Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
-
Mobilarena
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #97200 üzenetére
Jogos, kihagytam, a töltésre veszek egy 8A körüli áramkorlátot is tudó dc/dc-t, kb ennek a nagytesóját.
-
válasz
tordaitibi #97196 üzenetére
Releváns minden, amit írsz, mert terepen lehet kapna a kocsiból utántöltést a rendszer (ugyebár a lifepo 1 óra alatt simán felnyomható 20ról 80%-ra, kis stöpszli 12Ah-snak még nem is kell ehhez generátorégető áramerősség.
-
Sziasztok, egy ilyen chinaware miniPC 12V tápbementetét vajon ráköthetem egy "12.8V"- os LiFePO4--re?
-
válasz
Barret001 #97109 üzenetére
Még egy dolgot nézek LiFePO4 témában, egy töltöttség indikátort, ami besípol, ha 10%-ra merítettem, mondjuk 12.6Vnál és átkapcsol a második akksira. A koppra levágó BMS nem a legjobb szitu
(csillagászati távcsövet etetne a rendszer, áramszünet esetén kezdhetném a beállítgatást előről).
-
-
válasz
tordaitibi #97102 üzenetére
Ácsi, természetesen indítanám a kocsit, isten ments, hogy koppra leszívja az indítóakksit a cuccos éccakának évadján a semmi közepén
.
A BMS ELVILEG a töltőáram elszállása ellen is véd, ami ezeknél az apróságoknál 10A környéke, úgyhogy HA EZ MŰKSZIK éppenséggel a generátor elfüstölésétől nem kell tartani. De azért biztiamibizti beiktatnék valamit, ami a kínagyári BMS előtt már beállít egy civilizált maximumot
#97103:
. találtam is egy ilyet itthon, félig megette a rozsda úgyhogy nézek újat
. Annyi, hogy az égőnél valami erősebb áramlimitáló czucc kéne, mert a 21-55W még ezeknek a kicsi akksiknak se túl acélos töltés.
. Ha ilyesmi lenne a fix megoldás, akkor nyilván vennék egy 200W-ot elfűteni bíró bika ellenállást, éppenséggel nem drága és az a nulladik milisec-től kezdve adja az Ohm-mennyiséget ami a töltőáramhoz kell.
-
-
Autóról töltenék 12V-os BMS-védett LiFePO4 téglácskákat, pl ilyet.
Itt olvasok egy igen egyszerű trükköt: az akksit pl egy index-izzóval sorbakötve szép szabályos 21W = 1.5A-es töltést kap az ember. Ez mennyire biztonságos, ill mennyire upgradelhető egy 50W-os bumszli ellenállással? -
-
válasz
Dr. Szilikát #94936 üzenetére
. Valahol nagyon mélyen van elásva egy félholt winyóm, felrakom rá.
Szerk: rosszul néztem, az egyik hozza a könyv szerinti feszkókat
-
Kihalt két minőségi, de öregecske ATX tápom, gondoltam kimérem a konnektort: 247V. Okozhatta ez a bajt?
Az atx lyukacskák sajna sírnak, 12V-ot egyáltalán nem találtam a bekapcs pin-rövidzáras módszerrel. A venti felpörög, 3.3V is van, de 12 helyett valami 8.5V
-
-
-
válasz
baly81 #94859 üzenetére
Nagyon köszi, hogy ezeket megspóroltad nekem,mert pontosan ezt az utat jártam volna be
.
Peltier akkor alapjából kuka, ami még gondolkoztat egy ilyen zseb-légkondi, amiből a hűvös levegőt a lapos szívónyílásághoz irányítom.
-
válasz
Barret001 #94856 üzenetére
Peltiernek? Alapból katasztrofális, egyáltalán nem véletlen, hogy nem ilyennel fagyasztja Juliska néni a fél disznót
. Aztán ugye a forrófejű chiptől elválasztó távolság se teszi a hatékonyság bajnokává...
A piacon vannak már csicsás kész modellek (a videóban mondjuk el is hangzik, hogy valami 70W-ot cibál a konnektorból
, ami kb reális is nekem is a két rajtam maradt Peltier típussal).
Ötlet még: SZÁRAZ hideg levegő befújása a lapos alá, ahonnan a levegőt szívja valami mini asztali légkondival: ezekkel viszont az a baj legtöbbször, hogy párás levegőt nyögnek ki magukból mert valami vizes-jeges hűtőkoncepción alapulnak.
-
Tökölődött az egyik eladó így lett itthon két felesleges Peltier-elemem hűtőbordákkal. Szeritetek van értelme fémfenekű laptophoz spéci laptophűtőt eszkábálni belőlük, vagy a régi lyukacsos alu-lap laptophűtőt megtuningolni velük? Van itthon két forrófejű lapos, egyikben az SSD, másikban a proci szeret túlmelegedni. Télen persze okés a 18 fokos levegő keringetése, nyáron viszont lehet számítana, ha nem 30 fokos lenne a "referencia".
-
válasz
ViZion #94848 üzenetére
Nem hiszem, hogy bárki panaszt tenne egy A3-as "TOJÁS VAN ELADÓ" ragasztmány miatt
. Lehet meg is van hozzá az anyag
-
-
-
-
-
, minek vontassam, ha be is lehet vele bikázni a verdát
? Nyilván lapost csak járó motor mellett töltögetünk, pl ha az embernek a sztrádán előzgetés közben kedve támad egy kis NFS-t tolni
Az előző akksim annyira cingár volt már a végére (11. életévében), hogy egy komolyabb telótöltés taccsra vágta
-
-
válasz
ViZion #94805 üzenetére
Közben sztornóztam a vételt: kiderült, az eladó nem eredeti Dell töltőt árul, hanem egy JUNOON műremeket, amit amazonon eléggé lehúznak a hulladék minősége (=szép kis rövidzárral meghal pár hónap enyhe használat után, v egyenesen nem is kompatibilis a speckókban leírt modellel).
Kolléga #94801-ben linkelt modellje lesz a megoldás
-
válasz
Dr. Szilikát #94803 üzenetére
Nagyon remélem ez a "trigger" kőbe van vésve a szabványban, és nincs "bibibí, nem ismerem fel a másik gyártó töltőjét" cirkusz: ma hozok el egy Dell usbc töltőt a lenovo laposhoz.
-
-
Ez hivatalosan milyen csati lesz? Univerzál autós notitöltő farkincája, a készletében sajnos nincs USB-C, pedig elvileg bírná az thinkpadem által kajált feszkót, ha esetleg látok ilyenről usbc-re adaptert, rávarrnám:
-
Asszonypajti kétségbeesve fogad, hogy füstöl a porszívó (jóöreg angol Henry!):
Elpukkantunk, egy 0.15μF-os szűrővel. Puccanok is gyorsan ebayre, hátha szállít valaki, mert jövő 7végén jönnek Anyósék, agyon lesz kínozva szegény szerkezet. -
-
válasz
Reggie0 #94700 üzenetére
hasonlót (dslr hűtődoboz asztrofotózáshoz) kísérletező kolléga arra jött rá, hogy még így is jobban jár, kettőt enyhén járatva mint 1db Peltier' -el. Ráguglizva találtam, hogy valaki ki is mérte:
(nekem nyilván nem a pár fillér áramszámla számít, hanem az, hogy a szűkös akksikapacitásból hogyan lesz a leghűvösebb a célpont). -
-
Másik kőbaltás kérdés: faék, nem szabályzott hűtéshez 2db TEC1-12706 Peltiert sorban ráköthetek egy 4s lifepo4 téglára (14.xxxV)? A modell adatlapján olyat találtam, hogy minimum ~2Ω az ellenállása, így általános isis fizika szerint kettő ilyet sorbakötve ebből nem kéne, hogy 6A feletti áramok keringjenek... (bár az alaplapok nem írják 0/mínuszok esetén mennyi az annyi. Lehet mégis kapnak egy potmétert
)
-
Lehet én vagyok csak vaksi, olyan szivargyújtó-elosztót látott már valaki, amelyik nem csak a forrásfeszkót, de az egyes ágakon továbbított ÁRAMERŐSSÉGET is méri
?
-
válasz
razorbenke92 #94679 üzenetére
, a nagy dögöt (Peltier hűtés) külön veszem.
-
Egy ilyen DC splitteren átnyomhatok 6Ampert, úgy, hogy az egyik ágon pörög 4? "Természetesen" nem írják milyen cérnából ragasztották...
Bár lehet ördög nem alszik alapon teljesen külön akksit kap a finom elektronika (távcsőmecha, kamera) és a favágós Peltier hűtés...
-
-
-
"A kérdezett akkuban az összes cellát cseréljük, az elektronikát programozzuk.
Az új pakk kapacitása 6400mAh lesz. <
A felújítás: br.xxxFt
Üdvözlettel:
Lítium-ION Kft."
Az eredeti gyári 2600mAh...
-
Nna ilyet még nem olvastam: egy akkufelújítás ellenes tag
Tény, az ember végezzen/csináltasson minőségi munkát... Bár belenézve: a boltocska utángyártott akksik forgalmazásával foglalkozik
-
-
válasz
t72killer #94616 üzenetére
Közben rájöttem: a pana gyártja ezeket még mindíg. Lehet a cellákat, amiket belepakolnak is ők csinálják - kérdés, adnak-e el másnak is belőle
?
Pici optimizmus: az E7450-emben is Li-Ion akksi van, gyártanak hozzá óccó utódot és az is 7.5mm vastag, 54Wattórás (a cf-20-é csak 30Wh), szóval lesz ott valahol cella...
-
-
válasz
razorbenke92 #94615 üzenetére
Az akksi tényleg 7.6mm "vastag" lapos szerkezet, ebből gondoltam
.
Van új akksi hozzá, de ránézek ki csinálja - nem óccó, 150 font.
-
Jöttem megint notebook-akksi ügyben nyafizni
. Szóval kerestem, de teljesen bíztatót nem találtam, tud valaki linkelni jó leírást/videót, ahol zacsis cellás akksit újítanak fel, komplett eljárás tokkal vonóval?
Ha jól olvasom, programozni is kell a végén, nem csak sima csere
?
Rájöttem, hogy nincs óccó utángyártott akksi, használt akksit árulnak nem kevés pénzért
A célpont egy pana CF-20 akksija (termékazonosító: CF-VZSU0QW)
-
-
-
Ha valaki minden nap rohangál a laptopjával, akkorpersze ok, legyen benne az akksi. Én amúgy pont ezen gondolkodtam el az új szerzeménnyel kapcsolatban: ha van mód a haldokló régi darabokat a fentebb említett mondjuk cellája egy ezresért felújítani, annyit már nekem is megérne, hogy ezt a gépet (CF-20) felkapom és viszem bármikor, bárhova.
-
-
-
válasz
Barret001 #94546 üzenetére
Hmm, így valóban meggondolandó akár a két komplett 30Wh-s akksi komplett újraépítése
. Bár nem vagyok benne tuti biztos, hogy ilyen mini-vékonyka méretben meg tudnám itthon csinálni
#94549: amíg nincs valami missön kritikus nagy dobás, mint pl Namíbiai csillagrúra, addig hagyom ezeket ketyegni. Mezei 5-6órát simán bírnak, ami sokmindenre elég - és akkor nem azon rágom a körmöm, hogy épp tönkrehasználok két új/felújított pakkot
-
válasz
Dr. Szilikát #94544 üzenetére
"nehogy bajunk legyen az elhasználódott akku miatt." - naja, egy halott/félhalott lipo cella nem kifejezetten életbiztosítás.
Nem tudom, mennyiért szerzitek amúgy a cellákat, nekem egy komplett új 30Wh-s akksi kijön kb 50 £/€-ból, és abban elvileg mindegyik cella friss és üde. Az eredeti márkás toughpad akksit perszet 3x ennyiért adnák, de ahogy nézem az ugyanúgy vízzel főz...
-
válasz
razorbenke92 #94541 üzenetére
, Ez valami biosba kódolt dolog lehet, hogy mikor kukáz egy akksit a rendszer... Ne csak feszkót mérj, belső ellenállást is.
Amúgy polcon tartva is rohad a LiPo, de azért nem ennyire. Ráküldtem egy powercfg-t a saját Latitude e7450-esem eredeti, 9éves akksijára, ami az idő 99%-ában kb félig merítve a polcon várja az évi 2-3 akciót: 43Wh-t tud az eredeti 53ból.
, ezügyben még kiismerjük egymást az új lapossal. Toughpad CF-20, dupla akksis kb 5éves gép lehet, powercfg szerint akksiállapot 60%, ami a kapacitásbukta mellett szvsz elég vészjósló... Annyira nem volt óccó a gépezet, hogy <2éven belül új akksikat vegyek bele, első körben az eladónál prüntyögök, hogy heló, beleírtad a hirdetésbe, hogy "erős akksik"
-
Laptopakksik újrakalibrálásának van bármi értelme, működhet?
-
válasz
razorbenke92 #94532 üzenetére
<<
-
Na látod ez tökéletes. Ha nem jön szembe kész példány, akkor ez lesz.
Iigen, azután a kaland után (mínusz NYOLC ÚJ eneloop és még a búvárlámpából is a 36650-es cella
) nagyon utánajárok/kérdezek hol milyen hisztijük van. Marsa Alam volt amúgy a delikvens kb 7 éve.
#94531: a spanyolokhoz nyugodtan megyek, ha vmi ismeretlennel találkozik megnézi, mintavevővel megsimizi, gép mondja neki, hogy OK, mehetünk is tovább. A 3.világban lehetnek leginkább macerák (vagy épp a legkényelmesebb, nem-zaklatott út: lutri). Namíbiába a csillagász kollégák hozzák-viszik a fotós cuccaikat nagy akksikkal (lásd fentebb linkelt tegla) gond nélkül.
-
Ilyesmi kéne, csak gyárilag kész, mindenféle CE meg Rohs+stb plecsnivel, mert repülős csomagban is tartózkodna a kicsike. Ismeretlen, házi készítésű elektronikát látva meg hisztisek tudnak lenni a 4általánosból biztonsági őrré továbbképzett reptériek. (Bár olyan szintű Einsteinekkel is hozott már össze a sors, amelyik az eneloop ceruzaakksikat kidobatta
)
-
válasz
Dr. Szilikát #94525 üzenetére
Noigen, a 12.xxx kimenet is egy vicc, legyen szó 3s lipo vagy 4s lifepo4 töltésről... Tovább keresgetem akkor a szivargyújtós, készre szerelt megoldást az ilyesféle 4s, "12.8V" lifepo4 téglák töltésére, de esélyes, h muszáj lesz barkácsolni. Ehhez ugyebár 14.xx Volt kell.
-
Váá, már én se látom a linket💩. LiFePO4 töltőként reklámozták, a többire nem emléxem😅. Keresek még hasonlót, nagyon ritka jószág sajna a készre szerelt 4s pakk töltő. Persze rádughatnám egy univerzál szivargyújtós laptoptápra is, amit 14.xxV-ra csavarok, de nem ártana a töltőáramot is szabályozni mellé 'értelmesember módjára
.
-
Korábban kérdeztem és kaptam is választ "12V-os" LiFePO4 szivargyújtóról történő töltésével kapcsolatban.
Ebben a dobozkában vajon csak az az ominózus buck-booster lapul?
-
-
-
-
-
válasz
tordaitibi #91970 üzenetére
nna, ilyesmi feelingem volt
. Ezenkívül találtam egy laikusoknak szóló leírást - igaz, a hűtőt nem írja:
"The following types of device should be used with a pure sine wave inverter:
High quality audio/video equipment
Microwave ovens
Printers and copiers
Washing machines
Digital clocks with radios
Bread makers
Lights with dimmer switches
Laptop computers
Any sensitive medical equipment" -
válasz
tordaitibi #91967 üzenetére
Zenéhez és lovakhoz nem értve felfigyeltem arra, hogy a kváziszinuszost (amit linkeltem elsőre) azzal reklámozzák, hogy lényegesen jobb a hatásfoka, mint a szinuszosaké.
Amin viszont elgondolkoztam: az AC-t felhasználó gép hatásfokával vajon mi lesz, ha szép szinusz helyett négyszögjelet kap? Jelen esetben pl egy mini kompresszor motorja, de a párátlanító helyett írhattam vna fagyasztót is.
-
válasz
tordaitibi #91960 üzenetére
Ilyen magas áramerősségekkel tuti nem fogom használni, de vastag kábelt fog kapni
. Egyelőre inverter híján minden megvan itthon egy 400W-os +110Ah akksis napelemes rendszer összedobásához, ezt idővel tervezem 2kW-ra bővíteni ahogy potyognak a jóárú használt alkatrészek hozzá.
#91957: Victron napelemes töltésvezérlőm van, pofás kis dobozka
-
válasz
tordaitibi #91954 üzenetére
(nekem UK support lesz aktuális, de ránézek)
-
válasz
t72killer #91948 üzenetére
Találtam állítólag tiszta szinuszosat, de gyanúsan olcsó, újonnan annyi, mint amennyiért a kváziszinuszosat használtan árulják. Lehet a "pure sine" jelző is besorakozott a kínaiaknál a zseblámpa csilliólumen, akksi MWh-ák mögé...
-
-
válasz
Barret001 #91944 üzenetére
. Kompresszoros párátlanítók (Delonghi DEM10, Ebac 2650e), lennének rákötve, esetleg PC+TV.
Egy gagyibb inverterrel szívtam már, a dji akksitöltő visított-melegedett, amikor rádugtam
, így óvatos vagyok mi legyen a következő
, áhá, lehet innen a dji-s visítás?
-
Egy "kvázi szinuszos" inverterre milyen fogyasztókat szabad, kontra nem szabad rákötni? Róla volna szó, (elvileg ez a gyártó oldala):
-
válasz
tököscsávó #91748 üzenetére
A pana gyorstöltőm elosztja, érdemes telepakolni
.
kicsit izgulok azért, amikor az eneloop helyett a pici lidlis Tronic akksikat tölti, szerencsére nálam csak langyosak.
-
-
-
-
válasz
tordaitibi #91640 üzenetére
Nem is baj, ha megáll 80-90% körül, tovább él az akksi
-
válasz
Dr. Szilikát #91638 üzenetére
A nagy (forrás) akksi lemerülésétől annyira nem tartok, 10x akkora mint a pici
. Egy diódát mondjuk a biztonság kedvéért belekötök majd, hogy nehogy valamikor fordítva töltsön
-
válasz
Dr. Szilikát #91636 üzenetére
, sztem kihagyom az egész inverteresdit és rárepülök a DC/DC-re, amit fentebb javasoltál. Ha árammennyiség szempontjából nem is kritikus, akkor se szeretem a nagyobb veszteségeket.
A buck-boosternél egész 1xerűen annyi, hogy pl 14.2V-ra állítom a kimenetet, 12re a bemenetet, a töltőáramot nem kell vmivel figyelni?
-
válasz
Dr. Szilikát #91634 üzenetére
4A elég
. A feltétel, h <2óra alatt töltse csutkára a miady 7.2Ah-ás pakkomat.
Elfeledtem kérdezni: van egy csóri 4szögjeles inverterem (12Vdc->230Vac), amitől már pl beciripelt és melegedett a dji drónakksi-töltőm. Azt ezekután már tuti nem kötöm rá, de esetleg a kombi ólom-lifepo4 töltögetőt rápróbálhatom a kinyiff veszélye nélkül?
Tény, ez így vagy 30% bukta, de a 120Ah-ás ólomból mind1. -
Sziasztok, van olyan 4S/"12.8V" LiFePO4 töltő, ami (batárnagy) 12V-os ólomakksiról tudja tölteni a kicsi LiFePO4 akksipakkokat?
-
válasz
razorbenke92 #90294 üzenetére
Igen, flux core a cucc persze. Ezekszerint ha nagyon megöregszik, max kenegetni kell
-
-
Most olvasom, hogy a forrasztóónok "lejárnak"
. Ez meg mijazisten, megromlik az ón-ólom ötvözet és nem olvad rendesen
? (Most vettem egy tekerccsel, és ahogy én fogyasztom, még a jövő évszázadban is lesz belőle).
-
válasz
rednifegnar #90246 üzenetére
Igen, kényelmesebb lenne egy elemes változat, mint a berhelt e27 csatival, kanóccal szenvedni
#90245: 12V-ra ugye ott az inverter, megnézem van-e belőle pici és 1db lítiumcellával kompatibilis. Bár nincs a lámpácskákra írva, gondolom 1W-ról kb mind a 10db-ot tudnám etetni
.
-
válasz
t72killer #90160 üzenetére
Láma kérdés: a neon glimmlámpának melyik egészségesebb? DC vagy AC?
DC-vel ugye állandóan a negatív pólus világít, ac-n váltakozik. Arra gondoltam, hogyha találok egy 4,x->100V buck boostert, egy 18650-es akksiról üzemeltethetném a kis neon fényforrást. Persze leamortizálni nem szeretném őket. -
válasz
t72killer #90203 üzenetére
Hurrá, a lámpa beépített faék töltője felélesztette - utána rátöltöttem még a normál töltőmmel
.
Más: neon glimmlámpácskák berendelve (10db-ot küldenek 3£-ért
), kíváncsi leszek a spektrumára. Jó lenne Argonnal töltött verzió is, különösen az uv-tartomány miatt, de olyat nem találtam
-
-
A fejlámpámban a védett kínai 18650-es védőchipje tegnap aktiválta magát és még mindíg ~0V feszkót mérek az akksin. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy kuka
? Értelemszerűen a töltő is úgy érzékeli, hogy nincs benne semmi.
-
válasz
Reggie0 #90172 üzenetére
Körülnézek, de továbbra is minimálktgvetés a cél
. A kis neon glimmlámpa nekem ránézésre nem úgy tűnik, mintha tele lenne nyomatva mindenféle kontinuum-generáló cuccokkal - szép átlátszó darab bevonat nélkül (hacsak a katód-anód nincs vmivel megsózva).
Az Argon lenne egy spektrométerkalibráló aranybánya, de abból nem látok ilyen kis filléres lámpácskát.
-
-
válasz
Dr. Szilikát #90159 üzenetére
Igen, emiatt nagyon sasolok is, nekem valódi neonnal töltött lámpa kéne a szép vonalas spektruma miatt, mindenféle bevonat/tuningcucc nélkül.
#90157: igen, glimmlámpa lesz ránézésre.
jó lenne 12V-ról etethető variáns, de úgy tűnik ezeknek jóval nagyobb fesz kell, kényelmesebb 230-ra dugni.
-
Ezek a kis 95V-os neonizzók ha az ellenállással árult verziót veszem, instant köthetők 230V-ra, vagy kell még nekik mókolni valamit? Vajon mennyire tiszta neon-spektrumot adnak?
+1: hol találok ilyen kétdrótos csatira E27 átalakítót? (olyan égőt vettem volna, csak nem találtam)
-
Egy 6-12V-os eszközt merjek rákötni töltőn lévő (=14.2V ha jól rémlik) lifepo akksira? DC búvárszivattyúcskáról van szó.
-
válasz
razorbenke92 #89897 üzenetére
Áhá, köszi
. DC igen, este rámérek.
Még 1: úgy menne ólomakksiról, hogy az közben töltőn van, azaz nem 12, hanem kb 14V-ot kapna. Ezzel vajon szintet lépne merülőforralóvá és ne erőltessem, vagy elviseli?
-
Erre mit lépjek?
Rákérdezek sztem a kicikínai eladónál, hogy kék-sárga-rózsaszínből melyiket gondolta a költő barnának és mire jó 2+...
-
válasz
rednifegnar #89859 üzenetére
A gond a laptop NiCd-re optimalizált töltőelektronikája. NiCd-ot cellánként 1,55V-ra kell tölteni minden ciklusban, hogy jó sokáig éljen. Ez egy NiMH-nak már sok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chromecast topic
- Gaming notebook topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Elemlámpa, zseblámpa
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Apple Watch
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest