- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kernel
nagyúr
A linkelt képen is az alsó fele hibás, de az kijelzőhiba, illetve COF.
(#56595) Ajándékok
Igen, ettől még lehet hibátlan, nagyobb eséllyel.
Elvileg többet árt egy ilyen akkunak az állandó hálózati töltés alatti használat. Mint a laptopoknál is, már amelyiknél nincs erre külön opció, csökkentett töltés stb.
-
Kernel
nagyúr
-
-
Lompos48
nagyúr
Most kerítettem sort a mérésre. 1A-el mértem, így a diódákon 0,36 - 0,43 V feszültségesést mértem. Kivéve kettőt, amelyiken 0,63V esett.
Ha ugyanolyan diódák és Schottky-k, akkor a 0,63V érték nagyon kilóg a normálisból.
Közönséges, 30V/3A-es diódák nyitó feszültségét is mértem. Kis árammal (multiméter) 0,6V körüli érték 1A-nél 0,8V a feszültségesés rajtuk.
Ez így normálisnak tűnik. Általában a nominális értéknél (itt 3A) 1V körül mozog az érték a mezei szilíciumegyenirányítóknál.
Nem gondoltam, hogy ennyire függ az áramtól (meg a hőmérséklettől, mert a közönséges diódák érezhetően melegedtek. A Shottky-k kevésbé.
Pedig. A melegedés pedig a szilícium p-n ámenet esetében nagyon is hőfüggő, kb. -2mV/C.
Schottky esetében ugyanakkora áramnál fele feszültség >>> fele teljesítmény. -
kmisi99
addikt
Munkahelyemen 6 milliárd ellenállás van nagyjából,
, viszont csak pénteken munka után tudom megvenni a pót alkatrészt ami zárlatos lett, azaz hétvégéig van időm, kitalálni milyen legyen az új ellenállás.
Ez a pár sorral feljebb tárgyalt CC CV panel lenne, és a 112V nekem borzasztó nagynak tűnik. 7-32V ig lehet rá kötni betápot, és max 30V ot ad ki. Épp ezen értetlenkedek.
-
Dolphine
addikt
A cég külföldi, úgyhogy a fogyasztóvédelem nem "játszik".
A mobil sem biztos, hogy jó, mivel nem mindegyik támogatja eleve a kétoldalas micro USB csatlakozót.
Akkor vegyek egy BT hangszórót? Az eDigitalon van is olcsón!
Viccet félretéve, lehet, hogy lesz segítségem a probléma megoldásában egy nyomtatott áramkör segítségével. -
krisztianAMG
senior tag
Szerencsém volt, közvetlenül a fólia alatt volt összeforrasztva a két tekercs.
Így most már elérte végleges állapotát a labortápom. Két darab 0-28V/2A modul, melyek a középső kapcsolóval sorba kapcsolhatóak. Van még bent egy fix 12V/2,5A + 5V/2A kapcsoló üzemű táp is, és még egy apró, szimmetrikus 5 és 12V-os kimenettel rendelkező panel (ez már felesleges, nem volt drága, és volt még szabad hely.). A jobb oldali panel a borda hőmérsékletét figyeli: a középső nagy szám az aktuális hőmérséklet, 55°-nál kapcsol be, és ha visszahűl a jobb oldali értékre, akkor elenged a relé. A nagy kapcsoló melletti potméter egy apró step-down modulhoz kapcsolódik, amivel a venti fordulatát lehet szabályozni. Trafóval, mindennel együtt nagyjából 50€ lett a vége.
-
Igen, itt inkább az van, hogy az akksikat nem pocsékolnám, ugyanis a nomád bevetés a lényeg. De átgondoltam a dolgot, és inkább sima AA-s akksikból fogom felépíteni a cuccost, a komplett akksibank nem sokkal nehezebb így, viszont egyrészt AA-ra van 10db-os akksitartó - nem kell több kicsiből összeszerencsétlenkedni, ráadásképp így biztos nem kell aggódnom a töltöttség miatt
Sok cellára ez pl egy jó töltő? - Bár NiMH-nál nem hallottam olyanról, hogy nagyon kényes lenne a töltő típusára.
-
-
-
Köszí mindenkinek! Nekem az a meredek, hogy az IC csak annyit kapott, hogy forr... Ilyenkor azt várom, hogy vagy az egész tönkremegy, vagy semmi baja ne legyen már... Mondjuk külön van a CPU-tól (home szerver lesz a router), de nem jó, hogy ott fűt (jó lenne, ha végleg megdögölne a WAN része, és akor használható lenne
- csak erre kevés az esély ).
-
Heimdallr75
őstag
170W van feltüntetve kis kínai darab, az inverter egy all ride 1000W felirattal 40k körül volt magyarországon lett véve.
Megpróbálom a sorba kötést egyszer. Viszont ha jól értem akkor az invertert egy sima vízforraló kancsóval (ha kisebb mint 1000W) vagy egy ilyen kis vízmelegítővel is ki lehetne próbálni, mármint kizárni az inverter hibát. (vasaló, hajszárító stb)
-
-
wody21
tag
Ezt sajnos nem teljesen értem. Már az eredeti izzó sem ég - gyárilag egy izzó van hátul, és annak akkor kéne bekapcsolnia, amikor az ember felnyitja a csomagtérajtót -> ahogy előbb Kernel is jelezte, a kapcsoló olyankor a testre zár, azáltal gyullad fel a csomagtérizzó. Sajnos a kapcsoló megdöglött, és hiába próbáltam nyakon önteni' kontaktspray-vel, hiába szereltem ki a zárszerkezetet, és mozgattam át alaposan a belsejét, visszaszerelést követően a mikrokapcsoló csak nem akart zárni - és ahogy említettem korábban; a kapcsolót cserélni sajnos képtelenség.
@(#54157) Kernel köszi, ez frankó lenne! Még töröm a fejemet, de elképzelhető, hogy valami hasonló megoldás lesz végül
-
gyulank
addikt
Mint a 2. képen a 2.. csak itteni konnektorba való.
-
gyulank
addikt
Mondjuk 12V 1A-es tápot adott hozzá, 9V 0,6A van az aljára írva, de nem igen ettől volt, mert elvileg ezzel üzemelt mindig. De akkor min mennyit mérhetek, hogy nyugodtan rákössek valamit? Meg honnan kerülhetett rá? Ez elvileg úgy volt, hogy csak a WAN-ba volt kábel, és tabletről wifin netezett.
-
mzso
veterán
Hát nem valami költséghatékony az tuti. Emellett jó lett volna egy erőset jól beállítani és azt legalább fokozat kapcsolni. Lehetne három különböző méretűt (hogy lehessen variálni a fényerőt) de az már elég ormótlan, meg egymásnak útban is lennének. (meg tíz wattosnál kisebb nemigen van, úgyhogy kis fényerő nem is igazán lenne)
-
mzso
veterán
Csak simán sorosan a fényforrással? Hmmmm... Gondolom ha ez működik akkor ugyanezen az elven több fokozatot is lehet változó kondikkal. (Az X1 mit jelent?)
Elvileg egy fokozatmentesen dimmelhetőt is lehetne, valami bonyodalmasabb áramkörrel? (Gondolom változtatható kapacitású kondit nem fogok kapni.
)
Egyébként valami ilyesmi fényforrásra gondoltam: http://www.anrodiszlec.hu/product_info.php/products_id/10378
-
GZoli7
senior tag
-
-
xxxjjjkkk
senior tag
jaa, nem a rendelgetéssel van bajom, szoktam sűrűn rendelni.
Igazából az, hogy van-e olyan, aki tényleg azt küldi, ami rá van írva.
Egy ellállásnál még ok, de egy kondinál mondjuk annyira már nem.szerk: én szeretem az alit, mondjuk egy kicsit TALÁN haladóbb ismereteket igényel, mint az ebay, jobban oda kell figyelni.
Értsd chenglish, tudni kell reklamálni, de nem vészes egyáltalán. Sőt... -
Kernel
nagyúr
Ilyen vagy hasonló dolgok nálam soha nem úgy történnek, hogy bedugom, azután majd lesz valami. Előbb mindig ellenőrizni kell az áramköri felépítést, meggyőződni, mérni.
Hagyományos, tirisztoros és/vagy diódás, nagyáramú töltőt nem szabad óvatlanul rákötni a szivargyújtóra, mondjuk én nem is szoktam. Főleg, ha relé kapcsolja az aljzatot, tehát nincs direkt kapcsolat az akkuhoz.
Ma már kapható sokféle bolondbiztos PWM-töltő, ami szabályzott, sima DC-t ad, még a kezelési utasításban is leírják, hogy nem kell levenni a sarut, némelyikhez még a motortérbe felszerelhető csatlakozót is mellékelnek, ami kényelmesebbé teszi a csatlakozást.
A saru levétele kellemetlenségekkel is tud járni, riasztó, óra, egyéb beállítások. Vagy amire például egy Suzukis panaszkodott, mert nem tudta ezt.
De aki tudja, hogy mire kell odafigyelni, még tirisztoros töltőt is rakhat rá, sarubontás nélkül, csak ennek is van több feltétele.
-
didyman
őstag
Javítok épp egy betonkeverőt, a kondi elsajnálta életét maximum 29 év után (87-es darab). A betonkeverőhöz biztosan nem nyúlt senki még. Ahogy írod, a kapacitásához mérten feltűnően kicsi-80 uF-os, és akkora, mint egy 8-10 uF-os. Abban a keverőben sem relé, sem nyomógomb nincs, csak egy be/ki forgókapcsoló. Nincs konklúzió, csak csodálkoztam én is. :-)
-
MasterMind
tag
Először nem teljesen értettem mit értesz grundolás alatt, aztán kezdtem kapiskálni, míg végül elkezdtem szidni az előtét-gyártók felmenőit. Biztos én vagyok a hülye - ez kétségtelen - de azért meglepő számomra, hogy 2016-ban az önszorító csatlakozó a legjobb megoldás. A tömör azért nem lett volna jó az esetemben, mert minimális mozgathatóságra szükség van.
(#52831) DasBoot: Köszönöm az aggodalmat, egyébként egyetértek Önnel, a villany tényleg nem játék, de azért nem volt atomfizika és végül sikeresen és működőképesen összeraktam. Mindent megfelelően és biztosan rögzítettem.
-
Kernel
nagyúr
A trafónak is van egy kapacitív csatolása, de nincs jelentősége az így átszivárgó áramnak, amit egy 10 MΩ terhelésű multiméterrel ki tudsz mutatni.
Ilyen tápegységeknél (ami nem védőföldes) bizonyos teljesítmény felett lehet még egy kerámia kondenzátor is, ami a primer és szekunder között átvezet valamennyi áramot.
-
Kernel
nagyúr
Aztán amikor már a Fujitsu Siemens Amilo C1020 laptop második példányánál mértem a tápegységen 80 V-ot (kb 100 MΩ-os átvezetési ellenállást), azóta csak védőföldeléses aljzatot ajánlok mindenkinek.
Annak még nem sikerült megtalálni okát, hogy egy laptop töltőjén hol tud "átkúszni" a fázis a 19 V-hoz. Optikai visszacsatolás lenne csupán...
Kapacitív csatolás. Nyilván nem a 100 MΩ ellenálláson jut át, ami már a szigetelés kategóriába esik nagyságrendileg. Képtelenség lenne az Ohm-törvény alapján is.
Vannak zavarszűrő kapacitások a legtöbb tápegységben (bizonyos teljesítmény felett), ami pont átvezet a hálózat felől a kimenetre (GND-re, negatív sarokra), mint kapacitív impedancia. Vagyis az AC-t vezeti.
Amit mértél 100 MΩ szigetelést, azt meg valószínűleg egy DC-műszerrel mérted, hacsak nincs nagyfeszültségű szigetelésvizsgáló műszered.
A multiméter 10 MΩ terhelése pedig gyakorlatilag semmi, azért használható elektronikus áramkörökben is anélkül, hogy különösebben megváltoztatná a feszültségviszonyokat.
Nem 100 MΩ szigeteléshez képest kell viszonyítani, ami gyakorlatilag figyelmen kívül hagyható érték.
-
draco31
veterán
Azokat ismerem, nagyon jó élmény volt azt a 3-4db-ot baltával szétverni, ami volt. Fél évet, ha kibírtak nálam, aztán állandóan elfelejtették a kódot. Inkább megveszem 2000-ért az adott eszközhöz programozott utángyártott távot, minthogy újra ilyen univerzális vacakot vegyek.
-
Batman2
őstag
Hasonlóan megy nekem is, csak gyakran igen sokat kell húzogatni, nymorgatni, ga meg letört a bevonat, akkor én is az azonnali leragadással küszködök.
De délután kaptam egy tippet, hogy használjak vékony bevonatos pálcát vékony fémekhez, azzal könnyebb ívet gyújtani és kevesebb salakot termel.Üdv.
-
jozsi252
veterán
Már jóideje szalagok vannak használva, volt olyan szalag amibe meghalt 1 led, aztán 3db abba a részbe villogott kicsit, de úgy olyan komolyabb nem volt szerencsére. Ami olyan helyen van, annál van búra is a sínen.
(A kontaktos szerelvények ezek miatt nem lennének szerencsések.)
Ezt pontosan mire érted? Arra esetleg hogy a pára miatt a szalag rövidzárlatos lehet pl?
Igen tudom hogy a megvilágított felületet kell nézni, de azért nah nézzen már ki valahogy.
De ha azt mondjátok hogy jók ezek a forrasztások, akkor max gyantát veszek még, és akkor kész.
-
Kernel
nagyúr
Elektronikus villanyóra van már nálunk is, a hatásos fogyasztást méri szintén. Ez kideríthető a feltüntetett adatok alapján is, meg eleve Magyarországon is ez még így működik, hogy a lakosságnak csak ezt számlázzák.
Valahol írták külföldön dolgozó fórumozók, hogy náluk nem így van, de ott a számlán sem kWh szerepel, hanem kVA.
A felszerelt villanyórának létezik LED-del ellátott változata is, ahol a LED villogása alapján kisebb fogyasztásokat is lehet számlálni. Mint ahogy a régi órán a tárcsa forgását számolva lehetett mérni, vagy akár ellenőrizni az óra hitelességét is. Nálunk pont olyan van, ami nem villog, csak egész kWh kijelzésű, így finomabb mérés, házilagos hitelesítés nem lehetséges.
Csak hatásos teljesítményből származhat hő, fény, vagy mechanikai teljesítmény. Ha ez növekszik, jelentheti azt is, hogy közvetett hatások miatt némileg nő a fénycső árama is, ezáltal jobban világít, csak nem tűnik fel. De ezt mérés után lehetne megtudni.
Kismértékben melegszik is.
Ha a kondenzátor melegszik, az is hatásos teljesítményből származik, így kézenfekvő, hogy valakinek fizetni kell érte. Ennek oka, hogy nincs ideális kapacitás, annak is van valamennyi soros ellenállása (ESR), ami veszteséget, melegedést okoz. Sőt induktivitása is lehet, hiába bifilárisan tekercselt.
(#52020) jozsi252
Az ónodnak van 1% réz összetevője is, ami keményít rajta, elektronikában ez a fajta nem nagyon használatos, szerintem.
Az nem lenne baj, ha sok a folyasztószer, de vannak olyan ónok is, ami nem elektronikához való, savas jellegű folyasztószert tartalmaz. Ennél lehet egy kis sercegő hang is, amikor olvasztod, azt hinné az ember, hogy vizet tartalmaz. Ami még nagyobb baj, hogy IC-k lába között képes átvezetést képezni, tehát ez a fajta nekünk egyáltalán nem ajánlott. Más területen hasznos, hogy jobban tapad, akár vashuzalhoz is, mert a sav ezt elősegíti.
Egyébként gyantát bőven adagolva szebb lesz a forrasztás, utána lemosható alkohollal, illetve denszesszel.
-
Van, de egyelőre csak a tekercsek vannak itt, a gép nincs.
Azért erőltetem ezt a vasmag-témát, mert perpill csak ahhoz tudom az ellenállásértékeket viszonyítani. A primer oldalon ez 4,1MOhm, a szekunder oldalon 1,6kOhm, de gyanítom, itt nem egyszerű ellenállások vannak, hanem impedanciák, mert érezhetően lassabban áll be a multiméter, mintha csak egy sima ellenállást mérnék vele.
A kapcsoló lényege itt ugye az, hogy a primer oldalt semlegesíti - összezárja a vasmaggal, ezáltal megszűnik a gerjesztés a primer oldalon, és a szekunder oldalon nem lesz szikra (mivel nem kap gerjesztést). No, valamiért ez nem szűnik meg, gerjesztve marad a tekercs, és ezáltal ad szikrát, nem áll le a motor...
Nekem a gyújtótekercs és az abban lévő elektronika (tirisztos?) gyanús, de már 3 ilyen egység is volt rajta, mindegyikkel ugyanaz a helyzet.Annyit még, hogy az új tekercs primer oldalán 4,1MOhm-ot mérek, a használt tekercsen ugyanott 3,6MOhm-ot, bár egyikkel sem áll le a gép.
-
Nem teljesen értelek. A tekercs vasmagja a motorhoz van csavarozva, tehát fizikai kapcsolat, 0 Ohm ellenállással. A tekercs másik kivezetésére (a képen a kicsi csúszósarus) csak egy kábel megy, ez pedig a kapcsoló, amivel a felhasználó zárja össze a tekercs két "oldalát". Vagy most mi?
Ja bocs, igen, a "tekercs másik fele" a képeken a vastag fehér kábel, a gyertyához megy, a gyertya bele van csavarva a hengerbe, ott az a kontakt, tehát a gyertya menete gyakorlatilag a tekercs vasmagjához van kötve direktbe.
-
A gyújtó elektronika (tekercs) egyik kivezetése bizonyára a motor testéhez kapcsolódik.
Gondolom a vasmag, de csak tipp így látatlanba.
Mérd ki műszerrel, a kapcsolót is, mekkora lesz az ellenállás a motor testéhez, gyertyához is !
A kapcsoló rendben van, a másik felét nem értem. -
Lompos48
nagyúr
JFET-ek ellenőrzése műszerrel elég elfogadható. MOSFETek esetében bonyolódik a dolog, már a sokféleségük miatt is. Irányadó lehet ez az oldal.
Ugyanakkor kötelességemnek érzem megjegyezni, hogy ezek a mérések nagyon informatívak. Kizárólag a brutális defekteket képesek kimutatni, amik már a műszer kis áramánál és kis feszültségénél IS mutatkoznak. SEMMI információt nem nyújtanak arról: hogy állnak a paraméterek az alkatrész specifikációival szemben. -
Kernel
nagyúr
Nekem az erősítő hátán gyárilag van egy kapcsolt 230 V aljzat, azt már csak tovább kellett osztani, így lényegében az erősítő távszabályzójával (ami persze nem külön van, hanem egy taníthatóban egyesül) lehet kapcsolni mindent.
Annyi, hogy az erősítőben külön biztosíték védi, amit kicsit nagyobbra vettem, hogy a plazma TV se nyomja ki, bár az tulajdonképpen lágyabban indul, mint sok más TV, ami volt az évek során. (Legtöbb plazmában NTC lágyindító van, amit a bekapcsolás első másodpercében rövidre zár egy második relé, ezért van ezeknek egy jellegzetes, kettős kattanó hangja.)
Természetesen a biztosíték növelése előtt arra is figyeltem, hogy az erősítő belső áramköre mennyit bír, de az jó vastag vezetékezés, relé kapcsolja az aljzatot, semmi gond vele.
A konyha más eset, ott általában képcsöves TV-k szoktak lenni, USB eleve nincs. Bár volt már itt LCD is, amihez DVB-T box sem kellett. Nálam ez szakmai okból változó, van több TV is raktáron, néha eladásra kerül stb.
Arra én is gondoltam már, hogy a DVB-T box USB-csatlakozójára lehetne relét kötni, de a konyhában praktikusabb úgy, hogy simán csak a TV főkapcsolóját kelljen nyomni, be- és kikapcsoláshoz egyaránt.
-
Kernel
nagyúr
Egyértelműen ki kell mérni, hogy melyik vezeték van összeköttetésben a kimeneti csatlakozó negatívjával (GND), az a védőföld.
Hiába is mondanám, hogy USA és kanadai szabvány szerint:
- Fehér vagy szürke a nulla.
- Piros a fázis.
- Zöld vagy sárga-zöld a védőföld, de előfordul kék is a gyakorlatban (utóbbi már nem szabványos). Szabványosan kék a másik fázis szokott lenni, amikor már több fázis is van. De még olyan is van, hogy kék a nulla (ez sem szabványosan).Tehát ezeket nem veheted figyelembe, ki kell mérni.
Egyébként a levágott dugót is meg lehet vizsgálni.
-
Kernel
nagyúr
Leginkább a töltésre is való modul:
http://www.ebay.com/itm/191673918658
Van a listában, amelyik mutatja a feszültséget, de áramkorlátot csak az IC rövidzárvédelme képez, az túl sok.
-
F_Gergely
őstag
köszi a hsz-t, bár sokat nem segít. Sima kapcsolót én is kimérek, itt a gondom az, hogy egybe csati van ami rámegy 2x6 kábel kettesével saruzva tehát 6 saru megy rá. Viszont kb az összes vezeték egyszinü, ha lenne 3 vezeték sima ügy, de mivel van 6 fogalmam sincs hogy a sok közül mi micsoda.
-
Köszönöm a válaszod! Nagyon ritkán van használva és ha igen, akkor is kevés ideig. Viszont amikor épp be van kapcsolva, akkor több fény kellene. Ebben az esetben is azt ajánlod, hogy hagyjam a projektet? Egyik ismerősömnek 2db ugyanilyen van a Kia Ceed-ben már 1 éve, nagyon erős a fénye és ő is házilag "operálta bele.
(#51211) Kernel: nincs eszközöm, amivel mérni tudnám. Ilyesmit kinéztem én is magamnak, csak AliExpressről. Mennyire vagy vele elégedett?
-
Norbi.Sz
senior tag
Nyugodtan felkapcsolhatod mellé... Csak nem fog átmenni műszakin (ha hivatalosan csináltatod, nem okosban)...
Én DRL-el műszakiztattam 6 hónapja, ott rákérdeztem az NKH vizsgabiztosánál, egyértelmű választ adtak:
DRL és helyzetjelző nem világíthat együtt.Az ok egyszerű, ha valami miatt az út szélén marad az autó, a helyzetjelzőt illik működtetni, de ha világít mellé a DRL is, baromira vakítja a szemből érkezőket...
-
Norbi.Sz
senior tag
Az ellentmondás feloldása okán a közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának műszaki feltételeiről szóló 6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet módosításáról szóló 26/2010. (XII. 22.) NFM rendelet 5.§-a az alábbiakat rendeli.
5. § Az MR. 55/B. § (3) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:
„(3) A nappali menetjelző lámpák elektromos kapcsolásának olyannak kell lennie, hogy a lámpa automatikusan bekapcsolódjon, ha a motorindító kapcsoló a motor indítására kész állapotában van, de – kivéve a 42. § (5) bekezdése szerinti esetet – automatikusan kapcsolódjanak ki, amikor a fényszórókat bekapcsolják.”A módosítás megszüntette a 48.R. és az MR. előírásai között az elektromos kapcsolás tekintetében fennállt különbözőséget.
Tehát „a helyzetjelző lámpákkal együtt legyenek bekapcsolhatók” kitétel törlése egyértelműen azt jelenti, hogy a nappali menetjelző lámpák bekapcsolásával egyidejűleg a helyzetjelző, méretjelző, valamint a rendszám megvilágító lámpák nem világítanak.
Megjegyzendő, hogy a fényszórók meghatározás az útmegvilágító fényszórók bármelyikére vonatkozik, azaz tompított fényszóróra, vagy távolsági fényszóróra, vagy akár a ködfényszóróra. A meghatározott kivétel esete, pedig nem más, mint a távolsági fényszóró un. „fény kűrt” üzemmódja. -
Kernel
nagyúr
Nem világíthat hátul semmi, ha világít a nappali menetfény:
http://ezermester.hu/cikk-7457/Nappali_menetjelzo_szabalyosan
Egyébként lehetséges olyan helyzet is, hogy leállunk / parkolunk az út szélén vagy bárhol éjszaka, helyzetjelzőket bekapcsolva. Ekkor sem jó, ha világít az éles menetfény, ami nappali fényviszonyokhoz lett tervezve, nem éjszakára, ezért a többi közlekedőt zavarja.
-
Norbi.Sz
senior tag
A nappali menetfény nem világíthat együtt a helyzetjelzőkkel, amint helyzetjelzőt kapcsol, a nappali menetfénynek automatikusan ki kell kapcsolnia. Teljesen automatikusan kell működnie, kapcsolóval (manuálisan) annak működését nem szabad befolyásolni - tehát motor beindításakor (vagy gyújtás ráadásakor) magától be kell kapcsolnia, és amint helyzetjelzőt kapcsolnak, azonnal ki kell aludnia (gyári menetfény esetén engedélyezett az 50% fényerőre váltás, ha ugyanaz a lámpa látja el a helyzetjelző feladatát is).
A helyzetjelző nem csak az első, hanem a hátsó lámpa is...
-
Lompos48
nagyúr
Amíg egy ilyen búrát 10-20 évig is használtak, elképzelhető mennyire "fogyott" benne az azbesztszál. Tehát a beterítette azbeszt porral enyhén túlzás szerintem. A bóra mintha, egy elég kishozamú ventilltort tartalmaz, aminek a szele együtt a gravitációval fogyaszthatta az azbesztszálat.
Egyébként "a '90-es évek óta ismert az azbeszt egészségkárosító, rákkeltő hatása, de egészen a '80-as évekig az egyik legelterjedtebb tetőfedési anyag"
Statisztikák szerint: "100-200 millió négyzetméternyi magyarországi tetőn van veszélyes azbesztpala."(Idézetek a Google keresésekből)
-
Kernel
nagyúr
Érdekes egy LC-szűrő, drónokhoz ajánlják, hogy a videokamera jele ne legyen zavart.
Hirtelen nem tudtam mire vélni az elektronikát, de úgy néz ki, egy IRF9335 P-csatornás FET van rajta, találtam róla olyan képet is, ami alapján felvázolható:
Valahogy így, ha jól látom:
Kimenetnél a LED-et stb. nem rajzoltam.
Bemenetnél az ellenállás tölti a kondenzátort, emiatt késleltetett felfutással kapcsol be a FET (lágyindítás).
-
Kernel
nagyúr
Ha disszipatív lenne, ahhoz komoly hűtőborda kellene, ha csak azt mondom, hogy (14,4-5)V *1A = 9,4W. Tekercs pedig nem kellene hozzá, ami a képen látható.
Kondenzátorokat az impulzusok szokták kinyírni, felfőzni, például amíg kapcsolóüzemű áramkörök nem léteztek, addig kinyílt, felfúvódott kondenzátorral sem lehetett találkozni a szervizgyakorlatban (rádiók, erősítők stb.). Egyéb kiszáradások, kapacitáscsökkenések voltak csak.
A PWM-áramkörökkel jött be a képbe a megfutás fogalma is, amikor egy feszültség felszökik a szabályzóköri kapacitás hibája miatt, vagy egyszerűen a szűretlen impulzusok vágnak agyon táplált alkatrészeket. Innen kezdve vált a tápegység további károkat okozó forrássá, azelőtt ilyen sem volt.
Félvezető természetesen tönkremehetett, az már javítás közben derül ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Gumi és felni topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest