- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
Akkor már inkább az Aerocool DreamBox legója
-
kristof123
őstag
A g700-ról inkább nem írnék véleményt. : DD
A gombok alatt mikrokapcsolók vannak és a logitech ~2001 óta a kínai omront használja. De megnyugtatlak más gyártók is hasonlóan silány vagy még silányabb kapcsolókkal szerelik az egereiket. De ezt könnyen lehet cserélni...
Az megint más kérdés, hogy nem az egér ára arányos a minőséggel.(#43894) luimapeiz:
Ha netán privátban kapod meg a típust, akkor légy szíves küldd tovább nekem! Köszönöm szépen! -
TopaMo
aktív tag
-
S.Y.S.
aktív tag
Jájj kérem, occószágra kell rámenni
-
syC
addikt
Ha magamból indulnék ki akkor kell 1 60GBos vinyó a zenéknek és akkor épjtenék a gépbe borhűtőt, usb-s szivagyújtót és pohártartót
beteg: nekiálltál, ne hagyd abba! csak 1x kell mindent megcsinálni, és utána kész, lehet gyönyörködni benne
miért nem szerelsz bele dual hdd boxokat? allul felszabadulna a hely és még pofás is, na meg hatékony..
-
FoBCRaistlin
őstag
köszönöm, megtisztelsz!
lehet valami abban ami mondasz, meg persze a bugyiban isa szín mellesleg teljesen a véletlen műve.
a cső eredetileg egy Tody féle szilikon, az tejfölszerű színű. na most valami érthetetlen okból a vizemtől szépen rózsaszínes lett (nem direkt csináltam), nekem be is jött a dolog.
jártam a kollégánál, és ha már akciós volt a sunbeam cső, hát hoztam egyet, (csak ilyen színben volt). először csak a szerelés miatt raktam be,mert frankón megvilágított mindent. aztán meg is tetszett. miután bekerültek a ventik felülre a krómráccsal, csak még jobban megtetszett, mert egy kicsi lilás csillogást ad a rácsnak. (próbálok képet lőni róla) -
Voyage
aktív tag
Nem folyt meg a festék sehol.
A plexi fölött azért göröngyös a ház, mert flexel vágtam, és nagyon vékony, keskeny volt már az a széle, és meghajlította a házat. Meg ott a merevítő, és annyira felforrósodott a flextől, hogy a merevítő kb 5cm-es részben elvált a háztól, és akkor kb az a 2cm-es lemez tartotta az egész oldallapot. Ott volt satuba fogva. Utána meg reszelést se bírta nagyon.
Sajnos kb 3-4cm-el lentebb kellett volna kivágnom, ott fent gyenge volt már a lemez.szerk.: Most nézem, még is megfolyt, de nem az oldallapokon, hanem fent a tetején, a műanyag szélén. Pedig ott 3-szor fújtam újra, de ha függőlegesen tartottam, akkor is megfolyt az egyik irányba, vízszintesen másik irányba folyt meg a ferde részről.
-
aero.
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest