Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40564 üzenetére
hányszorosába került a Tied?10-15x?
finomabban átfogalmazva: bizonyos zenéken nagyon fülelve, éppencsak hallható az egyébként elég jó kábelek között a különbség.de az én kicsi felbontású füles láncomon nem vesz el az élményből semmit egy olcsó kábel,csak más hangszinnel szól,ennyi. a nagy láncomon nem nagyon tudok zenét hallgatni Ákos kábele nélkül, tehát nem a fülem a szűk keresztmetszet.szerintem egyébként a füles erősitő a ludas ebben.
-
Peak
addikt
válasz
xtremetuning #40398 üzenetére
melyik erősítő ad le 17Hz-et?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40401 üzenetére
-
ricsik
őstag
válasz
xtremetuning #40398 üzenetére
Hány centis membrán van a dobozodban? 25-ös?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40395 üzenetére
ugyenez a tapasztalatom.
ugyan nem akarok BBéci szájába szavakat adni, de sztem ő zárt ládából irta,h 30cm mire elég.a 30as régi kocsiba való zárt ládámat épp csak hallani lehetett 40nm-en.membrán kiugrott helyéről,és suttogott
a 30as heco reflex beszólja hangnyomásra(bár még hangnyomásra sem éri el a velo felét),tartaléka is van,csak épp inkább dünnyög,minr robban -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40288 üzenetére
igen.2.jára elolvasva HSZed,látom,h ugyanarra gondoltunk.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Tonyo hasonlította a rubijaimat a saját focaljahoz.ez jó,mert a rubik igen könnyen hajthatók, és akármit kötöttel elé erősitőt, minddel együtt tudott működni.
tehát valszeg a focalokat is jól meghajtaná a roti is, CA is.
hagyományos teljesitménye bőven elég lenne mindenre.
szóval kihajtani ki tudja akármi. szépen szólni meg nem biztos,de ez nem a tuningtól függ. -
Tonyo
őstag
válasz
Az egy tuningolt rotel volt, nem az enyém.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40284 üzenetére
az érzékenységen kivül azért van még pár paraméter,amitől esetleg beletörik a bicska.
nem a tisztaságra,szinpadra, hangszinek arányára gondolok,ez az ami tuningolható.Tonyo, ott voltál,mikor a 86db érzékenységű háttereim után beraktuk a az audiosquareket. nem hiszem,h ennél is érzéketlenebb lenne, miközben ótvarul szólt.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #40135 üzenetére
Köszi a tesztet!
Akkor nem nagy durranat, mert nekem is sok régi megvan. Az első Kari lemezemet 2001-be kaptam, már akkor nagyon bejött. Kari Bremnes – Svarta Björn
Imádom ezt a lemezt -
Termi16
őstag
válasz
xtremetuning #40096 üzenetére
Köszi, megnyugodtam egy kicsit.
Nem tudom, hogy mitől lehet, mert újonnan nem ilyen volt és még csak kb 2 hónapos a hangfal, de remélem későbbiekben nem romlika az állapota. Azt gondolnám, hogy a JBL ennél azért minőségibb
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #40049 üzenetére
Már akartam írni a múltkor is, hogy nagyon egységes hangzás volt, annak ellenére, hogy nem focalok voltak hátul. Egyetlen másodpercre sem inogott meg a hihetetlen térélmény. Az electra center meg teljesen egyező hanggal rendelkezett, mint az utopia. Nagyon sok egyforma hangfalakból épített rendszerben nincs ekkora összhang mint ebben.
Kari-t meghallgattad?
-
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #40092 üzenetére
.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40062 üzenetére
csak h tereljük a témát, a régi monitor audio goldnak véletlen nem ugyanaz volt a dóm magasa mint a mostani silveré?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40060 üzenetére
én először csak vicceltem...
tripla smiley nem volt elég...öreg vagyok én már fájtra...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40058 üzenetére
bocsánatot kérek.sajnálom...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40055 üzenetére
nah,ezt már szeretem.fröcsögés,vakultság.sátán köztünk jár
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40049 üzenetére
monitor ribbonja??? most látom, a goldban idén ribbon van.
neked a mostani gold a háttér?
silvereket hallottam monitorból, az dómos volt.és nagyon másképp szólt,mint pl az én kinai ribbonom.
de miért nem a saját véleményedet mondod,miért kell szócső? elvitte a kiscica?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40043 üzenetére
hmmm. ha jó irányba haladok, nekem is lesz utópiam? sok házat meg kell addig terveznem.
amúgy nem gáz,h tök más hangfalak vannak hátul, meg centerben? v a focal hasonlít a monitor audiora?engem mindenki lebeszelt anno, akár a prosonokat cseréljem a háttér rubira. magasa, doboza valtoja ua.
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #39954 üzenetére
Nekem még azt is tanították, hogy válaszoljak rendesen és teljesen
De gondolkoztam nem a szám sírt hogy de hát ez nem is az, csak felhívtam a figyelmed, hogy rosszat írtál
-
t-bali3
senior tag
válasz
xtremetuning #39956 üzenetére
Kb 300-at akarok az erősítő + hangfal kombóra tisztán költeni.
Ennyiből kellene a legjobbat kihozni. A tényleges vásárlás azonban csak jövő év elején lesz, mert lakásfelújításban vagyunkItt ugye az a baj, h ha egy jobb hangfalat veszek az erősítő lesz gyengébb vagy fordítva...
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #39951 üzenetére
Én is ezt mondanám ilyenkor
Rákerestem és monitort dobott ki erre a névre
Nem ismerem a márkát annyira, hogy tudjam, hogy a centert cc-vel jelöli -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #39943 üzenetére
Asszem nem nyert mert ez egy monitor
A CC kimaradt -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #39945 üzenetére
Papi,azért a saját rabló módomon vásároltam,saját árkategóriámból.
egy proson reality 51mk2-t.kiárúsitáson,ujonnan listaár kevesebb mint felééért. és kértem még akciós hangfalkábelt is,h rohadjak meg.sztereo 44se malac volt,amiről irtam,nem HM!
egy 25éves 88ast szerettem volna még meghallgatni, átkapcsolható A osztályba!
44set nem vállalta Zoli,h kár hozzáfogni tuningra.
88asra meg állítólag csettintett. -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #39943 üzenetére
Én is arra emlékszek
-
t-bali3
senior tag
válasz
xtremetuning #39938 üzenetére
Ha találok majd valahol tesztpéldányt, akkor tuti meghallgatom azt is.
(#39939) muzsikpeti: Igaziból az eggyel nagyobb Focal (806v - Natural v Moka színben) mozgatja meg igazán a fantáziámat, csak sajnos az nagyon soknak tűnik elsőre...másodikra is
-
bajnokpityu
félisten
válasz
megtettem.
-
cekkk
veterán
válasz
Én még nem tudom, de te centernek mit használsz?
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #39835 üzenetére
Úram, meghajolok Ön elött!
Köszönöm! -
t-bali3
senior tag
válasz
xtremetuning #39933 üzenetére
Hát szerintem évtizedekig játszhatnék a kinézett hagfalakkal az Utopiákat sosem érném utol
(#39934) bajnokpityu: a jó forrásokon még nekem is dolgoznom kell majd, de a lényeg, hogy lesz ott basszus, ha nem is annyi, mint egy állóban. Azért döntöttem a kicsi hangfalak mellett, mert 15 nm-re sok szerintem egy 150.000 körüli álló...ami fontos lenne most számomra az a szép, tiszta és dinamikus hangok.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #39918 üzenetére
tudom.
miért én komolyan beszéltem?aki egyébként komolyan veszi akármelyik fórumot,annak úgy kell...
t-bali3: a kefet én kilőném,mert egyetlen (emberi áron kapható) cucca sem tetszett még.monitor nekem még a bronzeból is tetszett, silverben meg sztem igen jó.
kefen kivül a többi sztem izlés dolga,mind jó cucc.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #39913 üzenetére
hát igen
"Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim"
én úgy hallottam eredetileg, h akinek mindig igaza van, annak nincsenek barátai.
szerencsére azért nekem akad 1-2talán mert mondok hülyeségeket
-
Caldera1
tag
válasz
xtremetuning #39914 üzenetére
Kb. 3.5 méter lesz a nézési távolság.
Jó lenne egy HD projektor, de ez a közeli jövőben nem fér bele a költségvetésbe.
Amúgy most mi a best buy full hd-s vetítő a megfizethető kategóriában? Úgy 300 ezer alatt... -
Caldera1
tag
válasz
xtremetuning #39891 üzenetére
Na a lényeget eltaláltad: vetíteni lehet rá és nekem arra kell. A proji InFocus 4805, nem mai gyerek, nem mai kornak megfelelő felbontással.
Bár lehet az ő felbontásának nagy is lenne ez a vetítővászon méret. -
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #39893 üzenetére
Én a 200 órát erős túlzásnak tartom olcsó kábeleknél, de javítsatok, ha hülyeséget mondok.
-
spiky03
veterán
válasz
xtremetuning #39895 üzenetére
vsz ez a verzió nem lép majd életbe
úgyh azért remélem, h 2 hónap alatt csak bejáratom majdakkor a Bandridge hangfalkábelről mindeninek negatív élményei vannak?
h inkább az inakustikok ajánljátok?
v az én kis rendszeremen (ami fentebb látható) lesz esetleg észrevehető különbség a különböző kábelek között? (hama, Bandridge, inakustik)
-
spiky03
veterán
válasz
xtremetuning #39893 üzenetére
köszi a választ
ha jól emlékszem, akkor én is vmi 200 órát olvastamakkor sok filmet meg zenét kell hallgatni
h meg legyen hamar a limit
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #39891 üzenetére
Árnyjátékhoz biztosan megfelel, tudok ugató kutyát, meg valami madarat mutatni.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #39819 üzenetére
Hivatalból, pofaviziten veszek részt.
-
Mauddip
aktív tag
válasz
xtremetuning #39763 üzenetére
Köszi a választ!
Az a poén, h eddig nem csinálta, 1-2 hónapja jött elő. Annyit szeretnék még kérdezni, hogy ilyenkor mi a teendő, meg tudom ezt otthon csinálni, vagy vigyem inkább szerelőhöz? Mennyibe kerül szerinted a javítása? -
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #39736 üzenetére
Sztereó mélyhangok?
A gyönyörű részletező magasak után a mélyek minősége volt a második dolog ami megfogott. Hatalmas élmény volt, amikor olyan hangerőn ment a zene, ahol beszélgetni is lehetett, és így is brutál ereje volt a mélyeknek. De pont ezzel kapcsolatban jutott eszembe, hogy nálad a forrás minősége mennyire előtérbe kerül, ha gyenge láncszem van, az felvétel vagy a keverés minősége lesz. És itt nem Sting mikrofonjára gondolok, hanem visszakanyarodva a sztereó mélyekre, volt, ahol soknak éreztem. De mint mondtam, előtte más számoknál hallhattuk, hogy ahol igenis kellettek a mélyek, és persze a legtöbb esetben nem volt sok, hanem épp amennyi kell. Szóval szerintem itt az anyagban van a hiba, pont olyan érzés, ahogy koncerteken is: sokszor több mélyet kevernek pl. az énekesre, mint kéne.Ha nem írtam érthetően, azért van, mert közben dolgozom és még nem ittam kávét sem
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #39747 üzenetére
Múlthéten vagy előtte beszéltünk a színterekről, ma feljött ez a téma megint és érdekes választ kaptam rá Turbo fórumtárstól odaát:
Készséggel elhiszem, hogy sokaknak az RGB Full jobban tetszik, de arra azért felhívnám a figyelmet, hogy a Blu-Ray lemezek YCbCr (YUV) színtér kódolással készülnek. Márpedig az a legjobb beszerezhető 'Master' forrás, így az RGB (Full) használata már egy konverzió és mint ilyen rosszabb mint a forrás. Kb. mintha equalizer-t használnál a zenehallgatáshoz
Szóval döntse el az ember mi a jobb, de ezek szerint amikor rgb színteret ad ki a dune akkor ott már átmegy a kép egy konvertáláson
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #39739 üzenetére
A mélyekről annyit, hogy aki azt mondja, hogy a focalokban kevés a mély, akkor elárulom, hogy xtremetuningnál ülve a kanapén rezgett a pohár a kezembe.
Nagyon szép kontrollált mélye volt, nagyon letisztult és gyors, és igen mélyre ereszkedő.
Szegény upc-box se bírta, életre kelt a szekrényenAztán mozira váltva életre kelt a két db sub is, na azoknak mennyei hangjuk volt. Semmiféle kopogós, brummogás nem volt, helyette olyan feszes minőségi pincéből jövő mély jött belölük amit még szintén nem hallottam, velodyne-nok elbújhatnak mellettük.
-
válasz
xtremetuning #39742 üzenetére
Ok.
Más: használt erősítőt hogyan tudom megnézni, hogy minden renden van-e vele? Itt aprón néztem Onkyo Tx-sr605-öt, amit már ajánlottatok. Miben jobbak ezek a régebbi magasabb szintű erősítők, mint a mostani belépő szintűek?
-
xtremetuning
addikt
válasz
xtremetuning #39742 üzenetére
Francba - hallgasd - ezt akartam írni.
Kicsivel több az 's', mint néha Sting hangjában -
python1
veterán
válasz
xtremetuning #39736 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék!
Nagyon jó kérdés, ez foglalkoztatott már egy ideje,mert ugye 7.1 meg minden de sztereó téren nem tudtam hova tenni a rendszered.
Közben én meg sub függő lettem.
-
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #39722 üzenetére
Az Alpha-ért a meghirdetett 8 ezer Ft-os árat még kifizettem volna, de újonnan nekem már sok
Mondjuk első körben csak valami összehasonlítási alap kéne a Hivox szénszálas koaxához képest, hogy kipróbáljam (ha végre meglesz a 24-es Suricata...) mekkora, milyen különbség van, mert így csak találgatok, ill véleményeket olvastam eddig.
Az egész enteriőr is nagyon szép, ha már ízlésről esik szó!(#39723) bajnokpityu:
Szerintem is ez lehet. A magas frekvenciák a felszínhez közelebb futnak, ezért húzhat felfelé az SPC -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #39704 üzenetére
Nehezen, az élménytől azt se tudtam merre van haza
Köszönöm még egyszer az élményt!
A többieknek meg annyit, hogy én még ilyet nem hallottam, pedig sok drága cucchoz volt már szerencsém. Ilyen nyílt, dinamikus, mind széltében és mélységében tág szinpaddal, csodálatos énekhanggal rendelkező rendszert nem hallottam. Teljesen a hatalmába kerített a zene.
Moziról meg annyit, mikor a valkür egyik jelenetében egy normál hangerejű párbeszéd után jött a repülő, én letaglóztam, szerintem ezt láttam extremtuning isIlyen jelenlét érzést én még nem tapasztaltam sosem. Mindemellett minden részletet ki lehett hallani, bámekkora robbanások közepette is.
Zenei blu-ray meg maga a csoda volt, nálam is csodálatosan szól bocelli, de nála még egy lapáttal rátett, és sting berlini koncerje volt a csúcs, mint ha pár percre ott lettem volna a sorok közt, nagyon élethű volt.Szóval csak elismerő szavakkal tudom illetni a rendszert! Ja a képről nem is írtam, az meg brutál mennyei
-
Dorian
félisten
válasz
Itt vagyok
Először is, még egyszer köszönöm az Élményt!Többieknek: Mit írhatnék? Ilyent még egyszerűen nem hallottam. Azok a berillium magasak... a brutál mélyek... a dinamika... a hatalmas vászon...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Dominával csoportos 3d élvezkedés?
-
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #39681 üzenetére
Tök jó!
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #39654 üzenetére
Azt nem csodálom.
Asszem én még a félkemény rétegben vagyok csak. -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #39668 üzenetére
Ha lehet és nem vagyunk túl sokan, akkor elugranék én is
-
Dorian
félisten
válasz
xtremetuning #39668 üzenetére
Nekem akár holnap is jó lenne
muzsikpeti:
Nagyon jó (és nehéz) fotók! -
robi0604
őstag
válasz
xtremetuning #39662 üzenetére
Nem vagyok nagyon súlyos, csak vannak puhább pontjaim...
balintka
Olvass vissza egy pár oldalt, folyamatosan tárgyalva vannak.
-
robi0604
őstag
válasz
xtremetuning #39654 üzenetére
Sajnos a kelleténél puhább a testem, de remélem az annyira nem kitétel.
A legdurvább egyébként, hogy ezt az LCD vs LED Tv-s okoskodást legutoljára egy villamosmérnöktől hallottam, más "értelmes" megnyilvánulással egyetemben...
Aki nem tudná, a villamosmérnök az, aki a villamosokat tervezi.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #39643 üzenetére
Teljesen igazad van!
Bírom a sok marhát aki megveszi a 32"-os 3d-és tv-ét,hogy elmondhassa a szomszédnak, hogy neki 3d van. Persze ezt nézi 4,5 méterről
Baromi nagy házimozi élmény lehet
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #39643 üzenetére
Tök jó lenne egy videó a kinézetéről meg a menürendszerről. Ha kedved és szabadidőd engedi, csinálhatnál róla egyet.
Mindenkit nem tudsz meghívni magadhoz. -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #39638 üzenetére
Engem is érdekelne róla info
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #39633 üzenetére
Akkor kitől várjuk a megfizethető csodát? Egyébként ha van már oldal vagy link vagy valami az új média lejátszódról, az nekem is jöhet.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #39615 üzenetére
Köszi, elbíbelődtem velük egy darabig, a megrendelés az volt, hogy sötét háttér de mégis tükröződjön, hát ilyen lett
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #39591 üzenetére
Köszönöm!
Szereztél be mostanság valami új kütyüt?robi-k
Arra lehet készülni főleg majd ha ilyen nagy korsókkal kapod te is
Bár voltak olyanok mellettünk, hogy amíg én meg ittam egy ilyennel addig ők vagy 3mal , igaz őket ki is kellett kísérni
De vissza mennék, igaz nem vagyok nagy ivó mostanság, de az a hangulat ami ott volt az hihetetlenDunekkel mi a helyzet? Nagyon nagy a csend most felőlük
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #39197 üzenetére
Nem kötözködésből írtam, tényleg nem tudom, mi lesz idén. SR szervezkedik, de szerintem nem hígendet.
Patice
Ha ott lettél volna az összes korábbin, min én, akkor osztanád a véleményemet.Caldera1
Aki egyszer próbálta kettővel, az egyet kevésnek fogja találni. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #39191 üzenetére
Azt hittem, Házimozi és Hifi Show lesz.
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #39189 üzenetére
De jó is lenne!!!
Itt ülök egy erdő szélén egy faházban, két paci néha a társaságom.
Mikor lenne a tali?
-
Patice
nagyúr
válasz
xtremetuning #39177 üzenetére
Én legalább 1 napot ott akarok tölteni nyitástól zárásig. Előtte egyeztetünk és kész.
-
robi0604
őstag
válasz
xtremetuning #39177 üzenetére
Addig még van idő.
Előtte egy héttel szerintem már tudja mindenki, hogy melyik nap tud jönni, ha jön és összeegyeztetjük. -
törölt tag
válasz
xtremetuning #39156 üzenetére
Abban én is benne lennék.. De még meglátom,melyik nap dolgozom akkor.
-
Patice
nagyúr
válasz
Jó ötlet! Én benne vagyok!
Legalább lenne kivel beszélgetni, hallgatózni, tapasztalatokat megosztani. Asszonyt tavaly nem igazán kötötte le...
Apa meg így nem élvezte annyira...
De meghatározó élmény volt még így is.
-
robi0604
őstag
válasz
Én benne lennék.
Gál István
Én is sajnálnám a helyedben, sőt minden cuccommal így vagyok, legszívesebben mindent megtartanék, de az új majd kárpótolni fog.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #38958 üzenetére
a 65Ftos méterárú TVantenna koaksz elveri a 4rugós hama optikait.
egyébként hama néha,4-5 évente gyárt jót!
hallottam már meglepő ár érték arányú kábelüket.. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
xtremetuning #38958 üzenetére
Hát ugye optikából is van drágábban. Na meg hát mindig mondják, hogy az optika a legjobb vezető, ugye sokmindent cserélnek le optikára-rézkábelről.
De hiszek Nektek.
Nekem ugye 5 méter van, azt váltottam le. Pozitív tapasztalattal, de mint mondtam, az Én cuccom annyira nem mérvadó, mint egy profi rendszer.
(#38959) BBéci: Értem.
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #38928 üzenetére
Igen ez így elég érdekes, most nem tudom, hogy a Dune hibája vagy a készítők hibája.
Majd írok minden hova, mert így ez elég érdekes hiba.
De a új lejátszód sem küldi ki az rgb színteret ha iso-ban van ?
Ezt olvasd el mielőtt nagyobb vásznat veszel, szerintem téged érdekel, legalább nem S.Sancitól vennéd nagyon drágánpython1
Köszönöm.
Sörözés nem sok lesz, inkább több kirándulás
De még jó idő van kint, kapom az infót a kinti ismerősöktől -
robi0604
őstag
válasz
xtremetuning #38913 üzenetére
Gratulálok!
Volt egy tippem erre...
-
törölt tag
válasz
Gratulálok!! Én is meglesném egyszer szivem szerint...
Nincs olcsóbb,100 ezer alatti alatti változat abból a lejátszóból?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
no,megvetted a 1312os denont?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
xtremetuning #38926 üzenetére
Jah értem... Segáz.
A lényeg, hogy meglett, készvan, és minden oké vele..
Majd képeket dobj már fel a rendszerről, ha nem nagy kérés, naés, ha szabad ilyet kérni.
(#38927) cekkk: Az a recsegő, ahhh...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
xtremetuning #38924 üzenetére
Ugye a WD Green lenne a legjobb alternatíva, bár ugye ezek nem a leggyorsabbak.
Ha egyszer talán majd belenézel megint, akkor majd lesd meg, kíváncsi vagyok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
xtremetuning #38922 üzenetére
Hát ugye motorhang simán kijöhet belőle...
Milyen gyártmányúak a hdd-k, azt lehet tudni?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
xtremetuning #38920 üzenetére
Hehehe.. Hát itt jön elő az, nincs nincs annyi hely, ami elég.
Hány vinyó van abban?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
6TB? Bmeg, nem vagy semmi.
Örülök, hogy végre kész.
Okozzon Neked sok boldog percet.
-
python1
veterán
válasz
Együtt örülök veled!
Én meg itt svédben gubbasztok magam alatt 10-fokban megfázva,de legalább tudom követni már a fórumot.
Most már akkor indulhatnak a maratoni filmezések.
-
kimi02
őstag
válasz
xtremetuning #38489 üzenetére
3.6m a frontok távolsága, a faltól pedig 1.2m. Ha 3m-es vásznat veszek akkor pont jó lesz.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #38489 üzenetére
pont ezt írtam volna, csak nem mertem kritizálni
visszhang nem sok van, ugye a texturak jól tompitjak? hogy nálam egyáltalán élvezhető csak a földig érő nehéz fuggonyok érdeme.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #38424 üzenetére
azt az kábelt nekem is ajánlotta,h kurta jó ár/értéke van.
kár,h nem szánok rá most ennyit...
meg többe fáj,mint az erősitőm...tegnapi poen:a gyerek első szava hazugság lesz. amikor kimondja,h apa
-
Tonyo
őstag
válasz
xtremetuning #38424 üzenetére
Igazad van, nem jártatom feleslegesen a szám!
-
Tonyo
őstag
válasz
xtremetuning #38408 üzenetére
Na igen, Te erősen gyakorlod ezen tevékenységet..
2888 nap után őstag lettem..na ezt is megéltük
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #38408 üzenetére
én a mostanit biztosan nem fogom.
bódog vagyok igy,ahogy van.ócsóé összekukáztam,innen sztem rohadt sokba kerülne szintet lépni,és annyira azért nem érdekelvan egy olyan 5.1es szettem,amin még mozin kivül ha átkötöm sztereora,élvezetet ad. ez volt a cél.
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #38179 üzenetére
még a mentőben is ütném a 140ezres lábbal, azt neki e.. -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #38172 üzenetére
világos, de ami a te lábaidon áll, az még drágább, ott annyival többet kérnek
amúgy mind a kettőért vicc a kért ár, valljuk be
amikor veszel 200ezerért egy 5.1-es rendszert akkor még 55ezer 4 fémlábra szerintem tényleg agyrém. gyanítom az arány a te esetedben is hasonló. eladni el tudom, tény, ennek ellenére ilyenkor tudok morogni
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #38158 üzenetére
természetesen fenntartásokkal kezelem, ahogy minden mást is, lassan már magam is
-
Integra
titán
válasz
xtremetuning #38142 üzenetére
azt olvasom, hogy a nem megy le olyan mélyre a jl mint a massive és azt az erőteljes kemény feszes mélyközepet nagyon csíptem amit a massive tud. így nem nyomja el a sub sem, amit amúgy sem szoktam rátekerni, hogy búgjon minden pillanatban.
kár hogy ezeket nem lehet meghallgatni sehol.. -
Integra
titán
válasz
xtremetuning #38142 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
xtremetuning #37981 üzenetére
Jam..
Tényleg? Jó tudni.
-
Gál István
senior tag
válasz
xtremetuning #37968 üzenetére
Hát irigyellek. Más fórumokon kifejezetten leszólták ezeket a magasakat, de azért meghallgatnám szívesen.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #37946 üzenetére
egyébként a képminőség terén a PC hol helyezkedik el?
márkák között is volt különbség,ramdacot mást tettek rájuk.szóval mondjuk egy 6xxx ati milyen lehet?ámberek,fogalmam nem volt, és csak picit értem miértjét,de rohadt nagy a különbség a digi kábelek között... a gotham gac1 spdifet lecseréltem egy komolyabb valhallára,és mintha 2 bittel több lenne
-
ricsik
őstag
válasz
xtremetuning #37943 üzenetére
És mennyivel lesz jobb ez a media lejátszó, mint pl egy dune max?
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #37933 üzenetére
Áhh nem
De lenne egy kérdésem, nem mertem erre gondolni, mert itt folyton a koax hangal voltál megáldva
Miért kell neked hogy koaxon kapja a hangot ha ezen hdmi bemenetek is vannak?
Vagy nem a HD-s változat van neked, mert most látom olyan is van -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #37930 üzenetére
Áh hülyeség ez a mondás
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #37928 üzenetére
Tudom én
És melyik lexicon lett?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- PlayStation 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kinek milyen a desktopja?
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest