- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargapdavid
tag
válasz
zolee5016 #65459 üzenetére
Kisebbik fiam 1,5, nagyobbik 4,5 éves. Nem éppen nyugodt gyerekek, labda is pattant már a polcnak.
Falhoz van rögzítve, az ajtók benyomásra nyílnak, a lehajló lap pedig lapösszeszorító csavarokkal van a 150es gázteleszkóphoz rögzítve. Ha asszony rábólintott a biztonságos-e kérdésre, akkor nem fogok forgolódni álmomban.. 😂
-
zolee5016
őstag
válasz
zolee5016 #65301 üzenetére
Nameg befejeztem a zasszonynak a zessháromnegyvenet
-
adatfalo
senior tag
válasz
zolee5016 #65271 üzenetére
@TommyS_27 @juliensorel Köszönöm!
Igen, sokat tanultam ennek a tervezéséből. Amikor az ember előveszi az anatómiai és ergonómiai értékeket, valamint a saját méreteivel összeveti és megtalálja az - akkor tökéletesnek tűnő - arányokat, rájön, hogy az életben nem mindig - az átlagos és papírforma szerinti - testtartással ülünk, figyelembe kellett volna venni a 12 órányi gép előtti görnyedés utáni - szépen lassan lefolyós - székben terpeszkedést is. Mindenesetre megtanultam együtt élni ezzel a problémával, a következő , vagy a jelenlegi asztal továbbfejlesztenél már mindenképp ügyelni fogok, ezen gyermekbetegségek kiküszöbölésére!
Viszont félreértés ne essék, amíg nem akarod a lábadat a nyakad köré csavarni, semmi problémát nem okoz az asztal ergonómiája! -
Zοltta
senior tag
válasz
zolee5016 #65161 üzenetére
Pár észrevétel.
- Felül az üveg? ha igen én maratnék rá valamit, hogy ne csak ott heverjen
- A csavarokat süllyeszd be, és legyenek feketék pl
- A két szélső széles elemre , pedig valami vinyl dekoráció kéne
- A fehér rácsokon meg finomíts, olyan mintha előkotortad volna valahonnan ahelyett ami oda illene
- Ha pedig ledeznéd én felülre a fogantyúk alá raknék egy selyemfényűt ami nem vakítja ez az embert hanem csak szét dobja a fényt. Ilyesmi erősségre gondolok mint itt a ventilátoroknál.Alakul a dolog, de még van mit kihozni belőle.
-
Zοltta
senior tag
válasz
zolee5016 #65157 üzenetére
Bárcsak nekem lenne ilyen házam xD .......
Én még mindig töketlenkedek.... SEm ez sem az nem tetszik egy háznál. Hol az előlapi usbt keveslem , hol a plexi nem tetszik ,hol a külső kinézet, hol a psu cover....
Tudod vannak ilyen berögzültségeim, ha egyszer új házam lesz. Akkor az szellőzzön és nézzen ki is valahogy
-
LLKobe
veterán
válasz
zolee5016 #65127 üzenetére
az a hőfokjelző elég instabilnak néz ki....
A tápra van rakva, áll mint a cövek.
a vga-meg a 2 ventis hűtő így képen ,mintha szétállna...bár lehet nem is lóg a venti, de olyannak hat.....
Valóban szétáll, a ventik valóban lógnak kicsit. Ez az egyik dolog amit még meg kell fixáljak.
Én spec zöld kábelharisnyával dolgoztam volna ..
RGB a cucc, lapról lehet vezérelni. Azért fekete minden, mert időnként váltogatom a megvilágítás színét.
-
Zοltta
senior tag
válasz
zolee5016 #64987 üzenetére
MasterCase H500 ha jól látom
-
DiamondBack
senior tag
válasz
zolee5016 #64390 üzenetére
Néztem ezt is de ennél random színben villog, amit linkeltem az távirányítható. Már ha erre gondolsz.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
zolee5016 #64040 üzenetére
Ez egy ASRock H61M-VG3 alaplappal szerelt gép amiben valszeg valamilyen Celeron/Pentium van esetleg i3 de szerintem inkább Pentium. Ramból szerintem 4GB van benne, a képre ránézve IGP-t fogsz használni és egy 350W-os tápot (talán Thermaltake?). És persze valamilyen Cooler Master hűtőt.
-
fogtunder
nagyúr
-
hszilard666
veterán
válasz
zolee5016 #58508 üzenetére
Jó lesz ez Urak, csak még nem tudjuk!
Ha nagyon forrójejű lesz a kicsike akkor kezdek valamit a kábelekkel. Árban amúgy egész jól kintvoltam, 13k volt a radi pumpa tartály kombóAbridabri:
A pumpa mellett van egy 120mm es ventihely, az előlap és a venti között hézag, szóval szerintem kapni fog elég luftot. -
Baggio04
aktív tag
válasz
zolee5016 #58447 üzenetére
Igen, jól látod
24 pinessel nagyjából kibékültem, hogy így áll, már nem zavar. A másik viszont igen, de nem szeretnék toldót venni. Valahogy egyenes formát kellene kihoznom abból a kábelból. Vagy oldalról szépen vagy alulról. De még annyira nem értem oda, ez ilyen első bepakolás. Örültem, hogy sikerült vennem egy szivárvány mentes tápot... -
nagy.matyika
aktív tag
válasz
zolee5016 #58205 üzenetére
Megpróbálom szép sorban megválaszolni mindenkinek
@zolee5016: Örülök, hogy van még vele munka, remélem, hogy érdemben fog változni, mert most elég kezdetleges módon van összepakolva. Ami nem tetszik az a lemez munka, érdemesebb lett volna az adott elemeket lézerrel levágatni, majd élhajlíttatni, akkor teljesen gyári hatást érhetnél el, minden szépen futna nem lenne görbe stb. A fóliázás helyett pedig lehetne porfesteni. Változtatni nem óhajtok, mert engem nem érdekel a dolog. Én mérnök vagyok, maximum abban tudok nektek segíteni, hogy mit kéne máshogyan megoldani.
@kornel76: Megnéztem. Értem én, hogy önkifejező műfaj, ezért nem tetszhet minden, de nem is ilyen szempontból bíráltam az építményeket, hanem minőség szempontjából. Kisipari lemezmunkák, felhasznált anyagok, kötőanyagok/elemek, festékek. Egyik se szép, egyik se túl precíz, egyik se tartós, egyik se masszív. Nem gyári a minőség, csak házias. Egyedül Jones965 Posseidon ROG modjára tudnám rámondani azt, hogy oké, de ott is sok mindent lehetne korrektebben csinálni.
@juve600: Mint írtam, nem az építmény személyes tetszését bíráltam, mert az teljesen egyéni, viszont szakmai szempontok alapján lehet nyugodtan értékelni a művet.
Ha valakinek szüksége van valamire, akkor gyártásban tudok segíteni, csak hogy ne az legyen, hogy csak szidni jöttem ide. (egyébként nem az a célom, hogy most magamat fényezzem és haszont szerezzek, puszta nemtetszésemet fejeztem ki, hogy egy ilyen nem túl igényes modot az egekbe emeltek).
Másnak is segítettem itt már. Majd, ha úgy dönt, akkor megosztja veletek a munka minőségét és mindenki eldöntheti magának, hogy az előzőekhez képest ez pozitív, vagy negatív előrelépést jelent.
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
zolee5016 #58198 üzenetére
Kár, azért a szép házért. Értem én, hogy hobbi meg minden, de eléggé hervatagnak fest a kivitelezés minősége.
Ne haragudj, de nem bírtam magamban tartani. Az itthoni moddingok sajnos elég laposak, ezen jó lenne változtatni. Az elképzelésed tetszik, de lett volna mit csiszolni még rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4600M I 8GB I 180GB SSD I NVIDIA i 15,6" FHD I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest