. Ez csak a táphoz jár. A házba beszerelve találod, lekötegelve a kábeleket, és jól elrejtve, harisnya nélkül, fekete szigetelésben. Jó, jó! Ha szem elé kerülne, sem lenne csúnya, de ugye nem harisnyázott...
Az NZXT tápok elég borsos árban vannakJa és 750 az induló teljesítmény
(Nem szaroznak)
N.Ferry: Ja hogy te a disigne iránt vagy morcos
Én már megelégeltem a szimmetrikus egyhangúságot. Ha megunom, átrakom az asztal másik oldalára.Szerintem az oldalán lévő 200-230mmes férőhely mindent lefedően ellátja levegővel az oxigénhiányos komponenseket
A gépházban egyetlen egy kifogásolnivalóm van. Határozottan bosszantó, hogy hamár az ajtó súlyát megtoldották, hogy ne rezonáljon be, akkor az 5.25" foglalatok takarórácsait miért nem tudták stabilra csinálni?!Nagyon bosszantó tud lenni. Az összeset kivettem mert mind ugrabugrált a helyén
Na mindegy, majd valahogy megoldom. Erre is várom az ötleteket -
sanyek2
senior tag
Hirtelen most nem tudom melyik kábelekre gondolsz, és melyik képen, de az NZXT Tápja is fekete harisnyával kerül ki a dobozából.
N.Ferry: Kíváncsian várom a pro/kontra érveket!
-
törölt tag
Hát jah... én is így vagyok vele hogy egyre kevesebb időt fordítok gépezésre,most jelenleg 1 játék sincs telepítve,mégis fejlesztés-fejlesztés-fejlesztés
Persze egészséges keretek közt!
(#45195) tailor74
Hasonlóan voltam a GTX670-es karimmal. Túlságosan erős nekem,nem használtam ki (ugye amit mostanában játszok) ,a jelenlegi igényemet tökéletesen kielégíti a 270X. (jelenleg
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Path of Exile (ARPG)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest