- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz
Dorian #174909 üzenetére
Amúgy nincs velük bajom csak az, hogy nem egységes
Pl ha a frontokban beszélnek az máshogy szól mint amikor a centerből, meg megint más ha a hátsókból jön. Hiába ugyan az a hangszóró készletük, mert a kialakításuk eltérő.
Meg mint írtam korábban is nálam a mozi a fő szempont arra meg azt mondják, hogy úgy a legjobb, ha az összes hangfal egységes.Nah meg ugye egy picit gyermekbiztossá is akarom tenni a front oldalt mert lassan már a kisebbik lányom is elkezd járni aztán megy a szaladgálás véletlenül nehogy felborítsák az állványt.
Kb ez a történet.
Azt mondjuk sajnálom, hogy amikor elhoztam az Ultit ott már nem volt lehetőség meghallgatni a Jamo D500as szettet. Jó lett volna egy olyat is hallani.
-
m3ss
veterán
válasz
Dorian #174599 üzenetére
pedig erdemes, durva kulonbseg van kepellessegben. nekem hasonlo volt a kulonbseg, mint amikor egy tomoritetlen blueray kepet hasonlitod egy 10 gigas mkv-hoz. nekem mondjuk ez a "horizontal panning judder" is sokkal jobb lett, bar ezt nem tudom pontosan miert, mert par honapja vga-t is csereltem amikor atallitottam a madvr beallitasokat, lehet az elozo vga tul volt terhelve az elozo beallitasokkal csak azert lett jobb...
en meg leraktam a foldre babaveszely miatt a polcsugarzoimat, centert is alltiva foldre..hallgathatatlan. pedig ra is mertem mikrofonnal de hat csodak nincsenek...szet kell szedni a szobat, atrendezni, nincs mese
-
Zigi
senior tag
válasz
Dorian #174551 üzenetére
Szerintem a hangszórók pontos helye után alakul ki a tér (bemérés). A térben utána szabadabban mozoghatsz, mert a hang nem egy pontra hanem egy zónára koncentrálódik. Ha megbontod a teret, nem ugyan oda teszed a hangfalat, felborul az egész hangzás. Ezt próbálom elmagyarázni a páromnak, hogy nagyon kedves hogy kitakarít a hangfal alatt is, de utána mérhetek újra.
-
-KP-
addikt
válasz
Dorian #174466 üzenetére
Nincs mélykiemelés, ha eleve úgy tervezed, hogy falra kell tenni. Ha van egy olyan surroundod amit úgy terveznek, hogy el kell húzni a faltól és falra teszed, akkor sok lesz a mély valóban. De ezt simán kompenzálod egy normális bemérővel.
Ha van egy olyan surroundod, amit úgy terveznek eleve, hogy falra kell tenni, annak meg a faltól elhúzva lesz kevés mélye.
Az SR teret sem feltétlen rontják szerintem, ha megfelelően nagy a hangsugárzó előlapja.
-
skippper
senior tag
válasz
Dorian #174323 üzenetére
Nincsen semmi baj vele, csak nem vezérelheti az eszközvásárlási döntéseimet egy nem kiszámítható és megismételhető érzés. A borospohár analógia nem jó, mert ott egyértelmű, hogy melyiket érzed jobbnak, mindig az üvegpohár fog nyerni. Itt ugye egy olyan helyzetről van szó, amikor egyik nap az üvegpohárból érzed jobbnak, másik nap a műanyag pohárból (és itt nem is a sátáni megbízhatatlan mikrofonokról beszélünk, hanem a végtelen elbukott vaktesztről).
Ami miatt pedig küzdünk ellene, mint malac a jégen az azért van, mert még mindig ilyen ökörségek vannak tényként közölve az idetévedő segítségre vágyoknak, mint hogy költsd a rendszered értékének 15%-át kábelekre és attól hejdejó lesz neked, bárminemű tényszerű, műszaki magyarázat nélkül, pusztán anekdotikus beszámolókra alapozva...
-
skippper
senior tag
válasz
Dorian #174315 üzenetére
Tőlem akár ott is kereshetjük, ott se lesz
Pont ez adja a magabiztosságomat ebben a témában, hogy nem látszik a frequency response-on, nem látszik a torzításon, nem találsz tőle zajt és nem jelentkezik az időzítésen hallható különbség. Ezzel pedig megérkeztünk oda, hogy az összes fizikai jellemzőjét leírtuk a hangnak és még mindig nem találtunk különbséget, akkor az egyetlen hely ahol lehet az az agyunk (lsd. pszichoakusztika). Ez pedig pontosan egybecseng a jelenleg elfogadott tudományos tényekkel.
-
BBéci
legenda
válasz
Dorian #174306 üzenetére
Nem születésétől volt hallássérült. 25 éves korában jelentkeztek az első tünetek, 49 volt, amikorra teljesen megsüketült.
De valóban nem a legjobb példa.#174302I'am Dony
Kimber 8TC maradt, a többi autóhifis (Phoenix Gold, Rockford Fosgate, Sinus Live, 2002-es árakon 1000-2200 Ft/m) kábel volt, mert akkoriban azzal a témakörrel is nagyon sokat foglalkoztam. -
VoidXs
nagyúr
válasz
Dorian #174286 üzenetére
Arra túl nagy az esély. Ugyanaz, mintha 7-ből 6-ot kellene kitalálni, amire már van úgy 10% tippelési esély. Hogy 14-ből 14-et eltalálj, az kb. 0.006%. Úgyis nagyon mondják, hogy mennyire evidens a különbség, meg álmukból felkelve is tudják... Akkor nem mindegy, mennyiszer kell?
skippper: Mechanikus
-
foltang
csendes tag
válasz
Dorian #174262 üzenetére
Én most lementem a "mozigépházba" és kipróbáltam.
dts-hd ma sound check 5.1 hanganyagot játszottam le (6 csatorna beállításait kellett macerálni az mpc-hc-ban), és a shift nyomvatartása mellett pipálgattam lejátszás közben, és nekem megcsinálta a copy-t, megszólalt egyszerre a sb és a sb-back csatorna is.
Szóval akkor nálad kell körülnézni, hogy mi a baj szoftveresen.
Talán még annyit ellenőrizz, hogy engedélyezve van-e az audio-váltó funkció (első pipa), és újraindítottad-e az mpc-hc-t az engedélyezés után, meg, hogy 6 csatornás beállítást állítasz-e 5.1-es hanganyag lejátszása mellett (illetve a 8 csatornásat 7.1 mellett) -
-
foltang
csendes tag
válasz
Dorian #174245 üzenetére
Én így csináltam meg, hogy 5.1 esetén ne a surround-ok, hanem a surround-back hangszórók szóljanak, mert sokkal jobb minőségűek.
(Hangszórók konfigurálása: válaszd az 5 bemeneti csatornához beállítást, és ott tudod a hangsáv csatornáit fizikai csatornákhoz rendelni a pipákkal, szóval bárhova ki tudod tetetni)
Egy kicsit zavaróak a csatornaelnevezések mert a Bal hátsó-Jobb hátsó a surround, és a Bal oldalsó-Jobb oldalsó a surround back (vagy nálam van fordítva rákötve a processzorra)
A lényeg, hogy itt tudod állítani. -
-
BBéci
legenda
válasz
Dorian #174128 üzenetére
Ezek szerint én sokkal jobban állok, mert 5-6 éve a Tescóban 1000 forintért megvettem a Kill Bill első részét. Már megnéztem belőle az első 20 percet.
Magát a filmet láttam a megjelenésekor, kölcsönzött DVD-ről, nem rossz, de egyszer elég volt. Fogalmam sincs, miért kellett nekem a BD-változat. Talán azért, hogy legalább egy Blu-ray lemezem legyen. Persze a másfél tucatnyi demó és ezer éve nálam lévő kölcsönkapott és vissza nem kért példány mellett. -
Melorin
addikt
válasz
Dorian #173851 üzenetére
A TV alatti kb 180cm széles és 45cm magas területre tudok subot tenni, illetve a kanap mellé jobb oldalra. Itt kifújtak a lehetőségek. A 112SW árban és méretben is szimpatikus, abból 2-re is futja a budget-ből. Árban valami hasonló jóféle sub létezik? A klipsch tartós cucc, vagy döglenek pár év után? A gariztatása mennyire macera?
-
Melorin
addikt
válasz
Dorian #173848 üzenetére
Nem sértődök meg, de most akkor nekem nem jár mély? Hallgassam továbbra is a frontokat magukban? Valami kell melléjük mert így önmagukban nagyon karcsúak a filmek, semmi hatása nincs a robbanásoknak, ütközéseknek, stb. Évekig így hallgattam de most besokalltam és kell valami melléjük, még ha az akkusztika miatt nem olyan mint másoknál, nagyobb térben.
-
Saughassy
aktív tag
válasz
Dorian #173637 üzenetére
A legolcsóbb megoldás erre az alkohol, vagy egyéb tudatmódosító.
Nekem életem legnagyobb audiovizuális élménye egy házibulin ért, VHS ről lejátszott Pink Floyd Live at Pompeii koncertfilm formájában, egy elaggott crt tévén. Igaz vérvizsgálatra nem jelentkeztem volna másnap. :)
-
ada19
senior tag
válasz
Dorian #173637 üzenetére
Több fikuszt javaslok.
Nálam pl. nagyon tartalomfüggő, hogy mennyire vagyok elégedett. Meg szerintem aki maga építgette babusgatta a rendszerét úgyis mindig azon fog gondolkozni hogy lehetne még fokozni, és valljuk be biztosan lehet legtöbbünknél. Az R-115SW-t sem azért cseréltem le az Arendalra mert nem voltam vele elégedett, csak érdekelt milyen lehet egy papíron magasabb kategóriás sub. Stb.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Dorian #173637 üzenetére
A hűbazzeg nálam hanganyag/film függő, hogy előjön-e.
Biztosan van olyan rendszer amin szinte minden hűbazzeg (bár szerintem minden nem lehet), de ahhoz a minőség mellett hangnyomásban kell sokat tudni. Koncertélményt hozzon vagy beleverjen a kanapéba.
De pár sörrel vagy kinek mivel, lehet kompenzálni. -
denesdr
addikt
-
válasz
Dorian #173624 üzenetére
Nem így mondtam/írtam, de úgy látszik nem ment át amit akartam mondani... Mindegy, szerintem hagyjuk, mert amit én ott hallottam, az volt maga a moziélmény csúcs/etalonja. IMAX.... elbújhat bőven mögötte. Ahogy a tulaj említette is, ott minden "nem normális" persze a jó értelemben. Gondolhatod, hogy nem a 900 forint/méteres kábellal kötötték össze a hangszórókat. Nincsenek olyan helyzetben, hogy ezen kelljen nekik spórolni.
-
skippper
senior tag
válasz
Dorian #173598 üzenetére
Már létezik ez a filozófia-klub
-
alphamooncam
őstag
válasz
Dorian #173582 üzenetére
Ez téves. [link] Ami nem ismételhető meg az nem tudományos értékű, és ezáltal semmit sem bizonyít.
De megint elkanyarodtunk a lényegről.
VoidXs-nek volt egy állítása, hogy nincs mérhető különbség kábel és kábel között.
Nekem nem kell hogy meglegyen a megfelelő szaktudásom, és felszerelésem sem ahhoz, hogy rá tudjak világítani az elmélete hiányosságaira, ami fentebb megtörtént.
A hiányosságot amit írtam, viszont nem tudta hitelt érdemlően megcáfolni, a lukakat az elméletén kitölteni, és itt nyugvópontra értünk.
Az állítása NEKEM továbbra is kérdőjeles maradt, ennyi, aztán mindenki döntse el maga van-e különbség kábel és kábel között vagy nincs.
-
spiky03
veterán
válasz
Dorian #173401 üzenetére
Nem szólna halkabban, pont akkor szólna hangosabban.
Mert a Marantznak nem teljesen jó a 2.HDMI kimente, nem jelenik meg rajta az OSD.
Meg a Broadlinkbe nem tudtam felprogramozni, hogy kapcsoljon át arra, ha indítom a projektoros filmezést, mert az F22 a HDMI2-n van.
Így meg plusz nyomkodni kell.
Tudom ez az én hülyeségem.Nah meg az tudja az ARC-ot is, ami nem lenne hátrány.
Tudom a HTPC olcsóbb lenne.Mondjuk még ez is csak érdeklődés mert nem biztos, hogy meg is veszem, mert nem tudom milyen lehet az a német Anthem, meg postázna-e az eladó ide.
Úgyhogy csak a szokásos infógyűjtés van még.
Meg most a DIY hangfal láz is elkapott.
AVSForumon nézem, hogy ki miket csinált.
Mert azokat is lehet le kellene cserélni, hogy feltudjam tenni a front szekciót a falra, hogy tuti gyerekbiztos legyen, mert festés után nem került vissza már a babakarám. Igaz eddig szerencsére békén hagyták, de ha kicsi is nagyobb lesz ő is jár már akkor lehet lesz szladgálás aztán az ördög nem alszik.
És valami nagyobb érzékenységűre kellene akkor már.
Az a TAGA amit korábban itt ajánlottak az nem olyan érzékeny. Meg annak a minsőgét sem tudom, mert nem tudom sehol sem meghallgatni. Vagy egy fórumtárts, de 2 órára lekik innen.
Ez tetszene, [link]
itt kb a hangszórók lennének 200 ezer körül, ha a front szekció egységes lenne WTMW 3 db, hátra meg 2 db TM.
Plusz erre mégrájönne a keresztváltók meg a dobozok. Szóval ez is kb benne lenne 300-400ba összesen. -
skippper
senior tag
válasz
Dorian #173075 üzenetére
Az alap feltevés onnan indult ki, hogy fogod ugyanazt az erősítőt, ugyanabban a szobában, ugyanazzal a kalibrációval (újra és újra lefuttatva a hangfalakra) és csak a hangfalakat cseréled le. De még ettől eltekintve is, ha jól értem, akkor az Audyssey azt lövi be, hogy ha feltekered a hangerőt 0dB-re, akkor amit ő (attól az erősítőtől abban a szobában hall a mikrofonon) az 75dB lesz. Ha pedig valaki más, más hangszórón, más erősítővel futtatja, akkor is arra lő az Audyssey, hogy amit a mikrofonon hall, az 75dB legyen, nem?
Empirikus élmény: a 100W-os mélynyomó és az 500W-os mélnyomó kalibráció után érzésre pont ugyanolyan hangos volt.
-
skippper
senior tag
válasz
Dorian #173072 üzenetére
"85 db would equate to what you'd expect reference to be in a cinema, if calibrated correctly.
I'd suggest you'd never actually be portraying anything at reference regardless of whether you set reference as being 75db or 85db. This is very loud, too loud for most households and adjoining neighbours. Set it at 75db and then adjust the volume by ear. Most people won't exceed -15db regardless of what the actual SPL reference was when calibrated.
All movie soundtracks are technically authored using an 85db reference though, so if truly wanting to portray a soundtrack as close as the person who mixed it intended (with the same dynamic range), you'd set reference to 85db, turn the volume up to 0fb and let rip. As said, this is very LOUD."
Csak nem értettem annyira félre akkor, csak nem gondolkodtam. Valóban a 0dB az a referencia hangerőszint -> amit egy moziban érdemes lenne használni.
-
skippper
senior tag
válasz
Dorian #173072 üzenetére
Még akkor sem, ha azt feltételezzük, hogy ugyanarra a target curvere van kalibrálva? Fogom ugyanazt az erősítőt, rárakok 5 különböző hangfalszettet, majd tolok egy-egy Audysseyt mindegyiken, akkor nem ugyanazt a hangerőt kapom? (Bocs, ha amatőr a kérdés, tanulni járok ide
)
"0 dB on the receiver scale represents "reference" level and is arbitrary but is a well-known convention" -> ez a Denon leírása, ebből gondoltam, hogy ez a referencia szint - ha már ők is ezt a kifejezést használják rá. Bár gyanús, hogy idézőjelben van...
-
Quetz
őstag
válasz
Dorian #173050 üzenetére
Nem tudok róla, hogy a zenei életben lenne olyan szabvány/ajánlás mint a filmiparban. Ergo bárki bármilyen felszereléssel és bármilyen beállítással keverhet zenét. Ha például elfogy a mixer stúdiójában a mély 30Hz-en, akkor meg sem hallja, ha bent hagy valamit 10-20Hz között. Ez a frekvencia tartomány viszont simán kijöhet egy normálisabb házimozi rendszeren és okozhat anomáliákat.
Ugyanakkor a filmes hangsávokat szigorú követelmények szerint épített stúdiókban keverik. Nem csak a hangerő, hanem az első falhoz viszonyított távolság, lecsengési idő, frekvencia átmenet, stb is szabályozva van, utóbbiak ráadásul a keverőpult teljes szélességére. Voidxs talán tud is információval szolgálni, mennyi időt töltenek a Dolby mérnökei ezeknek a paramétereknek az ellenőrzésével.
-
-KP-
addikt
-
alphamooncam
őstag
válasz
Dorian #173035 üzenetére
Skipper hozzászólására reagáltam így sarkítva, pont mint amilyen sarkított hangvételű volt a bejegyzés. [link]
"Előfordulhat, hogy jobban fog tetszeni egy Rembrandt kép, ha piros-kék szemüvegen keresztül nézed, diszkógömbbel megvilágítva, mert izgalmasabb lesz, attól még azt nem úgy álmodták meg."
Erre a gondolatra reagáltam, gondolom Te is érzékelted ennek abszurditását, ugyanakkor mégsem annyira áll messze az igazságtól az amit leírtam.Ami rákerül a korongra arra rá lehet mondani, hogy a készítő ezt a verziót akarta láttatni, de amiről meg én beszéltem ezen más.
Az a megvalósítás különbsége ami meg a néző pénztárcájának és igényeinek "művészi" megvalósításának a függvénye.
Nincs két egyforma filmszínház ( mozi ) még ha másik székre ülök akkor is más, és csak közelíthetem a standardot, és abban is biztos vagyok, hogy sem a Te, sem az én mozim, sem itt senki mozija nem egyezik a másikéval, nemhogy a filmgyári teremmel, ezért képtelenség - meg hülyeség - ennyire ragaszkodni ahhoz, hogy az alkotó mit készített, mert nem tudhatod.
Ez az alkotó meg mit készítettre, hivatkozás meg amúgy is egy agyrém, azt csak az alkotó maga, vagy Ő sem tudja.
Persze csak szerintem.
-
I'am Dony
őstag
válasz
Dorian #173021 üzenetére
Nagyon nem baromság. Pont. És ezt tőlünk... okosabb emberek találták ki. Persze vitázhatunk azon, hogy mit álmodott meg a rendező, de filmeknél igenis jól jön ha a szub jobban odaüt. Ez zenénél viszont már nagyon sok. És 2-3 dB változás rengeteget ad hozzá vagy vesz el.
-
BBéci
legenda
válasz
Dorian #172849 üzenetére
Ha azt veszem alapul, hogy az ülőhelyemen pár arasznyi elmozdulás mennyit változtat, akkor simán valóság, amit tapasztaltál. Tudod, a pisztoly csövének egy centis elmozdítása a 10 m távolságban lévő céltáblán hatalmas mellétrafálást eredményez. 25 méteren, amilyen távolságra én lövöldöztem, amikor versenyeztem, pár milliméter is számított.
-
törölt tag
válasz
Dorian #172774 üzenetére
Most, hogy megléptem a 4k tv, PS5 vásárlását megvettem egyik kedvenc filmem a Ryan közlegény megmentését UHD lemezen.
Egyrészt mert imádom azt a filmet, másrészt mert rongyosra néztem sima BD-n, meg annó dvd-n is így jó tesztelni is.
4k HDR-ben eddig soha nem látott részletek, színek, effektek jöttek elő, pedig 98-as a film.
Igaz, 65-ös méretet 2 méterről nézek. -
-KP-
addikt
válasz
Dorian #172757 üzenetére
1050Ti a minimum szerintem. Nálam a GTX1060-on a 4k hdr film 1080p sdr lekonvertálásakor az NGU Sharp filter high beállításig megy fel. Very high-on már akad. De ezt persze smooth motionnal teszi, meg azért be van kapcsolva pár dolog itt ott
Az egész madvr lényege az, hogy minden felbontásra és fel vagy lekonvertálásra hdr on vagy hdr off van egy külön profil, és az egyes profilokra beállítod azt a maximumot, amit a géped bír. Mert az algoritmusok illetve az algoritmusok szintjei lehet nem okoznak gondot fullhd-n, de lehet pl. 4k hdr lekonvertálásnál, vagy 1080p 4k felkonvertálásnál már nem bírja. Illetve mondjuk egy 480p felkonvertálásnál nem is biztos, hogy az a filter a legjobb, amit 4k-ra használsz, hanem más.
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
Dorian #172723 üzenetére
Pyhton1: köszi de a mozi hardveres része marad, nem változtatok rajta.
Dorian:
És a center hol kapna ilyenkor helyet?
Gondolom az marad vászon síkba, vagy azt is ki raknád mint a frontokat?
Az egy kicsit hülyén nézne ki, hogy mögötte a rack.
Mondjuk azon is el gondolkodtam hogy a rack is mehetne a kanapé mögé.
Hallgatási poz kb 38% alatt lenne kicsivel.
A szubok meg pot mögötte,vagyis ahol mérve a legjobb. -
python1
veterán
válasz
Dorian #172689 üzenetére
Ezzel egyetértek!
Eddig nem tudtam kiváltani a PC-s korrekciózást illetve a PC-s processzort, erről is jut eszembe.
Ezt új bekezdés alatt írom, hogy ne csak személyes legyen.
Nálam a Cavarn bemérésnél, minimum 6 mikrofon pozíció hozta a legjobb hangminőséget, teresebb és sokkal egyenletesebb lett a kapott frekvenciatartomány, de kíváncsi leszek ennél is több mérési pozícióval mit hoz majd. -
spiky03
veterán
válasz
Dorian #172689 üzenetére
Semmi bajom nincs, csak még ahhoz szeretnem kell egy mini pct
Várom, hogy a melóban ismét legyen ilyen leadott gépek kiárusítása és ott jó lenne megcsipnj egy pl egy Dell 3020at.
A lényeg, hogy legyen rajta HDMI.De igen valóban az lenne a legolcsóbb, aprón 30-50 körül mennek az ilyen gépek.
Nekem meg csak Kodira, Netflix, Amazon prime kellene, full HD remux lejátszásra.
Mindegy még agyalok rajta.
Meg ugye Tamoo mondta, hogy nem ajánlja a Pcs lejátszás mert szívás van vele
-
Saughassy
aktív tag
válasz
Dorian #172453 üzenetére
Ahogy latszik, nagyon kopár még a nappali és sajnos a padló is csempe. A régi sub a hifi allvany mogott volt keresztbe forgatva, mert hosszukas es keskeny volt a dual kialakitas miatt. Az mérve ott volt a legjobb helyen. Ezt viszont oda mar nem tudom betuszkolni, mert tulsagosan elorejonne a polc es az asszony is megolne. Hiaba hatalmas a nappali, sajnos nincs nagy jatekterem. -
denesdr
addikt
válasz
Dorian #172394 üzenetére
Pedig az ajánlás jó volt Robi részéről, miszerint a mélyeken a szobához hangolt rezonátorral lehetne javítani. Univerzális basszucsapda akusztikus elemként nem létezik, vagy ha mégis, akkor az nem fog megoldani egy szűk spektrumú 10+ dB -es kiemeléssel járó szobarezonanciát.
Szerk:: persze egy megfelelő EQ sokkal rugalmasabb és esetenként olcsóbb tud lenni, mint egy hangolt rezonátor. Ja és nyilván kisebb helyen elfér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- iPad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Távcső topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest