Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
válasz
tDr1v3r #43844 üzenetére
Igen, vágtam neki helyet és Phobya 240-es radiátor-rács van elől, fent pedig saját kezűleg vágtam egy kis mintát, amin szellőzik.
"Meg fentre is került radiátor?"
Igen, de ez szerintem látszik a képen is.Holnap csinálok még egy pár képet, csak ma már elég sötét volt mire elkészültem, így természetes fény híján inkább már nem fényképeztem.
-
mrbig25
őstag
válasz
tDr1v3r #43656 üzenetére
Igen, saját lesz, így a Silverstone SG05 majd megy apróra.
Imádom az SG05-öt, de az egy darab 140mm-es single radival nyáron már necces a halk üzem, normális vízhőfok mellett.
Ebbe a kuckóba pedig még be tudok majd rakni egy 30mm vastag 240-es radit felülre, csak ahhoz majd olyan alaplap kell, amin nem felül van a 24pines csatlakozó, mert az útban van sajnos...annyira meg nem tudom meghajtani a 24pines kábelt, hogy elférjen mellette.ceaser:
"Már a védjegyed lesz a mini ITX/vízhűtés minél kisebb helyen!"
Mondjuk ez nagyobb jóval, mint az SG05, viszont 2db duálradi lesz benne, ha teljesen kész lesz, szemben az SG05 1db single radijával. -
-
Supr@
senior tag
válasz
tDr1v3r #42693 üzenetére
A vgakra megy majd ek fele backplate, feherre festve, csq verzio, a karikak pedig pirosra lesznek festve, minden blokk feher lesz majd, piros karikakkal, turorudi konfig
Plusz ket koros viz lesz, kulon a 2 vgara, es kulon procira es ramra, piros feher szinben, csak az a franya penz
Koszi a tippet a zsugorcsohoz!
-
Hoorus
őstag
válasz
tDr1v3r #41954 üzenetére
Könnyeket csalsz a szemembe ezekkel a szavakkal..
Szerintem a Pcstyle-ra azért kevés lenne. Vannak hiányosságok, és itt nem a szálankénti harisnyára gondolok elsősorban. Pl a HDD keretek mögötti kábeleket egyszerűen már nem tudom hová elrejteni, mivel az alaplapi tálca alatt valami förtelmes kábeldzsungel van.. Az oldallapot is alig tudtam már felrakni rendesen.. -
imibogyo
veterán
válasz
tDr1v3r #41762 üzenetére
Hosszú??? Simán nem tudtam elvezetni úgy ahogy akartam őket...... A kábelezés még messze nem végleges, sőt van egy titkos tervem, de azt nem kürtölöm világgá. Szóval lesz ez még jobb is. Ez a mostani update, csak egy olyan "nézzétek volt a hétvégén 20 percem foglalkozni a géppel" jellegű bejegyzés. Még se festés nem volt, sőt még igazán komoly átalakítás sem.
(#41763) ADAM1337: bocsi, semmi tapasztalatom nincs vele. Az eladás miatt fotóztam csak le a panelt. Maga az 5,25-ös előlapot használtam a kapcsolók miatt, mert már nem akartam szétfúrni a vandál-biztos kapcsoló miatt, mivel tudtam, hogy eladom. Végre kezdem kinőni a megalomániámat és most nagyon elégedett is vagyok ezzel a kis házzal.
-
fatal1ty1984
őstag
-
zolee5016
őstag
válasz
tDr1v3r #38456 üzenetére
Nem tudom,valami szinezett lötty volt benne......egy csatlakozónál engedett a cuccos.....a gép oldala fennt volt,Két napig nem használta a gépet addig telecsepegett szépen....
Sokat olvasok a vizhűtős cuccokal kapcsolatban,mert mozgatja a bucimat,de még nem szántam rá magam.
Komplett vízhez amúgy sem jó választás(szerintem a strike x ) Valami komolyabb kecó kellene hozzá.
Meglátjuk mi lesz,de gyüjtöm az infókat......Egy kicsit a 60-100k-s ára is riaszt őszintén szólva a komplett rendszernek.....
A H szeriára visszatérve,mindenképpen kipróbálom,mégha nem is most ,vagy a másik gépen,hogy milyen mert tetszik,egyszerű .Majd csak megbarátkozok a bordahiánnyal.... -
Eddie141
senior tag
válasz
tDr1v3r #37568 üzenetére
Hát, elméletileg egy légterelő, amely megpróbálja minél gyorsabb úton a házból kivezetni a vga által termelt hőt, de szerintem ilyen célt csupán akkor láthatna el, ha előröl érkezne valamilyen fuvallat. Viszont jelenleg erre ugye csak akkor lenne mód, ha a hdd keretre felszerelnék egy ventilátort, amely jelen esetben nincs ott, így számomra csak esztétikai célt szolgál (eltakar némi kábelt, és a vga-t, plusz nekem őrületesen tetszik a CM logó rajta
) Egyébként szerintem ha alúlra beszerelnék egy ventit a gyári keretbe, amely a vga-ra lökné a légtömeget, akkor ugye egy referencia kártyával számolva az a szellő, amely nem kerül a kártya által direkt kifúvásra, az visszakeringene az oldallapról a cpu felé, és mivel megkerülte már a kártyát, némileg fel is melegedne. Talán ennek áll az útjába? De mindez csak találgatás, és az én agyam szüleménye. Az biztos, hogy nem támasztja meg egyik állásában sem meg a kártyát, és nem is ér hozzá, így csak a légáramlattal lehet valami
Kiegészítés:
A hivatalos álláspont: "Side removable VGA cooling tunnel to advance thermal airflow" Rákeresve ezt találtam, tehát olyan messze nem állhatok az igazságtól.A 3 szavas kérdésre azért elég hosszú válasz sikeredett
Elnézést!
-
Drizzt01
őstag
válasz
tDr1v3r #37343 üzenetére
Majdnem , csak nem sárga ÉS fekete harisnyával , hanem ilyennel . Egyébként ezt a képet még nem láttam , de biztos lelopok róla egy-két dolgot .
-
jim bcs
nagyúr
válasz
tDr1v3r #37254 üzenetére
éppen lehet ezzel is, külföldön szinte csak ezt használják [link]
ja és a lényeg annyira nem drága, egy alap 15k környékén hazavihető és tényleg nagyon jó gép (tapasztalatból mondom, aki moddol feltétlen szerezzen be egyet, annyi tartozék van hozzá amivel szinte 99%-ig helyettesíthetők a batár nagy szerszámok)
-
bmatty
tag
válasz
tDr1v3r #37254 üzenetére
Parkside a15 satirozni nem nagyon lehet vele mert csak fel-le mazog a feje, Lidl-be kaphato.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
tDr1v3r #36615 üzenetére
"Szövetet festeni?"
miért ne? mint a hofi féle "alsó madárfogás -> babra meló, de megéri..."
lényeg, hogy hasonlítson a konyhámra. ez volt az el nem híreslült kpc-m.
(gyk kitchen pc...)ecsettel vittem fel. vizes bázisú. (2 az 1-ben, de ez harisnyánál nem feltétel.)
közelről nem túl szép, viszont elég csúnya. (lerongált jpegben jól mutat.)
többször át kell kenni, asztalról lelógatva.
a kábel így valóban kicsit merevebb. -> 40 fölött másra is használható technika. (de erre van egy oridzs kék festékem...) -
ZetorGumi
addikt
válasz
tDr1v3r #36235 üzenetére
Drizzt01: Igen, ez az enyém.
Köszi.
tDr1v3r: Hát ez még közel sincs kész, csak azért tekintem "késznek", mert már nem kell több hardverelemet vásárolnom, hogy szép és jó legyen.
Tökéletesítés úton van, csak most a hardverre gyúrtam rá, hogy mindenhez meglegyen a vízhűtőblokk, stb, mostmár jönnek az egyengetések, meg a táp fölötti szellőző kialakítása, és a hasonló "mulatságok". Ezért is nincs mindenhol készre festve.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
tDr1v3r #35534 üzenetére
találtam egy 7. kerületben a murányiban egy szilikonforgalamzó boltot. onnan vettem a tekasilt és fbs-t (szilikonos ragsztók, hővezető ragasztához).
van 2 vitrinjük, tele kis műanyag, (azaz szilikon gumi) bizbasszal. színessel, nem színessel.
fekete élvédő "u" profil. (valami 4-500 ftMm + fa..)
meg csomó minden. mondom nekik, hogy számítástecnikai oldal, meg pc építők, meg hülyék. akik egy ilyen vitrint meglátunk, és beindul a fantáziánk. nem ugyanaz, mint a webáruházukban a hervadt fényképeik. hanem egy koncentrált svédasztal.
egy tetves fényképet szerettem volna.
aaazt nem lehet...
eszem megállt. ingyen reklám nem kell.... -
BL@CK
tag
válasz
tDr1v3r #34439 üzenetére
Víz is lessz benne, meg 1-2 megoldás azt majd mutatom ha ott járok. Az a baj am hogy nemlátszik mien átalakítások történtek még itt, igaz így szóba kicsi meg ránézésre észre se venni észre, csak ha élőbe közelről megnézed egy áltakítatlan mellett
Ramses07 : Nem-nem, Most van ahelyett egy gt520 Majd később kerül bele jobb is de amennyire én használom(diablo) arra ez is elég
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged