- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
krenkoka #44065 üzenetére
Aha, és hol írják, hogy dlna? Nem airplayre gondolsz te?
De azt most elmondom neked, nem fogsz tudni vele filmet lejátszani, csak zenét.
Ne haragudj meg de el vagy tévedve egy kicsit, szerinted komplett média lejátszót kapsz 160 ezer forintért?
Sajnos nem olvastál utána mit is tudsz a lejátszód, de videót semmiképpen nem fog lejátszani.
Végül is tényleg nehéz a google-t használni
Félperc alatt derítettem ki: - DLNA (MP3, WMA, AAC, FLAC, FLAC-HD) -
ricsik
őstag
válasz
krenkoka #41889 üzenetére
Szerintem ez összefügg a parancsok közti delay-el. Nem próbáltam, de állítható:
To adjust the delays (speed settings) following these steps:
Launch the Logitech Harmony Remote Software and login to your account
Click on the Devices tab
Click on the Settings button next to the device that you wish to adjust the delay
Select Adjust the delays (speed settings) and then click on the Next button -
-
hello28
aktív tag
válasz
krenkoka #41786 üzenetére
Az lehet...de szerintem fugg milyen hangfal szetted van..győri saturnal beszeltem telon az gaz volt nagyon...de mondom hogy lekéne tesztelni vagy itt ki mit mond az infinityhez..szerintem..mondom dali val tuti volt nagyon is..egy arban voltak szoval nem az ar miatt valsztottam hanem sokkal szebb volt zene es nagyon jol muzsikált filmben...meglepődtem...
-
hello28
aktív tag
válasz
krenkoka #41772 üzenetére
Szia..hetvegen vettem 1912..es nagyon sokat vacilaltam enis..es amilor osszeraktak nekem denont onkyot maratzot hat nagyon ott volt tenyleg a denon es filmben is teszteltuk es tenyleg javult filmben is..sot sokat javult nagyon is nem gondoltam..volna..es kategoriaban tenyleg nagyon tuti a denon..hozza teszem hogy nekem dali concept 6 van...es azon teszteltuk...ritka hogy ilyet megtesznekk..es azert sok embernek koszhetem a segitsegeket Sanci .Dorian..Nekik is nagyon koszonom..
-
robi0604
őstag
válasz
krenkoka #41772 üzenetére
Hallgasd meg mind a kettőt és a saját tetszésednek megfelelően válassz, ne úgy, hogy mit mondanak.
Természetesen egy megfelelő szaküzletben, egy megbízható eladótól elfogadhatsz ilyen tanácsot, de akkor is csak kiindulási alapnak, bár ezeken a helyeken úgy is a hallgatással kezdenek... -
priusz
aktív tag
válasz
krenkoka #41573 üzenetére
Ok. Akkor adj ilyen tanácsot, ha biztosan és pontosan tudsz valamit! Ennyi a lényeg. Ajándéknál illetve kis értékű vámárunál is van értékhatár(ajándék űrhajó nem játszik 50$-os gift-ként). A másik, hogy a vám megszemlézheti a küldeményt és ha talál benne esetleg az adás vételre vonatkozóan valamit akkor szépen lefoglalhatja amennyiben te mást nyilatkoztál. Ettől függetlenül kisebb motyóknál működhet a dolog, főleg a királyi postán érkezett küldeményeknél, mert ott lazábban kezelik ezt a kérdést. Ajánlott olvasmány erre vonatkozóan: [link]
-
Mejulie
csendes tag
válasz
krenkoka #41558 üzenetére
Évek óta használom az ebayt. Ez azért nem ilyen egyszerű...
Alapesetben valóban, működhet, hogy megkéred a feladót, hogy giftként küldje, nekem is volt rá példa. De egy másfél méteres snowboardlap vagy számítógép esetén(jelen esetben mondjuk egy erősítőnél) elég valószínű, hogy ez így nem fog menni, hanem mehetsz az Orcy térre átvenni és fizetni a plusz költségeket!
Utoljára tavaly télen rendeltem nagyobb értékű dolgot, akkor még úgy volt hogy csak a 100$ feletti összegű termékeknél kell áfát fizetni, alatta nem! Egyébként itt is volt rá példa, hogy a termék amit rendeltem jóval meghaladta a 100$-t viszont a csomag mérete miatt, vagy mert szartak rá a VPOP-s emberkék, nem tudom miért, de nem kellett, házhoz jött a csomag.
Elviekben ugye ha ebay.comról rendelsz vagyis ha EU-n kívűlről érkezik a cucc, akkor fizetned kéne az áfa melett vámdíjat is, ami nyilván az adott termétől függ (sportszer, elelktornikai cucc, traktor akármi stb.)
Gyakorlatban nekem ez is eddig mindig úgy nézett ki, hogy sose kellett vámot fizetnem drágább termékeknél, akár ebay.comról, akár (EU-n belüli) angol vagy német ebayről rendeltem. Volt rá példa, hogy ebay.comról rendeltem MacBookot, ahol szintén nem kellett csak a forgalmi adót fizetnem. Ellenben viszont 20% vagy most már 25%-os áfát mindig ki kellett csengetni! -
robi-k
őstag
válasz
krenkoka #41558 üzenetére
Rosszul tudod, minden nem EU-s terméknél behajtják. Legfeljebb nem Te mondod meg, hogy mennyibe került, hanem ők becsülik meg az ajándék értékét (pl. a termék hazai ára alapján), és ez alapján számolják ki a fizetendő ÁFA-t és a VÁM-ot.
electrocarlo
igen, a 630 W az erősítő által felvehető csúcs fogyasztási érték (max terhelésnél).
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Synology NAS
- Nyaralás topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest