- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
LLKobe #74310 üzenetére
Az enyém meg sem kérdezi, de az sem tűnt fel neki mikor légről átálltam full vízre egy 1080-as Airplex külső radival az asztal alatt. Mikor meglátta csak annyit kérdezett, hogy ez meg mi a franc az asztal alatt? A géphez kell. Ja, oké. Itt le is zártuk a témát.
De ugyan mint Nálad, 250k-s körmös asztal, 120k-s csiszológép, havi 30-50k a tököm tudja milyen körmös bizbaszokra neki.
-
Kobe
veterán
válasz
LLKobe #73691 üzenetére
Mindenhogy probaltam. Amit allitani lehet rajta, az eleg. Az ulofelulet maga a kicsi
azon meg allithatsz akarmennyit…..eloretolva nekem beesett a fenekem/derekam a hattamla es uloresz kozti resbe, hatrebb tolva meg rovidnek erzodott a comb alatamasztas + jobban erezni lehetett az enyhen eloredolo uloreszt, ami engem kicsit zavart
-
fudi2002
nagyúr
válasz
LLKobe #71324 üzenetére
Hát pedig nem igazán sokkal több. És még egyszer hangsúlyozom, ez az 1ccd-sekre, azon belül is a kihegyezett példányokra (5800x/5800x3D) igaz. Nekem 2ccdsek voltak (3900x,5900x) ezek jobban hűthetőek. De utóbbiaknál ugye pont 2x annyi a hőátadó felület..
Amit kiveszek a szavaidból, azt felejtsd el. Ez a proci az életben nem fog 70fokon működni, de még 80 alá sem viszed be. Max ha annyira lekorlátozod...
UI: Nem kötözködök, közel 2 évig topikgazdája voltam eme topiknak
-
fudi2002
nagyúr
válasz
LLKobe #71322 üzenetére
Általánosságban igazad van, jelen esetben nem igazán. Annyira kicsi a hőátadó felület, hogy itt a hűtők közötti különbség nem annyira számottevő, mint gondolnád. Pl egy jobb és olcsóbb (persze hőcsöves tornyhűtő) között pár fok difi, inkább a hang szempontból van előnye a drágábbnak. 7nm ezt hozta magával. Csak, hogy tudd mi vár majd ránk a jövőben
-
Floyd80
addikt
válasz
LLKobe #70415 üzenetére
Én ezt használom portalanításra:
Pumpa fitneszlabdához 100-as, 0,9 l, fehér DOMYOS - Decathlon
-
zsombor22
aktív tag
válasz
LLKobe #70384 üzenetére
Van nekem magyar is,carbon és a blue is,de a Double shot os sokkal jobb minőségű.
Nem feltétlenül drága,én a hivatalos [Keychron] oldaláról rendeltem (Hun iso-t) 24 dollár volt és 9 dollár a szállítás.(és 16 dollár volt 110 Switch/doboz)
5 nap alatt itt volt Kínából. -
válasz
LLKobe #69516 üzenetére
Fractal Design Meshify C Mini-be kellene előre a gyári szivacs helyett. Megnézném, hogy úgy hátha jobb a légáramlat. Múltkor akadtam ebbe a Reddit postba és azóta ki akarom próbálni.
utána valamikor illene lefényképezni a gépemet szépen, mert most egész "jól" néz már ki
4 db Corsair 140 RGB
1 db Corsair 120 RGB
4x8GB DDR4 RGB
3060 Ti RGBfelültem a csilivili vonatra
-
Ghoula
senior tag
válasz
LLKobe #69149 üzenetére
Nem veszem annak. A nagy kijelzőn nem dolgozom. A jobb oldalon azon az 5 kijelzőn megy a meló, ilyenkor a nagyon max netflix, ha lazább a nap. Azok egymás mellett vannak. Régen ez gyakorlatilag úgy volt, hogy egy helyben csak elfordultam és ott volt a melós szekció, itt viszont arrébb kell gurulni a székkel, ergó megvan a munkába "járás" feelingje is
-
MrSealRD
veterán
válasz
LLKobe #68517 üzenetére
Köszi. Már túl vagyok rajta. Sajnos a full EATX kompatibilitás miatt sok ház kiesik...
[Ezek] vannak a kosárban... P600s nagyon érdekes darab és árban is jó, de EATX-en kicsit bukott... igazából a 719 az ami jó, csak kevésbé tetszik a forma... ez lenne jó olyan arccal mint ami a P300-nak van. -
Astorian12
tag
válasz
LLKobe #66373 üzenetére
Az MSI gyári "hő eloszlató" plat-je van rajtuk, a ház szellőzése szerencsére állati jó lett aulról egy 120-as venti tolja rá a friss levegőt, tény a GPU VRM a legmelegebb most a gépben, 5-6 óra terhelés után a VRM 2 72C-ről nem ment már feljebb a VRM1-es szezor meg 50C körül mozgott, még folyamatosan nézem a hőfokokat, mert attól én is tartottam, hogy kevés lesz.
Készültem rá ha baj lenne, közvetlenül az alatta levő slotba tudok tenni 2db 120-as ventit, (ugyan olyan brackettel mint ami neked volt, láttam vízhűtéses csoportban neked hogy volt universal blokkal megoldva)
A kép bal sarkában van a "lemez" ami most eloszlatja a hőt, szerencsére jobban mint amire számítottam. -
Zοltta
senior tag
válasz
LLKobe #65126 üzenetére
Szia !
Egy kis segítség, hogy miket lehetne belepakolni, hogy odacsapjon a konfigod
Azok a coolerek pedig Aigo A3 RGB típus ( még én sem halottam róluk) ,dee jól néznek ki
De ezen kívül , jól néz ki
-
zolee5016
őstag
válasz
LLKobe #65128 üzenetére
Ahh értem..azt hittem fix zöld a szín
nekem kicsit komor a fekete cső-fekete harisnya kombó..pl a fehér még alkalmazkodik is a szinekhez valamennyire...bár igaz neked messze vannak tőle a ventik..de ez én vagyok....
A vizet EK csatikkal csináltad?
A hőfokkijelzőt én akkor ija valami keretbe oldarra tettem volna...pl a pumpa tartály környékére----az ssd fölé---- -
Ringman
félisten
válasz
LLKobe #63925 üzenetére
nekem az expedit asztalt benyomta nagyon, tört is az anyag - mondjuk az egy kétkaros állvány volt (2 22"-os régi, nagy súlyú monitorral - kb 6 kg/db, még ccfl-es panellel) és viszonylag kis felületen támaszkodott fel - ennek az elődje volt [link]
lehet a limlom az jobban bírja egyébként, meg már a monitorok nagy része is könnyebb
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest