- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bakitm
tag
válasz
tatabánya #43885 üzenetére
Kíváncsi leszek a végeredményre.
(#43893) beteg: Nem mélyíteném sokkal tovább az off-ot. Csak annyit tennék hozzá, hogy nálunk már régóta üzemelnek logi egerek és semelyikkel sem volt eddig olyan probléma, hogy gyorsan elhasználódott volna, pedig nem 2ft-osak voltak. Azt, pedig, hogy egy termék miatt egy márkát miért kell minősíteni azt nem értem, ha körülnézel bármilyen hardvernél a piacon, mindig vannak jobb és rosszabb termékek prémium és átlag gyártóktól is. De ezt szerintem inkább az egeres topicban kéne megvitatni.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
tatabánya #43885 üzenetére
Grat hozzá, szép darabok !
Egér pontos típusát írd majd le kérlek (akár privátban is jöhet)
Nekemis volt már Genius egerem (Wireless / elemes , ilyen 4-5 ezer HUF -os ami 3-4 év folyamatos használat során "kezdte" megadni magát (World Of Warcraft -os terhelést kapott főként)
Most A4tech X7 (XL-747H) -m van amit már lassan 3/4 éve nyüstölök, de gond nélkül megy és nem 10 ezrekbe került (csak 7-8 asszem)
, mint a régebben vett Logitech M500 (ami egy hulladék...) görgővel voltak gondok + 1-ik egérgombbal...
L
-
BlackSoft
addikt
válasz
tatabánya #43855 üzenetére
Hát igen, valójában nem lesz semmivel jobb, ha a gép árának feléért még vizuálisan is feltuningolja az ember
De sajnos ennek én is megszállottja vagyok, és több százezer el fog még menni a kinézetre, miután a belső hardvert megépítem véglegesre. De legalább majd tudok ide tenni képeket az embereknek
-
imrufo
tag
válasz
tatabánya #43828 üzenetére
A koncepció nagyjából adott volt a ház gyári piros ledes ventijeivel. Lehetne még full fekete, de az meg olyan semmilyen, nem tetszene...
(#43830) radi8tor1:
Az egérpad kifejezetten csak egerészésre van, való igaz még sosem sikerült leszaladnom az egérrel róla.
(#43831) kristof123:
A Haf912 tényleg nem szépségdíjas, viszont nagyon könnyen szerelhető, brutál jól szellőzik, ennek ellenére meglepően csendes. Még egy jó darabig marad.
(#43833) ZeroDK
THX! -
blasko92
őstag
válasz
tatabánya #43268 üzenetére
Szerintem a radiátor szúrja a szemét a gép oldalára felcsavarozva
Jó, valóban nem a legjobb megoldás, de semmi alapanyagom nem volt, hogy egy állványt csináljak neki.
A parketta amúgy nemrég lett felújítva, csak a ramaty telós képek miatt tűnik kopottnak
BlackSoft olyan házra már nem igazán volt keret. De majd leszedem a radit is az oldaláról, és felteszem az asztal hátuljára a ventikkel együtt.
-
BlackSoft
addikt
válasz
tatabánya #43268 üzenetére
Igen, azzal a radival nem vagyok jóban vizuálisan
Ezekhez a radikoz vannak megfelelő házak, amik szélesek, és van hely bennük 9x120-asnak is.
Én az a fajta vagyok, aki nagyon nem szereti a sufnizást. Mindent úgy szeretek, ahogyan azt valaki kitervezte. Van olyan radiátor, aminek van talpa, külső elhelyezésre szánták, akár 1m magas is.
Bár nekem az tetszik ha a gépházban van a radi, persze úgy, hogy nem fúrunk neki lyukakat, ahová felcsavarozzuk, hanem a ház gyárilag alkalmas rá.Én csak készen veszek dolgokat, és szakszerűen csinálom meg. Ugyanakkor a profi moddingot tisztelem, csak a házi nem annyira szép megoldásokat nem.
Ez nem az:
-
-
BlackSoft
addikt
válasz
tatabánya #43151 üzenetére
Ebbe a házba csak 2x120-as radi fér, de ha normális vastagságút teszel bele, akkor már nem fér rá ventillátor.
Hát hogy kinek mi a funkcionalitás határa, az attól függ, hogy ki mire használja, és mit akar elérni vele. Mivel nekem nincs meg mindenhol játékokban ezzel a konfiggal most a 60+fps ezért lesz még egy GTX 780.
De ha azt nézzük, hogy mit csinálok még ezen a gépen a játékokon kívül, akkor a GTX780 SLI mellé elfogadnék még egy Quadro K6000-ret, és egy Tesla K20-at is. Hely lenne nekik pont elég az alaplapon, csak kicsit drágább lenne, mint amennyit valaha tudnék fizetni a gépért.
A vízhűtés meg egy extra, mert még sosem volt olyan hűtésem ami a vga-kra és az alaplapra is megy a procin kívül, mellesleg ahogy utánaolvastam elég hatékony is tud lenni, főleg nyáron 45fokban
-
bombibmw
veterán
válasz
tatabánya #42629 üzenetére
Nekem is Dark Rock Pro 2 lesz,ha elviszik az Ashura-t.
Acsinak letisztult kép kell(mondjuk szerintem is jól állna a gépének) és a DRP2 igencsak elfedi a lap és a Ram slotok nagy részét.
Mondjuk nekem ez is tetszik benne.
Nekem volt H100i-m is,épített vizem is,de végül maradt a lég.
A H100i 3 fokkal volt csak jobb a Macho-mnál és az is 4,5GHz felett.
Ráadásul megsüketültem a gyári ventiktől és nem is vettem rá másikakat,mert úgy már majdnem egy épített víznél lett volna az ár. -
bombibmw
veterán
válasz
tatabánya #41879 üzenetére
Próbálgattam,tervezgettem,rajzolgattam,de a ház csak ennyi mozgásteret engedett.
Azért az,hogy inkább eltakarnád egy teli oldallappal,egy kicsit túlzás szerintem,de nem sértődtem meg természetesen.
Én is az olyan kinézetű gépeket szeretem,mint amit belőttél képen és nyilván ha lehetne nekem is olyan gépem lenne,mint amik a million dollar pc oldalán vannak. -
Bopez
tag
válasz
tatabánya #41858 üzenetére
Nem is annyiért vettem no
Jövő hónapban nekilátok, sok egyedi kábel, harisnyázás, vagdosni nem fogom mert ahhoz tényleg drága, meg nem is akarok, kis nagy kompromisszumokkal elég durva lesz szerintem..KAMELOT: igen ezért is szúrtam ki meg hát ugye ez még is csak egy Silverstone, anyagminőség brutális..
Bolti árán én se vettem volna meg... (na jó de, beleszerettem) de olcsóbban jutottam hozzá hál istennek! -
válasz
tatabánya #41839 üzenetére
Az eddig sem szponzorált
Gondoltam benyalok
Viszont kellett valami vidi elejére és az első verzióba mindenféle színes cucc volt de nem tetszett ezt meg ismertem.
Ez van most porondon atxből btx lett és a vgak fent vannak hogy a hűtésük felfele nézzen. van 32gb avexir ledes ramom holnap lesz meg az asrock extreme 4 socket 2011 lap proci elvileg 3820lesz. a vga 2db 7750 vagy 7790 nem akarom hogy sokat zabáljon. A hűtés a legnagyobb gondom most hogy ne takarja ki a ramokat esélyes egy corsair víz. A kábelek megvannak egy molexet kell még csinálnom 50 centist.
A házzal itttartok most az elejében lesz a táp majd:[link] -
KAMELOT
titán
válasz
tatabánya #41666 üzenetére
Itt jobban néz ki! Hölgy érdekesebb számomra!
(#41667) daveoff: Remélem hasonló képet csinálsz majd!
-
-
-
bombibmw
veterán
válasz
tatabánya #41391 üzenetére
Így van,azért is vagdostam nyugodt szívvel.
Egyébként a 4 db ventillátorra,USB csatlakozóra,ventilátor vezérlőre,LEDek kiégésére vállalnak garit.
De ezek elhanyagolható dolgok,nem igazán érdekel.
Ez nem olyan azért,mint egy VGA,alaplap,vagy hasonló.
Mindenesetre most már mindegy,vissza nem alakítható. -
-
törölt tag
válasz
tatabánya #41348 üzenetére
Közben sikerült kihúzni belőle, úgyhogy nem kellet semmit se vagdosnom, úgyhogy egyenlőre jól állok. Megbízok benne hogy nem adja be a derekát a táp egyhamar, még csak 3 hetes, aztán 7év gar van rajta szerintem nem lesz vele gond.
(#41349) radi8tor1 Igen közben eszembe jutott, csak elfelejtettem hogy zsugorcsőnek csúfolják
-
KAMELOT
titán
válasz
tatabánya #41159 üzenetére
Kb. így néz ki!
Ez állat! Cosmos II jó volt neki! Nem tudom minek adta el. Vagy mondjuk ami még olcsó ház és abalakos az a XIGMATEK ELYSIUM. Hely lesz bőven ebben is. 180euro
-
kovsol
titán
válasz
tatabánya #40974 üzenetére
Milyen elképzelés ? Hogy pakoljuk ki az asztalra a gépet?
Tápegység kábeleit meg az egér mozgatása közben kb bármikor elérheti az ember. Nekem ez nagyon nem tetszik így. Meg egy madzaggal van rögzítve a vga kártya.(#40976) tatabánya az más
Odáig nem lapoztam el ahol linkelte.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
tatabánya #40950 üzenetére
Régebben azért illett,csak ugye lap,hűtő,venti csere volt és nem volt kedvem újra kezdeni az egészet.Ráadásul azóta sárgára vannak fújva a rácsok rajta(az előlapi ventik,ledek színe miatt) amihez totál újra kéne gondolni az egészet kábelestől,ventistől és a vizimotty lefogatóról már ne is beszéljünk...inkább a nagy gépbe ölöm a pénzt.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
tatabánya #40948 üzenetére
Akkor egy kis hidegrázás
-
sketchifun
senior tag
válasz
tatabánya #40945 üzenetére
Az a venti az ODD keretnél van ugye?
Mert akkor szerntem sima 1mm vastag aluból meg tudod csinálni, max 90 fokot kell rajta hajlítanod, fúrnod esetleg. A felfogatás meg popszegeccsel az ODD tartó helyére. Ezt még esztétikusan is meg lehetne oldani.
A tápot véleményem szerint bontsd meg mindenképpen, a Corsair nem fog csak úgy meghalni, hogy kelljen a garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest