- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
nebulo5
senior tag
Ezt, így, nem akartam leírni, mert tartottam attól, hogy a hallásom kritizálásával lesz tele néhány oldal.... De osztom a véleményed!
Többet vártam ettől a márkától, és csalódnom kellett. Kétségtelen, hogy külsőre igen tetszetős darabok, és biztosan van márkán belül jól tervezett/eltalált típus, de az általam meghallgatottak nem ilyenek voltak.
Io (álló), charon (polc), proteus (monitor) modellekhez volt szerencsém. Nem tudnék pontosabb modellszámokat írni. Ráadásul a proteus-t egy Nad erősítővel hallottam. Valamiért élettelen, beszűkült hangkép jellemzi őket. És az Io álló hangsugárzókból több mélyet néztem volna ki. Sub nélkül, házimozihoz vérszegény. De ez csak az én véleményem, biztosan számos Clarion tulajnak megelégedésére szolgál. -
herrká
senior tag
Természetesen igazad van!
Én azt próbáltam kifejezni, hogy "a hangszínszabályzókkal elrontott állapotban" nekem olyan teltnek hangzott a zene vagy film, bezengte a szobát.
Most, hogy minden alapon van, jóval nagyobb hangerőn is, olyan nem zengős, hanem szól valami, de nekem még nem az igazi!
De már szokom! -
törölt tag
elvileg ha kisebbet teszel rá, nő a torzítási arány, igaz attól sem lesz baja, sőt a hővédelem elvileg megvédi a végfokokat akkor is ha maxra tekerd, szóval senkinek nem kell egy nem ezer éve erősítőnél attól tartani hogy amiatt leégne mert 4ohmos a hangfal
így most hirtelen elgondolkoztam, valyon a teszteknél betartod az ohmos és a keresztmetszet követelményeket? -
Diplomata
aktív tag
Szerintem sokunknál sajnos nincs túl sok pénz erre a hobbira,nem tudunk csak úgy bemenni egy üzletbe 200e Ft-al és megvenni a kiszemelt erősítőt.A technics az árához képest nem rossz alternatíva,ha valakinek csak 20-30e ft-ja van erősítőre nem nagyon tud mit kezdeni az igazán elismert márkák kínálatával,persze ha figyelmes,ért az árakhoz,és van ideje böngészni eleget,akkor ki lehet fogni nagyon jó vételeket.(nekem is sikerült)Az igaz hogy amit én megvennék technics erősítőben használtan az is 30 felett kezdődik,és akkor már van pár alternatíva mellette.20-ért nem rossz vétel az a pro logic erősítő,csak a nagy hátránya a digitális dekóderek hiánya.
-
madmike
őstag
poénnak vettem
egy ujabb esélyes.
valaki mondjon valamit,mert lassacskán belebolondulok a sok aprohirdetésbe -
politomi
tag
Szia.
Köszönöm a választ.
A háttérsugárzókat leszűkítettem pár mission modellre. M3dsi vagy e3dsi amit lehet újonnan kapni és találtam még mission m5ds-t. Ezek bipoláris hangszórók. Az a baj, hogy a dipolt csak polkaudioban láttam az is 80 tól ment felfelé, mivel mission van már próbálom abból összeállítani a teljes rendszert. -
nebulo5
senior tag
A kettős kábelezést én is kipróbáltam, és osztom a véleményed: nem hallani változást a hangképben, illetve ha változást vélsz hallani, az talán csak amolyan "placebo" hatás.
Néhány éve a bikábelezéssel kapcsolatosan, egyik Sztereo magazinban részletesen kitárgyalták. Ott lett leírva az a "szakértői" vélemény, hogy a bikábelezésnél a magas hangtartományt hordozó (a hangfal felső termináljához csatlakozó) kábeleknek méterenként + 6 cm.-el hosszabbnak kell lennie. Volt rá időm / lehetőségem, és kipróbáltam ezt a verziót is.... Érdemi változást nem tapasztaltam.
Az viszont keményen igaz: egy -egy minőségi kábelváltás, elképesztő hatással van a hangok minőségére.
És ez így igaz a komód hancolókra is!(nálunk nincs szekrény a hi-fis szobában, csak komód, ezért mifelénk a sok vattával teligyömöszölt hancolókat így nevezik....
)
-
joccadoki
senior tag
onnan hogy van egy ismerősöm aki hangfalakat,erősítőket tervez készít és volt neki mindene és ez volt a legjobb a legtisztább de menj fel az oldalukra és nézd meg.Különben volt tiw 250em igen
a hancoló hason kategóriában van mint a hájend vagy mit írtál
jelentése hangszóró;hangfal
és hogy nem tudod mi az álló meg mi a polcon álló hangfal vagyis szekrényhangfal(mi így hívjuk)arra nem tudok mit mondani.gondolom ha mondom hogy tölcsér hangfal akkor nézel.
De arra se aki nem tudja hogy a hangfalban van vatta
Ha héátulra bass reflexet raksz magyarul mélykiemeltet full nem fogod hallani mert elöl is nagy mély hátul is és egybe mosódik mivel a mély hangokat nem nagyon lehet megállaptani honnan jön olyan kell hátra ami erösen adja a közép és a magas frekvrenciát
nem tudod mi a center? -
joccadoki
senior tag
-
dhcodoki
senior tag
Én is szenvedek ezzel a hozzászólással..
Sztem a "rear" előtt a "3-as szám" sorszám akar lenni. Azt nem értem, miért hangsúlyozza ennyire, hogy jó hangminőségű legyen a surround, a többit meg végképp. De csak visszatér, s elmagyarázza..
BBéci&herrká
Jaja, a polk sztem is kevés 30nm-re.. kicsit furán fogalmaztam, lehet nem jött le egyértelműen. Ennyiért én nem tudok megfelelőt ajánlani.. de ha ekkora a keret, el kell gondolkodni, hogy egyáltalán megéri-e. Talán az lenne a legjobb, ha félreraknád a pénzt, s bújnád a használt piacot. -
Vidala
senior tag
Alapvetően egyetértek, nálam is ez volt a kiindulási pont, mert eddig csak arról hallottam, hogy a HDMI-vel működik a dolog.
Elméletben azért fejtettünk picit, mert adott volt egy HD4850-es vidikari esete, 2db DVI kimenettel. Tehát felmerült a kérdés, hogy egy átalakítóval lesz-e belőle HDMI, mert amúgy a kártya önmagában 7.1-es hang előállítására (is) képes.
A HDMI pedig alapvetően kompatibilis a DVI-vel, illetőleg típusától függően részlegesen, vagy teljesen. (A DVI-t szabványosították, és fejlesztették picit tovább HDMI-vé a házimozihoz nagyon örvendetes módon)
Bővebben: [link]Sajnos nem jött feedback, hogy a usernek a gyakorlatban is sikerült-e (az elméletileg a kértyához adott átalakítóval) megvalósítania a dolgot.
Ettől még marad a jó tanács: új eszközt már csak HDMI-vel (1.3) felvértezve szabad beszerezni. Rémségesen leegyszerűsíti a csatlakoztatási problémákat, és kisebb lesz a kábeldzsungel is.
-
Vidala
senior tag
Kíváncsiságból előre fogom húzni a kanapét is, ha eljutok odáig, de sajnos állandóra nem tudom úgy berendezni a szobát.
Hang(nyomás)mérőnek meg maradok a füleimnél, mert ahogy nézelődtem az bizony 20-30eFt-nál kezdődik.A jó sztereó anyag az bizony fontos, akárcsak a DD vagy DTS. Ez egy teljesen másik kérdése a jó hangzásnak, mondhatnám evidens. Talán már említettem is korábban, hogy van olyan CD-m, amit véletlenül Dolby Digitalban kezdtem hallgatni (a receiver választotta ki, gondolom a box keverte át), és bizony néztem, mint a moziban (pontosabban hallgattam, de a topichoz ez illett
) nagyon szépen muzsikált, de nem ezt találom általánosnak, ezért ritkán kísérletezek vele.
TV-t nemigazán szoktam nézni, ezért a Cobra 11 példa viccesen hat, még ha nem is kell tul.képpen meglepődni rajta.herrká & dhcodoki
Az előző gondolatmenetem folytatása pont ide illik. Bizony igen komoly különbségek vannak film&film illetve zene&zene között (hangerő, keverés, minőség stb). Szóval többet kell próbálni, és inkább a jobb minőségűekből levonni a következtetéseket. -
Vidala
senior tag
Eddig csak a füleim mérték a hangnyomást
Lehet esetleg ilyesmit kölcsönözni valahonnan (lemezzel együtt esetleg)? Kíváncsi lennék mire jutok vele. Vagy szekemberrel együtt kellene elhozni?
djapor96:
A mono-sztereo hangok szétkeverését több csatornára én sem tartom valami jó megoldásnak. A mostani "komolyabb" HM erősítők akármennyire is igyekeznek, nem lesz olyan az eredmény, mint ha maradnál az eredeti formátumnál. (Ok, a mono-t azért lehet "sztereo"ban, azért mégse a centerre bízzuk a dolgot)
Pedig az enyémen is van aztán minden varázslás pl. a H/K saját Logic7 vuduja, de egy próba erejéig tartott a dolog. Nem mondom, hogy szörnyű volt, egész hősiesen helytállt, de azóta azt se tudom melyik gomb hozza működésbe... -
Vidala
senior tag
Köszönöm, mindenféleképpen kísérletezem még a dologgal, mert én is úgy érzem, hogy jobbnak kell lennie. Csak nehéz megfelelő alkalmatosságot találnom, mert az elhelyezés mellett az esztétika sem utolsó szempont.
Majd a 7végén megint kísérletezünk az asszonnyalaztán csak akad végső megoldás.
A mostani hangfalakat nem akarom lecserélni, mert meg vagyok velül elégedve. Nem tudodom kideríteni di vagy bipol, de ahogy már mondtam, egészen jól teljesítenek. Mikor megvettem őket épp a Fable 2-vel játszogattam: volt, hogy hosszú ideig csak barangoltam, forgolódtam, annyira élveztem mondjuk egy vízesés hangját, a kutya körbe-körbe rohangálását-ugatását, vagy a madarak csiripelését a fákon.
Azt gondolom, hogy egy picit tudok még javítani az elhelyezéssel, de jelentősebb változást már csak egy nagyobb, vagy pontosabban jobb alaprajzú szobától várok, ahová már 7.1-et tudnék telepíteni. -
djapor96
senior tag
Magyarul, ha cicereg egy műsornál, akkor kapcsoljam sima sztereóra és ne halgassam pro logicon? Merthogy egyértelmű, hogyha kikapcsolom a setelliteket, akkor nem fognak ciceregni.
Ez kicsit olyan, ha rossz a TV-d, akkor ne nézd és észre sem veszed, hogy rossz ...
Csak néhány műsornál jön elő. Pl: RTL Klub - A Széf.... Aztán egész este semmi, gyönyörű hangja volt....
-
herrká
senior tag
Most megint leesett az állam a csodálkozástól
Eddig bárhol olvastam, ábrákat nézegettem, a szub valahol elől és általában bal oldalon figyel.
Ilyet, hogy a frontok közé...., mondom én, hogy egyre kevésbé értek bármit is...Sajnos a háttereket hátrébb nem, a kanapét előrébb szintén nem, tehát akkor marad a fentről indul a hang effektus.
(még most is kapom a megjegyzéseket az asszonytól az eddigi szoba átrendezés miatt is)
-
Vidala
senior tag
Van arcuk a marketing téren az biztos. Ezt már csak az 1000W RMS teljesítményű music centerek tudják űbereleni.
Ettől elvonatkoztatva: legalább az áruk nincs félrepozicionálva.
Viszont egy kis szentségtörést elkövetve ebben az árkategóriában ezt JBL SCS 178 el tudnám képzelni versenytársnak egy kisebb szobába, alap zenehallgatási igénnyel. Egészen máshol vérzik, mint pl. a Magnat szett, de másban meg lényegesen jobb annál.Szerkesztve:
Épp mikor leírtam jött a plussz info: 25m2, zenével kombinálvaaz ajánlatom nem állja meg a helyét
-
politomi
tag
Budapesten lakom. Egy normális háttérsugárzó hiányzik már csak a rendszeremből, köszönöm a válaszokat és hamarosan döntésre jutok. Az oldal amit belinkeltem sajnos ott egy kategóriában van a dipol és bipol, nem pontosítják melyik-melyik. Van valami jó tipped dipol hangsugárzóban?
-
politomi
tag
-
politomi
tag
Szia. Én is abban a cipőben járok mint herrká. Nekem is egy vonalban van a kanapé és a mostani háttérsugárzóm, amit cserélni szeretnék a többi hangfalaimhoz minőségben hasonlóra. Engem meggyőztél ezzel a bipolsugárzóval, de volna egy kérdésem. Mi a különbség a bipol és a dipol között? Kicsit nézelődtem az interneten és valahol dipolt máshol bipolt írnak. Van valami különbség köztük?
A választ előre is köszönöm -
herrká
senior tag
Köszönöm a választ és Diplomatának is!
Ez a membrán mozgás látvány nagyon megfogott! Elképzeltem kék leddel megvilágítva
Komolyra fordítva a szót. A szub elhelyezéséről már elég sokat olvastam. Ezért most az sem tiszta teljesen...Nálam a kb., 6,5 x 4,5m-es szobában a Tv az egyik hosszanti oldal közepén van, vele szemben a "nézési pont". A két front kb., 42 - 45 fokban van a nézési ponttól. A center pont középen, a Tv alatt. A háttérsugárzók sajnos kb., a hallgatási pont vonalában vannak, attól olyan 120cm-el feljebb. Talán ezért annyira nem vagyok elájulva a házimozi élménytől. Szemben minden rendben, elmegy az autó a szoba sarkáig, vagy tovább, nem áll meg a frontoknál. De egy hátulról érkező helikopter, sajnos már a fejem fölött jelenik meg, ha érthető amit ki akarok fejezni. (ja, közben csak beruháztam az Eltax Universere, csak "nem mertem" vele dicsekedni!)
Szóval most jön kérdésem lényege: hová tegyem a szubot?
A szoba hosszában, ahol a Tv is van, ott szekrénysor húzódik. A bal sarokba gondoltam a szubot, a szekrény elé, (ez értelem szerűen már a keskenyebb oldala a szobának) membránnal vagy reflexnyílással a szoba közepe felé. A gond, hogy a szekrénytől kb., 1m-re van egy dohányzó asztal. Magyarul a szekrény és asztal közé menne a szub. Vagy az asztal túlsó felén van egy fotel, onnan az erkélyajtóig ismét 1m körüli a távolság. Esetleg tegyem ide a szubot? De ez már a hallgatási vonalba esne, magyarán mellém, olyan 2,5m-el. Ez probléma? Olvastam, hogy a szubnak vagy a hangszórója, vagy a reflexnyílása nézzen a hallgató felé. Melyik a jobb? Láttam olyan szubot, ahol előre néz a hangszóró, a reflexnyílás pedig a bal oldalán van, vagy hátul. Ilyenkor mi a legjobb megoldás? Bocs a hosszért! Köszi a válaszokat! -
Diplomata
aktív tag
-
Diplomata
aktív tag
Ez is egy érdekes helyzet mert pl. nálam egy egy 20-as membránnal és 75/150W-os teljesítménnyel rendelkező jbl segít alul,ami lefelé sugároz és elöl van a reflex nyílás,a szoba 25nm.Zenénél egy picit talán lehetne erősebb,de a filmeknél kb. fél hangerőn bőségesen elég,a kanappé egy részét ki is kellett tömnöm mindenféle jóval alattam hogy ne zavarjon túlzottan a rezonenciája.
-
herrká
senior tag
Muszájból....
Mint írtam fentebb, csak a PC-ről tudok HDMI jelet "vételezni".
A DVD játékosaimról csak komponens és kompozit kimenetek vannak, leszámítva a scartot és az svhs-t. Így az előbbiekkel csatlakozom az erősítőre.
Ezért, hátha jó lesz még valamire alapon, az erősítőről kiviszem a videó jelet a TV-re az Y, Pb, Pr csatlakozón keresztül. Minőségromlásról így nem beszélhetünk, mivel eleve nem a legjobb jelet táplálom az erősítőmnek.
Ettől függetlenül, a DVD játékosok rá vannak kötve a TV-re scarton keresztül, közvetlenül. -
Vidala
senior tag
Ugyan egyre ritkábban nézek filmet a PC-men, de nekem egy lejátszó programmal nem akadt eddig problémám: Windows Media Player Classic
Ebből van a neten valami Home Cinema változat is, de érdemi különbséget nem tapasztaltam. Az összes többi lejátszó előbb vagy utóbb valamibe belebukott. A WMPC mindet tud (még többet is), amire sztem lejátszáshoz szükség lehet, kivéve talán egy dolgot: megfelelő kodekről külön kell gondoskodni, de másokkal sincs ez másként.
Másik fele a kodekek: a kodek pakkokat sem javaslom, nagyon jól össze tud kuszálni mindent a gépen. Tapasztalataim szerint még azt se játsza le utána, amit előtte igen. Erre én szintén egy ügyes kis progit alkalmazok bérbunkában: GSpot. Megmondja, hogy az adott médiához milyen kodek kell, és csak azt kell telepíteni. 3-4-nél nem kell több belőlük. -
rayoliviero
veterán
Akkor összekötöm a videokártyát hdmi kábellel a tv-vel.
Optikai kábellel pedig az alaplapi optikai kimenetet az erősítővel.
Így zenét tudok hallgatni az optikai kábelen keresztül, filmet pedig a hdmi kábelen keresztül vagy optikain, amelyiknél kisebb a kép és a hang elcsúszása.
Azt már be tudom állítani a gépen az integrált hangkártya progijával, hogy hdmi-t vagy az optikait használja.
Akkor a lényeg, hogy nem probléma egyszerre használni az optikai és hdmi kábelt is, mivel úgyis az integrált hangkártya programjával állítom be, hogy melyiket használiom éppen, a másikat addig gondolom letiltja. -
Vidala
senior tag
Mivel senki nem ajánlotta még, én hozzátenném a JBL ES 150P sub-ját. Szerintem ennyiért éppen jó vétel. Ugyan "csak" 25-ös a membránja, de rendelkezik 300W RMS és 500W dinamikus erővel. Nem hinném, hogy csak egy 30-as elégítené ki az igényeket. Nekem pl. a Yamaha cuccai sokkal középszerűbbek, még ha nagyobb a membránjuk is.
-
-
Renesanz
csendes tag
-
herrká
senior tag
-
dhcodoki
senior tag
Nekem volt videotonom, amit imádtam. pontos típust nem tudok mondani, két mély, közép, és magas sugárzókkal rendelkezett. Ezek egy tengelyen, egymás felett.. De hiába a két jó front, ha hátul ott a szintén két jó surround, de másik családból.. daywalker-el értek egyet..
Nekem is volt szedett-vetett rendszerem: elöl jamo cornet 195, jamo centerrel (másik családból), hátul ezek az álló videotonok.. s mindez 13nm-en.. hjajj de elcseszett rendszer voltbár akkor imádtam
Ha találnál a vidi 110-ről képet, belinkelhetnéd, mert most tényleg kíváncsivá tettél, hogy egyről beszélünk-e...
-
Vidala
senior tag
Én a kábel TV-t tudnám digitálisra venni. Hasonló előérzetből nem erőltettem eddig: láttam már máshol ilyen dekódereket, de nem voltak túl bizalomgerjesztőek. Mondjuk általános vélekedés szerint jobb a kép, mint az analógnál. Arról már nem is álmodtam, hogy ezek már rendelkeznének digitális (mondjuk HDMI) jeltovábbítóval és ezért a DVD felvevőkön sem néztem eddig. Így elgondolkodtató, azt hiszem várok még türelemmel.
Ezt a mélyláda dolgot eléggé kibeszéltük úgy érzem, csak visszakanyarodnék a kiindulópontjához: mit is vegyünk előbb. Én azért vettem inkább a jelenlegi 5.0-át, mert ennek a hangzásvilága tetszett meg leginkább. Viszont így kb. 2x annyit költöttem rá, mint eredetileg terveztem, de megérte fakírkodni kb. +1évet. Így ha később mégis lenne rá igényem (majd jól meggyőztök
) akkor már csak a sub-on kell törnöm a fejem. Ennyiből összehozhattam volna egy settet 5.1-ben is, de akkor most sztem az egész cucc cserélgetésén kéne lamentálnom. Nem is tudom melyik a jobb.
-
Daywalker
addikt
Így van, ha mindenféle szir-szart bekapcsolsz, akkor már nem az igazi. Ezért mondtam, hogy a direct módot kell használni, minden áramkört, ami belenyúl a hangba, azt ki kell lőni. Nem véletlen, hogy komoly monoblokkos sztereó rendszereknél nincs más a dobozokon, mint egy bekapcsológomb és hangerőszabályzó, mert nincs is másra szükség.
-
Vidala
senior tag
Ez az egész erősen felvétel-keverés függő. Koncerteknél mindig kipróbálom melyik üzemmódban szól jobban. Sőt, belefutottam már olyan CD-be (ami ugye alapból sztereó kéne legyen), amit Dolby Digital-ban játszott le az automatikus üzemmódválasztó (amúgy át kell állítani stereoba az erősítőt). Ez utóbbi érdekes és eddig egyedi jelenség, de meglepően jól szólt.
Öööö, ezt a felvétel dolgot kifejtenéd picit? Miért nem tudsz vele digi adásokat felvenni? Még csak mostanában tervezem a digitális kábelTV használatát a régi helyett (részben épp a Mezzo hiánya miatt), és ezért csak kevés elképzelésem van a cuccok összekötéséről, használhatóságáról. Így az egész teljesen más irányt vehet.
Daywalker: csak mérsékelten akarok vitába szállni .1 ügyben, mert biztos többet tud nyújtani, mint a .0-a azzal, amit BBéci mondott: Fontos a jó beállítás. Ettől fenntartom a véleményem, és egyáltalán nem tudom osztani, hogy a mélyláda adná meg a lényeget és nélkülözhetetlen lenne a HM-oz. Igen sok egyéb tényező többet ad vagy épp vesz el, mint egy mélyláda a rendszerben pl. a szoba mérete, akusztikája, a hangfalak karaktere, elhelyezése stb.
Úgy érzem sikerült magamnak egész jól belőni ezeket a dolgokat a lehetőségekhez/adottságokhoz képest. Sőt azt sem érzmem, hogy halkabban-hangosabban kevésbé szólna megfelelően. Van persze egy hangtartomány amiben jellemzően használom, ami ugye közel sincs a max. teljesítményhez. -
Vidala
senior tag
Ezt a témát nem akarnám feltépni teljesen, de mégis innen venném fel a fonalat. Azért vannak olyan koncertfelvételek, amik szebben szólnak DD-ben, vagy DTS-ben, de sztem pusztán azért, mert szebben keverték ki az adott formátumban. Általában zenében én is a sztereót preferálom.
Korábban már említettem, hogy jelenleg egy XBOX látja el a lejátszó feladatait, nem kis meglepetésemre igen korrektül. Viszont gondolkodom egy dedikált DVD játékoson. A HDD felvevős cuccokról mi a véleményetek? pl. Pioneer DVR-560-as sorozat, esetleg az LX, de azért az már húzós. Természetesen a másik út, egy kimondottan csak lejátszó (nem 8000-ért jamagocsi), amiből nekem a H/K lenne az erősítőmhöz passzintva. Csakugye ezzel továbbra is lemaradnék a Mezzo koncertkínálatának jó részéről.
-
Daywalker
addikt
A bejáratással kapcsolatban egyetértek, én már több JBL-t járattam be és mindegyiknek több száz órára volt szükség, mire azt mondtam, hogy most már szól valahogyan. Egy új rendszernél mindig úgy érzi az ember, hogy mellényúlt, aztán a bejáratódással nagyon sokat javulnak a dolgok és ezzel párhuzamosan a rendszer megítélése is.
-
herrká
senior tag
A sztereo-t már unom
Van egy tizenéves germán külszolgálatból származó Kenwood tornyom. A+B hangfal csatlakozás, plusz 2 csati un. álsorround. Így is néztem már az ablakra napsütéses időben, hogy ennyire esik??? Pedig csak a filmben zuhogott!
Ezért vágyom egy legalább alap "házimozi" cuccra!7516:
Onkyo tx-sr307. Ez már megvan, plusz egy 42"-os LCD. -
robi0604
őstag
Félre ne érts, nem a tapasztalatod, és a hozzáértésedet szerettem volna bírálni!
Az is tény, hogy a legjobb megoldás lenne, ha szép lassan építené fel az ember a rendszer és ezt sem cáfolom,de...
A végösszeg ebben az esetben is súlyos néhány embernek.
A másik pedig, ha megveszi dupla annyiért a frontokat (nehezen kipótolva a jelenlegi összeget), egy évre rá a centert, majd a sorrudot, stb, akkor az életbe nem fogja élvezni.
Természetesen herrká példájánál maradva.Az Eltax pedig kategóriájában meglepett engem és még pár embert.
At pedig már Te is beláttad, hogy sokkal jobb megoldás egy kompakt rendszernél... -
törölt tag
Megmutatom képen, úgy jobban látszik. Korábbi állapot, de lényegét tekintve most is így néz ki a szoba inkriminált része.
Az erősítő az asztal szélénél van, ahol a képen a nyomtató. Az első hangfalak polcon lesznek, 1,3 méter magasságban, az ágy, ill. a "növény" fölött. A jobb elsőhöz kell az 5,5 méter, hogy elvigyem az erősítőig. A másiknak 2-3 méterrel kevesebb is elég lenne.
Amikor gép előtt ülök, akkor nem lesz tuti, de a kanapéról filmezni vagy zenét hallgatni ez a legjobb elrendezés, amit ki tudtam találni.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest