Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
válasz atirag #33047 üzenetére
Érdemes ebben az esetben kiterjesztett asztalt használni. vagyis mind a TV és mind a pc natív felbontást fog kapni.
Nem Clone mód!Ebben az esetben (a képernyő beállításoknál) látnod kell, hogy a gép kiküldte a megfelelő felbontású és frissítésű jelet a TV-re (erősítőre).
Asztal jobb klikk/ képernyő beállítások....Ha ez mind megvan és még sincs kép, akkor user manual...
"in medias res"
-
atirag
őstag
válasz MasterMark #33045 üzenetére
Köszi. Kipróbáltam,de így se akar menni. Ha átkapcsolom két képernyőre akkor megjelenik a denon,de ettől még nincs kép. Ha kapcsolok bármit az erősítőn akkor visszakapcsol a windows egy képernyőre.
-
atirag
őstag
Tudom,hogy nem itt kellene feltennem a kérdésem,de mivel új erősítő után jött ez a probléma ezért hátha.
Egy denon 1912-est vásároltam és ennél is szeretném a pc-t is nézni mint az 507-es onkyo-nál.
De ha összekötöm akkor nem történik semmi. Magyarán nincs kép. Ha újra indítom a windows akkor addig van kép amíg a windows bejelentkező képernyő nem jön be. utána eltünik a kép.
Van valami beállítás az erősítőn amit nem találok vagy a windows a hiba?
Köszönöm. -
i@lex
őstag
Biztos nem mondok nektek újdonságot, de hátha.
Ajánlom teszt lemeznek a következő lemezt. (Dolby The Sound of HD3 2D&3D 2012)
Most döbbentem rá csak igazán, hogy milyen komoly hangrendszerem van itthon.
Brutális.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Tudnátok olyan korrekt boltot javasolni, ahol "használt" 5+1 házimozi szett (erősítő+hangfalak) vásárlásásával kapcsolatban nem nagyon vágják át a hozzá nem értő usert, ráadásul értenek is a cuccokhoz?
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
BBéci
legenda
válasz Pepszi #33027 üzenetére
A három közül a Marantzot választanám és nem tartom jó ötletnek az efféle cserét. Ha ugyanannyi pénzért valami régebbi, komolyabb erősítőt vennél, abban lenne ráció.
Nagyjából az évjáratot jelzik a számok.(#33028) tjojo
Electrákhoz olyan kevés a 3808, mint erdőtűzhöz a vízipisztoly. Még a 4811 (4520) sem éri el a kívánt szintet.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
Pepszi
tag
Arra értettem, hogy hasonló, hogy ha meglátok a polcon egy 2113-at akkor hirtelen nem tudom besorolni, ha nincs kéznél net.
Vagy az utolsó két számjegy az mindig az évjárat innen lehet megjegyezni?2113 és pio 922 is úgy látom lejjebb van árban mint a marantz 5006, de ha stílusban jobban passzol az ízlésemnek és a daliknak akkor nem lenne visszalépés?
-
Játékos
addikt
válasz Toobee #33022 üzenetére
Nagyon jó olvasmány!! Már keresgéltem ilyeneket, de nem sok sikerrel. Viszont erről olvashatok egy hetet is (el is olvasom mindenképp!) de attól még mindig nem derül ki, hogy egy doboz hogyan szól nálam, csak akkor, ha hazahozom, és itt próbálom ki...
Szóval azt a JPW-t megkukkolom, de félni fogok, mikor hazahozom.
Nem jobb választás számomra egy zárt doboz, esetleg olyan reflex, aminek az elején van a nyílása?Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Húsrágó
csendes tag
Sziasztok!
LG LW5590-es TV-hez valamilyen (nem noname) soundbart keresek olcsón. Egyetlen szempont az áron felül, hogy a TV távirányítójával tudjam szabályozni a hangot és ne kelljen a soundbar távirányítóját használni a hangerő állításához.
Tudtok ebben segíteni?
Előre is köszi!
-
Toobee
veterán
válasz Játékos #33021 üzenetére
Azzal kezdeni kell valamit, fórumtásnál is valószínűleg ez a probléma. Itt nézelődhetsz.
-
Játékos
addikt
Igen, a JPW-t már lebeszéltem Reddel, vasárnap vár, és megfülelem. 35-ért csodát nem várok, de most szerintetek nem előrelépés a SCS178-hoz viszonyítva?
Ami kétségem még van a JPW-vel kapcsolatban, hogy a reflexcső a hátulján van, nekem pedig elég közel lesz a falhoz, méghozzá sarokban, és a hátsó fal gipszkarton... Nem tudom, mit fog itthon produkálni (már ha...), hiába Rednél jól szól...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Oldfighter
senior tag
válasz Játékos #33016 üzenetére
Mindenféleképp olyat válassz, amit később tudsz is majd bővíteni, tehát a hangszórókészlet azonos legyen és ez csak egy márkán belül lehet véghezvinni. Az én tanácsom is az, hogy első körben a leendő hangrendszered szettelitjeit válaszd ki, egy nagyobb, állványos kivitelű hangsugárzó személyében. NAD-hoz, az itt felsoroltak legtöbbje vérszegény.
Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Köszi az eszmefuttatásokat! Én közben nézelődtem, és szemre találtam néhány potenciális lehetőséget. Még fülre kérdéses a dolog. Szóval kérdésem lenne, hogy vállalhatóak-e valamennyire frontnak a következők:
Ha valamelyik jó vételnek számít szerintetek, akkor mondjátok bátran.
Köszi![ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Zoty4
őstag
normális hogy folyton kattog a erősítő hogy ki be kapcsolja a mélynyomót? Nem lehet valahogy ezt megszüntetni?
-
Sefter
veterán
válasz WongFeiHong #33010 üzenetére
nincs..
se a hama kábel, se a magnat nem az a kategória.. (nem bántásból írom)
a semminél jobb, legalább van sub(#33011) gyurczy
szerintem a lecserélés miatt kérdezte/hitte azt..[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
-
WongFeiHong
senior tag
Szerintetek van értelme egy sima Magnat mélynyomóhoz egy ilyen kábelt venni vagy elég egy sima rca is? (jelenleg azzal van rákötve)
-
Toobee
veterán
-
BBéci
legenda
válasz Dorian #32990 üzenetére
Inkább a Pio 922 a ajánlatom, de azért nem rossz a 2113 (tesztünk), csak többet vártunk tőle. Az AREADVD tesztjében erősen dicsérik.
(#32993)
Miben hasonlít? Küllemében?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest